Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Konuyu bilmiyorum da canım şu Eylül Ekim gibi ilk okul açılışında gelecekti de tekrar kapatılınca gelmediğini hatırlıyorum o sıra demiştin hiç gelmedi diye öyle kalmış aklımda

Bencede bir şey olmaz da annem biraz panik yapmış durumda.Bakalim yarın vurduracagiz
Konuyu bilmiyorum da canım şu Eylül Ekim gibi ilk okul açılışında gelecekti de tekrar kapatılınca gelmediğini hatırlıyorum o sıra demiştin hiç gelmedi diye öyle kalmış aklımda
Evet doğru hatirliyorsun canım.

Cinsiyeti bellimi bebisin

Ilk basta bazi seyler tuhaf gelebiliyor insana aldrmamaya calis, cok absurt bir insan degilsr anlasirsin bence, kendi kendini doldurma gerekli yerlerde tatli dille uyar( yani belki hic gerek kalmaz ), ben de ilk kez yakina gelince tuhaf gelmisti bazi hareketleri ama sonra alistim baktim kotu niyeti yok aldrmadim sonucta insan kendj annrsiyle bile birebir uyamiyor, cok sukur cocuga guzel bakiyorlar yeter
Hmm kayninla gelmesi seni biraz bunaltabilir ama olsun insallah guzel gecer

Afiyet olsun canım ton balık + mayonezli ekmekler gözüme battı azıcık

Aşıyı kovid olmayalım diye olmuyomuyuz yaw

Kaç aylıktı bebişin canım

Allah kolaylık versin

Çok güzel cumadan epey umutluyum
Ayy hadi insallah canim ben de umutluyum bu cumadan hatta bu aksam yemekten once eksi gordum az da olsa insallah cumaya daha guzel eksi gorurum
Sabah ekmekler fazla geldi ama aksami cok guzel kapatmissin
Aşıyı kovid olmayalım diye olmuyomuyuz yaw
Canm direk hastaligi engellemese bile bagisiklik kazandrip normal grip gibi gecirelim diye

Takipteyiz masalı yakın takip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…