Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sirf sana iyi geceler demeye geldim ben ama yoksunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olleey yuppii yuppiiiii :81: çook güzel olacak yeni ev bencee mobilyaların da gelecek, oohh mis mis miss. boyalar da şıkır şıkır fayanslarda yepisyeniii her şey öyle bi olsun ki hiç yorulma, hiç anlama nasıl oldu diye yan gel yat bi oh çekip dileriiim

Ama cidden şu sıralar hiç bişey yapasım gelmiyo surekli uyumaya başladım busişim bak buraya bile giremiyorum nerdeyse,cumada bildirimi yapamayınca iyice sorumsuzzz iyiceee pislik bişey hissettim

Gelecek Bir şey yapasın gelecek Öyle fil gibi uyumak yok. Alarmı kuruyorsun 9,30 dedin mi ayaktasın o kadar. Yoksa yata yata gitmez bu kilolar şeymişim haberin olsun. Bu hafta her şey güzel olacak ben inanıyorum sen de inan. Bizimle menülerini paylaşmaya devam et. Azıcık spor yapmaya çalış bir dee. Sana diyorum gerçi ama ben kilo 3 gündür kilo veremiyorum hiç. :26: ama eninde sonunda vercez.

kızlar felaket derecede sırt kemiklerim ağrıyor. grip oldum bugün soğuğu yedikten sonra dışarda ve boğazım şişmeye başladı bile. yandım ben yaa. az önce hapşırınca kollarım ağrıdı kollarımda yumuşak doku iltihabı vardı. aynı o zamanki acıyı hissettim. yakın zamanda yine doktor yolu görünüyor sanırım bana bu kollardan.

Alarmım zaten sabahın 6,30 una kurulu busişimm ondan işte cuma sabahları geç kalktığımda azıcık gidiyo bildirimTamam bu hafta yine kendimiveriyorum burayaaa Sporum bu hafta birazcık aksadı 1 gün gidebildim ama diyetime uydum yine 300 gr vermişimm evet vericezzz hem böyle bu hafta sevdicek durumları olduuu iyice kendimi diyetime adadım

Kıyamam usişim yaaa dikkat et kendine:26: Havalarda kötü bi garip tam hasta olmalıklarrr.Benide boğazlarım kötü birazz

bak seeen şmdi anlaşıldııı sevdicek durumları heee tamaam o zaman bu sana çok iyi gaz olur toto küçültmede o bildirim gitmez bir daha dikkat edersin ben biliyorum. benim sporum da bu hafta iç açıcı değil açıkcası. :26: 300 gr bence çok iyi yaa. ben bu 57 de takıldım gibi hissediyorum ama hadi bakalım haftaya anlaşılır. çünkü dukanın dışına hiç çıkmadım. sıfır kaçamak yani. şeymişim ben yatıcam şimdi sırtım ağrıyor bir de grip oldum başım ağrıyor. yarına daha da ağarlaşırsam aktif olamayabilirim. :26: kusuruma bakmayın olur mu acayip ağır geçiriyorum çünkü yatakta yatıyorum hep. ama umarım öyle olmam yine. 1 saat önce hemen antibiyortik aldım. nurofen cold aldım bi de. boğaz spreyi sıkmaya da başladım. hadi bakalım hayırlısı

herkesi öpüyoruuum

iyi geceleer

Evet evet oldu bileee Tamam busişim yat sen dinlen çokça yarında kalkma bol bol portakal mortakal yeee.Pazartesiye sağlam bekliyoruz senii,kıyamam sana beee

Bende çok öptüm iyi geceler

buse hanım lütfen hasta falan olmayınız, vallahi hiç acımamam , bas bas bağırırım burada "buse nerdeeeeee" diye..hazır fırsatını bulmuşum kaçırırmıyım hiç..ya bende o taytlardan almak istiyorum amaaaaaaaspor yaparken herkescikler tayt neyim giyoyorlar ben siyah eşofman siyah tsört...hatta bu hafta bir bayan siyah tşört giymiş ve ölçümlerde 500 gr. almıştı , hoca ne dedi biliyomusun:"kilo alınca hemen giymişsin siyah tişörtü"...yani siyah tşört=şişmaaaannn

hahahaaaa..seda sayan hee..vallahi sevmiyorum gıcık oluyorum o kadına bacımmmm..ama n'edersin ağzıma yapışmıştı bir ara, şükür kurtuldum..bende seni çoooooooooook seviyorum fulişim yaaakraba olmayı bende isterdim ama kızımıda teeeee İngiltere ye göndermeyi istemem..haa tamam eğitim amaçlı gidebilir (yalaan) ama evlilik işini ben kaldırabilirmiyim bilemiyorum..bir ara sanada sormuştum hatırlıyosan "annen tek evladını nasıl yolladı uzağa" diye hatırlıyomusun??ihtimali bile beni dellendiriyo fulişim ..bak şimdi stres oldum eyimi

Ama cidden şu sıralar hiç bişey yapasım gelmiyo surekli uyumaya başladım busişim bak buraya bile giremiyorum nerdeyse,cumada bildirimi yapamayınca iyice sorumsuzzz iyiceee pislik bişey hissettim
aaa öyle düşünme buzdanadam kardanadam yaaasıl buraya gelmezsen senin için sıkıntı olur kanımca..bence kendini toparlamaya bak

buseee

gecmis olsun busisim yat dinlen gerekirse doktora da git bi an once iyiles

oiy stres olma tamam tamam almiyoruz kizini bari ben tr gelince bi yuzyuze goruselim bigun

kızlar yatak döşek yatıyorum. bu halime rağmen dukana devam. şeymişim portakal ye demiş ama dukan da meyve yasak. hastalıktan mıdır nedir hep wc çıkıyorum. antibiyotik mikrobu atıyor sanırım böylece. var mı dukana uygun bitkisel bi tavsiyeniz yaaaaaaaa duramadım yine tartıldım bi de ne göreyim +800 iyice çöktüm resmen.

kızlar hoppiş gezmeye gitti, akşama gelecek

bak seeeen ben hastayım benim için de gez hopişim

gecmis olsun busisim yat dinlen gerekirse doktora da git bi an once iyiles

oiy stres olma tamam tamam almiyoruz kizini bari ben tr gelince bi yuzyuze goruselim bigun

çok sağ ol fulim antibiyotik olmasaydı çok daha kötüydüm. :26: bakalım 2-3 güne geçmezse gidicem.

ben de isterim yüzyüze görüşmek.

Son düzenleme:
sen bu sene tr ye biraz zor gelirsin , anne-baban gelecek ya oraya..ama benim için İstanbul a gelirsen tabiiki görüşürüz..çook isterim görüşmeyi..o cazu Fadime ye bin kere gel görüşelim dedim ama nerdee..şimdi don-sütyen işine girdi , hepten bizi unuttu

Kızlaaar hani anneannem hastaydı ya bu sabah daha kötü oldu hani birşey olurda giremezsem haberiniz olsun
geçmiş olsun canım..Rabbim tez zamanda verir inşallah şifasını..

oyyy kıyamam yaa..tamam tamam sana benden izin , gelmesende "buseeeeeee" diye bağırıp seni yatağından fırlatmıycam..çok geçmiş olsun, acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…