Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bravo kızlar bu sporları gördüm takım kendine geldi sanki çok mutlu oldum
İnşallah canım devamı gelir .Kaç gündür halsizlik vardı erkenden uyuyordum lesliyi zor bitiriyordum bugün bir enerji geldi .Ramazan ayına girerken 59 u görsem ne güzel olur

İnşallah canım devamı gelir .Kaç gündür halsizlik vardı erkenden uyuyordum lesliyi zor bitiriyordum bugün bir enerji geldi .Ramazan ayına girerken 59 u görsem ne güzel olur
Bence gorursun canim, sabret ve aynen devam et ben de ramazana 65 i gormeyi cok istiyorumm

Afiyet olsun canım, gayet güzel
Tabi cnm fikrimi söylerim

Afiyet olsun güzel menü bugün Perşembe mi diye düşündüm bı an

Saol cnm insAllah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım, Karatay candır
afiyet olsun canım
Afiyet olsun

24.03.2021 spor
7 bin adim: 70p
1000 ip atlama : 200 p
Toplam : 270p Jasminium84 U UcanSupurge

Afiyet olsun eküricanım

Guzel canim ama suyu biraz daha arttirsan daha guzel olur
1000 ip atlama mı inanamıyorum maşallah Subhanallah sende basen selülit hiç birşey kalmayacak fıstık gibi olacaksın
Evett ama simdi ayaklarim feci agriyor insallah yarin yamuk yurumem insallah kalmaz ya benim asil problemim basenler cunku
Su ipten yarin bende atliyim
Atla canim atla, asiri terletiyor ve cok keyifli, benim icin en onemli ozelligi ise kisa zamanda atlayabiliyorsun zaman problemi olanlar icin kisa zamanda guzel kardiyo yaptiriyor

Kızlaaaaaaar sauna takımi yıkadım ama felaket bı sigara kokusu vardı yıkanınca da geçmemis ürün satıcısının aradım bı kaç öneri verdi insAllah geçer ay yoksa giyilecek gibi değil
Sağlıksız bir ürün değildir inşallah
24.03.2021
11 sutlu kahve
12.30
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,4 kasik asure

16.00 sade kahve
18.30
4 izgara kofte,salata,1 bardk kefir

Su:3.5 lt olur
Aşure olmasa spor falan harika.afiyet olsun canım
09.00 bir kucuk tava kıymalı yumurta
13.00 cevizli sucuk
15.00 Sütlü Türk kahvesi
17.00 10 kaşık ayşekadın fasılye yemegi
Su:3 litre
Spor yok
Cevizli sucuk ta çok kalorili değil mi.afiyet olsun canım
Muhteşemsin ekürim
Afiyet olsun canım
Benim bu halsizlik, bu saatte uyku hali hayra çıkar insAllah bı test yapsaydım da içim rahatlasaydı
Valla dün sen rahatsızlık derken benim de içimden geçti.Hayırlısı olsun
Aramıza dön artık.Yedin içtin yeter.Kendine gel artık
Afiyet olsun canım
Eşim temaslo benimde, salona kapadık onu testi nagatıf ama pozıtıfe donerse die.temas pztsi oldu.inş donmez . Sende ne belırtıler var, test yaptır bence ,en azından bebege maskeyle ve daha dıkkatlı yaklasorsın
Geçmiş olsun canım
Testtt derkennnn, ay ben korona testş düşğndüm,yogsaaaaa hamile misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…