- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.261
Geçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
GEÇEN CUMA: 79,2
BUGÜN: 78,9
FARK: 0,3
YÜZDE: % 0,37878
Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Merhabalar Canlar
26 Mart Kilo Bildirimi
19 Mart : 72,100
26 Mart : 71,500
Fark : 600 gram
Yüzdelik olarak : 0,832
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2809972
Aynen canımMuhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
Sağol canım insAllahRabbim acil şifanı versin canım
beraber başaracağız
Sanmıyorum canım mesafeliysen bulasmamıştirKızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Ekside olanlara tebrikler kızlar artida olanlarda telafi eder insAllah k.b hiç halim yok tek tek alıntı yapamadımBu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum
Tebrikler canım eksidesin güzel hayırlısı inşAllah korktuğun değildir canımSelamlar...
Tartı bildirimimle geldim. Açıkçası artı bekliyordum, sabit gelsem sevinirdim ama çok iyi olmasa da eksi gördüm ve mutlu oldık. Bu arada hala regl olmadım. Spiral olması ve o bir günlük lekelenme, aşırı şişlik beni korkutuyor, dış gebelikten de korkuyorum.. Hayırlısı.. İnş değildir.
Geçen cuma :70,2
Bu cuma:69,8
Fark:-400gr
Yüzde:
Korkma canım hem mesafe hem ikinizde de maske hiç bir şey olmamıştır Allah’ın izniyleKızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da
Kilon ve yağın azaldı canım normal yani bu durum ama artık sıkılaşmak için spora odaklanman lazımCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Her hafta düzenli eksi geliyor bunu dert ediyor ve çabalıyorsun canım listeden çıkmak istersen beni üzersinBu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum
Allah korusun canım öyle bir şey yoktur inşallah 2 haftada sadece 500 gram gitti bi sebebi muhakkak olmalıSelamlar...
Tartı bildirimimle geldim. Açıkçası artı bekliyordum, sabit gelsem sevinirdim ama çok iyi olmasa da eksi gördüm ve mutlu oldık. Bu arada hala regl olmadım. Spiral olması ve o bir günlük lekelenme, aşırı şişlik beni korkutuyor, dış gebelikten de korkuyorum.. Hayırlısı.. İnş değildir.
Geçen cuma :70,2
Bu cuma:69,8
Fark:-400gr
Yüzde:
Korkma canim, inan maske ve mesafe olunca bulasmiyor icin rahat olsun,
Korkma canım konuşma süreniz azdır zaten. Maske de varmış bulasacagini sanmıyorum. Mesafede var .
Ekşi candır canım. Son kilolar zor gidiyor diye hep soyluyorlar evet. Belki vücudunu şaşırtabilirsin yeme düzeni olarak. Takıma az veya çok katkın var canım. Artı değilsin sonuçta listeden cikmani gerektirecek bişey bence
Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.Aynen canım
Sağol canım insAllah
Sanmıyorum canım mesafeliysen bulasmamıştir
Ekside olanlara tebrikler kızlar artida olanlarda telafi eder insAllah k.b hiç halim yok tek tek alıntı yapamadım
Ücrersız ızın formunu da hala gondermedıler, pztsi iş başı normalde , bugun elıme ulasması lazım,keyıflerini beklıyorum.. sorma sorma çok sinir bozucu durumlar. Güvenmıyorum artık onlara. Mobıngı ispatlaması da zordur ha, eşının avukatıda iyi iş cıkarmıs bence . Yonetıcı degısıklıgı mı olmuştı eşinde de? Ya okdrcık para onlara komaz da işte ,mahkeme git gel vs stres olur onlarada tabi.inşallah canım benim
sürün ama inan için rahatlayacak
eşime de mobingin alasını uyguladı eski işyeri, istifaya zorladılar o da istifa etti ama mahkemelerde sürünmek uğruna dibine kadar aradı hakkını iyi de yaptı, hatta avukat da tuttu eşim aldığı tazminatın büyük kısmını ona verdi ama hiç pişman değil, üstüne para bile verecek olsam yeter ki hakkım bunlar da kalmasın dedi
sen de sakın bırakma yakalarını
sinir oldum yaa
inşallah kuzumm
ama demek ki reglin gelince şahane bi eksi bekliyor bizi yuppiiii
aynen öyle canım
bugünü de geçireyim malum bugün cuma beyn,m cumayı kaçamak günü olarak kodlamış vaziyette
yarından itibaren kendimi toplayacağım kara göründü aslında az daha sabretsem
Maske varsa korkma canım ,içini ferah tutKızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da
Maske vardı.İnsallah canımMaske varsa korkma canım ,içini ferah tut
Ben de küfretmek istedim şuan...Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
Şüphen varsa niye çarşıda pazardasınSağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
+1Ben de küfretmek istedim şuan...
yok canım yönetici değişikliği değil ama eşimin patronları çok kötü patronduÜcrersız ızın formunu da hala gondermedıler, pztsi iş başı normalde , bugun elıme ulasması lazım,keyıflerini beklıyorum.. sorma sorma çok sinir bozucu durumlar. Güvenmıyorum artık onlara. Mobıngı ispatlaması da zordur ha, eşının avukatıda iyi iş cıkarmıs bence . Yonetıcı degısıklıgı mı olmuştı eşinde de? Ya okdrcık para onlara komaz da işte ,mahkeme git gel vs stres olur onlarada tabi.
Canım kaptanım sorumsuzluk yaptımGüzel canım eksidesin yine
İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yoktoparlanman lazım canım
Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
Eline , emeğine sağlık canım
Ooo sonunda 70in altını gördük muhteşemmmm
Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabiliriz
Ay canım çalıştığım yerde amiri olduğum bi memur bana izin için geldi. (Sabah beraber çay içtik, hatta çayı o getirdi bilmem ne. ) Gülsüm hanım babamın test pozitif çıkmış ben gidebilir miyim dedi. Allahım bana bir sinir geldi anlatamam. Madem babanın böyle bir riski vardı ne yanımıza gelip oturuyorsun.Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
Bu mantıkla bitmez korona.kadina bak dışlanır diye düşünmüş sinir oldum.sana bulaştı mı peki ondanAy canım çalıştığım yerde amiri olduğum bi memur bana izin için geldi. (Sabah beraber çay içtik, hatta çayı o getirdi bilmem ne. ) Gülsüm hanım babamın test pozitif çıkmış ben gidebilir miyim dedi. Allahım bana bir sinir geldi anlatamam. Madem babanın böyle bir riski vardı ne yanımıza gelip oturuyorsun.
ben de üst amirime bildirdim durumu. O da hemen gönderdi kadını.
kadın sonra mesaj atmış “ korona olduğum için dışlanacağım diye korktum o yüzden gizledim” tarzı şeyler yazmış. Yav hastalık bu. İyileşirsin geçer gider kabahat mi yani
Sağol canım bugün daha iyiyim Ankarada büyüdüm Sivas'ta yaşadım ama sevmiyorum soğuğu hemen etkiliyor beniAmin cümlemize canim
Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim. Ayy katılıyorum kabağı o şekilde bende hiç sevmedimama fırın güzel oluyor
Afiyet olsun güzel menü canım açılmamış olman tuhaf oglende çok aşırı bir şey yok
Boreklere kadar güzeldi canım. Keşke 1 dlmde kalabilseydin
Afiyet olsun güzel menü bence canim
Hem tarhana hem fasulye bir arada olmasa iyiymis canım. Ama yinede düzeliyor menuler zamanla guzel
Günü erken kapamissin ne güzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun güzel menü canim
Geçmiş olsun canim. İns hasta falan olmazsın bugün nasıl uyandin
Geçmiş olsun canim kızına. İns ameliyat olur rahatça uyur kuzucuk.
Artimisin yoksa dikkat et balim verirken kolay verilmiyor goruyon bizi. Arada uğra tartı bildirimi yap en azından faydası olur sana
Afiyet olsun güzel menü canim
Ooo maşallah çok güzel eksi hoşgeldin canım bol bol eksilerrr
Sağolasın canımKolay gelsin canım.
Sağol balımKolay gelsin canım iyi dersler
Allah korusun covid mi oldun hakikaten yoksa ?
Hay maşallah geliyor gelmekte olan yaz aylarında fıstık gibi bir @Breeze96 olacak ve ayy şuramda azcık fazlalık var diye mızmızlanan zayıf kızlardan olacak
Ekürim çok güzel tebrik ederim o
Haklısın canım ara hakkınıCanım dava bitmesı 2 yılı bulıyo, ozamana kadar ordaki yonetıcının orda olcagının garantısı yok. Davayı kazanırsam ya gel işe başla dicekler yada 4 ay işe baslatmama tazmınatı odicekler, bu secım işvereneait oluyor, zaman ne gosterıcek bakalım.. şeytan dıyor Cumhurbasksnlıgınaşikayet et ya da linkedınde çok baglantısı olan arklarınla yay , firmanın itibarı sarsılır ki buna cok onem veroyorlar, dogum ıznındeişten cıkarmak ne demek.
13 Nisan'da Ramazan var neredeyse 3 hafta var 57 olabilir ama ideal kiloya yaklaştıkça zorlaşıyor60 kilo dan 56-57 olmak istiyom ramazana kadar
Tebrik ederim canımKizlar gunaydinbugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
En azından eksi haftaya toparlarsın canımBu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii
geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32
Eki Görüntüle 2809900
Ahh ekürican o kadar iyi anlıyorum ki seni ben daha ne yapayım diyorum bakıyorum 300-400 gidiyor.ama regl döneminde 800 harika bir eksi canını sıkmaSu regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a
Emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (1.372 puan)
2. asliogretmen (1.258 puan)
3. G Goklerce (1.050 puan)
Tebrikler kizlar
Haticeeee ex ekürim ne güzel eksi bu ya tebriklerGeçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Valla sizi geçmeyi düşününce bile ayaklarım ağrıyor icraata hiç geçememG Goklerceasliogretmen Tebrikler canlarım Kac haftadır aramızda dereceleri paylaşıyoruz.Takimda bu üçlüyü geçecek kimse yok sanırsam
Eksidesin en azından sıkma canını haftaya daha güzel olur inşallahGEÇEN CUMA: 79,2
BUGÜN: 78,9
FARK: 0,3
YÜZDE: % 0,37878
Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Anlamadım pozitif olduğu halde pazara mı gitmiş cinayete teşebbüs bu resmen .Şüpheleri varken dahi gitmemeli.bu nasıl zihniyet yaSağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
| @Breeze96 %1.425 |
|
| G Goklerce %0.734 |
|
|
| @kumsal68 %1.316 |
|
|
|
|
| D Deliidivane %0 |
|
|
|
| @Pnrrr-20 %0 | E ela_2019 %0 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?