Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bırak dağınık kalsın
Ya kızlar ve süpürgem gerçekten çok kötü beceriksiz bir tablo çizdim kafası çalışmayan gibi öyle değilim valla 1.likle mezun oldum fakülteden her ne kadar şuan çok kötü gözüksemde gerçekten bu kadar salak değilim

Delüüü ben de bilmiyordum ki hep Handandandan dan yardım alıyordum

Emeğine sağlık canım Ucmelekannesi bu hafta beni 3.luge sirtlamissin bacim

İnşallah canım.zaten koronafobim var.Kafayı yemek üzereyim.kucuk kızları var ikiye giden test yapılırken bayağı öksürüyordu.
Allah korusun canim sen uzak durdugun surece birsey olmaz insallah
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Tebrik ederim canim
Canim senin dusuncenle bakarsak bir sure sonra hepimizn listeden cikmasi lazim, kilona gore gayet guzel gidiyorsun durduk yere motivasyonunu bozma ben de az az veriyrum sonucta menuler belli daha ne yapabiliriz ki
Tebrik ederim canim, insallah korktugun gibi birsey yoktur
Yok artik yaa, bu insanlar degismedikce duzelmez birsey gercekten
Gecen haftaki takim ortalamasi nerdee bu hafta nerde
Mazur gorun ne demek canim sen elinden geleni yapiyorsun onemli olan o
Ellerine saglik canim
Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.65
Fark 450
Yüzde 0.71
Tebrik ederim canim

Ellerine saglik canim listeye ilk girdigmde 78 kiloydum simdi 67 ile kendimi fit hissediyorum zayiflamak cok guzel bir duygu inanin ozguvenim bile artti

Tebrikler canım güzel eksi
Haticeeee ex ekürim ne güzel eksi bu ya tebrikler

Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.65
Fark 450
Yüzde 0.71
Tebrikler canım istikrarlı devam eksiyle
Oyyy kıyamam ben ilk hafta neler yapmıştım
Az önce paylaştım kronoloji listesini şimdi pusuya yattım bekliyorum hatam varmı acep diye
Eline sağlık canım kizlarrr tebriklerr

Harikasın canım istikrarla devam etmek önemli olan sanirim
Kesinlikle canim en onemli sey sabretmek sanirm, insallah bayrama mezun olurum is yerindeki arkadaslar yeter artik zayifladin zaten diyorlar ama hayir durmak yok 60 larin basina inecegim insallah

kumsal68 eklemeyi unutmuşum düzelttim başka unuttuğum yoktur ins varsa söyleyin canlar

kumsal68 canım listeye 1. Sıradan girmekte ne biliyim güzel bir duygudur heralde
elfkkk canım siralamada geçtim seni kovala beni

Kesinlikle canim en onemli sey sabretmek sanirm, insallah bayrama mezun olurum is yerindeki arkadaslar yeter artik zayifladin zaten diyorlar ama hayir durmak yok 60 larin basina inecegim insallah
Biliyor musun aynı şeyleri ben de duyuyorum ve çok mutlu oluyorum hatta vazgeçirmeye çalışıyorlar çok zayıf olursun yüzün çöker daha zayıflayıp ne yapacan falan ama yookkk o 57 buraya gelecek

Eline emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…