- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.901
Insallah canim, olursam daha guzel eksi gelir cumayaYaaa evet ben de ona çok sinir oluyorum
Kendimle kıyaslayınca bildiğin yan gelip yatan insanlar lafa gelince ayyy bittim öldüm yorgunum uykusuzum deyince bana gelenler geliyor
Eküricanım sana söz uyumumuzu bozmayacağım kendimi toparlayacağım
Süpersin canımm
İnşallah reglin de bi an önce gelir
Normalde duzensizdir ama son zamanlarda duzenliydi cok mutluydum ama ne olacagi belli olmuyor iste, kendimi bildim bileli duzensizdi son 4 5 aydr saati bile ayniydi ama bu ay yine bozuldu sanirmDuzensizmi oluyosun
Saol canim 15723 e ciktim ama erken paylasmistimÇok şükür canım, beklenen sonuç
afiyet olsun
Çok güzel , afiyet olsun
Afiyet olsun canım ekürim
Afiyet olsun canım
Alkış özellikle adımarakibem
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim
teşekkür ederim eküricanım
Bende duzensiz olurdum iki kur denedim maydonoz limon kuru ,sogan suyu kuru karacigerdeki yaglanmayi temizliyo kilo versiriyo ve adet duzensizligini ortadan kaldiriyo denedim ve use yaradi maydonoz kurunu tekrar yapicam bahcemdeki maydonazlar ciksindaInsallah canim, olursam daha guzel eksi gelir cumaya
Normalde duzensizdir ama son zamanlarda duzenliydi cok mutluydum ama ne olacagi belli olmuyor iste, kendimi bildim bileli duzensizdi son 4 5 aydr saati bile ayniydi ama bu ay yine bozuldu sanirm
Maydanoz kuru nasil kiBende duzensiz olurdum iki kur denedim maydonoz limon kuru ,sogan suyu kuru karacigerdeki yaglanmayi temizliyo kilo versiriyo ve adet duzensizligini ortadan kaldiriyo denedim ve use yaradi maydonoz kurunu tekrar yapicam bahcemdeki maydonazlar ciksinda
Yok o gelene kadar menüleri yola koyarım o gelince de bı de spora girişirim sana yetiştirdim insAllah diyorum canımO gelene kadar totomu büyütürüm diyorsun yani
Bugün yok karna evde gördüğüm rakam biraz daha toparlamama sebep oldu insAllah 8lerden kurtulcam en kısa zamandaTabi ki basla sen cok guzel sporlar yapiyordun salma kendini, bak ciddi soyluyorum sen simdi basla bak gor %2 bile yaparsin
Yetmedi mi yeşil mercimek yarın görmek istemiyorum menünde şişliği , gazı23 Mart Salı Menüm
13:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz +10 badem +10 fındık
Peynir 1 kk
Yeşillik
17:00 1 portakal
19:00
Dünkü Yeşil Mercimek yemeğinden yaklaşık 8 kaşık kadar
2.5 litre su
Adım sayım 6861
Spor Lesli 3 mil 135 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Canım ilk sayfada spor puanları var ona göre sporunu puanlayıpArkadaslar 40 dakka zumba - serbest dans ta yaptim unuttum eklemeyi
Afiyet olsun canımMerhabalar
23 Mart Menü Bildirimi
10:00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 ceviz ve 1 elma
15.00 1 kase dereotlu yoğurt
18.45 4 parça fırında tavuk, 5 yk yoğurt, salata, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Bunu not aldımSaol canim 15723 e ciktim ama erken paylasmistim
Yine paylaşabilirsin. Ben bugün pek adım atamadım. Sabahtan beri bilgisayar başındayım. Sınav sorusu hazırlamam gerekti.Saol canim 15723 e ciktim ama erken paylasmistim
teşekkür ederim canımYetmedi mi yeşil mercimek yarın görmek istemiyorum menünde şişliği , gazı
Canım ilk sayfada spor puanları var ona göre sporunu puanlayıpJasminium84 ü etiketlersen Haftalık spor yarışına Dahil olursun
Afiyet olsun canım
Bunu not aldım
Yarina kapatirsin acigi insallah canimYine paylaşabilirsin. Ben bugün pek adım atamadım. Sabahtan beri bilgisayar başındayım. Sınav sorusu hazırlamam gerekti.
teşekkür ederim canım
Dort bes dal matdonozu rondodan gecirdim bir limon siktim buyukce bardaga bosalttim su koydum dolusunca 15 gun boyunca sabah ac karnina ictimMaydanoz kuru nasil ki
Valla maşallah aslım her gün 10 binin üstündesin ama dişli bir rakibin var artıkİyi Geceler1 saat hızlı tempolu yürüyüş: 180 puan
23 Mart Spor Bildirimi
Jasminium84 U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2808224
Afiyet olsun canim Sporumuz cok az ama yarin iki zipla ac muzik beraber oyniylim bugun evdekiler bana delimisin ne anormal dans yapiyon dediler utandim23 Mart Salı Menüm
13:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz +10 badem +10 fındık
Peynir 1 kk
Yeşillik
17:00 1 portakal
19:00
Dünkü Yeşil Mercimek yemeğinden yaklaşık 8 kaşık kadar
2.5 litre su
Adım sayım 6861
Spor Lesli 3 mil 135 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Canım, hedefim her gün en az 10.000 adım atabilmek.Yarina kapatirsin acigi insallah canim
Rakip demeyin sbaha kadar yururummmValla maşallah aslım her gün 10 binin üstündesin ama dişli bir rakibin var artıkkumsal68
Evet canım farkettim, iyi ki geldi, hoş geldiValla maşallah aslım her gün 10 binin üstündesin ama dişli bir rakibin var artıkkumsal68
Burcun ne ? Bu kadar hırslı olduğuna göre boğa olmalısınRakip demeyin sbaha kadar yururummm
Onbin iyi tabi bn cocukla butun gun disardayim hergun yarim saat bir saat spor yapmaya calisiyorum cocuk olmasa onbini belki bulamm bileCanım, hedefim her gün en az 10.000 adım atabilmek.
10.000 in altına inmesin hiç ama üstüne çıkabilirsem ne âlâ
Yarın da toplantım var, nasip bakalım.
Saol canim hepinize tesekkur ederim araniza aldiginiz icinEvet canım farkettim, iyi ki geldi, hoş geldi
AkrepBurcun ne ? Bu kadar hırslı olduğuna göre boğa olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?