Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım dava bitmesi 2 yıl

Cok gecmis olsun canim, firsat buldukce gel buraya uzak kalma grcekten cok etkiliyor
Cok guzel canim
Günaydın kızlar,umarım guzel eksiler gelir bugün
Ben salı günü tartilmistim 84
Bugün 81.6
Fark -2.4

Eki Görüntüle 2809739
İlk hafta odemler gitti önden,ondan dolayı bu kadar iyi verdum sanirim.
Masalllah cok cok iyi
Guzel menu canim afiyet olsun
Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Cok guzel eksi canim tebrik ederim
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Bence gayet guzel eksi canim bozma moralinj

Canım dava bitmesı 2 yılı bulıyo, ozamana kadar ordaki yonetıcının orda olcagının garantısı yok. Davayı kazanırsam ya gel işe başla dicekler yada 4 ay işe baslatmama tazmınatı odicekler, bu secım işvereneait oluyor, zaman ne gosterıcek bakalım.. şeytan dıyor Cumhurbasksnlıgınaşikayet et ya da linkedınde çok baglantısı olan arklarınla yay , firmanın itibarı sarsılır ki buna cok onem veroyorlar, dogum ıznındeişten cıkarmak ne demek.

60 kilo dan 56-57 olmak istiyom ramazana kadar

Sag ol canim insallah, zaten dun tartildim bugunle ayni kiloda ciktim yani dun yediklerime gore eksi gelmem gerekiyordu wc sorunu falan da yasamadim kesin regl kaynakli boyle oldu
Su regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a

Evet canim insani cok huzursuz eden bir durum ama inan zamanla unutulacak ve eskiye donecek

Birsey olmadiysa sorun yok canim

Aksam biraz kalabalik ama porsiyonlari az en azindan,

Helal olsunn sanaa iste irade budur
inşallah canım benim

Valla, onlarla birlikte ben de sürüncem de ,belki içim sogur işte. ..
sürün ama inan için rahatlayacak
eşime de mobingin alasını uyguladı eski işyeri, istifaya zorladılar o da istifa etti ama mahkemelerde sürünmek uğruna dibine kadar aradı hakkını iyi de yaptı, hatta avukat da tuttu eşim aldığı tazminatın büyük kısmını ona verdi ama hiç pişman değil, üstüne para bile verecek olsam yeter ki hakkım bunlar da kalmasın dedi
sen de sakın bırakma yakalarını
sinir oldum yaa

inşallah kuzumm

Kizlar gunaydin bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
ama demek ki reglin gelince şahane bi eksi bekliyor bizi yuppiiii

Ahh ahh hep motivasyon dusukligu bunlar, bak hedefe cok az kaldi birakma devam et haftaya cok guzel bir eksi gelecek kesin
aynen öyle canım
bugünü de geçireyim malum bugün cuma beyn,m cumayı kaçamak günü olarak kodlamış vaziyette
yarından itibaren kendimi toplayacağım kara göründü aslında az daha sabretsem

Halsizligin hala gecmedimi
Şekerini olctunmu tekrar
Hafif var canım yok olcemedim akşama uğrar annemlere alır anca yarın olcerim
Allah korusun covid mi oldun hakikaten yoksa
Bilmiyorum ya bu kadar hafif olur mu ki mutasyonlunun ölüm oranı daha düşük diye duydum onun daha mi hafif oluyor ki hiç bilemedim ya
Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Çok iyi canım ya MaşAllah
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Eksi eksidir tebrikler canım haftaya 50leri göreceksin insAllah
Kizlar gunaydin bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Regl kaynaklıdır canım kesinlikle yine de eksidesin tebrikler
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
Acil toparlamak gerek canım neyse ki eksisin yine de tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…