- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.141
canim yaa aslinda neden olmasinemineeem kuzuum yol arkadaşııım sevdiceğiiimcoştum yalnız. bu dolaptaki kazakları terziye versem nasıl olur acaba :26: hiç kazak bedenini küçülttürdün mü sen?
ömründe hiç kazak bedeni küçülttüren var mı arkadaşlar? terzinin başarı oranını merak ediyorum.
canim ben benimki dogru diyorum ama ozdemi yuvarlama yapmis bence herikisinde de sorun yok zaten 0,01 fark cok onemli degil yani zaten grup liderleri kontrol ediyor merak etme varsa bi yanlislik duzeltirlerözdemiiiiiiiiiiiiiiii martııııııııııııııııı bir karar verin 0,21 mi 0.22 mi yahuu??
canim yaa aslinda neden olmasinhatta en gozden cikardigin kazakla bi denemesi belki yapilabilir ama once sen yap olursa bana da sooole
canım küsüratlı çıkıyor sonuç 0,2198
küsürattan sonraki 3. Rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlanır.
Oyüzden 0,22
canim ben benimki dogru diyorum ama ozdemi yuvarlama yapmis bence herikisinde de sorun yok zaten 0,01 fark cok onemli degil yani zaten grup liderleri kontrol ediyor merak etme varsa bi yanlislik duzeltirler
yok yaaa simdi ucuzluk da baslio sooole bi iki tane 36 beden aldik mi gerisi zamanla ve keyifle gelir sen merak etmeeheh deneyeceğim tamamasıl sorun aslında benim pantolonlarım 30-35 tane kot pantalonum var sanırım, terzi parasından iflas edeceğim. acaba yapabilir mi terzi bedenlerini
ne giycez biz zayıflayınca yaa
iflas ediceeeeemmmmmmm :18:
lafi mi olur hopisim arkadaslar ne icin saniyosun sen
ayy bugün benimle çok uğraştınız..thanks bebeklerim
***9. Takım 293. Etap***
marti (66.3/65.6/0.7/%1.06)
btlbetul (66.7/0/0/%0) Bildirimde bulunmadı.
bsrmhmmt (70.6/71.5/-0.9/%-1.27)
buseb (58.2/57.4/0.8/%1.37)
buzdanmadam (70.8/0/0/%0)Bildirimde bulunmadı.
noraaa (68.8/68.5/0.3/%0.44)
ozdemi (65.5/64.5/1/%1.53)
hoppidicik (91/90.8/0.2/%0.22)
fadime02 (99.2/98.9/0.3/%0.30)
trulyscrumptions (76/0/0/%0)Bildirimde bulunmadı.
lypsa (96.3/96/0.3/%0.31)
butterfly_0809 (89///%) 3 hafta üst üste bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi.
9. Takım ortalaması : %0.33
Listeniz bu şekilde arkadaşlar. Paylaşıyorum paylaşım alanında. Diskalifiye olan arkadaşıda daha fazla listenizi etkilemesin diye bu hafta diskalifiye ettim. Geldiği zaman eğer gelirse haber verirsiniz kendisine. (Ece senden habersiz oldu canım ama Buse'nin söylediği gibi diğer arkadaşlara haksızlık oluyor diye düşündüm. Bu hafta diskalifiye yazmazsam haftaya yine listenizi etkileyecekti.:26:) Umarım sorun olmaz.
Kızlar listeniz paylaşım alanında paylaşılmıştır. Sorun yok. Şu bildirim yapmayan arkadaşlarınızlada uygun bir dille konuşun lütfen. Bu şekilde bildirim yapmamak takıma olan saygısızlıktır bence. Hiç kimsenin burda çabalayıp kilo veren insanların ortalamasını düşürmeye hakkı yok. Takım olarak daha iyi işler çıkartıp, daha iyi motive olabilmeniz için herkesin sorumluluk sahibi olması lazım.
Gördüğüm kadarıyla kaptan yardımcısı karar defterinde yazan şekliyle btlbetul bile bildirim yapmamış. :44:
Ya kızlar dün giriş yapmıştım telefondan bu sabah yine giriş yapmaya çalıştım sürekli şifreme yanlış dedi anlayamadım sonrada kitlendiarkadaşımın telefonundan falan da denedim,bildirimde bulunamadım çoook özür dilerim
70,5 bu haftaki kilomda
etap sekizincisi olmuşuz kızlar..
Caniiim dur oyle hemen moralini nie bozuyorsun aslinda cok haklisin ama olan olmus tatlim belki herkesin kendince gecerli bi aciklamasi vardir Buseeeeeem sen de hemen morali bozarsan bu takim takim olamaz tabii bebisiiiim hadi olmus bak bi daha herkes daha duyarli olur opiiim de gecssin sinirin hadiArkadaşlar bugün olanlar hiç hoş değil. Bildirim vermeyenlerin mazeretleri nedir? Yoğun olanlar, bildirimde bulunup bulunamayacağı belli olmayanlar lütfen takımı riske atmasın. Bundan sonra herkesin perşembe sabahı tartılıp, cumaya kalmadan bildirimde bulunmasını öneriyorum. Takım ruhu falan hepsi ölmüş gitmiş gibi gözüküyor. Şu listemize bakın, bizim gibi başka var mı?
Moralim bozuldu gerçekten. Herkese iyi akşamlar.
Caniiim dur oyle hemen moralini nie bozuyorsun aslinda cok haklisin ama olan olmus tatlim belki herkesin kendince gecerli bi aciklamasi vardir Buseeeeeem sen de hemen morali bozarsan bu takim takim olamaz tabii bebisiiiim hadi olmus bak bi daha herkes daha duyarli olur opiiim de gecssin sinirin hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?