- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.161
kesinlikle hak veriyorum sana sen birak kendi bildirimini baskalarinin sorumlulugunu da almisken ugrasirken biseyler yapmak icin arkadaslarin bu konuda yardim degil kendi uzerlerine duseni kendileri icin bile yapmamis olmalarini ben de kiniyorumMoral bozulmayacak gibi değil eminecim. Geçerli bir açıklaması olanlar da bundan sonra perşembeden bildirimde bulunursa böyle sorunlar yaşanmaz.Umarım haftaya kadar gerek paylaşım, gerek sorumluluk olarak toparlanmış oluruz. Motivasyonum yerlerde şuan.
kesinlikle hak veriyorum sana sen birak kendi bildirimini baskalarinin sorumlulugunu da almisken ugrasirken biseyler yapmak icin arkadaslarin bu konuda yardim degil kendi uzerlerine duseni kendileri icin bile yapmamis olmalarini ben de kiniyorumtakim 8.olmus oysa hepeimiz kendi capimizda biseyler yaptik daha neler neler ........ama bunlari paylasmak gecmisi duzeltmiyor sadece daha da gerilmemize sebeb oluyo ne olur buna izin verme kendini uzme gercekten ben buraya baktigimda senin nesenle motivasyonunla keyifleniyordum ben seni booole istemiyorum Buse lutfen hadi bi gul neselen
bak yarin sebze protein gunu ne yesek onu dusun
anneme de karnı yarık siparişi verdim fırında az yağlıakşam geldiğimde de onu mideme indireceğim. yanına da ayran ooohh
kızlar dünden beri birazda hayretle izlediğim bazı olaylar vuku buldu ki takımın selameti için sizinlede paylaşmak durumundayım..bilenler bilir lafı hiç dolandırmadan direk söylerim , kimsenin kalbini kırmak değil amacım..dün butterfly ın diskalifiye edilmesi olayı bence 9. takım ruhuna aykırı bir şekilde gelişti, şu ana kadar biz kendi istemedikçe kimseyi diskalifiye etmedik..daha önce kaptan olan arkadaşımız murç bildirim yapmayanı iznli yazardı ki üç bildirim yapılmadığında diskalifiye olmasın..ki daha önce bizde kaptan da yoktu..tamam kaptan murçdu ama herkes kaptandı, takıma sormadan hiçbir karar alınmazdı..şimdi seng üzerine alınmasın , ona değil lafım , çünkü kısıtlı vaktinde bizle ilgileniyor , ayrıyeten ona teşekkür etmemiz lazım ama ben önceki durumdan daha memnundum ve bence daha hakkaniyetli idi..
şimdi " ama o da sorumluluk alsaydı , üç kere bildirim yapmamazlık olmaz" dediğinizi duyar gibiyim , zaten kendiside ayrılmak istediğini söylemişti ama bence "daha sonra dönmek üzere ayrıldı" diye yazılmalıydı..diskalifiye olan elemanın geri dönüşü yok ve ben ne kendim ne de hiçbiriniz için böyle bir durum yaşanması taraftarı değilim..eğer beni murç haziran ayında o şekilde not almasaydı ben şu an burada bu satırları size yazıyor olamayacaktım..burada butterfly ın kendi rızası ile gitmesi her ne kadar durumun vehametini biraz düşürsede takımdan diğer arkadaşlar fulya , fadime , buseb, martı , lypsa, betül siz üç kere bildirim yapmadığınızda ve birisi "diskalifiye" derse derse eğer şimdiden söyleyeyim değil topik forumu ayağa kaldırırım ve olay kazene kadar gider , şimdiden söyleyeyim..burada herşeyimi payaştığım arkadaşım için elimden geleni yaparım , arkadaş olmakda bunu gerektirir değilmi...
gelelim diğer konuya..sağolsun ladyline hamiş hamiş bizi dün idare etti, hiçbir zorunluluğu yokdu, onada ayrıyeten teşekkür etmek isterim ama kardeş takımın kaptanı bizim takımdan nasıl eleman diskalifiye edebilir??:26:ben iki seneden beri bu takımdayım daha böyle birşey görmedim..tamam , diskalifiye şartları oluşmuş, eleman gitmek istiyor ama burada kaptan yokken kimse diskalifiye yapamaz..(haa, bence kaptan varkende kendi istemedikçe yapılmamalı, bence etik değil ama başka takımın kaptanı asla..bence bu takımca alınması gereken bir karar, oylamayla yapılması gereken bir olay (ki daha önce öyleydi), şartlar oluşmuşsa dahi sözü topluluğa verilesi bir olay..
kızlar benim fikirlerim böyle , lütfen sizde düşüncelerinizi yazın ve konuşalım..bundan sonra böyle bir durumla karşılaştığımızda nasıl hareket edeceğimizi belirleyelim..hepinizi çoook seviyorum tombul kelebeklerim
canim ben karniyariklarin patlicanini haslayip icini doldurup firina veriyorum kizartma kadar lezzetli olmuyor ama coook hafif oluyo hatta uzerine yogurt sosu da harikalar yaratiyo haberin olsun bak evde de daha az yemek kokusu falan oluyo bi kere deneyin bence aynen bende kocisimle alisverise cikicam veeeee tonbalikli salata ya da balik dusunuyorum Buseeeeee biliyo musun oglumun baskisiyla ayin 7 sinde Turkiyeye gitmeye bir haftalik karar verdim ama annemlere soylemeyecegim kapiyi calip supriiiiiiiz diycem cok heycanliyim ankarada olsaydin goruselim derdim
Günaydın kardeş takımın güzel ve çıtır hatunları. Hepinize mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.
Anladığım kadarıyla son haftalarda Ece yoğunluğundan dolayı çok fazla uğrayamıyor. Doğal olarakta bu takıma yansıyordur. Ama biliyorsunuz ki o yarışma dışında olmasına rağmen elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bende onunla aynı durumda olduğum için onu anlayabiliyorum. Hatta benim için hamile hamile gerçekten buralarda olmak çok zor oluyor.
Bu nedenle lütfen takımınıza sahip çıkın ve elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışın. Çünki eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız olmanız gereken en doğru yerdesiniz. Buranın kıymetini bilin. O nedenle biraz daha çabalayın. Ben burası sayesinde nerdeyse 25 kiloya yakın kilo verdim. İstiyorum ki herkes benim yaşadığım güzelliği yaşasın.
Kardeş takımınız 13. takım. Baktınız geldiğinizde burda kimse yok. Oraya gelin. Bi şekilde yardımlaşalım. Yeterki motivasyonunuz isteğiniz şevkiniz kırılmasın.
kızlar dünden beri birazda hayretle izlediğim bazı olaylar vuku buldu ki takımın selameti için sizinlede paylaşmak durumundayım..bilenler bilir lafı hiç dolandırmadan direk söylerim , kimsenin kalbini kırmak değil amacım..dün butterfly ın diskalifiye edilmesi olayı bence 9. takım ruhuna aykırı bir şekilde gelişti, şu ana kadar biz kendi istemedikçe kimseyi diskalifiye etmedik..daha önce kaptan olan arkadaşımız murç bildirim yapmayanı iznli yazardı ki üç bildirim yapılmadığında diskalifiye olmasın..ki daha önce bizde kaptan da yoktu..tamam kaptan murçdu ama herkes kaptandı, takıma sormadan hiçbir karar alınmazdı..şimdi seng üzerine alınmasın , ona değil lafım , çünkü kısıtlı vaktinde bizle ilgileniyor , ayrıyeten ona teşekkür etmemiz lazım ama ben önceki durumdan daha memnundum ve bence daha hakkaniyetli idi..
şimdi " ama o da sorumluluk alsaydı , üç kere bildirim yapmamazlık olmaz" dediğinizi duyar gibiyim , zaten kendiside ayrılmak istediğini söylemişti ama bence "daha sonra dönmek üzere ayrıldı" diye yazılmalıydı..diskalifiye olan elemanın geri dönüşü yok ve ben ne kendim ne de hiçbiriniz için böyle bir durum yaşanması taraftarı değilim..eğer beni murç haziran ayında o şekilde not almasaydı ben şu an burada bu satırları size yazıyor olamayacaktım..burada butterfly ın kendi rızası ile gitmesi her ne kadar durumun vehametini biraz düşürsede takımdan diğer arkadaşlar fulya , fadime , buseb, martı , lypsa, betül,özdemi, buzdandam siz üç kere bildirim yapmadığınızda ve birisi "diskalifiye" derse derse eğer şimdiden söyleyeyim değil topik forumu ayağa kaldırırım ve olay kazene kadar gider ..burada herşeyimi payaştığım arkadaşım için elimden geleni yaparım , arkadaş olmakda bunu gerektirir değilmi...
gelelim diğer konuya..sağolsun ladyline hamiş hamiş bizi dün idare etti, hiçbir zorunluluğu yokdu, onada ayrıyeten teşekkür etmek isterim ama kardeş takımın kaptanı bizim takımdan nasıl eleman diskalifiye edebilir??:26:ben iki seneden beri bu takımdayım daha böyle birşey görmedim..tamam , diskalifiye şartları oluşmuş, eleman gitmek istiyor ama burada kaptan yokken kimse diskalifiye yapamaz..(haa, bence kaptan varkende kendi istemedikçe yapılmamalı, bence etik değil ama başka takımın kaptanı asla..bence bu takımca alınması gereken bir karar, oylamayla yapılması gereken bir olay (ki daha önce öyleydi), şartlar oluşmuşsa dahi sözü topluluğa verilesi bir olay..
kızlar benim fikirlerim böyle , lütfen sizde düşüncelerinizi yazın ve konuşalım..bundan sonra böyle bir durumla karşılaştığımızda nasıl hareket edeceğimizi belirleyelim..hepinizi çoook seviyorum tombul kelebeklerim
konuya tamamen yabanciyim forum takipta konuyu gordum geldim ama yinede arkadasin icin verdigin destekmi, hak aramami,yada savasmi bilemedim simdi uygun kelimeyikızlar dünden beri birazda hayretle izlediğim bazı olaylar vuku buldu ki takımın selameti için sizinlede paylaşmak durumundayım..bilenler bilir lafı hiç dolandırmadan direk söylerim , kimsenin kalbini kırmak değil amacım..dün butterfly ın diskalifiye edilmesi olayı bence 9. takım ruhuna aykırı bir şekilde gelişti, şu ana kadar biz kendi istemedikçe kimseyi diskalifiye etmedik..daha önce kaptan olan arkadaşımız murç bildirim yapmayanı iznli yazardı ki üç bildirim yapılmadığında diskalifiye olmasın..ki daha önce bizde kaptan da yoktu..tamam kaptan murçdu ama herkes kaptandı, takıma sormadan hiçbir karar alınmazdı..şimdi seng üzerine alınmasın , ona değil lafım , çünkü kısıtlı vaktinde bizle ilgileniyor , ayrıyeten ona teşekkür etmemiz lazım ama ben önceki durumdan daha memnundum ve bence daha hakkaniyetli idi..
şimdi " ama o da sorumluluk alsaydı , üç kere bildirim yapmamazlık olmaz" dediğinizi duyar gibiyim , zaten kendiside ayrılmak istediğini söylemişti ama bence "daha sonra dönmek üzere ayrıldı" diye yazılmalıydı..diskalifiye olan elemanın geri dönüşü yok ve ben ne kendim ne de hiçbiriniz için böyle bir durum yaşanması taraftarı değilim..eğer beni murç haziran ayında o şekilde not almasaydı ben şu an burada bu satırları size yazıyor olamayacaktım..burada butterfly ın kendi rızası ile gitmesi her ne kadar durumun vehametini biraz düşürsede takımdan diğer arkadaşlar fulya , fadime , buseb, martı , lypsa, betül,özdemi, buzdandam siz üç kere bildirim yapmadığınızda ve birisi "diskalifiye" derse derse eğer şimdiden söyleyeyim değil topik forumu ayağa kaldırırım ve olay kazene kadar gider ..burada herşeyimi payaştığım arkadaşım için elimden geleni yaparım , arkadaş olmakda bunu gerektirir değilmi...
gunaydin buseeeeeeeeee
nasilsin fistigimmmmmmmm
günaydın berilciimhoş gelmişsin sefalar getirmişsin. benim affına sığınarak şuan acil çıkmam gerekiyor özür dilerim tatlım.
Selamm kızlaaar ben kardes 13. Takımdan Ecem:)
Biiizde deeee kimsecikler yokk buraya bakiyim dediim busecikkteee gidiyormusss nee hızlısınnn sekerim masallah :) ben daha yeni kalktımmm evden cıkanaaaa kadar ohooooo :)
Hadi hayırlı olsuuunnn kaptan yardımcılıgın buu calısma ve disiplininleeee az bileee sekerimm :))
Bakkk yaaaa bizde de kimse yok diyor sabahtan beri 13. takım olarak 9. takıma taşındık
Arkadaşlar bugün olanlar hiç hoş değil. Bildirim vermeyenlerin mazeretleri nedir? Yoğun olanlar, bildirimde bulunup bulunamayacağı belli olmayanlar lütfen takımı riske atmasın. Bundan sonra herkesin perşembe sabahı tartılıp, cumaya kalmadan bildirimde bulunmasını öneriyorum. Takım ruhu falan hepsi ölmüş gitmiş gibi gözüküyor. Şu listemize bakın, bizim gibi başka var mı?
Moralim bozuldu gerçekten. Herkese iyi akşamlar.
Oyyyyy kıyamammmm.Kıza Busecim bak herkesin bir açıklaması varmış arkadaşım.Ben aramızdan hiç kimsenin birbirini zor durumda bırakmak istemediğinden eminimMoral bozulmayacak gibi değil eminecim. Geçerli bir açıklaması olanlar da bundan sonra perşembeden bildirimde bulunursa böyle sorunlar yaşanmaz.Umarım haftaya kadar gerek paylaşım, gerek sorumluluk olarak toparlanmış oluruz. Motivasyonum yerlerde şuan.
Allah kolaylık versin Fulyacım.Senin yerinde olmak istemezdim bu aralar.selam kizlar,
daha yeni eve girdim saat 11 ve ben aksam yemegi yiyorum bu saatte.
dun kilom ayni diye yazmistim ama sanirim arada kaynadi, listede kilo bildiriminde bulunmamis gibi gorunuyorum. kilo bildirimi diye ozel olarak paylasim yapmadigim, muhabbetin icine kattigim icin sanirim. bu sabah girmeye vaktim olmadi biliyorsunuz yogunlugumu.yarin da sabah 8den aksama kadar yine ev dekore ediyor olacagim. ozellikle son 1 haftadir hic bos gunum veya vaktim olmadi.
kizanlar olmus sanirim bildirim yapmama ve takimin 8. olmasi ile ilgili. takimin durumuna her ne kadar uzulsem de su an elimden daha fazlasi gelmiyor, ne kendim icin ne de takimin motivasyonunu artirmak icin. bu birkac hafta benim durumum malum idare etmenizi istemistim. yine de eger bu kadar sorun olacaksa bugunden itibaren 2 hafta boyunca izinli sayilmak istiyorum. gerci yine her gece giriyorum bir sey degismeyecek de, en azindan onca sikintinin stresin icinde kendime bir dert daha eklememis olurum. 3 gundur sabaha kadar donup duruyorum uyuyamiyorum. alnimi sivilce basti ergenlikten beri ilk kez sivilce sorunum oluyor. dun sabah 5bucukta uyuyabildim sabah yine kalktim banyonun yerleri yapilacakti ona gittim. ogleden sonra da ise gittim dogru durust dinlenemeden. su tasinma isimiz bitsin yine sahalara donup hepinizin burnundan getircem ama bu aralar kendime hayrim yok kizlar. umarim anlatabilmisimdir kendimi.
hadi ben kaciyorum sunu yazana kadar yemegimi bitirdim neredeyse :) biraz dizi izleyip yaticam yorgunluktan oluyoruuummm
iyi geceler herkese
Bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah.Ben bu aralar bebişini bırakıp işe giden bir anneyimGünaydın kardeş takımın güzel ve çıtır hatunları. Hepinize mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.
Anladığım kadarıyla son haftalarda Ece yoğunluğundan dolayı çok fazla uğrayamıyor. Doğal olarakta bu takıma yansıyordur. Ama biliyorsunuz ki o yarışma dışında olmasına rağmen elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bende onunla aynı durumda olduğum için onu anlayabiliyorum. Hatta benim için hamile hamile gerçekten buralarda olmak çok zor oluyor.
Bu nedenle lütfen takımınıza sahip çıkın ve elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışın. Çünki eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız olmanız gereken en doğru yerdesiniz. Buranın kıymetini bilin. O nedenle biraz daha çabalayın. Ben burası sayesinde nerdeyse 25 kiloya yakın kilo verdim. İstiyorum ki herkes benim yaşadığım güzelliği yaşasın.
Kardeş takımınız 13. takım. Baktınız geldiğinizde burda kimse yok. Oraya gelin. Bi şekilde yardımlaşalım. Yeterki motivasyonunuz isteğiniz şevkiniz kırılmasın.
Bizde seni seviyoruz hoppişim...Merak etme küllerimizden doğarız alimallah:))İnsanlar da kural yazış çizmiş canım benim onlarada birşey diyemeyiz ki..Yani bağımsız kararlar alma şansımız var mı ki? yok gibi geldi bana.kızlar dünden beri birazda hayretle izlediğim bazı olaylar vuku buldu ki takımın selameti için sizinlede paylaşmak durumundayım..bilenler bilir lafı hiç dolandırmadan direk söylerim , kimsenin kalbini kırmak değil amacım..dün butterfly ın diskalifiye edilmesi olayı bence 9. takım ruhuna aykırı bir şekilde gelişti, şu ana kadar biz kendi istemedikçe kimseyi diskalifiye etmedik..daha önce kaptan olan arkadaşımız murç bildirim yapmayanı iznli yazardı ki üç bildirim yapılmadığında diskalifiye olmasın..ki daha önce bizde kaptan da yoktu..tamam kaptan murçdu ama herkes kaptandı, takıma sormadan hiçbir karar alınmazdı..şimdi seng üzerine alınmasın , ona değil lafım , çünkü kısıtlı vaktinde bizle ilgileniyor , ayrıyeten ona teşekkür etmemiz lazım ama ben önceki durumdan daha memnundum ve bence daha hakkaniyetli idi..
ooooooooooo hayırlı olsun Busecim.Yandık desene foruma gelmeyeni cepten de çaldırırsın sen şimdi:))))))))))))))))Tamam kuzucularııım bu kadar üzüntü keder bize yeter.Gelelim fasulyenin faydalarınaaa
ben bugün arkadaşımla dışarda olacağım saat 12 gibi evden çıkacağım. daha duşa girmedim ve dukan poğaçalarımı yapmadım. burda vıdı vıdı yapıyorum halime bakın.ece kaptanımızın onayı ve ilanıyla bundan sonra kaptan yardımcısıyım. :26: eğer itirazı olan biri varsa da derhal geri çekilmeye hazırım.
bugün dukanda ps günündeyiz (protein sebze) yanii her şey harika olacak.bu arada buse duramadı tabi yine gitti sabah tartıldı. gram kıpırdama olmamış dün saf protein günü olmasına rağmen. morali biraz bozuldu tabi. :26: ama olsun bugün dışarda iyice bi gezip yorulacağım. yarına eksi çıkarım, hatta yarına tartılmamak için kendimi tutabilirim umarım. dışardayken buraya telden bakacağım, paylaşımları takip edeceğim. gerekirse her zamanki gibi fırça çekeceğim.
hepinizi seviyorum kızlaaar.şimdilik gidiyorum yoksa geç kalacağım. görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?