Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol canim sana da afiyet olsun

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ya zayıflamak güzel de göğüslerimin küçülmesi canımı sıkıyor.
Guzel canim ama tartiya az kaldi tursu odem yapmaz insallah iki gun yesil cay ic
Haklısın canım
Deme öyle kabak falan ne olur
Ben de deneyim
Afiyet olsun lahmacun pide goze carpsada erken kapatmissin
Sabah ekmek yemedim.erken kapattım yürüdüm inşallah artı gelmem
Bahar yorgunluğu mu acaba canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım

Bir kaç gündür evde huzursuz mutsuz bir hava vardı.Cocuklarim da çok etkilendi.Bugun lahmacun ve ıspanaklı pide eşimin fikriydi.Açtım yaptım pişirdim.Bayagi da yoruldum aslında.Bu hafta çok eksi gelemem sanırım.Gerci korku bitmedi cuma günü eşimin dersine girdiği sınıf karantinaya alındı.Oglumu okula göndermiyorum ama 6 öğretmeni koronadan raporlu.sinavlar şimdilik Allah a şükür ertelendi.Ama bu kadar vaka varken Ankara da yüzyüze devam diyor valimiz.Rabbim korusun Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı.

Aksami cok guzel kapatmissin canim, suyun da artmis
U UcanSupurge Jasminium84
30 Mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 p
Ort hiz yurys 40 dk 80p
1755 adim 117 p
Toplam 397 p
Eki Görüntüle 2813372
Helal olsun sana, supersin harika spor yapiyorsun masallah
Cok gerilmeyin canim, inan kendini koruduktan sonra bulas o kadar kolay degil, benm de cok temasim olsu sonradan ogreniyoruz hep ama maske arti mesafeyle birsey olmuyor...cok asi yaptigim kisilerin covit oldugunu ertesi gun ogrendim hep ama Allaga sukur birsey olmadi...bulasmasi icin ayni odada 20 dk dan fazla kalmak, maskesiz olmak faln gerekiyor genelde

Amin zor bir surec bayada surecek bu gidiste bitsede dunya kurtulsa nedir bu y’a

İyi Akşamlar Canlar
Yine yoğun bir gün geçirdim. Maalesef öğleden sonra dışarı çıkıp 20.30 a kadar eve dönemedim. O saatten sonra da yemek yiyemezdim. Zaten açlık hissetmiyorum. Midem de biraz daha dinlense iyi olur sanki.

Bugünün menüsü

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su
Yarın beslenme açısından daha verimli bir gün geçireceğim inşallah .
Bu iki hafta evde tadilat var.
Beslenme açısından elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ne kadar olabilirse artık

Allah kolaylik versin canim baya hafif zaten en azindan yogurt yeseydin, boyle baya halsiz kalirsin

Dersler 30 dk çocuklar maskeye dikkat etmiyorlar canım

Afiyet olsun canım ekürim .kolay gelsin bayağı hafif bir menü olmuş

Dersler 30 dk çocuklar maskeye dikkat etmiyorlar canım
Esin maskeli ama di mi ? Cocuklar dikkat etmese bile mecbur surekli uyaracak esin, sadece cocuklar mi hergun koca koca insanlar geliyor hepsine maskeni kapat maskeni tak demekle aksam oluyor...inanabiliyor musun bunlar kocaman insanlar illa konusurken maskeyi acmaya calisiyorlar...

Afiyet olsun canım, adımın çok güzel
Afiyet olsun canım, çok güzel
10.45 deki menünü çok anlamadım canım, akşam hafif geçmiş. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, çok güzel

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım harika
Elifciğim çok düşüncelisin, teşekkür ederim, bugün biraz daha iyiyim.
Harikasın eküricanım
Afiyet olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Afiyet olsun canım, oldukça güzel bir menü
Allah kolaylik versin canim baya hafif zaten en azindan yogurt yeseydin, boyle baya halsiz kalirsin
Canım, yesem mi diye çok düşündüm ama korktum, dün sen dedikten sonra araştırdım ve laktoz intoleransı olma ihtimali yüksek gibi geldi,çünkü dün aile hekiminin verdiği b vitamini hapını atmıştım. Hapı yutarken bile süt kokusu almıştım. Prospektüsüne baktım laktoz varmış. Bu sebeple yoğurt yemekten korktum
Afiyet olsun canım ekürim .kolay gelsin bayağı hafif bir menü olmuş
Teşekkür ederim canım, çok hafif yok gibi bir şey

30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay

Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt

Ara
2 avuç ay çekirdeği

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım mi Jasminium84 U UcanSupurge

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-31-00-49-42-17.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…