- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.241
Maşallah canım hiç çizgini bozmuyorsunMerhabalar Canlar
26 Mart Kilo Bildirimi
19 Mart : 72,100
26 Mart : 71,500
Fark : 600 gram
Yüzdelik olarak : 0,832
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2809972
tebrikler eküricanımm
canımm tebriklerG Goklerceasliogretmen Tebrikler canlarım Kac haftadır aramızda dereceleri paylaşıyoruz.Takimda bu üçlüyü geçecek kimse yok sanırsam
ne demek kuzumEline sağlık canım benim.
Kizlarrrr tebriklerrrr
ne demek canımEline emeğine sağlık canım
ne desen haklısın canımın için, 2 haftadır güzel gidiyordum ama bu hafta motivasyonumu kaybedince darma duman oldumGüzel canım eksidesin yine
İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yoktoparlanman lazım canım
Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
Eline , emeğine sağlık canım
Ooo sonunda 70in altını gördük muhteşemmmm
Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabiliriz
6 Lar çok yakında geliyor ekürim maşallahMerhabalar Canlar
26 Mart Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2809972
canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin yavrumunburalardayim bende iyyim cok sukur
bu ara kizimin randevulari yogun
yakinda ameliyat olcak
geniz eti varmis onu alcaklar
once bahsetmistim uyku abnesi var diye
bu yuzdenmis
takip ediyorum aslinda her hafta kacinci oldugunuzu felan:)
kilolarada hic dikkat edemiyorum kisir donguye girdim resmen
dikkat edemiyorum ve buraya gelemiyorum
buraya gelmedikce de hic dikkat edemiyorum
Günaydın kızlar,umarım guzel eksiler gelir bugün
Ben salı günü tartilmistim 84
Bugün 81.6
Fark -2.4
Eki Görüntüle 2809739
İlk hafta odemler gitti önden,ondan dolayı bu kadar iyi verdum sanirim.
kızlar süpersiniz tebriklerMerhabalar Canlar
26 Mart Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2809972
Ama nasıl güzel bir duygu değil mi? Dün Lcw gittim, oğlumun okulunda bugün yeşil partisi varmış Orman Haftası etkinliği olarak, kendim de bir şeyler denedim. Aynadaki görüntüme bir baktım o koca popomdan geriye basen kemiklerim kalmışHadi bakalım bekliyorum sonucu inşallah çok etkilememiştir
Ay benim gibi geçen hamile kıyafeti aldım İnternetten biraz bol alayım dedim baktım kol ucu parmaklarımda tamam belki karın kısmı zamanla iyi olur da kollar o derece doldurmaz diye iade ettim artık
Cancağzım 5 ip atlama 1 puan
1.000 tanesi 200 puan sağolsun G Goklerce de yazmış
Allah şifa versin canım olsun da ameliyatı rahat bir uyku görsün çocukcağız ben uyku apnesi ile ilgili bir program izlemiştim kadının evi çöp ev olmuştu uyuyup dinlenemediğim için hayat enerjim yok diyordu
Son cümleden anladığım kadarıyla artıdasın inşallah 60ı geçmemişsindir canım ?
Güzel, hafif bir gün geçirmişsin canım
Tebrikler canımGünaydın kızlar,umarım guzel eksiler gelir bugün
Ben salı günü tartilmistim 84
Bugün 81.6
Fark -2.4
Eki Görüntüle 2809739
İlk hafta odemler gitti önden,ondan dolayı bu kadar iyi verdum sanirim.
Rabbim acil şifanı versin canımYok canım sırt ağrım, halsizlik saolsun full devam
Maşallah eküricanımmmm, harikasın
Tebrikler canım
Regl olamadığımız halde şükür eksi geldik canım, tebriklerKizlar gunaydinbugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Tebrikler canım, eksi eksidirBu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii
geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32
Eki Görüntüle 2809900
beraber başaracağızMrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim
Emeğine sağlık Yaseminciğim, teşekkür ederiz.Spor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (1.372 puan)
2. asliogretmen (1.258 puan)
3. G Goklerce (1.050 puan)
Tebrikler kizlar
Tebrikler HaticeciğimGeçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
G Goklerceasliogretmen Tebrikler canlarım Kac haftadır aramızda dereceleri paylaşıyoruz.Takimda bu üçlüyü geçecek kimse yok sanırsam
Sen kendini biliyorsun zaten canım. Haftaya dikkat ederek yine güzel sonuçlar elde edeceğine eminim.GEÇEN CUMA: 79,2
BUGÜN: 78,9
FARK: 0,3
YÜZDE: % 0,37878
Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Teşekkür ederim biricik kaptanımMaşallah canım hiç çizgini bozmuyorsunİki haftaya kalmaz 6lara iniyoruz
inşallahhhh canımmmmm ekürimmmm6 Lar çok yakında geliyor ekürim maşallah
ne demek canımmAma nasıl güzel bir duygu değil mi? Dün Lcw gittim, oğlumun okulunda bugün yeşil partisi varmış Orman Haftası etkinliği olarak, kendim de bir şeyler denedim. Aynadaki görüntüme bir baktım o koca popomdan geriye basen kemiklerim kalmışnasıl sevindim. Ama daha yolum var. Bundan sonrası daha da zor olacak belli ki gram gram gidiyor gerçekten. Hatta gramcık gramcık,
ama sonu çok güzel olacağını bildiğim için kaplumbağa hızına da razıyım
Tebrikler canım
Rabbim acil şifanı versin canım
Keşke bende azıcık sana layık olabilseydim. Kusura bakma e mi
Tebrikler canım
Regl olamadığımız halde şükür eksi geldik canım, tebrikler
Tebrikler canım, eksi eksidir
beraber başaracağız
Emeğine sağlık Yaseminciğim, teşekkür ederiz.
Tebrikler eküricanım @Breeze96 , tebrikler G Goklerce
Tebrikler Haticeciğim
Sen kendini biliyorsun zaten canım. Haftaya dikkat ederek yine güzel sonuçlar elde edeceğine eminim.
Teşekkür ederim biricik kaptanımİnşallahhh ya. Çok istiyorum artık 6’lara gelmek. Yaklaştıkça da ayrı bir heyecan basıyor.
inşallahhhh canımmmmm ekürimmmm
heyecanla bekliyoreeee
Tebrikler canım sürekli eksi gelip istikrarlı devam ediyorsunMerhabalar Canlar
26 Mart Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2809972
Tebrikler Haticeciğim
Saol canim ben pazar gunu baslamistim pazartesi gunu bir kilo vermis olmam lazim hedefim haftada bir kiloSüper eksi tebrikler canim
Az mı kız delumusun ne güzel eksi tebrikler
Ne güzel regl rağmen bu kadar ekşi gerisi haftaya ya yatirim tebrikler canim
Haftaya daha iyi olur canım. Yinede eksidesin ne güzel tebrikler
O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canim
Tebrikler kizlarSpor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (1.372 puan)
2. asliogretmen (1.258 puan)
3. G Goklerce (1.050 puan)
Tebrikler kizlar
Ahh canim benim bak ne guzel sebeplerini de biliyorsun, degiyor mu sence ? Hic motivasyonu bozma bu hafta kendine gel ve eskisi gibi devam etGEÇEN CUMA: 79,2
BUGÜN: 78,9
FARK: 0,3
YÜZDE: % 0,37878
Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Cok guzel canim tebrik ederimMerhabalar Canlar
26 Mart Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2809972
Evet canim cok sis hissediyorum kendimi buna ragmen ekside olmama sevindimGüzel canım eksidesin yine
İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yoktoparlanman lazım canım
Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
Eline , emeğine sağlık canım
Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabiliriz
Gel ekurim gel sensiz tadi yok buralarintebrikler eküricanımmgeliyorum haftaya yanına inşallah
canımm tebriklervallahi şahanesinizz, devamı da gelsin inşallah
ne demek kuzum
ne demek canım
Evet canim yaa hala regl olamama ragmen eksi gelmek cok guzell, bu hafta olup rahatlarsam haftaya daha guzel bir eksi gelir benceAma nasıl güzel bir duygu değil mi? Dün Lcw gittim, oğlumun okulunda bugün yeşil partisi varmış Orman Haftası etkinliği olarak, kendim de bir şeyler denedim. Aynadaki görüntüme bir baktım o koca popomdan geriye basen kemiklerim kalmışnasıl sevindim. Ama daha yolum var. Bundan sonrası daha da zor olacak belli ki gram gram gidiyor gerçekten. Hatta gramcık gramcık,
ama sonu çok güzel olacağını bildiğim için kaplumbağa hızına da razıyım
Tebrikler canım
Rabbim acil şifanı versin canım
Keşke bende azıcık sana layık olabilseydim. Kusura bakma e mi
Tebrikler canım
Regl olamadığımız halde şükür eksi geldik canım, tebrikler
Tebrikler canım, eksi eksidir
beraber başaracağız
Emeğine sağlık Yaseminciğim, teşekkür ederiz.
Tebrikler eküricanım @Breeze96 , tebrikler G Goklerce
Tebrikler Haticeciğim
Sen kendini biliyorsun zaten canım. Haftaya dikkat ederek yine güzel sonuçlar elde edeceğine eminim.
Teşekkür ederim biricik kaptanımİnşallahhh ya. Çok istiyorum artık 6’lara gelmek. Yaklaştıkça da ayrı bir heyecan basıyor.
inşallahhhh canımmmmm ekürimmmm
heyecanla bekliyoreeee
Korkma canim, inan maske ve mesafe olunca bulasmiyor icin rahat olsun,Kızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da
canımsıınnnAhh canim benim bak ne guzel sebeplerini de biliyorsun, degiyor mu sence ? Hic motivasyonu bozma bu hafta kendine gel ve eskisi gibi devam et
Cok guzel canim tebrik ederim
Evet canim cok sis hissediyorum kendimi buna ragmen ekside olmama sevindim
Gel ekurim gel sensiz tadi yok buralarin
Evet canim yaa hala regl olamama ragmen eksi gelmek cok guzell, bu hafta olup rahatlarsam haftaya daha guzel bir eksi gelir bence
İnşallah canım.zaten koronafobim var.Kafayı yemek üzereyim.kucuk kızları var ikiye giden test yapılırken bayağı öksürüyordu.Korkma canim, inan maske ve mesafe olunca bulasmiyor icin rahat olsun,
canımm, kilona göre iyi gidiyorsun, tebrik ederimCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Korkma canım konuşma süreniz azdır zaten. Maske de varmış bulasacagini sanmıyorum. Mesafede var .Kızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da
Ekşi candır canım. Son kilolar zor gidiyor diye hep soyluyorlar evet. Belki vücudunu şaşırtabilirsin yeme düzeni olarak. Takıma az veya çok katkın var canım. Artı değilsin sonuçta listeden cikmani gerektirecek bişey benceCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Bu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?