Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam

Canım senin ekürin kumsal68 nicki değiştirmeyi mi unuttun ?

Anlamıyorum mesajın orjinali bu ama yukarıda farklı çıkıyor

26 MART EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- elfkkk & gulsum462 %2.257

Zehracım düzenlediğim ile mesaj farklı oluyor yaptığım akıntıya bakar mısın alıntı da yanlış anlamadım gerçekten
Şimdi kumsal olmuş canım etiket değiştireceğin zaman başında ve sonunda [USER yazan kısımları da silmek gerek yoksa eski etiket çıkıyor

Nicklere tıklayınca farklı kişiler çıkıyor hayret

Yine zeycan gözüküyor üstte kumsal olmuştu oysa

U UcanSupurge eküri listesi doğru fakat eküri derecelerini yazıyorum etiketliyorum kızları cevaplaya bastığım an size bambaşka bişey geliyor .sonra düzenleye basıyorum bu sefer doğru olan dereceler gözüküyor.yinede tekrar kızları etiketleyip cevaplaya bastım kendi kafasına göre derece dağıtmış

26 MART EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & asliogretmen %2.257

2-@Beyazleylak & kumsal68 %1.961

Son düzenleme:
Doğru mu artık bu

Hakkını helal et gülüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…