Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

emineeem kuzuum yol arkadaşııım sevdiceğiiim coştum yalnız. bu dolaptaki kazakları terziye versem nasıl olur acaba :26: hiç kazak bedenini küçülttürdün mü sen?

ömründe hiç kazak bedeni küçülttüren var mı arkadaşlar? terzinin başarı oranını merak ediyorum.

Kahvalti:hindi salam,sut kesigi dun yaptigim kekimsi ekmek
ara:bir kucuk yogurt 150 gr
oglen:balik izgara
ara:kucuk yogurt 150 gr
aksam:tavuk izgara
son ara:kucuk yogurt ama tatlandiricili

canim yaa aslinda neden olmasin hatta en gozden cikardigin kazakla bi denemesi belki yapilabilir ama once sen yap olursa bana da sooole

kahvaltı:
çay
1 dilim hindi füme
1 dilim hindi salam
1 adet %1 yağlı light üçgen peynir
1 kaşık lor peyniri
1 adet yağsız tavada yumurta
dukan ekmeği

ara
tatlandırıcılı, vanilya ve limon aromalı 100gr. yoğurt

öğlen
fırında limonlu, biraz soğanlı balık

ara
2 yk lor peyniri.

akşam
yağsız, baharatlı, soya soslu tavuk + 2 yk yoğurt

özdemiiiiiiiiiiiiiiii martııııııııııııııııı bir karar verin 0,21 mi 0.22 mi yahuu??
canim ben benimki dogru diyorum ama ozdemi yuvarlama yapmis bence herikisinde de sorun yok zaten 0,01 fark cok onemli degil yani zaten grup liderleri kontrol ediyor merak etme varsa bi yanlislik duzeltirler

canim yaa aslinda neden olmasin hatta en gozden cikardigin kazakla bi denemesi belki yapilabilir ama once sen yap olursa bana da sooole

eheh deneyeceğim tamam asıl sorun aslında benim pantolonlarım 30-35 tane kot pantalonum var sanırım, terzi parasından iflas edeceğim. acaba yapabilir mi terzi bedenlerini

ne giycez biz zayıflayınca yaa
iflas ediceeeeemmmmmmm :18:

Son düzenleme:
canım küsüratlı çıkıyor sonuç 0,2198
küsürattan sonraki 3. Rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlanır.
Oyüzden 0,22

canim ben benimki dogru diyorum ama ozdemi yuvarlama yapmis bence herikisinde de sorun yok zaten 0,01 fark cok onemli degil yani zaten grup liderleri kontrol ediyor merak etme varsa bi yanlislik duzeltirler

ayy bugün benimle çok uğraştınız..thanks bebeklerim

yok yaaa simdi ucuzluk da baslio sooole bi iki tane 36 beden aldik mi gerisi zamanla ve keyifle gelir sen merak etme

ayy bugün benimle çok uğraştınız..thanks bebeklerim
lafi mi olur hopisim arkadaslar ne icin saniyosun sen

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız? hengameli geçmiş gün telefondan girip baktım ama yazamadım maalesef. hesaplama işleminiz tamam sanırım? 13. takımın kaptanıda gelmiş gitmiş geri glecek sanırsamsa kusura bakmayın lütfen benm mübarek evde yok ama ev arkadaşları var evde kuzeniyle birlikte kalıyor aslında iyi anlaşıyoruz seviyorum kendisini ama olsun mübarek yokken oturamadım bir türlü rahat. sabahta zaten uyuya kalmışım oldukça kaçırdım yemek vakitlerimi yeni öğlen yemeği yedim yaa dışarı çıktım gezdim biraz birde sürekli afyona geldiğimde gittiğimiz yere gttim :) yemeğimi orada yedim :) nyse gelmişken menümüde yazayım :)

sabah08:15)
4 kuru kayısı
1 bardak su

kahvaltı. (12 gibi)
1 tane mandalina
1 dilim tatlandırıcılı yağsız browni

ara:
1 ayran

öğlen:
sebzeli tavuklu gözleme (quasidilla)
1 bardak portakal suyu ( sıkma)
gözleme yanında gelen salata

ara:*
1 mandalina

akşam:*
taze fasulye / ıspanak
1bardak ayran

spor:
afyonun bildiğim bütün sokaklarını turladım yakşalık 1 buçuk saattir yürüyorum buna yemek için oturmamda dahil az yüerümüşüm akşama benm mübareği alayımda bi gezelim avm fln dolaşalım :)

su:
henüz 1 litre olmadı .14:

Kızlar hala bildirim yapmayanlar var? Onlar ne olacak. Bu saate kadar gelmedilerse zaten bu saatten sonrada gelmezler. :26:

***9. Takım 293. Etap***

marti (66.3/65.6/0.7/%1.06)
btlbetul (66.7/0/0/%0)
Bildirimde bulunmadı.
bsrmhmmt (70.6/71.5/-0.9/%-1.27)
buseb (58.2/57.4/0.8/%1.37)
buzdanmadam (70.8/0/0/%0)Bildirimde bulunmadı.
noraaa (68.8/68.5/0.3/%0.44)
ozdemi (65.5/64.5/1/%1.53)
hoppidicik (91/90.8/0.2/%0.22)
fadime02 (99.2/98.9/0.3/%0.30)
trulyscrumptions (76/0/0/%0)Bildirimde bulunmadı.
lypsa (96.3/96/0.3/%0.31)
butterfly_0809 (89///%) 3 hafta üst üste bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi.

9. Takım ortalaması : %0.33

Listeniz bu şekilde arkadaşlar. Paylaşıyorum paylaşım alanında. Diskalifiye olan arkadaşıda daha fazla listenizi etkilemesin diye bu hafta diskalifiye ettim. Geldiği zaman eğer gelirse haber verirsiniz kendisine. (Ece senden habersiz oldu canım ama Buse'nin söylediği gibi diğer arkadaşlara haksızlık oluyor diye düşündüm. Bu hafta diskalifiye yazmazsam haftaya yine listenizi etkileyecekti.:26:) Umarım sorun olmaz.

Kızlar listeniz paylaşım alanında paylaşılmıştır. Sorun yok. Şu bildirim yapmayan arkadaşlarınızlada uygun bir dille konuşun lütfen. Bu şekilde bildirim yapmamak takıma olan saygısızlıktır bence. Hiç kimsenin burda çabalayıp kilo veren insanların ortalamasını düşürmeye hakkı yok. Takım olarak daha iyi işler çıkartıp, daha iyi motive olabilmeniz için herkesin sorumluluk sahibi olması lazım.

Gördüğüm kadarıyla kaptan yardımcısı karar defterinde yazan şekliyle btlbetul bile bildirim yapmamış. :44:

Ya kızlar dün giriş yapmıştım telefondan bu sabah yine giriş yapmaya çalıştım sürekli şifreme yanlış dedi anlayamadım sonrada kitlendiarkadaşımın telefonundan falan da denedim,bildirimde bulunamadım çoook özür dilerim

70,5 bu haftaki kilomda

Son düzenleme:
veeeeeeeee 15 günlük ne zaman ne yapacağımın belli olmadığı ilk haftası kotasız dolayısıyla bilgisayarsız geçeeck bir o kadar da yoğun geçmek zorunda olan tatilime çıktım. konu olarak ileride olduğumz için bize 2 hafta

Ebrucum iyi etmişsin çünkü zaten o arkadaş ayrılmak istediğini aslında 2 hafta önce söylemiş!

Kesinlikle katılıyorum dediklerine. Bu liste nedir böyle ya? Bütün şevkim kırıldı gitti.

Olmadı, yakışmadı.

etap sekizincisi olmuşuz kızlar..

Benim gözümde bu sorumluluk duygusuyla sonuncuyuz zaten.

Arkadaşlar bugün olanlar hiç hoş değil. Bildirim vermeyenlerin mazeretleri nedir? Yoğun olanlar, bildirimde bulunup bulunamayacağı belli olmayanlar lütfen takımı riske atmasın. Bundan sonra herkesin perşembe sabahı tartılıp, cumaya kalmadan bildirimde bulunmasını öneriyorum. Takım ruhu falan hepsi ölmüş gitmiş gibi gözüküyor. Şu listemize bakın, bizim gibi başka var mı?

Moralim bozuldu gerçekten. Herkese iyi akşamlar.

Caniiim dur oyle hemen moralini nie bozuyorsun aslinda cok haklisin ama olan olmus tatlim belki herkesin kendince gecerli bi aciklamasi vardir Buseeeeeem sen de hemen morali bozarsan bu takim takim olamaz tabii bebisiiiim hadi olmus bak bi daha herkes daha duyarli olur opiiim de gecssin sinirin hadi

Moral bozulmayacak gibi değil eminecim. Geçerli bir açıklaması olanlar da bundan sonra perşembeden bildirimde bulunursa böyle sorunlar yaşanmaz. Umarım haftaya kadar gerek paylaşım, gerek sorumluluk olarak toparlanmış oluruz. Motivasyonum yerlerde şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…