Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Meyveden gelen şeker ve kakao ile yapılmıştı . Ki o kadr adımla o bile gitmiştir

Saol cnm

Saol cnm

Allah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi
Akşama bayıldım sabah karbonhidrat varken akşam öğünün sebze + yoğurt
Elaaaaa ne zaman geliyorsun özledim ve umarım yine covid değilsindir
Bırakma sakın canım iki günümüz daha var çok da güzel gider şu iki günde aman dikkat
Hayırlı olsun yeni bir şeyler mi yaptırıyorsun eve ? Aç kalmış olmana üzüldüm kuzum bugün menünde yoğurt yok yine şişlik, gaz var mıydı ?
2 avuç çekirdek ve erişte göz tırmalasa da güzel gibi erişte yerine başka bir şey tercih edebilirdin aslında canım biraz sebze veya et çorbadan karbonhidratı aldın çünkü

Günaydın Zehracığım . Evet, tavanlara alçıpan yaptıracağız. Sonra da badana. İnşallah Ramazan’dan önce bitecek. Bir de ISTAnbuL’dan buraya taşınırken eşya vs hiç değiştirmemiştik. Koltuk takımı almak istiyoruz. Oğlumun odası yoktu. Dün onu aldık. Yani bizim için biraz değişim zamanı. İnşallah gönlümüzce olur.

Dün şişlik vardı yine, bu sebeple yoğurt yemeye korktum.
Oğlumu okula bırakıp geleyim güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah .

Güle güle kullan şimdiden canım iyi yapmışsın bizim de ödemelerimiz vs var kızımın odası yok daha doğrusu var da eşimin bekarken kullandığı baza ve dolap var o odada sonrasında da ücretsiz düşünüyorum bakalım ödeme planımızı ayarlayabilirsek belki bu yaz biz de oda alırız yoksa 2 yıl daha kalır ücretsiz izinde olursam

Rabbim gönlünüze göre versin canım.
Bazen zorlamak gerekiyor, ne yapalım . Rabbim bir kolaylığını verir inşallah.

Ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah cnm

Rabbim gönlünüze göre versin canım.
Bazen zorlamak gerekiyor, ne yapalım . Rabbim bir kolaylığını verir inşallah.
Öyle öyle canım ücretsiz izne ayrılmasam zorlarım da kendim de çalışmayacağım için eşim zorlanır tek başına diye düşünüyorum

Güzel olmuş canım afiyet olsun

30 mart
protein bakımından az mı olmuş sanki
afiyet olsun canım

miktarlar az ama dengesiz olmuş sanki canım afiyet olsun

tek öğünle bitirmişsin
acıkmadın mı canım
afyet olsun

güzel olmuş canım afiyet olsun

güzel canım afiyet olsun

r vaka varken Ankara da yüzyüze devam diyor valimiz.Rabbim korusun Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı.
amiinnn canım, şimdi bir de 3-9 yaş arası çocuklarda vaka artmış ve ölümler de görülmeye başlamış
Rabbim korusun hepsini

epey az olmuş canım ama sebebini de açıklamışsın afiyet olsun

akşam öğününe sebze de olsa iyi olurmuş canım afiyet olsun

acıktım ama yemedim canım :) su içtim

Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…