- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.881
2 simitnapıyon be yaaa
Haklısınız kızlar sauna takım sipariş ettim yeniden spora basliycam insAllahbana bak ex ekürim.Kendine gel.Seninle yarışmayı özledim.Saldıkca saldın sen ha.
Aaaa sende Ankara’da mıydın, unutmuşum bak ben söylediysen deAnkara'da mısın sen de
Yaaa canımsın senSen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin.Kendine haksızlık etmeyi bırak
Evet ankaradayım .sen de benim canımsınAaaa sende Ankara’da mıydın, unutmuşum bak ben söylediysen de
Yaaa canımsın sençok teşekkür ederim
O gelene kadar totomu büyütürüm diyorsun yaniHaklısınız kızlar sauna takım sipariş ettim yeniden spora basliycam insAllah
Afiyet olsun canım.suyun ve sporun da güzel23 Mart Salı Menüm
13:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz +10 badem +10 fındık
Peynir 1 kk
Yeşillik
17:00 1 portakal
19:00
Dünkü Yeşil Mercimek yemeğinden yaklaşık 8 kaşık kadar
2.5 litre su
Adım sayım 6861
Spor Lesli 3 mil 135 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Hic uzulme canim zaman gelecek cocuklarin oyle bir gelisecek ki sen bile sasiracaksin, sabret cocuklarin da cok ustune gitme zaten surekli onlarla ilgileniyorsun ne guzel keyife zaman gecirinAmiinnn canım
yaaa bunu duymak beni çok mutlu etti şu an çok teşekkür ederim
Çünkü çoğu zaman kendimi çok güçsüz zayıf ve yetersiz hissediyorum
İnşallah canımm
yaa evet
İnşallah canım, inşallah bi an önce çocuklarımın geliştiğini göreyim
iş konusunda da Allahım hayırlısını versin başka bişe de diyemiyorum, şu süreçte yanımda olan herkese minnet borcum var ama aksi şekilde alttan alttan üstüme gelenleri de Allah’a havale ediyorum
spor konusunda kesin nazara geldim ya etrafımda kime anlatsam çok şaşırdı özellikle bakıcım
Ben biraz da ona ayar olduğum için sürekli gün içinde çok yorulduğundan eve döndüğünde hiçbirşeye fırsat bulamadığından, kilo vermek istediğinden ama spor yapamadığından bahsedince biraz da gözüne sokayım diye ben de çok yoruluyorum akşam da kızlarla vakit geçireyim diye iş yapmıyorum ama sabah da herkesten 2 saat önce uyanıp yemeğimi sporumu vs yapıyorum dedim
Kadın da ne göz varsa o gün bugündür sabahları uyanamaz oldum
Ekürimi vermem kimselere
Tabi ki basla sen cok guzel sporlar yapiyordun salma kendini, bak ciddi soyluyorum sen simdi basla bak gor %2 bile yaparsinHaklısınız kızlar sauna takım sipariş ettim yeniden spora basliycam insAllah
Guzel menu canim afiyet olsun23 Mart Salı Menüm
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
Peynir 1 kk
Yeşillik
2.5 litre su
Adım sayım 6861
U UcanSupurgeJasminium84
Tamam canim tam gaz beraber devamYok yok ekürican devam ediyoruz Zeycan izne ayrıldı o sebepten eşleştiksen tam gaz devam et
Bugun hasta oldum tatli kirizim gecsin diye muz yedim olmadi dayanmadim kinder yedimSabahki simitler bomba canim
Canm oglen menun kalabalik olmus, hem kadnbudu kofte hem yayla corba ikisi de pirincli keske birisini tercig etseydin, aksam gayet guzel olmus
Oglenki cikolata keske olmasaydi ama aksami hafif gecirmissn
Evet ya gunes gormemek psikolojiyi cok etkiliyorsaat kacta evde oluyorsun canim, eger zaman bulursan spor salonu cok iyi olur, baya faydasini gorursun
Cok guzel canimMerhabalar
23 Mart Menü Bildirimi
10:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 ceviz ve 1 elma
15.00 1 kase dereotlu yoğurt
18.45 4 parça fırında tavuk, 5 yk yoğurt, salata, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Off ben hala olamadim olsam da rahatlasamBugun hasta oldum tatli kirizim gecsin diye muz yedim olmadi dayanmadim kinder yedim
Yaaa evet ben de ona çok sinir oluyorumHic uzulme canim zaman gelecek cocuklarin oyle bir gelisecek ki sen bile sasiracaksin, sabret cocuklarin da cok ustune gitme zaten surekli onlarla ilgileniyorsun ne guzel keyife zaman gecirin
Canim kesin nazara geldin sen anlatma herkese gercekten insann enerjisi dusuyor, ben de bazen sinir oluyrum zamanim yok diyenlere cevremde oyleleri var ki inan benim yogunluktan bir tarafm yirtiliyor o kisi aksama kadar bos ama sorsan senden cok yorgunm zamanim yok der
Canim ekurim tam gaz devam bizm uyumumuz cok guzel oldu
Tabi ki basla sen cok guzel sporlar yapiyordun salma kendini, bak ciddi soyluyorum sen simdi basla bak gor %2 bile yaparsin
Guzel menu canim afiyet olsun
Süpersin canımmKizlar her aksam ev isinden cocuktan sporum gec saate kaliyor hep diyorum ki neyse 300 ip atlayim en azindan hic yapmamaktan iyidir, donra bir bakiyorum aman 500 olsun aman 600 olsun diye cikiyorum yukarilaraoffff hala regk olamadim yarin olsam da rahatlasam biraz
Afiyet olsun ekürimMerhabalar
23 Mart Menü Bildirimi
10:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 ceviz ve 1 elma
15.00 1 kase dereotlu yoğurt
18.45 4 parça fırında tavuk, 5 yk yoğurt, salata, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Yarin cezalandiririm kendimi sozAkşamın fazla kaçmış sanki karbonhidrat bakımından tarhana un, pırasa da bulgur
Çok iyi hele spor
2 simitnapıyon be yaaa
Öğlen kadınbudu pirinçli, yayla pirinçli biraz fazla kaçmış canım akşamın güzel suyun zaten sana göre on numara beş yıldız
Kinder çikolata gözümden kaçmadı minik oluyorlar neyse ki
Bi de beni düşün Erzurum’da
Duzensizmi oluyosunCok guzel canim
Off ben hala olamadim olsam da rahatlasam
Saol canim afiyet olsun hepimizeAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Saol cnm ay insAllah o ihtimali düşünemedim başka bı belirti yok değilimdir insAllah
Çok fazla tabiki ama yedim çorba un çorbası cnm
Evet maalesef
Çok şükür canım, beklenen sonuçKızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuşayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
afiyet olsun23.03.2021
11.00 sutlu kahve
12 30
2 yumrta 3 4 mantar ile omlet,1 dlm peynr,6 zeytin,domates,havuc,maydanoz,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 cok az firin karnbahar(dunden kalan), yarm avokado ile yesil salata,1 bardk kefir
Su:3 lt
Çok güzel , afiyet olsunKahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri
Üç tane ceviz
Bir haslanmis yumurta
Roka tere
Ara 10.30
Yedi badem,bir kase uogurt
Öğle 13 .15
Bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Aksam 18.00
Bir küçük tabak pırasa yemeği(bulgurla yaptım) bir bardak ayran,bir kase tarhana çorbası ve salata
3 litre su 30 dk yuruyus
Afiyet olsun canım ekürim23 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
4 YK litalif müsli
1 çay bardağı süt
1ck bal
Akşam:16.00
2 tavuk baget(sebzeli fırında pişirdim.patatesini yemedim)
Bol yeşillik
Su:3 litre
Spor: 84 dk yürüyüş (10 bin adım)
1mil Leslie
20 dk zumba
377 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun canımKahvaltı 08:30
1 fincan yeşil çay
Öğle yemeği 12:30
1 kase Yayla çorbası
3 kadınbudu köfte
1 yk Meksika fasulyesi salatası
1 biberiye
Akşam yemeği 19:15
1 büyük parça fırında tavuk bonfile
1 kase salata
1 su bardağı ayran
Alkış özellikle adıma23 Mart
Sabah 9:00
3 yk meyveli yulaf, yarim muz,cb sut
Oglen 12:30
Dunden kalan yesil fasulye 4yk,el kadar tavuk gogsu haslama,kinder cikolata kucuk dilim
Ara 16:00
Taze skilmis greyfurt kucuk bardak
Aksam 18:30
Dort dilim Keci peynirli yesil salata Eki Görüntüle 2808074
2 litre su
Afiyet olsun canım23 Mart Salı Menüm
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
Peynir 1 kk
Yeşillik
2.5 litre su
Adım sayım 6861
U UcanSupurgeJasminium84
teşekkür ederimCok guzel canim
Off ben hala olamadim olsam da rahatlasam
teşekkür ederim eküricanımAfiyet olsun ekürim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?