- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.121
91-90,8=0,2*100=20/91=0,22kızlar biri bana yardım etsin yaaaaa..bakın şöyle yaptım ama şöyle çıkıyor...
91-90.8=0.2
0.2/91=0.0021978021978022
0.0021978021978022*100=0.21978021978022
sonuçta
bayılıyorum muhabbetine fuli :) alıntı yapmıyorum ama takibindeyim haberin olsun.heheduvar kagidim yimirtali degil yatak odami bu renk boyadim ama ordek yumurtasi rengi, yeni modaymis ben de hemen uyuverdim yok yavrum ya hala ameleyim, ama ogreniyorum iste yavas yavas kv de bir duvara kagit yapti iste.. neyse o konuda iyiymis kendisi. badana isini bana birakti tamamen. cunku onun yaptigini hic begenmedim yalap salap boyamis dip kose yerleri. kaloriferin etrafini falan. hala eski renk gorunuyordu aralardan minik minik kenarlardan falan bende de takinti vardir boyle detaylari hemen gorurum ve duzeltmem gerekir acilen. neyse bunun boyadigi yerlerin bir daha ustunden gectim. bide gosterdim bak boyle olmamis buralar falan diye. gicik oluyo bana eminim aman napiiim olursa olsun benim resmim falan da iyidir fircayla da aram iyi o yuzden. daha once hic badana yapmamistim ama hemen kaptim, neredeyse usta oldum bile 2 gunde acaba evlere boyaya mi gitsem artik cumartesi boya isi tamamen bitecek. kapilari biraz zimparalamak gerekiyormus ustunde top top ele gelen minik tumsekcikler var. gorunmuyor pek ama olsun. sonra da bir kat boya atilacak. aslinda kapilarimiz berbat ama elin kira evine yeni kapi da almak istemiyorum. zaten yeteri kadar dekorasyon yaptik elalemin evine neyse kapilardan sonra artik bitiyor islerin bana ait olan kismi. carsamba gunu mobilyalarin teslimati var, sonra da tum gun onlarin montaji ile ugrasacagiz. yatak ve ikili koltuk haric hersey geliyor iple cekiyorum siparis ettigimiz salon koltugunun teslimat gunu icin bugun aradilar. 13 mart neredeyse 2 ay sonra yani. acayip sinir olduk... o zaman siparisi iptal edin bu ne boyle falan deyince biraz tutustular sanki.. pazartesi tekrar arayin dediler bakalim ne olacak. eger daha erken bir tarihe almazlarsa o koltuktan vazgecebiliriz.. cunku 2 ay neyin ustunde oturcaz? 2 tane tekli koltugumuz var onlarin ustune tuneriz artik... veya yere otururuz. veya manavdan kasa aliriz iki tane onlari ters cevirip otururuz hahaha bu arada babam da bize baya iyi bi tv aliyor 46" HD, 3d ozelligi falan da var gozlukleri takip 3d film izleyebilcez - ama YERDE otururken! (ayrani yok icmeye tahtirevanla gider........ hesabi) cidden iyi kalori harciyorum he ama kilo aynen duruyor. diyet miyet hak getire bu hafta malesef. ama almiyorum da neyse ki, yedigimi aynen yakiyorum galiba..
marti (66,3/ / /% )[[
marti (66,3/ / /% )
btlbetul (66,7/ / /% )
bsrmhmmt (70,6/ / /% )
buseb (57,7/ / /% )
buzdanmadam (70,8/ / /% )
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,5/ / /% )
hoppidicik (91/90,8 /200 gr /% )
fadime02 (99,2/ / /% )
trulyscrumtions (76/ / /% )
lypsa (96,3/96 /300 gr /%0,31 )
..[/B]
Kiz gercekten omürsün haaaa su ordek yumurtasi rengini ilk defa duydum hahahhaaa uyurken aklima geldikce de guldum allahta seni guldursun ne deyim bi de ben o durumda sikintidan patlarim ama senin olaylari booole dalgaya alman cok hosuma gittiheheduvar kagidim yimirtali degil yatak odami bu renk boyadim ama ordek yumurtasi rengi, yeni modaymis ben de hemen uyuverdim
yok yavrum ya hala ameleyim, ama ogreniyorum iste yavas yavaskv de bir duvara kagit yapti iste.. neyse o konuda iyiymis kendisi. badana isini bana birakti tamamen. cunku onun yaptigini hic begenmedim yalap salap boyamis dip kose yerleri. kaloriferin etrafini falan. hala eski renk gorunuyordu aralardan minik minik kenarlardan falan bende de takinti vardir boyle detaylari hemen gorurum ve duzeltmem gerekir acilen. neyse bunun boyadigi yerlerin bir daha ustunden gectim. bide gosterdim bak boyle olmamis buralar falan diye. gicik oluyo bana eminim aman napiiim olursa olsun benim resmim falan da iyidir fircayla da aram iyi o yuzden. daha once hic badana yapmamistim ama hemen kaptim, neredeyse usta oldum bile 2 gunde acaba evlere boyaya mi gitsem artik
cumartesi boya isi tamamen bitecek. kapilari biraz zimparalamak gerekiyormus ustunde top top ele gelen minik tumsekcikler var. gorunmuyor pek ama olsun. sonra da bir kat boya atilacak. aslinda kapilarimiz berbat ama elin kira evine yeni kapi da almak istemiyorum. zaten yeteri kadar dekorasyon yaptik elalemin evineneyse kapilardan sonra artik bitiyor islerin bana ait olan kismi. carsamba gunu mobilyalarin teslimati var, sonra da tum gun onlarin montaji ile ugrasacagiz. yatak ve ikili koltuk haric hersey geliyor iple cekiyorum
siparis ettigimiz salon koltugunun teslimat gunu icin bugun aradilar. 13 martneredeyse 2 ay sonra yani. acayip sinir olduk... o zaman siparisi iptal edin bu ne boyle falan deyince biraz tutustular sanki.. pazartesi tekrar arayin dediler bakalim ne olacak. eger daha erken bir tarihe almazlarsa o koltuktan vazgecebiliriz.. cunku 2 ay neyin ustunde oturcaz? 2 tane tekli koltugumuz var onlarin ustune tuneriz artik... veya yere otururuz. veya manavdan kasa aliriz iki tane onlari ters cevirip otururuz hahaha
bu arada babam da bize baya iyi bi tv aliyor 46" HD, 3d ozelligi falan da var gozlukleri takip 3d film izleyebilcez - ama YERDE otururken! (ayrani yok icmeye tahtirevanla gider........ hesabi)
cidden iyi kalori harciyorum heama kilo aynen duruyor. diyet miyet hak getire bu hafta malesef. ama almiyorum da neyse ki, yedigimi aynen yakiyorum galiba..
marti (66,3/65,6 /0,7 /%1,05 )
btlbetul (66,7/ / /% )
bsrmhmmt (70,6/71,5/-0,9/%-1,27 )
buseb (57,7/56,9/0,8/%1,38) not:baskülüm değişti. yeni baskül şuan kilomu 57.4 olarak gösteriyor. eski tartıyla arasında 500gr fark var.
buzdanmadam (70,8/ / /% )
noraaa (68,8/68,5 /0,3/%0,44 )
ozdemi (65,5/64,5/1/%1,53)
hoppidicik (91/90,8 /0,2/%0,22)
fadime02 (99,2/98,9/0,3/%0,30)
trulyscrumtions (76/ / /% )
lypsa (96,3/96 /0,3/%0,31)
91-90,8=0,2*100=20/91=0,22
doğru hesaplamışsın
heheduvar kagidim yimirtali degil yatak odami bu renk boyadim ama ordek yumurtasi rengi, yeni modaymis ben de hemen uyuverdim
yok yavrum ya hala ameleyim, ama ogreniyorum iste yavas yavaskv de bir duvara kagit yapti iste.. neyse o konuda iyiymis kendisi. badana isini bana birakti tamamen. cunku onun yaptigini hic begenmedim yalap salap boyamis dip kose yerleri. kaloriferin etrafini falan. hala eski renk gorunuyordu aralardan minik minik kenarlardan falan bende de takinti vardir boyle detaylari hemen gorurum ve duzeltmem gerekir acilen. neyse bunun boyadigi yerlerin bir daha ustunden gectim. bide gosterdim bak boyle olmamis buralar falan diye. gicik oluyo bana eminim aman napiiim olursa olsun benim resmim falan da iyidir fircayla da aram iyi o yuzden. daha once hic badana yapmamistim ama hemen kaptim, neredeyse usta oldum bile 2 gunde acaba evlere boyaya mi gitsem artik
cumartesi boya isi tamamen bitecek. kapilari biraz zimparalamak gerekiyormus ustunde top top ele gelen minik tumsekcikler var. gorunmuyor pek ama olsun. sonra da bir kat boya atilacak. aslinda kapilarimiz berbat ama elin kira evine yeni kapi da almak istemiyorum. zaten yeteri kadar dekorasyon yaptik elalemin evineneyse kapilardan sonra artik bitiyor islerin bana ait olan kismi. carsamba gunu mobilyalarin teslimati var, sonra da tum gun onlarin montaji ile ugrasacagiz. yatak ve ikili koltuk haric hersey geliyor iple cekiyorum
siparis ettigimiz salon koltugunun teslimat gunu icin bugun aradilar. 13 martneredeyse 2 ay sonra yani. acayip sinir olduk... o zaman siparisi iptal edin bu ne boyle falan deyince biraz tutustular sanki.. pazartesi tekrar arayin dediler bakalim ne olacak. eger daha erken bir tarihe almazlarsa o koltuktan vazgecebiliriz.. cunku 2 ay neyin ustunde oturcaz? 2 tane tekli koltugumuz var onlarin ustune tuneriz artik... veya yere otururuz. veya manavdan kasa aliriz iki tane onlari ters cevirip otururuz hahaha
bu arada babam da bize baya iyi bi tv aliyor 46" HD, 3d ozelligi falan da var gozlukleri takip 3d film izleyebilcez - ama YERDE otururken! (ayrani yok icmeye tahtirevanla gider........ hesabi)
cidden iyi kalori harciyorum heama kilo aynen duruyor. diyet miyet hak getire bu hafta malesef. ama almiyorum da neyse ki, yedigimi aynen yakiyorum galiba..
özdemiiiiiiiiiiiiiiii martııııııııııııııııı bir karar verin 0,21 mi 0.22 mi yahuu??Tatlim ben seninkini hesapladim sooole
91,0/90,8/0,2/%0,21
dogru hesap iki kilon arasindaki farki gecen haftaki kilona boluyorsun sonucu 100 le carpiyosun
yani
91-90,8=0,2
0,2/91=0,002
0,002*100=0,21
???????????????91-90,8=0,2*100=20/91=0,22
doğru hesaplamışsın
???????????..el-cevap bacılar..hangisi doğrudur??Tatlim ben seninkini hesapladim sooole
91,0/90,8/0,2/%0,21
dogru hesap iki kilon arasindaki farki gecen haftaki kilona boluyorsun sonucu 100 le carpiyosun
yani
91-90,8=0,2
0,2/91=0,002
0,002*100=0,21
canım küsüratlı çıkıyor sonuç 0,2198???????????????
???????????..el-cevap bacılar..hangisi doğrudur??
Buseeeeeeeeezayiflamisiiiiiim
66.300/65.600/0.700/1.055
taaam mi Buseee senin icin yapabilecegim bisey var mi?
Busecim hemen hemen ayni oranda kilo vermisiz:13:
once hic verememisimdir diye cok korktum:18:ama gorunce eksildigimi ooooh dedim
sonrada aaaa bu kadar mi vermisim die uzuldumoysa ne cok yedik degil mi yuh dedim hem yiyorum hem kilo veriyorum hem de bu kadar mi diyorum
sen simdi mesgulsun ama herkes uzerine duseni yaparsa cok sorun edecek bisey yok
huuuuuuu kizlaaaaaar9. takiiiim size dioooooom hadi pamuk eller tarti ve hesap makinasina kimildayin biraz hadiiiiiii
özdemiiiiiiiiiiiiiiii martııııııııııııııııı bir karar verin 0,21 mi 0.22 mi yahuu??
Selam kızlar ben geldim. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Ne güzel listenin çoğunluğu oluşmuş. Dünde söylediğim gibi listeniz ben yapacağım ama mesaim 16:00 da bitiyor. 16:30 da evde olurum. Hemen paylaşırım listenizi. Kendiniz sıkıntıya sokmayın.
Buse'cim senin tartı +500 mü gösteriyor?
Benim şimdi çıkmam lazım. Akşama görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?