- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.221
Toparlarsin y’a hepimizin motivasyon olmadigi surecler oluyo erken toparlamak onemli dimiçok haklısın canımm, inşallah toparlayacağım kendimi
Eksi olsun yeterki moral bozmak yokzKizlar gunaydinbugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Süper eksi tebrikler canim
Az mı kız delumusun ne güzel eksi tebrikler
Ne güzel regl rağmen bu kadar ekşi gerisi haftaya ya yatirim tebrikler canimKizlar gunaydinbugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Haftaya daha iyi olur canım. Yinede eksidesin ne güzel tebriklerBu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii
geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32
Eki Görüntüle 2809900
O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canimMrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim
Haftaya güzel bir eksi gelecek senden de hissediyorumHafif var canım yok olcemedim akşama uğrar annemlere alır anca yarın olcerim
Bilmiyorum ya bu kadar hafif olur mu ki mutasyonlunun ölüm oranı daha düşük diye duydum onun daha mi hafif oluyor ki hiç bilemedim ya
Çok iyi canım ya MaşAllah
Teşekkürler canımSaol canim bnde tebrik ederim
Teşekkürler KonyalımSüper eksi tebrikler canim
Ne güzel regl rağmen bu kadar ekşi gerisi haftaya ya yatirim tebrikler canim
Haftaya daha iyi olur canım. Yinede eksidesin ne güzel tebrikler
O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canim
Hafif var canım yok olcemedim akşama uğrar annemlere alır anca yarın olcerim
Bilmiyorum ya bu kadar hafif olur mu ki mutasyonlunun ölüm oranı daha düşük diye duydum onun daha mi hafif oluyor ki hiç bilemedim ya
Eksi eksidir tebrikler canım haftaya 50leri göreceksin insAllah
Regl kaynaklıdır canım kesinlikle yine de eksidesin tebrikler
Acil toparlamak gerek canım neyse ki eksisin yine de tebrikler
Toparlarsin y’a hepimizin motivasyon olmadigi surecler oluyo erken toparlamak onemli dimi
inşallah kızlar toparlarım, sağolunSüper eksi tebrikler canim
O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canim
Belirti bazen hic olmadigi bile oluyor canim dikkat et, sag ol canim dedign gibi eksi eksidr ama insam hep daha cok istiyorHafif var canım yok olcemedim akşama uğrar annemlere alır anca yarın olcerim
Eksi eksidir tebrikler canım haftaya 50leri göreceksin insAllah
Regl kaynaklıdır canım kesinlikle yine de eksidesin tebrikler
Acil toparlamak gerek canım neyse ki eksisin yine de tebrikler
Evet canim ama olsun 800 de az degil kiSu regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a
Insallah canim, evet cuma nedense beynimize yerlestiinşallah canım benim
sürün ama inan için rahatlayacak
eşime de mobingin alasını uyguladı eski işyeri, istifaya zorladılar o da istifa etti ama mahkemelerde sürünmek uğruna dibine kadar aradı hakkını iyi de yaptı, hatta avukat da tuttu eşim aldığı tazminatın büyük kısmını ona verdi ama hiç pişman değil, üstüne para bile verecek olsam yeter ki hakkım bunlar da kalmasın dedi
sen de sakın bırakma yakalarını
sinir oldum yaa
inşallah kuzumm
ama demek ki reglin gelince şahane bi eksi bekliyor bizi yuppiiii
aynen öyle canım
bugünü de geçireyim malum bugün cuma beyn,m cumayı kaçamak günü olarak kodlamış vaziyette
yarından itibaren kendimi toplayacağım kara göründü aslında az daha sabretsem
oyle tabi canim, insallah haftaya daha guzel eksi olurEksi olsun yeterki moral bozmak yokz
Insallah canim cok sag olSüper eksi tebrikler canim
insAllah kızlarHaftaya güzel bir eksi gelecek senden de hissediyorum
Hayırlısı bklm cnm aynen daha fazlası olsun insAllahBelirti bazen hic olmadigi bile oluyor canim dikkat et, sag ol canim dedign gibi eksi eksidr ama insam hep daha cok istiyor
Ellerine saglik ekurimSpor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (1.372 puan)
2. asliogretmen (1.258 puan)
3. G Goklerce (1.050 puan)
Tebrikler kizlar
Cok guzel canim tebrik ederimGeçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Spor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar
G Goklerce
Tebrikler canımGeçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Eline sağlık canım benim.Spor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar
Eline emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar
Yinede eksidesin canım. Zaten neden olmadığını yazmışsın . Bu hafta dikkat edersen güzel eksiyle gelirsin bence canimGEÇEN CUMA: 79,2
BUGÜN: 78,9
FARK: 0,3
YÜZDE: % 0,37878
Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Güzel canım eksidesin yineKizlar gunaydinbugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yokBu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii
geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32
Eki Görüntüle 2809900
Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştimMrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim
Eline , emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar
Ooo sonunda 70in altını gördük muhteşemmmmGeçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabilirizGEÇEN CUMA: 79,2
BUGÜN: 78,9
FARK: 0,3
YÜZDE: % 0,37878
Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?