Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hee bir de eminecim bence sakın stres olma çünkü sen bu menülerle kesin vermişsindir. artıda çıkarsam ben çıkarım. yemediğim şey kalmıyor baksana kahvaltıma yediklerime falan. tatlı falan neye iznim varsa yiyorum. :26:böyle kilo veremezsem ben de yediklerimi biraz kısıcam. ama yine de şuana kadar bu şekilde 2 kg verdim. az olsun öz olsun.

ben sinir olmaya başladım dolabımdakilere. ne güzel sevdiğim kazaklarım hep L beden. ben şimdi napcam yaa. dünya para verdim onlara ben.

Canim sorma evet simdiye kadar ki tek hatam oldu ama canim yogurt falan degil bayagi hamurisi tatli bisey istedi ne yersem yeyim gene canim isteyecekti ben de ekmek tarifini aynen yaptim ama tatlandirici ve portakal kabugu ilave ettim gel gelelim tatlandirici cok az olmus resmen portakalli ekmek neyse yarin ekmek yapacaktim yapmam onu yerim ceza bana.Ayrica ben menunu cok begendim oglen de gayet hafif olmus gun icinde ben de hiiic aclik cekmiyorum hatta bu aksam hiiic ac degildim inan yapip yapmamak arasinda tavuk soteyi cok dusundum ama senin yazdiklarini aklima getirdim ''bu diyettte ac kalmak az yemek yok Emineeeeeee''
yaptim ama cok az yedim

Ya bilemiyosun ki evet az yedim ama metabolizma ben eskiden de inan az yerdim gunde tek ogunum olan coook gun bilirim gram veremezdim bi de yogun spor yapiyordum,sen de cok yiyorum diyosun ama hic listenin disina cikmiyorsun onemli olan ne kadar yedigin degil bu diyette yediklerinin cinsi musade edilip edilmedigi evet al bnden de o kadar ne yapicaz o kadar kiyafeti Gittigidiyorda satabiliriz bence

butterfly zaten takımdan çıkmak istediğini , katılım yapamadığını söylemişti zaten..(inşallah doğru kişiyi hatırlıyorum:26:)

:

O konuda haklısın Buse'cim. Yarın dediğim gibi gelmezse eğer yanına diskalifiye diye yazarız.

vaoovv iyi fikiirr alan olur mu ki 2. el. valla alsınlar. 60-70 liralık kazakları 20 den koyduk mu satılır bence evet listenin dışına çıkmıyorum sanırım. belki sınırlı izinlilerin ucunu biraz kaçırıyorumdur en fazla. süt 1 bardağı geçiyor olabilir ne kadar dikkat etsem de tatlı vs yaparken. o yüzden sabah kahvaltısında ya süt içmiyorum ya da çay bardağıyla içiyorum artık. :26:

aferin eminee aç kalmak yok. mutlaka yemeliyiz. yedikçe metabolizma çalışıyor ve yağ yakıyoruz. yemezsek metabolizma nasıl çalışacak. nasıl gidecek o yağlar. bu diyet böyle bir diyet çünkü zaten yağ oranı yok denecek kadar az yarın artıda çıkmam umarım. bugün zaten 100 gr artıda çıktım çünkü. ama ps günü ertesi olacağı için artı çıkmam muhtemel, alışığım yani.

bu arada ben de yarından sonra 1 hafta tartıya çıkmamaya çalışıcam. kardeş takım kaptanı ebruyla öyle konuştuk. motivasyon açısından iyi oluyormuş. deneyeceğim dedim ben de. hadi bakalım şansım bol olsun. her sabah tartılan biri olarak kendimi durdurabilirim umarım senin gibi.

butterfly zaten takımdan çıkmak istediğini , katılım yapamadığını söylemişti zaten..(inşallah doğru kişiyi hatırlıyorum:26:)

:

öyle miii :26: bak o zaman geçen hafta boş yere yazdık kızı listeye ortalamamızı düşürdük.

Şekerlerrr Yarın sınavım var geçmişi okumaya çalıştım yorumlarda yarın

Menümm

Sabah:1 poğaca gec kaldım bayağı yapamadım düzgün kahvaltı:26:
Öğle:3 köfte 3 parça patates yuvarlak yuvarlak olanlardan ve yoğurt
Akşam:1 porsiyon fırında makarna (az makarnalı bol karnıbaharlı)
Ara:1 sade kahve ve 2 kaşık un helvası annem kandil diye yapmıştı çok canım çekti ama kepekli unla yapılmış:26:

hello beybiler topiginizin amelesi geldi. ellerim su toplamis, ojelerimin kenarlarinda "ordek yumurtasi" rengi badanadan kalan lekeler ve kalintilar ile karsinizdayim

ahh sapsik kaygana yaa bi bilsen neler yapti yine bu arada evet ben de cok sevdim duvar kagitlarimi ama o bile basli basina bi olay oldu hayatim ne atraksiyonlu yahu. dandik duvar kagidi bile olay oluyor
neyse anlatayim kuzum. kv ile beraberdik ben bu kagitlari secerken. tam alacaktim kv dedi ki simdi almayalim once badana boyalari alalim o is bitince gelir kagidi aliriz. niyeyse bu kadin boyle, gitmisken hepsini alayim demez surekli erteler. neyse. iste o fotoyu cektigim sabah gidip kagidi alacaktik. sabah bekle allah bekle gelmedi. meger kendi kendine demis ki simdi bu fulya yatar uyur gec kalkar ben en iyisi gidip kagidi alayim. sabahin 8inde kalkip giyindim bunu bekledim 1 saat. tabi belirtmeme gerek var mi bilmiyorum ama sinir oldum bekletilmeyi sevmem cunku geldi sonra beni aldi yeni eve gidiyorduk. duvar kagidimi bensiz aldigi icin zaten tripliydim ee nerde dedim bakayim umarim dogru kagidi almissindir dedim. bi gosterdi yanlis kagidi almis tabiki. benim sectigim degil, rengi daha koyu tuhaf biseyi almis gelmis. haydiiiiii bidaha gittik yapi markete degistirip dogrusunu almaya... ne sapsal bir kaygana bu tanriiiiiiggmmm

topuklu ayakkabisi da hic eksik olmaz topuksuz asla cikmaz yani anlayacagin. duvar kagidini da o topuklularla yapti ya ayakta alkisliyorum kendisini. yahu ben duz ayakkabiyla zor merdiven cikiyorum kadin hic bana misin demiyor. yillardir alismis heralde hic duz giymemeye. topuk artik onun bir uzvu gibi islev goruyor, vucudunun bir parcasi sanki...

ilahi hoppisim niye kizayim

ama benim kaygana 38 beden yahu keske onun ebatlarinda olsam

kaçağa bakın kaçağaaaaaaa gece kuşuna bakııııııınnnnn tüm gün 0 mesaj. gece gelip menü yazıp gitmeler. cık cık cık çekeriz kulağını şeymiş. daha bol paylaşım lazım.

bu arada menüyü beğendim. böyle 1-2 kaşıklık bir öğün olmak kaydıyla kaçamaklar bana çok masum geliyor. çünkü dukandan önce ben de öyle idim. gözü kalmıyor, aklı kalmıyor insanın böyle olunca.

hello beybiler topiginizin amelesi geldi. ellerim su toplamis, ojelerimin kenarlarinda "ordek yumurtasi" rengi badanadan kalan lekeler ve kalintilar ile karsinizdayim

Eki Görüntüle 615544

Fulyaaaaaa alemsin resmi gorunce aaaa dedim yimirta bizim icin koymus Fulya bu resmi Dukandan sonraalgida secicilik iste aklima baska bisey gelmedi ama okuyunca onun bizimle bi ilgisi yok senin duvar kagidin oldugunu anladim Hadi gecmisler olsun isin zor kismini atlattin ama hic kendine topigin amelesi falan deme sen bayagi usta oldun baksana kv'yi nasil calistiriyosun hani bi amele olacaksa o kv olsun diyorum hadi uzat bacaklarini simdi dinlenme zamani iyi de kalori harciosun buarada

hehe duvar kagidim yimirtali degil yatak odami bu renk boyadim ama ordek yumurtasi rengi, yeni modaymis ben de hemen uyuverdim

yok yavrum ya hala ameleyim, ama ogreniyorum iste yavas yavas kv de bir duvara kagit yapti iste.. neyse o konuda iyiymis kendisi. badana isini bana birakti tamamen. cunku onun yaptigini hic begenmedim yalap salap boyamis dip kose yerleri. kaloriferin etrafini falan. hala eski renk gorunuyordu aralardan minik minik kenarlardan falan bende de takinti vardir boyle detaylari hemen gorurum ve duzeltmem gerekir acilen. neyse bunun boyadigi yerlerin bir daha ustunden gectim. bide gosterdim bak boyle olmamis buralar falan diye. gicik oluyo bana eminim aman napiiim olursa olsun benim resmim falan da iyidir fircayla da aram iyi o yuzden. daha once hic badana yapmamistim ama hemen kaptim, neredeyse usta oldum bile 2 gunde acaba evlere boyaya mi gitsem artik

cumartesi boya isi tamamen bitecek. kapilari biraz zimparalamak gerekiyormus ustunde top top ele gelen minik tumsekcikler var. gorunmuyor pek ama olsun. sonra da bir kat boya atilacak. aslinda kapilarimiz berbat ama elin kira evine yeni kapi da almak istemiyorum. zaten yeteri kadar dekorasyon yaptik elalemin evine neyse kapilardan sonra artik bitiyor islerin bana ait olan kismi. carsamba gunu mobilyalarin teslimati var, sonra da tum gun onlarin montaji ile ugrasacagiz. yatak ve ikili koltuk haric hersey geliyor iple cekiyorum

siparis ettigimiz salon koltugunun teslimat gunu icin bugun aradilar. 13 mart neredeyse 2 ay sonra yani. acayip sinir olduk... o zaman siparisi iptal edin bu ne boyle falan deyince biraz tutustular sanki.. pazartesi tekrar arayin dediler bakalim ne olacak. eger daha erken bir tarihe almazlarsa o koltuktan vazgecebiliriz.. cunku 2 ay neyin ustunde oturcaz? 2 tane tekli koltugumuz var onlarin ustune tuneriz artik... veya yere otururuz. veya manavdan kasa aliriz iki tane onlari ters cevirip otururuz hahaha

bu arada babam da bize baya iyi bi tv aliyor 46" HD, 3d ozelligi falan da var gozlukleri takip 3d film izleyebilcez - ama YERDE otururken! (ayrani yok icmeye tahtirevanla gider........ hesabi)

cidden iyi kalori harciyorum he ama kilo aynen duruyor. diyet miyet hak getire bu hafta malesef. ama almiyorum da neyse ki, yedigimi aynen yakiyorum galiba..

Benden yana sıkıntı bitti kuzum.Evde bebiş bi taraftan işler bi taraftan perişandım.Burda çay molası verdiğimde çat diye okumaya başlarım aradan:)))))))) Zaten seng 5 msj sınırı koymuştu çaktırmayalım:))))))))))))))))

marti (66,3/ / /% )
btlbetul (66,7/ / /% )

bsrmhmmt (70,6/ / /% )

buseb (57,7/ / /% )

buzdanmadam (70,8/ / /% )

noraaa (68,8/ / /% )

ozdemi (65,5/ / /% )

hoppidicik (91/ / /% )

fadime02 (99,2/ / /% )

trulyscrumtions (76/ / /% )

lypsa (96,3/96 /300 gr /%0,31 )

İnşallah yüzdeyi doğru hesaplamışımdır.Aradaki fark*100/Geçen haftaki kilo..

kızlarrrr
bu sabah hemen wc gittim.
üzerimde ne varsa çıkarttım , doğru baskülün üzerine
64,50
1 kilo gitmiş. bu kadarını tahmin etmiyordum.
geçen hafta kilom 65,5
65,5-64,5 =1*100=100
100/65,5=1,53

doğru hesapladım dimii?

[[
marti (66,3/ / /% )
btlbetul (66,7/ / /% )

bsrmhmmt (70,6/ / /% )

buseb (57,7/ / /% )

buzdanmadam (70,8/ / /% )

noraaa (68,8/ / /% )

ozdemi (65,5/ / /% )

hoppidicik (91/90,8 /200 gr /% )

fadime02 (99,2/ / /% )

trulyscrumtions (76/ / /% )

lypsa (96,3/96 /300 gr /%0,31 )
..[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar biri bana yardım etsin yaaaaa..bakın şöyle yaptım ama şöyle çıkıyor...
91-90.8=0.2
0.2/91=0.0021978021978022
0.0021978021978022*100=0.21978021978022
sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…