Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu regl dönelerinde davul gibi olmaktan nefret geldi bana(((((((( Aksi gibi benimde 2 hafta sürüyor(((((((((((((
bende öyle ,
öncesinde ayrı şişlik,
regl dönemi,
derken beimde 2 hafta nerdeyse şilikliğim inmiyor.
tam indi diyorum hooop yeni baştan.bende birde spral var
regl dönemi 9- 10 gün sürüyor.

hos geldin sefalar getirdin ecemciim cook tesekkur ederim acil cikmak zorundaydim suan otobusteyim. ne zaman istersen buyur gel.

Bakkk yaaaa bizde de kimse yok diyor sabahtan beri 13. takım olarak 9. takıma taşındık

ne de iyi yaptiniz kardes takim uyeleri kapimiz size her zaman acik. topicimizi senlendirmissiniz

ben takimimin iyi niyetinden hic suphe etmedim zaten tesekkur ederim tatlim iyi fikirmis bu cepten caldirma fikri gerekirse bas vurabilirim

Son düzenleme:
kizlaar 1 hafta once regl olur gibi olmustum. simdi yine ayni durumu yasiyorum ama bir turlu olamadim. dukanin yan etkisi sanirim :26: basta duzensizlik olabiliyormus. cok sistim o yuzden. belki kilo veremeyisimib sebebi de bu sislik olabilir cunku hic kacamak yapmadim. dukan pogacalarimla geziyorum disarda bile ne olur ne olmaz diye

menum
sabah
yesil cay
lir peyniri
yagsiz omlet
dukan pogacasi
1 dilim hindi fume

ara
dukan kiymali pogaca

ogleden sonrasi belirsiz suan

disardayim ama takipte olcam kizlar. paylasimlari goreyim...

öncelikle herhangi bir art niyet düşünmeden dile getirdiğim düşüncelerimi anladığınız için hem sana hem takıma teşekkürler..aslında bu konuya seninde dahil olmanı istemezdim ki sonuçta hem ilgilenmen gereken bir takımın var hemde hamişlik ..ama naparsın bulaştın bir kere.diskalifiye şartlarını biliyorum, en eskisiyim bu topiğin...butterfly ın bütün şartları eksiksiz yerine getirdiğinide biliyorum ama izinli yazılsaydı diskalifiye olmayacağınıda biliyorum ki çoğu kaptan öyle yapıyor..ortalamanın düşmesi pek umurumda değil açıkcası..ben kilo vermişmiyim ona bakarım.. ..haa birde belki butterfly burada olsaydı belkide gerçekten takımdan süresiz ayrılmak isteyecekti ama ben mevcut duruma göre değerlendiriyorum...artık dönmek isterse biraz uğraşması gerekecek ki bu da ona ceza olur, artık yapacak birşey yok..

canım dönüşü olmayan bir yoldu önceden ama şimdi biraz uğraşırsa tekrar geri gelebiliyor..aslında olay burada butterfly değil bu kişi bende olabilirdim sende olabilirdin..kişiye talıkmaktansa bu gibi durumlarda mevcut prosüdürden çok takım içi karar almamızı , daha önceden böyle olduğunu ama bunun sadece benim fikrim olduğunu, istemezseniz kimseyi diskalifiye etmeyeceğimiizi söylemek istedim ve söyledimdeartık anladıysanız ne mutlu bana anlatamadıysam sakin bir zamanda tekrar anlatayım ama aslında hiçde dediğin gibi gergin bir insan değilimdir hani..(smileyden anlaşıldığı üzere)..artııııııı otoriteyi sevmem , sınır tanımam , anarşit (babanemin anarşist deyimi) ruhlu insanımdır..ama arkadaşlarımı severim , ne kadar sanal olsalarda..
canım butterfly ile çok yakın değildik zaten ama ben mevcut durumu içime sindiremediğim için düşüncelerimi dile getirdim...teşekkür ederim ..başın derde düşerse bir mesaja bakar..koşar gelirim hani

Son düzenleyen: Moderatör:
bir mesaj attım takımın reytingi arttı..ne hoppişmişim ya..............kızlar aslında bu konuyu enine boyuna konuşmak isterim ama kimle konuşurum o da ayrı mevzu..ara ki eleman bulasın..yinede içimde kalmadı söyledim ya rahatladım, artık top sizde..

anladim hopisciim daha dikkatli davraniriz bundan sonraa. ben simdi yoldayim eve gidiyorum. sarjin cok az ve hic su icemedik nerdeyse. 2 sa sonra evdeyim ve susadik hic iyi olmadi bu is. sabahtan beri 1 lt olmamistir.

acik sozlulugun dopraligin beni cok etkilei
bananeci bir millet oluyoruz zamanla sanirim ondan yazma geregi duydum
senin kilo maceran nasil nasil bir iyet uyguluyorsun

acik sozlulugun dopraligin beni cok etkilei
bananeci bir millet oluyoruz zamanla sanirim ondan yazma geregi duydum
senin kilo maceran nasil nasil bir iyet uyguluyorsun
sağolasın, sayende egom tavan yaptı.dobra olmak bazen kötü sonuçlarda doğurabiliyo ki bu şahs_ı muhterem (tavan demiştim) dil belası birçok olaya maruz kalmış bir insandır..neyse..benim kilo maceram inişli-çıkışlı keyfekeder bir şekilde devam ediyordu taa ki geçen haftaya kadar..geçe hafta çok radikal bir kararla daha önce yaptığım ve "bir daha asla yapmam" dediğim dukanla tekrar başladım diete...geçen sene bu takımla 10 kilo vermiştim ama yaz tatili araya girince ve sporuda bırakınca verdiğim 10 kiloyu geri aldım..artık bu sene hazirana kadar 80 altına inmek ve mümkünse orada kalmak istiyorum..inşallah başarırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzucuklarım bebeciklerim çıtır kızlarım ben geldiiim perişan oldum yollarda. yağmur dinmek bilmedi. saçım başım dağıldıı, donduuummmmmmm. azıcık hani inceldik ya tayt giyeyim demiştim. hani şu yeni moda pantalon gibi görünen kadifelerden. giydim giydim de donduuum 2 sa boyunca susuz kaldıım. eve gelemedim bi türlü valla en sonunda aktarma yapmadan gittim markete su aldım yahu. dayanamadım artık. hem de 1 lt aldım şu tombik eriklilerden diktim kafama daha kasadan geçirmeden. yarından umudum yok, su olayı işi bozdu bugün. zaten tartılmamaya çalışcam artık, moralim bozuluyor sonra. cumadan cumaya tartılmaya çalışcam. halaa ve halaa regl olamadım. üzerine bugün yediğim soğuktan sonra grip oldum sanırım. burnum akıyor başımda da bi agrı var. :26:ben çok ağır geçiriyorum grip oldugum zaman. ooff yaa dukanlarken şimdi olur mu bu yaa :18: napalım hasta da olsak devaam pes etmek yok.

ben de öyleyim kuzum yaa. bu kötü bir şey değil tabirimiz doğru olduktan sonra çok güzel bir şey hatta. demek keyfe kederdi geçen haftaya kadar heeeeee çekeriz kulağını hopiş başarıcaksın başka yolu yok. dukanlıyoruz burda.

yedigimin yarisi
yaptigim hareketin iki kati mantigiyla

bunu ben de sevdim.

emineeeeee nerdesin kaçaaak gel buraya bakim az önce burdaydın gördüm. özletme kendini. sensiz olamam ben çıtırım anlat ne yaptın bugün? ben dana etinden ızgara köfte yedim dışardaa, içecek olarak da ayran. sonra da türk kahvesi içtim. ama bugün su pek içemedim 1,5 lt anca olmuştur sanırım. akşam eve geldiğimde fırında karnıyarığım hazırdıı, annem de senin dediğin gibi yapıyormuş zaten. misler gibi yedim. sen de durumlar nasııl?

Kızlar ben izin alsam biraz aranızda olmasam olur mu cidden gördünüz pek motivasyonumda yok pek vaktimde yok eskisi gibi,online olup ilgilenemiyorum pek

hoppisiiimmm anarsistim seda sayanim yeeevruuum seviyorum kiz seni... keske seninle komsu falan olsaydik veya dur aslinda o da yetmez, akraba falan olsaydik esimin kucuk erkek kardesine senin kizi mi alsak ne yapsakkk bilemiyorum biraz dusuneyim bu konuyu ben :44:

aldigin kilolari verirsin uzulme. ben gecen yil 15 kilo verip 17 kg aldim :26: ... ama sonra canima yetti bi basladim diyete o kilolari fazlasiyla verdim. sen de yapabilirsin buna inaniyorum. hem artik beraberiz de. oyle ayrilmak gitmek izin falan yok. bitircez su isi hep beraber. ben insaat isleri yuzunden cok aktif olamadim o ara burasi baya salmis anlasilan. su tasinma isi bi bitsin sahalara donuyor gestapo'nuz motivasyonu tavan yaptirir yine ilk 3e sokarim ben hepimizi

Kızlar ben izin alsam biraz aranızda olmasam olur mu cidden gördünüz pek motivasyonumda yok pek vaktimde yok eskisi gibi,online olup ilgilenemiyorum pek

ilgilenirsiiin ilgilenirsiiin madem motivasyonun da düştü biz burda seni motive ederiz şeymiş gitme sen ay yüzlü 18 lik çıtırım.

gestapoooooo olleeğğyy 4444 gözle bekliyoruz seni fuli. sağ ol var ol.

gestapoooooo olleeğğyy 4444 gözle bekliyoruz seni fuli. sağ ol var ol.

busisimmmmmm benim 4444 gozunu de yirim nom nom nom ben de inan ki 44444444 gozle bekliyorum su donemi atlatmayi ama kolayladik artik baya en pis isler bitti yuppiiiiii carsambaya hersey bitmis olacak mobilyalar gelecek. cuma internet baglaniyor cumartesi de yeni evimize tasiniyoruzzzzzz bi aksilik olmazsa :118::124:

ilgilenirsiiin ilgilenirsiiin madem motivasyonun da düştü biz burda seni motive ederiz şeymiş gitme sen ay yüzlü 18 lik çıtırım.

Ama cidden şu sıralar hiç bişey yapasım gelmiyo surekli uyumaya başladım busişim bak buraya bile giremiyorum nerdeyse,cumada bildirimi yapamayınca iyice sorumsuzzz iyiceee pislik bişey hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…