- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.101
Canim sorma evet simdiye kadar ki tek hatam oldu ama canim yogurt falan degil bayagi hamurisi tatli bisey istedi ne yersem yeyim gene canim isteyecekti ben de ekmek tarifini aynen yaptim ama tatlandirici ve portakal kabugu ilave ettim gel gelelim tatlandirici cok az olmus resmen portakalli ekmek neyse yarin ekmek yapacaktim yapmam onu yerim ceza bana.Ayrica ben menunu cok begendim oglen de gayet hafif olmus gun icinde ben de hiiic aclik cekmiyorum hatta bu aksam hiiic ac degildim inan yapip yapmamak arasinda tavuk soteyi cok dusundum ama senin yazdiklarini aklima getirdim ''bu diyettte ac kalmak az yemek yok Emineeeeeee''emineee bu sonda yaptığın yulaf kepeği kaçamağı hiç iyi olmamışbir daha tatlı krizin gelirse, yağsız yoğurda tatlandırıcı kat, içine de bir avuç goji berry, ya da bi tatlı kaşığı kakao tamam mı? böyle yapma bir daha. kilo vermen durur bak.
sabah
1 fincan yeşil çay
kahvaltı
her zamaki enfes kahvaltımdan, 1 çay bardağıyağsız süt ve yanında dukan ekmeği
ara
dukan usulü bi tatlı
öğlen
limonlu,sarmısaklı ve 1 tatlı kaşığı z.yağlı brokoli salatası yanına yoğurt
akşam
tavuk, brokoli salatası, yoğurt ve yarım kornişon turşu
ben de öğlen menümü yine pek beğenmedim. ama aç da kalmadım.
şimdi de maden suyu içtim. :13:
bugün düne göre daha iyiydi benim. aç kalmadım hiç en azından.
Ya bilemiyosun ki evet az yedim ama metabolizma ben eskiden de inan az yerdim gunde tek ogunum olan coook gun bilirim gram veremezdim bi de yogun spor yapiyordum,sen de cok yiyorum diyosun ama hic listenin disina cikmiyorsun onemli olan ne kadar yedigin degil bu diyette yediklerinin cinsi musade edilip edilmedigi evet al bnden de o kadar ne yapicaz o kadar kiyafeti Gittigidiyorda satabiliriz bencehee bir de eminecim bence sakın stres olma çünkü sen bu menülerle kesin vermişsindir. artıda çıkarsam ben çıkarım.yemediğim şey kalmıyor baksana kahvaltıma yediklerime falan. tatlı falan neye iznim varsa yiyorum. :26:böyle kilo veremezsem ben de yediklerimi biraz kısıcam. ama yine de şuana kadar bu şekilde 2 kg verdim. az olsun öz olsun.
ben sinir olmaya başladım dolabımdakilere. ne güzel sevdiğim kazaklarım hep L beden. ben şimdi napcam yaa. dünya para verdim onlara ben.
butterfly zaten takımdan çıkmak istediğini , katılım yapamadığını söylemişti zaten..(inşallah doğru kişiyi hatırlıyorum:26:)tamam canımbi de listenin sonundaki kişi kim bilmiyorum ama 2 hafta üst üste bildirimde bulunmadı. yarın da bildirim de bulunmazsa 3 hafta olacak ve benim bildiğim elenmesi gerekiyor öyle değil mi ece :26: çünkü diğer türlü kişi sayısına böldüğümüz için ortalamamız düşüyor yaaa
ebrucum üşenmedim baktım yarışma sonuç listelerinden. 2 hafta üst üste bildirimde bulunmamış o kişi. zaten iki haftadır bir gün olsun paylaşımda bulunmadı. yarında bildirim de bulunmazsa elenir. zaten takımda olan herkes elinden geldiğince bildirimde bulunmalı, bir gün bulunamazsa diğer gün mutlaka telafi etmeli.aksi taktirde takıma girmek isteyen bol paylaşımda bulunacak, ve motivasyona ihtiyacı olan diğer insanların haklarını yemiş sayılırız bence.
ben de yarın sana yardımcı olmaya çalışırım.
Canim sorma evet simdiye kadar ki tek hatam oldu ama canim yogurt falan degil bayagi hamurisi tatli bisey istedi ne yersem yeyim gene canim isteyecekti ben de ekmek tarifini aynen yaptim ama tatlandirici ve portakal kabugu ilave ettim gel gelelim tatlandirici cok az olmus resmen portakalli ekmek neyse yarin ekmek yapacaktim yapmam onu yerim ceza bana.Ayrica ben menunu cok begendim oglen de gayet hafif olmus gun icinde ben de hiiic aclik cekmiyorum hatta bu aksam hiiic ac degildim inan yapip yapmamak arasinda tavuk soteyi cok dusundum ama senin yazdiklarini aklima getirdim ''bu diyettte ac kalmak az yemek yok Emineeeeeee''
yaptim ama cok az yedim
Ya bilemiyosun ki evet az yedim ama metabolizma ben eskiden de inan az yerdim gunde tek ogunum olan coook gun bilirim gram veremezdim bi de yogun spor yapiyordum,sen de cok yiyorum diyosun ama hic listenin disina cikmiyorsun onemli olan ne kadar yedigin degil bu diyette yediklerinin cinsi musade edilip edilmedigi evet al bnden de o kadar ne yapicaz o kadar kiyafeti Gittigidiyorda satabiliriz bence
butterfly zaten takımdan çıkmak istediğini , katılım yapamadığını söylemişti zaten..(inşallah doğru kişiyi hatırlıyorum:26:)
:
maşallah 10 saat hebu arada fotoğraflarada yazdım yorumu ama burdanda yazayım duvar kağıtlarına bayıldım duvara yapıştıran kv. mi? topuklu giyen hani valla tebrik edesim geldi o şekilde ev işi yaparken bile güzelliğinden ödün vermemiş ya helal olsun ben evden çıkarken bile ne olursa olsunda altına spor ayakkabı gieyim iye bakıyorum hatun duvar kağıdını topukluyla takıyor
eveeeet fulişim farkettim..vallahi kalp kalbe karşı olmuş ama şimdi sana birşey itiraf edeyimmi..bel ilk yorum yaptığımda kayganayı sen sandım ..sonra sen cevap verince tekrar dikkatli bakınca anladım sen olmadığını..kızma bana taammı
ŞekerlerrrYarın sınavım var geçmişi okumaya çalıştım yorumlarda yarın
Menümm
Sabah:1 poğaca gec kaldım bayağı yapamadım düzgün kahvaltı:26:
Öğle:3 köfte 3 parça patates yuvarlak yuvarlak olanlardanve yoğurt
Akşam:1 porsiyon fırında makarna (az makarnalı bol karnıbaharlı)
Ara:1 sade kahve ve 2 kaşık un helvası annem kandil diye yapmıştı çok canım çekti ama kepekli unla yapılmış:26:
hello beybilertopiginizin amelesi geldi. ellerim su toplamis, ojelerimin kenarlarinda "ordek yumurtasi" rengi badanadan kalan lekeler ve kalintilar ile karsinizdayim
Eki Görüntüle 615544
Fulyaaaaaa alemsin resmi gorunce aaaa dedim yimirta bizim icin koymus Fulya bu resmi Dukandan sonraalgida secicilik iste aklima baska bisey gelmedi ama okuyunca onun bizimle bi ilgisi yok senin duvar kagidin oldugunu anladimHadi gecmisler olsun isin zor kismini atlattin ama hic kendine topigin amelesi falan deme sen bayagi usta oldun baksana kv'yi nasil calistiriyosun hani bi amele olacaksa o kv olsun diyorum hadi uzat bacaklarini simdi dinlenme zamani iyi de kalori harciosun buarada
Benden yana sıkıntı bitti kuzum.Evde bebiş bi taraftan işler bi taraftan perişandım.Burda çay molası verdiğimde çat diye okumaya başlarım aradan:)))))))) Zaten seng 5 msj sınırı koymuştu çaktırmayalım:))))))))))))))))ben de nerde bu kız diyordum. zaten gamze de ortalıkta yokşeyma desen günde bi defa uğrayıp kaçıyor. fuli'ye laf yok, durumu malum ama diğerlerine sesleniyorum
ne oluyor kızlar nedir bu yani böyle? hani destek? nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
13. takım gibi bundan sonra günlük mesaj sayısı bildiriminde bulunulmasını öneriyorum ece. iflah olmayacak yoksa bu hatunlar.
güzel bir günden herkese günaydın.günaydın 9. takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?