Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel canım sabah en az 3 dilim ekmeğin var gözümden kaçtı sanma karbonhidratı sabaha çekmiş olmana sevindim
Böğürtlenli içeceğin şekersiz Olduğu için çok kalorili değildir herhalde
Yarında hem kardeşimi hem kendim için kontrole gideceğiz hastaneye bakalım kahvaltı yapmadan çıkacağım ama kefir ve meyve alacağım yanıma
Çok iyi olur canım yoksa simit, poğaça görmekten korkuyorum
Akşam menüsü oldukça hafif
Allah Allah neden bu kadar erken geldi acaba
Bugün babamın doğum günü pasta aldık hiç dayanamayacağım şey :) ama dayanmaya çalışacağım :)
Çalışma dayan !
Erken kapatmış olman ve yürüyüşün günü kurtarabilir belki yoksa geliyor kabak detoksu hem de sotelenecek fırın filan da yok en sevdiğin

Teşekkürler canım yok yemedim zaten bizimkilere kesip kaldırdım dolaba kalanını gündüz olsaydı 2-3 çatal belki ama bu saatten sonra olmaz

Sağol tatlım

Çok canım kalorisi bir kefir kadar falandır . Meyve koydum çantama kuru kayısı badem birde kefirimi alacağım yanıma . Dayandım zaten kestim bizimkilere verdim kalanını dolaba kaldırdım gündüz olsaydı belki ama bu saatten sonra yenmez :)

Canim spor yaparken koclar cok bahserdi bu sorundan genelde kadin oldugumuz icin her seansin sonunda gogus calismasi yapardik y’a ayakta y’a sirt ustu yatarak elimizde ikiser birer kiloluk mini halterlerle kollarimizi acip kapatirdik yukari assagi kaldirirdik
Tavsiye ederim kucultmuyo sertlestiriyo gogus kasi yapiyosun sertlesince daha dik duruyo

Afiyet olsun lahmacun pide goze carpsada erken kapatmissin

Kahvaltı 08:30

1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek

3 siyah zeytin

1 haşlanmış yumurta

1 dilim kaşar peynir

1 tk bal

2 dilim salatalık

Öğle yemeği 12:30

1 kase tavuk çorbası

3 yk sebzeli kuşbaşı

2 yk bulgur pilavı

Akşam yemeği 19:45

1 tabak fırında kabak-biber (mix)

3 yk yoğurt

4 ceviz

Su :2,5 lt

Menün de suyun da çok güzel canım afiyet olsun

Allah Allah neden oluyor acaba depresyonda olabilir misin ?O da böyle halsizlik yapıyor

Afiyet olsun canım spor da çok iyi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
sıcak çikolata sıkıntılı mı bilemedim..
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım erken kapatmışsın :)
Canım bağışıklığın düşmüş olabilir mi? Psikolojik de olabilir... depresyonu dibine kadar yaşamış biri olarak o zamanlar yapılan bütün tahlillerim temiz çıkmasına rağmen hasta hissediyordum kendimi.

İyiyim canım ben de seni merak ediyordum sık sık aklıma geldin . Nasılsın iyi misin
Cok sağol canım. Iyiyim insallah . Nişanımız bitti cok kalabalik değildik ama corona belirtilerimi yaşıyorum sanki. Umarim sadece yorgunluktur.
Hayırlı olsun cnm Allah kolaylık versin tartın süper bence

Fizik tedaviye randevu aldım cnm bklm ne diyecek
Cok sağol canım teşekkür ederim
Allah kolaylik versin canim, hayirli ugurlu olsun sozunuz, Allah tamamina erdirsin...kilonu koruman cok guzel canimm masallahg
Aminm canim Allah razı olsun. Biraz aldim tabi ama bakalim dönmeden verebilirim insallah
Vay ve bi ara elayla ben listese altaltaydık, 72 ydik ıkımızde, ben hala 72, o 67.5 . Azmin zaferi bravo kız , darıso bana
Off aldim bende biraz ama hemen veririm insallah
Hayırlı uğurlu olsun canim. Rabbim hep mutlu etsin ins.
Kilo durumun harika maşallah
Sagoll canimmm aminnn insallah.
Kilo korumam iyi oldu başta şu an en azindan cok artida değilim insallah veririm onu da

Bisi cikmamasi guzel havalar dandir belki toparlarsin umarim en kisa zaman da

Bilmiyorum canım.
Sadece halsizlik değil, sırtım bile agiriyor
Senin bence fibromiyalji canim. Netten bak fibromiyalji noktalari var bi bastır ağrıyor mu oralar. Bide sabah yorgun ve ağrılı uyanip gün içinde dolaşınca ağrıların azaliyorsa oda belirgin bir belirtisi

Bağışıklık düşmüş olabilir.
Ağızda aft çıkmasını Dr. a sordum stresten mi diye yok dedi halsizlik yapar sıkıntı stres dedi.
Kemiklerim sizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…