- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.181
bende öyle ,Şu regl dönelerinde davul gibi olmaktan nefret geldi bana(((((((( Aksi gibi benimde 2 hafta sürüyor (((((((((((((
Selamm kızlaaar ben kardes 13. Takımdan Ecem:)
Biiizde deeee kimsecikler yokk buraya bakiyim dediim busecikkteee gidiyormusss nee hızlısınnn sekerim masallah :) ben daha yeni kalktımmm evden cıkanaaaa kadar ohooooo :)
Hadi hayırlı olsuuunnn kaptan yardımcılıgın buu calısma ve disiplininleeee az bileee sekerimm :))
Bakkk yaaaa bizde de kimse yok diyor sabahtan beri 13. takım olarak 9. takıma taşındık
Oyyyyy kıyamammmm.Kıza Busecim bak herkesin bir açıklaması varmış arkadaşım.Ben aramızdan hiç kimsenin birbirini zor durumda bırakmak istemediğinden eminim(
Allah kolaylık versin Fulyacım.Senin yerinde olmak istemezdim bu aralar.
Bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah.Ben bu aralar bebişini bırakıp işe giden bir anneyimNe olursa olsun varlıkları çok güzel.
Bizde seni seviyoruz hoppişim...Merak etme küllerimizden doğarız alimallah:))İnsanlar da kural yazış çizmiş canım benim onlarada birşey diyemeyiz ki..Yani bağımsız kararlar alma şansımız var mı ki? yok gibi geldi bana.
ooooooooooo hayırlı olsun Busecim.Yandık desene foruma gelmeyeni cepten de çaldırırsın sen şimdi:))))))))))))))))
öncelikle herhangi bir art niyet düşünmeden dile getirdiğim düşüncelerimi anladığınız için hem sana hem takıma teşekkürler..aslında bu konuya seninde dahil olmanı istemezdim ki sonuçta hem ilgilenmen gereken bir takımın var hemde hamişlik ..ama naparsın bulaştın bir kereKonu ile ilgili gayet güzel bir şekilde düşüncelerini dile getirip burda paylaşman çok güzel bir davranış. Bu konuda da haklı sayılabilirsin. Burda diskalifiye edilen arkadaşla benim hiçbir sorunum yada onun şahsına yapılmış bir davranışım yok bununda farkında olman ayrıca güzel. O arkadaşın diskalifiye olmasının tek nedeni 3 hafta üst üste bildirim yapmaması. Bunun sonucu olarakta takım ortalamasının 11 e değilde her hafta onun listede olması nedeniyle 12 e bölünmesi. Doğal olarak listede diğer kilo veren arkadaşlara haksızlık olması. Şimdi diskalifiye ile ilgili karar defterinde şunlar yazıyor;
2- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.
Diskalifiye edilmiş olan üye eğer yeniden yarışmak isterse, geçmişe ilişkin haklı bir gerekçe ileri sürerek takım yönetimiyle görüşür. Üyeyi yeniden takımına almak isteyen takım yönetimi, üyenin hikayesini paylaşım alanında paylaşarak sözkonusu geri alımı diğer takımların onayına sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
Yani dikkatli okuduğunuzda göreceksiniz ki eğer o arkadaş ilerde gelipte tekrar yarışmak isterse yarışabiliyor. Yarışamayacak diye bişey yok.
Oylama konusunda ise tamamen haklısın. Burda takımdaki diğer arkadaşların fikri alınabilirdi. Ama bu neden son güne kalsın. Bu konuyu daha önce takım içinde konuşup aynen bu yazdığın şekilde ortak bir karar alabilirdiniz. Bundan sonraki durumlarda aynen bu şekilde takım içinde konuşup, kaptan olmasa bile oybirliği ile kurallar koyup, kurallar kaldırabilirsiniz. Bu tamamen sizin ve takımın devamlılığı için gerekliği için önemli.
Not: Yukarda da bahsettiğim gibi söz konusu diskalifiye takımda bulunan diğer 11 arkadaşın haftayada mağdur olmaması için yapılmış bir diskalifiye. Dikkat ederseniz takımda paylaştığım listenin altınada gerekli açıklamayı yazmıştım.
canım dönüşü olmayan bir yoldu önceden ama şimdi biraz uğraşırsa tekrar geri gelebiliyor..aslında olay burada butterfly değil bu kişi bende olabilirdim sende olabilirdin..kişiye talıkmaktansa bu gibi durumlarda mevcut prosüdürden çok takım içi karar almamızı , daha önceden böyle olduğunu ama bunun sadece benim fikrim olduğunu, istemezseniz kimseyi diskalifiye etmeyeceğimiizi söylemek istedim ve söyledimde:
hopişim kuzucum minik kelebeğiiiiiiiimmmmmmmmne güzel bir insanmış bu hopidi hopiş şaka bir yana kendimi kötü hissettiğimi itiraf etmeliyim. ben 1,5 aydır belki buradayım, o yüzden dönüşü olmaz bir yola girdiğini bilmiyordum butterfly arkadaşımızın. tek istediğim takımın puanını etkilemesini engellemekti. burdan sen ya da fadime sanırım o zaten ayrılmak istediğini söyledi yazdı bana. ben de ayrılmak istiyor lafının geri dönmek üzere ayrılmak, yani bir süreliğine ayrılmak olarak yorumlamadım. :26: o arkadaşımızın da maksadı bu değildi sanırım, gruptan çıkmak istiyordu. ama bu kadar ciddi ise durum, geri dönmek üzere yazılabilirdi tabi. ama bu kadar gergin olma çünkü bu olayda kimse art niyetli davranmadı. ebru bize sahip çıktı ve yardım etti. butterfly adlı arkadaşımızın bu bildirimde bulunmama durumunu geçen haftadan da biliyordu herkes. kimse neden sesini çıkarmadı, o kadar diskalife mevzusu forumda dönerken, ben şuan onu anlamadım. çünkü ben diskalifiyenin geri dönülmez yol olduğunu inanın bilmiyordum. :26: telafisi varsa halledilir, eğer yoksa bundan sonra daha temkinli yaklaşırız bu gibi durumlara. bir de ben pek katılmıyorum sana karar verme mekanizmasının herkes de olması doğru değil. bu otoriteyi sarsar. bak şuan halimize, doğru düzgün paylaşımda bulunan kaç kişi var? (fuli'nin durumu belli, onu lafımın dışında tutuyorum.) ben bu durumdaki bir takımın karar vermeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. ne zamanki tam bir takım olunur, gerek paylaşımlar, gerek sorumluluk. o zaman zaten herkes bir kaptan olur ve senin dediğin gibi alınır kararlar. önce lütfen biz bir silkelenelim. burası ne güzeldi eskiden yaa
canım butterfly ile çok yakın değildik zaten ama ben mevcut durumu içime sindiremediğim için düşüncelerimi dile getirdim...teşekkür ederim ..başın derde düşerse bir mesaja bakar..koşar gelirim hanikonuya tamamen yabanciyim forum takipta konuyu gordum geldim ama yinede arkadasin icin verdigin destekmi, hak aramami,yada savasmi bilemedim simdi uygun kelimeyi
ama cani gonulden tebrikler.insanlar normal hayatta yuzyuze bakarken bu derece candan arkadas bulamazken butterfly i ne kadar sansliymis senin gibi bir arkadasi oldugu icin.ben sadece bu destegi taktir ettigim icin yazmak isteim.prosedur isini hic anlamam.yorumlamakta bana dusmez.
herkeze hayirli hafta sonlari
acik sozlulugun dopraligin beni cok etkileiöncelikle herhangi bir art niyet düşünmeden dile getirdiğim düşüncelerimi anladığınız için hem sana hem takıma teşekkürler..aslında bu konuya seninde dahil olmanı istemezdim ki sonuçta hem ilgilenmen gereken bir takımın var hemde hamişlik ..ama naparsın bulaştın bir kere.diskalifiye şartlarını biliyorum, en eskisiyim bu topiğin...butterfly ın bütün şartları eksiksiz yerine getirdiğinide biliyorum ama izinli yazılsaydı diskalifiye olmayacağınıda biliyorum ki çoğu kaptan öyle yapıyor..ortalamanın düşmesi pek umurumda değil açıkcası..ben kilo vermişmiyim ona bakarım.. ..haa birde belki butterfly burada olsaydı belkide gerçekten takımdan süresiz ayrılmak isteyecekti ama ben mevcut duruma göre değerlendiriyorum...artık dönmek isterse biraz uğraşması gerekecek ki bu da ona ceza olur, artık yapacak birşey yok. .
canım dönüşü olmayan bir yoldu önceden ama şimdi biraz uğraşırsa tekrar geri gelebiliyor..aslında olay burada butterfly değil bu kişi bende olabilirdim sende olabilirdin..kişiye talıkmaktansa bu gibi durumlarda mevcut prosüdürden çok takım içi karar almamızı , daha önceden böyle olduğunu ama bunun sadece benim fikrim olduğunu, istemezseniz kimseyi diskalifiye etmeyeceğimiizi söylemek istedim ve söyledimdeartık anladıysanız ne mutlu bana anlatamadıysam sakin bir zamanda tekrar anlatayım ama aslında hiçde dediğin gibi gergin bir insan değilimdir hani.. (smileyden anlaşıldığı üzere)..artııııııı otoriteyi sevmem , sınır tanımam , anarşit (babanemin anarşist deyimi) ruhlu insanımdır..ama arkadaşlarımı severim , ne kadar sanal olsalarda..
canım butterfly ile çok yakın değildik zaten ama ben mevcut durumu içime sindiremediğim için düşüncelerimi dile getirdim...teşekkür ederim ..başın derde düşerse bir mesaja bakar..koşar gelirim hani
sağolasın, sayende egom tavan yaptıacik sozlulugun dopraligin beni cok etkilei
bananeci bir millet oluyoruz zamanla sanirim ondan yazma geregi duydum
senin kilo maceran nasil nasil bir iyet uyguluyorsun
beril77 sen nasıl verdin kilolarını..nasıl bir diet uyguluyosun??
güzel yöntem..yedigimin yarisi
yaptigim hareketin iki kati mantigiyla
sağolasın, sayende egom tavan yaptı.dobra olmak bazen kötü sonuçlarda doğurabiliyo ki bu şahs_ı muhterem (tavan demiştim) dil belası birçok olaya maruz kalmış bir insandır..neyse..benim kilo maceram inişli-çıkışlı keyfekeder bir şekilde devam ediyordu taa ki geçen haftaya kadar..geçe hafta çok radikal bir kararla daha önce yaptığım ve "bir daha asla yapmam" dediğim dukanla tekrar başladım diete...geçen sene bu takımla 10 kilo vermiştim ama yaz tatili araya girince ve sporuda bırakınca verdiğim 10 kiloyu geri aldım..artık bu sene hazirana kadar 80 altına inmek ve mümkünse orada kalmak istiyorum..inşallah başarırım..
yedigimin yarisi
yaptigim hareketin iki kati mantigiyla
sağolasın, sayende egom tavan yaptı.dobra olmak bazen kötü sonuçlarda doğurabiliyo ki bu şahs_ı muhterem (tavan demiştim) dil belası birçok olaya maruz kalmış bir insandır..neyse..benim kilo maceram inişli-çıkışlı keyfekeder bir şekilde devam ediyordu taa ki geçen haftaya kadar..geçe hafta çok radikal bir kararla daha önce yaptığım ve "bir daha asla yapmam" dediğim dukanla tekrar başladım diete...geçen sene bu takımla 10 kilo vermiştim ama yaz tatili araya girince ve sporuda bırakınca verdiğim 10 kiloyu geri aldım..artık bu sene hazirana kadar 80 altına inmek ve mümkünse orada kalmak istiyorum..inşallah başarırım..
Kızlar ben izin alsam biraz aranızda olmasam olur mu cidden gördünüz pek motivasyonumda yok pek vaktimde yok eskisi gibi,online olup ilgilenemiyorum pek
hoppisiiimmm anarsistim seda sayanim yeeevruuumseviyorum kiz seni... keske seninle komsu falan olsaydik veya dur aslinda o da yetmez, akraba falan olsaydik esimin kucuk erkek kardesine senin kizi mi alsak ne yapsakkk bilemiyorum biraz dusuneyim bu konuyu ben :44:
aldigin kilolari verirsin uzulme. ben gecen yil 15 kilo verip 17 kg aldim :26: ... ama sonra canima yetti bi basladim diyete o kilolari fazlasiyla verdim. sen de yapabilirsin buna inaniyorum. hem artik beraberiz de. oyle ayrilmak gitmek izin falan yok. bitircez su isi hep beraber. ben insaat isleri yuzunden cok aktif olamadim o ara burasi baya salmis anlasilan. su tasinma isi bi bitsin sahalara donuyor gestapo'nuzmotivasyonu tavan yaptirir yine ilk 3e sokarim ben hepimizi
gestapoooooo olleeğğyy 4444 gözle bekliyoruz seni fuli.sağ ol var ol.
ilgilenirsiiin ilgilenirsiiin madem motivasyonun da düştü biz burda seni motive ederiz şeymişgitme sen ay yüzlü 18 lik çıtırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?