Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

23 Mart Salı Menüm
13:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz +10 badem +10 fındık
Peynir 1 kk
Yeşillik

17:00 1 portakal
19:00
Dünkü Yeşil Mercimek yemeğinden yaklaşık 8 kaşık kadar
2.5 litre su
Adım sayım 6861
Spor Lesli 3 mil 135 puan
U UcanSupurge Jasminium84

Afiyet olsun canım.suyun ve sporun da güzel

Hic uzulme canim zaman gelecek cocuklarin oyle bir gelisecek ki sen bile sasiracaksin, sabret cocuklarin da cok ustune gitme zaten surekli onlarla ilgileniyorsun ne guzel keyife zaman gecirin

Canim kesin nazara geldin sen anlatma herkese gercekten insann enerjisi dusuyor, ben de bazen sinir oluyrum zamanim yok diyenlere cevremde oyleleri var ki inan benim yogunluktan bir tarafm yirtiliyor o kisi aksama kadar bos ama sorsan senden cok yorgunm zamanim yok der

Canim ekurim tam gaz devam bizm uyumumuz cok guzel oldu
Haklısınız kızlar sauna takım sipariş ettim yeniden spora basliycam insAllah
Tabi ki basla sen cok guzel sporlar yapiyordun salma kendini, bak ciddi soyluyorum sen simdi basla bak gor %2 bile yaparsin
Guzel menu canim afiyet olsun

Bugun hasta oldum tatli kirizim gecsin diye muz yedim olmadi dayanmadim kinder yedim

Yaaa evet ben de ona çok sinir oluyorum
Kendimle kıyaslayınca bildiğin yan gelip yatan insanlar lafa gelince ayyy bittim öldüm yorgunum uykusuzum deyince bana gelenler geliyor
Eküricanım sana söz uyumumuzu bozmayacağım kendimi toparlayacağım

Süpersin canımm
İnşallah reglin de bi an önce gelir

Afiyet olsun ekürim

Yarin cezalandiririm kendimi soz

Saol canim afiyet olsun hepimize

Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdimEvham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Çok şükür canım, beklenen sonuç
23.03.2021
11.00 sutlu kahve
12 30
2 yumrta 3 4 mantar ile omlet,1 dlm peynr,6 zeytin,domates,havuc,maydanoz,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00 cok az firin karnbahar(dunden kalan), yarm avokado ile yesil salata,1 bardk kefir

Su:3 lt
afiyet olsun
Çok güzel , afiyet olsun

Afiyet olsun canım ekürim
Afiyet olsun canım
Alkış özellikle adıma rakibem
Afiyet olsun canım
Cok guzel canim

Off ben hala olamadim olsam da rahatlasam
teşekkür ederim
Afiyet olsun ekürim
teşekkür ederim eküricanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…