Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel menu canim afiyet olsun
Canim ben bu hafta eksi gelemezsem beni asure degil de regl etkilemis demektir bu sabah tartildm eksiye gecememistim hala

Afiyet olsun canim su miktarîn super

24 Mart Çarşamba
Kahvaltı
1 kucuk haşlamış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Kuru biber kavurma

Ara (komşuya indim 5 dk ısrar etti)
1 kaşık kısır
Salatalık

1 tane fırın sütlaç

Akşam
1 kase tarhana çorbası
6-7 yaprak sarma
Yoğurt

Su 2 lt geçer
Spor yok

24 mart
Sabah 10:00 4yk yulaf 1 sb sut

Oglen 13:00 1 haslama yumurta, 8 zeytin,1 dlim ekmek ,1 tk bal,1 case coban salatasi,1 dilim keci peyniri

Ara00 yarim portakal

Aksam18:30
Bir kabak firinda,4yk tavuk sote ,3 yk yogurt

2,5 litre su
Çok güzel dengeli bir menü ayrıca besleyici afiyet olsun

Benim bu halsizlik, bu saatte uyku hali hayra çıkar insAllah bı test yapsaydım da içim rahatlasaydı
Hayirdir insallah canim
Firin sutlac disinda guzel canim, yavas yavas adapte oluyorsun
Guzel canim afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü
Hayirdir insallah canim
Firin sutlac disinda guzel canim, yavas yavas adapte oluyorsun
Saol cnm insAllah baya azalttım menüyü

Lekelenme hadi hayırlısı

Benim bu halsizlik, bu saatte uyku hali hayra çıkar insAllah bı test yapsaydım da içim rahatlasaydı
Eşim temaslo benimde, salona kapadık onu testi nagatıf ama pozıtıfe donerse die.temas pztsi oldu.inş donmez . Sende ne belırtıler var, test yaptır bence ,en azından bebege maskeyle ve daha dıkkatlı yaklasorsın

Şüphen var mı canım ?
Ya yok aslında ama hiç bı korunma yöntemi%100 korumuyor sonuçta taşın kötü bulur mu korkusu
Eşim temaslo benimde, salona kapadık onu testi nagatıf ama pozıtıfe donerse die.temas pztsi oldu.inş donmez . Sende ne belırtıler var, test yaptır bence ,en azından bebege maskeyle ve daha dıkkatlı yaklasorsın
Benim öyle belirtim yok canım ya dün sırt ağrım çoktu gece midem yandı bı kaç gündür usuttum herhalde
Testtt derkennnn, ay ben korona testş düşğndüm,yogsaaaaa hamile misin
Sanmıyorum ama içimi rahatlatmam lazım o kadar uğraştıktan sonra korunarak hamile kalamam sanırım

Fırın sütlaça kadar her şey yolundaydı aslında akşam menüsü de karbonhidrat ağırlıklı un , pirinç
Afiyet olsun canım

Fırın sütlaça kadar her şey yolundaydı aslında akşam menüsü de karbonhidrat ağırlıklı un , pirinç
Evet öyle oldu ama git gide Düzelticem menülerimi yeniden insAllah canım
Çok iyi spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…