Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Süper eksi tebrikler canim
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Az mı kız delumusun ne güzel eksi tebrikler
Kizlar gunaydin bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Ne güzel regl rağmen bu kadar ekşi gerisi haftaya ya yatirim tebrikler canim
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
Haftaya daha iyi olur canım. Yinede eksidesin ne güzel tebrikler
Mrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim
O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canim

Haftaya güzel bir eksi gelecek senden de hissediyorum
Saol canim bnde tebrik ederim
Teşekkürler canım

Teşekkürler Konyalım

Toparlarsin y’a hepimizin motivasyon olmadigi surecler oluyo erken toparlamak onemli dimi

inşallah kızlar toparlarım, sağolun

Belirti bazen hic olmadigi bile oluyor canim dikkat et, sag ol canim dedign gibi eksi eksidr ama insam hep daha cok istiyor
Su regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a
Evet canim ama olsun 800 de az degil ki
Insallah canim, evet cuma nedense beynimize yerlesti evet senin menulerin de sporunda cok iyiydi birakma cok az kaldi
Eksi olsun yeterki moral bozmak yokz
oyle tabi canim, insallah haftaya daha guzel eksi olur
Insallah canim cok sag ol

GEÇEN CUMA: 79,2

BUGÜN: 78,9

FARK: 0,3

YÜZDE: % 0,37878

Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.

Eklentiler

• D4866299-86BE-46A8-9805-4C57AD0B8EFA.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 27
Yinede eksidesin canım. Zaten neden olmadığını yazmışsın . Bu hafta dikkat edersen güzel eksiyle gelirsin bence canim

Kizlar gunaydin bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Güzel canım eksidesin yine
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yok toparlanman lazım canım
Mrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim
Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
Spor listesi Sonuclar

1. @Breeze96 (1.372 puan)

2. asliogretmen (1.258 puan)

3. G Goklerce (1.050 puan)

Tebrikler kizlar

Eline , emeğine sağlık canım
Geçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Ooo sonunda 70in altını gördük muhteşemmmm
Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…