- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.201
busisimmmmmm benim 4444 gozunu de yirim nom nom nomben de inan ki 44444444 gozle bekliyorum su donemi atlatmayi ama kolayladik artik baya en pis isler bitti yuppiiiiii carsambaya hersey bitmis olacak mobilyalar gelecek. cuma internet baglaniyor cumartesi de yeni evimize tasiniyoruzzzzzz bi aksilik olmazsa :118: :124:
Ama cidden şu sıralar hiç bişey yapasım gelmiyo surekli uyumaya başladım busişim bak buraya bile giremiyorum nerdeyse,cumada bildirimi yapamayınca iyice sorumsuzzz iyiceee pislik bişey hissettim
sirf sana iyi geceler demeye geldim ben ama yoksunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GelecekBir şey yapasın gelecek Öyle fil gibi uyumak yok. Alarmı kuruyorsun 9,30 dedin mi ayaktasın o kadar. Yoksa yata yata gitmez bu kilolar şeymişim haberin olsun. Bu hafta her şey güzel olacak ben inanıyorum sen de inan. Bizimle menülerini paylaşmaya devam et. Azıcık spor yapmaya çalış bir dee. Sana diyorum gerçi ama ben kilo 3 gündür kilo veremiyorum hiç. :26: ama eninde sonunda vercez.
kızlar felaket derecede sırt kemiklerim ağrıyor.grip oldum bugün soğuğu yedikten sonra dışarda ve boğazım şişmeye başladı bile. yandım ben yaa. az önce hapşırınca kollarım ağrıdı kollarımda yumuşak doku iltihabı vardı. aynı o zamanki acıyı hissettim. yakın zamanda yine doktor yolu görünüyor sanırım bana bu kollardan.
Alarmım zaten sabahın 6,30 una kurulu busişimm ondan işte cuma sabahları geç kalktığımda azıcık gidiyo bildirimTamam bu hafta yine kendimiveriyorum burayaaa Sporum bu hafta birazcık aksadı 1 gün gidebildim ama diyetime uydum yine 300 gr vermişimm evet vericezzz hem böyle bu hafta sevdicek durumları olduuu iyice kendimi diyetime adadım
bak seeen şmdi anlaşıldııısevdicek durumları heee tamaam o zaman bu sana çok iyi gaz olur toto küçültmede o bildirim gitmez bir daha dikkat edersin ben biliyorum. benim sporum da bu hafta iç açıcı değil açıkcası. :26: 300 gr bence çok iyi yaa. ben bu 57 de takıldım gibi hissediyorum ama hadi bakalım haftaya anlaşılır. çünkü dukanın dışına hiç çıkmadım. sıfır kaçamak yani. şeymişim ben yatıcam şimdi sırtım ağrıyor bir de grip oldum başım ağrıyor. yarına daha da ağarlaşırsam aktif olamayabilirim. :26: kusuruma bakmayın olur mu acayip ağır geçiriyorum çünkü yatakta yatıyorum hep. ama umarım öyle olmam yine. 1 saat önce hemen antibiyortik aldım. nurofen cold aldım bi de. boğaz spreyi sıkmaya da başladım. hadi bakalım hayırlısı
herkesi öpüyoruuum
iyi geceleer
buse hanım lütfen hasta falan olmayınız, vallahi hiç acımamam , bas bas bağırırım burada "buse nerdeeeeee" diye..hazır fırsatını bulmuşum kaçırırmıyım hiçkuzucuklarım bebeciklerim çıtır kızlarım ben geldiiimperişan oldum yollarda. yağmur dinmek bilmedi. saçım başım dağıldıı, donduuummmmmmm. azıcık hani inceldik ya tayt giyeyim demiştim. hani şu yeni moda pantalon gibi görünen kadifelerden. giydim giydim de donduuum 2 sa boyunca susuz kaldıım. eve gelemedim bi türlü valla en sonunda aktarma yapmadan gittim markete su aldım yahu. dayanamadım artık. hem de 1 lt aldım şu tombik eriklilerden diktim kafama daha kasadan geçirmeden. yarından umudum yok, su olayı işi bozdu bugün. zaten tartılmamaya çalışcam artık, moralim bozuluyor sonra. cumadan cumaya tartılmaya çalışcam. halaa ve halaa regl olamadım. üzerine bugün yediğim soğuktan sonra grip oldum sanırım. burnum akıyor başımda da bi agrı var. :26:ben çok ağır geçiriyorum grip oldugum zaman. ooff yaa dukanlarken şimdi olur mu bu yaa :18: napalım hasta da olsak devaam pes etmek yok.
ben de öyleyim kuzum yaa. bu kötü bir şey değil tabirimiz doğru olduktan sonra çok güzel bir şey hatta. demek keyfe kederdi geçen haftaya kadar heeeeeeçekeriz kulağını hopiş başarıcaksın başka yolu yok. dukanlıyoruz burda.
:
hahahaaaa..seda sayan hee..vallahi sevmiyorum gıcık oluyorum o kadına bacımmmm..ama n'edersin ağzıma yapışmıştı bir ara, şükür kurtuldum..bende seni çoooooooooook seviyorum fulişim yaahoppisiiimmm anarsistim seda sayanim yeeevruuumseviyorum kiz seni... keske seninle komsu falan olsaydik veya dur aslinda o da yetmez, akraba falan olsaydik esimin kucuk erkek kardesine senin kizi mi alsak ne yapsakkk bilemiyorum biraz dusuneyim bu konuyu ben :44:
aldigin kilolari verirsin uzulme. ben gecen yil 15 kilo verip 17 kg aldim :26: ... ama sonra canima yetti bi basladim diyete o kilolari fazlasiyla verdim. sen de yapabilirsin buna inaniyorum. hem artik beraberiz de. oyle ayrilmak gitmek izin falan yok. bitircez su isi hep beraber. ben insaat isleri yuzunden cok aktif olamadim o ara burasi baya salmis anlasilan. su tasinma isi bi bitsin sahalara donuyor gestapo'nuzmotivasyonu tavan yaptirir yine ilk 3e sokarim ben hepimizi
aaa öyle düşünme buzdanadam kardanadam yaaAma cidden şu sıralar hiç bişey yapasım gelmiyo surekli uyumaya başladım busişim bak buraya bile giremiyorum nerdeyse,cumada bildirimi yapamayınca iyice sorumsuzzz iyiceee pislik bişey hissettim
kızlar felaket derecede sırt kemiklerim ağrıyor.grip oldum bugün soğuğu yedikten sonra dışarda ve boğazım şişmeye başladı bile. yandım ben yaa. az önce hapşırınca kollarım ağrıdı kollarımda yumuşak doku iltihabı vardı. aynı o zamanki acıyı hissettim. yakın zamanda yine doktor yolu görünüyor sanırım bana bu kollardan.
buseeeben yatıcam şimdi sırtım ağrıyor bir de grip oldum başım ağrıyor. yarına daha da ağarlaşırsam aktif olamayabilirim. :26: kusuruma bakmayın olur mu acayip ağır geçiriyorum çünkü yatakta yatıyorum hep. ama umarım öyle olmam yine. 1 saat önce hemen antibiyortik aldım. nurofen cold aldım bi de. boğaz spreyi sıkmaya da başladım.hadi bakalım hayırlısı
hahahaaaa..seda sayan hee..vallahi sevmiyorum gıcık oluyorum o kadına bacımmmm..ama n'edersin ağzıma yapışmıştı bir ara, şükür kurtuldum..bende seni çoooooooooook seviyorum fulişim yaaakraba olmayı bende isterdim ama kızımıda teeeee İngiltere ye göndermeyi istemem..haa tamam eğitim amaçlı gidebilir (yalaan) ama evlilik işini ben kaldırabilirmiyim bilemiyorum..bir ara sanada sormuştum hatırlıyosan "annen tek evladını nasıl yolladı uzağa" diye hatırlıyomusun??ihtimali bile beni dellendiriyo fulişim ..bak şimdi stres oldum eyimi
buseee
Kızlaaar hani anneannem hastaydı ya bu sabah daha kötü oldu hani birşey olurda giremezsem haberiniz olsun
kızlar hoppiş gezmeye gitti, akşama gelecek
gecmis olsun busisim yat dinlen gerekirse doktora da git bi an once iyiles
oiy stres olma tamam tamam almiyoruz kizinibari ben tr gelince bi yuzyuze goruselim bigun
sen bu sene tr ye biraz zor gelirsin , anne-baban gelecek ya oraya..ama benim için İstanbul a gelirsen tabiiki görüşürüz..çook isterim görüşmeyi..o cazu Fadime ye bin kere gel görüşelim dedim ama nerdeeoiy stres olma tamam tamam almiyoruz kizinibari ben tr gelince bi yuzyuze goruselim bigun
geçmiş olsun canım..Rabbim tez zamanda verir inşallah şifasını..Kızlaaar hani anneannem hastaydı ya bu sabah daha kötü oldu hani birşey olurda giremezsem haberiniz olsun
oyyy kıyamam yaa..tamam tamam sana benden izin , gelmesende "buseeeeeee" diye bağırıp seni yatağından fırlatmıycamkızlar yatak döşek yatıyorum.bu halime rağmen dukana devam. şeymişim portakal ye demiş ama dukan da meyve yasak. hastalıktan mıdır nedir hep wc çıkıyorum. antibiyotik mikrobu atıyor sanırım böylece. var mı dukana uygun bitkisel bi tavsiyeniz yaaaaaaaa duramadım yine tartıldım bi de ne göreyim +800 iyice çöktüm resmen.
emine yok , yerine hoppiş versek olmamı??:26:eminem nerdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?