- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.061
Meyveden gelen şeker ve kakao ile yapılmıştı . Ki o kadr adımla o bile gitmiştirAfiyet olsun canım spor da çok iyi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
sıcak çikolata sıkıntılı mı bilemedim..
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım erken kapatmışsın :)
Canım bağışıklığın düşmüş olabilir mi? Psikolojik de olabilir... depresyonu dibine kadar yaşamış biri olarak o zamanlar yapılan bütün tahlillerim temiz çıkmasına rağmen hasta hissediyordum kendimi.
Saol cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ya zayıflamak güzel de göğüslerimin küçülmesi canımı sıkıyor.
Haklısın canım
Deme öyle kabak falan ne olur
Ben de deneyim
Sabah ekmek yemedim.erken kapattım yürüdüm inşallah artı gelmem
Bahar yorgunluğu mu acaba canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Saol cnmAfiyet olsun canım, adımın çok güzel
Afiyet olsun canım, çok güzel
10.45 deki menünü çok anlamadım canım, akşam hafif geçmiş. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, çok güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımharika
Elifciğim çok düşüncelisin, teşekkür ederim, bugün biraz daha iyiyim.
Harikasın eküricanım
Afiyet olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Afiyet olsun canım, oldukça güzel bir menü
Canım, yesem mi diye çok düşündüm ama korktum, dün sen dedikten sonra araştırdım ve laktoz intoleransı olma ihtimali yüksek gibi geldi,çünkü dün aile hekiminin verdiği b vitamini hapını atmıştım. Hapı yutarken bile süt kokusu almıştım. Prospektüsüne baktım laktoz varmış. Bu sebeple yoğurt yemekten korktum
Teşekkür ederim canım, çok hafif yok gibi bir şey
Allah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibiHayırlı aksamlar hanimlar.
Doktora gittim bişey anlamadi. Tahlillerim temiz çıktı. Ben hala hastayım halsizlik ve kırgınlık var sanki heryerim kırılıyor gibi.
Doktorlar da benden bişey anlamıyorlar. Ne kadarda sıkıntılı bı insanim ya
Akşama bayıldım sabah karbonhidrat varken akşam öğünün sebze + yoğurtKahvaltı 08:30
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek
3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
1 tk bal
2 dilim salatalık
Öğle yemeği 12:30
1 kase tavuk çorbası
3 yk sebzeli kuşbaşı
2 yk bulgur pilavı
Akşam yemeği 19:45
1 tabak fırında kabak-biber (mix)
3 yk yoğurt
4 ceviz
Su :2,5 lt
Elaaaaa ne zaman geliyorsun özledim ve umarım yine covid değilsindirCok sağol canım. Iyiyim insallah . Nişanımız bitti cok kalabalik değildik ama corona belirtilerimi yaşıyorum sanki. Umarim sadece yorgunluktur.
Cok sağol canım teşekkür ederim
Aminm canim Allah razı olsun. Biraz aldim tabi ama bakalim dönmeden verebilirim insallah
Off aldim bende biraz ama hemen veririm insallah
Sagoll canimmm aminnn insallah.
Kilo korumam iyi oldu başta şu an en azindan cok artida değilim insallah veririm onu da
Bırakma sakın canım iki günümüz daha var çok da güzel gider şu iki günde aman dikkatBir kaç gündür evde huzursuz mutsuz bir hava vardı.Cocuklarim da çok etkilendi.Bugun lahmacun ve ıspanaklı pide eşimin fikriydi.Açtım yaptım pişirdim.Bayagi da yoruldum aslında.Bu hafta çok eksi gelemem sanırım.Gerci korku bitmedi cuma günü eşimin dersine girdiği sınıf karantinaya alındı.Oglumu okula göndermiyorum ama 6 öğretmeni koronadan raporlu.sinavlar şimdilik Allah a şükür ertelendi.Ama bu kadar vaka varken Ankara da yüzyüze devam diyor valimiz.Rabbim korusun Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı.
Hayırlı olsun yeni bir şeyler mi yaptırıyorsun eve ? Aç kalmış olmana üzüldüm kuzum bugün menünde yoğurt yok yine şişlik, gaz var mıydı ?İyi Akşamlar Canlar
Yine yoğun bir gün geçirdim. Maalesef öğleden sonra dışarı çıkıp 20.30 a kadar eve dönemedim. O saatten sonra da yemek yiyemezdim. Zaten açlık hissetmiyorum. Midem de biraz daha dinlense iyi olur sanki.
Bugünün menüsü
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
Yarın beslenme açısından daha verimli bir gün geçireceğim inşallah .
Bu iki hafta evde tadilat var.
Beslenme açısından elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ne kadar olabilirse artık
2 avuç çekirdek ve erişte göz tırmalasa da güzel gibi erişte yerine başka bir şey tercih edebilirdin aslında canım biraz sebze veya et çorbadan karbonhidratı aldın çünkü30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt
Ara
2 avuç ay çekirdeği
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım miJasminium84 U UcanSupurge
Günaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.Allah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi
Akşama bayıldım sabah karbonhidrat varken akşam öğünün sebze + yoğurt
Elaaaaa ne zaman geliyorsun özledim ve umarım yine covid değilsindir
Bırakma sakın canım iki günümüz daha var çok da güzel gider şu iki günde aman dikkat
Hayırlı olsun yeni bir şeyler mi yaptırıyorsun eve ? Aç kalmış olmana üzüldüm kuzum bugün menünde yoğurt yok yine şişlik, gaz var mıydı ?
2 avuç çekirdek ve erişte göz tırmalasa da güzel gibi erişte yerine başka bir şey tercih edebilirdin aslında canım biraz sebze veya et çorbadan karbonhidratı aldın çünkü
Güle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursamGünaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.
Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah .
Rabbim gönlünüze göre versin canım.Güle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursam
Ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah cnmGünaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.
Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah .
Günaydın canım güzel çıkar inşallah sonuçlarınGünaydın kızlar bugün doktor randevum var. Kan alırsa diye birşey yiyip içmeden gideceğim ama alışmışım uyanır uyanmaz limonlu su içmeye susadım :)
Öyle öyle canım ücretsiz izne ayrılmasam zorlarım da kendim de çalışmayacağım için eşim zorlanır tek başına diye düşünüyorumRabbim gönlünüze göre versin canım.
Bazen zorlamak gerekiyor, ne yapalım .Rabbim bir kolaylığını verir inşallah.
İnşallah canımGünaydın canım güzel çıkar inşallah sonuçların
Güzel olmuş canım afiyet olsun30.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 ymrta ile omlt, 1.5 dlm peynr,5 zeytn, domates,havuc, 1 muz
15.00 sade kahve
18.30
4 kofte, salata, 3kask yogurt
Su: 3 lt tamamlarm
Spor
7 bin adm:70 p
1000 ip atlama: 200p
Toplam 270pJasminium84 U UcanSupurge
protein bakımından az mı olmuş sankiSabah 9:30 sekersiz kahve sutlu
Oglen 10:45 iki dlim ekmek uzerine surulmus ton (mayonezi azdi)
Ara 16:00 kucuk cay bardagi taze skilmis portakal suyu
aksam 18:15 bir kucuk tatli tabagi firinda kabak havuc (tuzsuz yagsiz)
1 kasik yogurt
3 litre su
U UcanSupurge
miktarlar az ama dengesiz olmuş sanki canım afiyet olsun30 mart
09.00 az tereyagında bir yumurta beyazı ,1 dilim tb ekmek
13.00 1 küçük kaşarlı sucuklu tost,5 zeytin
15.00 sütlü kahve
17.00 1 kase kırmızı mercimek corba,10 kaşık pırasa
3 litre su
Spor yok
tek öğünle bitirmişsin30.03.2021 Salı menü
10:30
Sade Türk kahvesi
13.45
Et fajita ekmeksiz
Bol salata ile
14.50
Böğürtlenli sıcak çikolata (şekersiz ve sütlü idi .
Daha çok böğürtlenle sütü karıştırıp içine kakao eklemiş gibilerdi. )
20.00
Şekersiz sütsüz filtre kahve
Su :2 litre
güzel olmuş canım afiyet olsun30 Mart Salı Menüm
12:00
1 yumurta ile biberli omlet
1 dilim TB ekmeği
1 tk bal
1 kk beyaz peynir
2 küp şeker büyüklüğünde kaşar peyniri
2 ceviz +10 fındık +10 badem
15:00 kahve + 2 incir kurusu (çerez gibi olan)
17:00 1 mandalina
19:00. 2 tavuk bud ızgara (Derisi alınmış )
2.litre su (3 e tamamlıyacağım )
Adımı ve sporu akşam bildireyim
U UcanSupurge
güzel canım afiyet olsunKahvaltı 08:30
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek
3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
1 tk bal
2 dilim salatalık
Öğle yemeği 12:30
1 kase tavuk çorbası
3 yk sebzeli kuşbaşı
2 yk bulgur pilavı
Akşam yemeği 19:45
1 tabak fırında kabak-biber (mix)
3 yk yoğurt
4 ceviz
Su :2,5 lt
amiinnn canım, şimdi bir de 3-9 yaş arası çocuklarda vaka artmış ve ölümler de görülmeye başlamışr vaka varken Ankara da yüzyüze devam diyor valimiz.Rabbim korusun Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı.
epey az olmuş canım ama sebebini de açıklamışsın afiyet olsunİyi Akşamlar Canlar
Yine yoğun bir gün geçirdim. Maalesef öğleden sonra dışarı çıkıp 20.30 a kadar eve dönemedim. O saatten sonra da yemek yiyemezdim. Zaten açlık hissetmiyorum. Midem de biraz daha dinlense iyi olur sanki.
Bugünün menüsü
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
Yarın beslenme açısından daha verimli bir gün geçireceğim inşallah .
Bu iki hafta evde tadilat var.
Beslenme açısından elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ne kadar olabilirse artık
akşam öğününe sebze de olsa iyi olurmuş canım afiyet olsun30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay
Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt
Ara
2 avuç ay çekirdeği
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu
Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık 270 puan dedim ama bı bakayım spor puanlarına doğru hesapladım miJasminium84 U UcanSupurge
acıktım ama yemedim canım :) su içtimGüzel olmuş canım afiyet olsun
30 mart
protein bakımından az mı olmuş sanki
afiyet olsun canım
miktarlar az ama dengesiz olmuş sanki canım afiyet olsun
tek öğünle bitirmişsin
acıkmadın mı canım
afyet olsun
güzel olmuş canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
amiinnn canım, şimdi bir de 3-9 yaş arası çocuklarda vaka artmış ve ölümler de görülmeye başlamış
Rabbim korusun hepsini
epey az olmuş canım ama sebebini de açıklamışsın afiyet olsun
akşam öğününe sebze de olsa iyi olurmuş canım afiyet olsun
Allah korusunGüzel olmuş canım afiyet olsun
30 mart
protein bakımından az mı olmuş sanki
afiyet olsun canım
miktarlar az ama dengesiz olmuş sanki canım afiyet olsun
tek öğünle bitirmişsin
acıkmadın mı canım
afyet olsun
güzel olmuş canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
amiinnn canım, şimdi bir de 3-9 yaş arası çocuklarda vaka artmış ve ölümler de görülmeye başlamış
Rabbim korusun hepsini
epey az olmuş canım ama sebebini de açıklamışsın afiyet olsun
akşam öğününe sebze de olsa iyi olurmuş canım afiyet olsun
şifa olsun canımmacıktım ama yemedim canım :) su içtim
amiinnnAllah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?