Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah cnm
İnşallah canım, Allah razı olsun
Günaydın kızlar bugün doktor randevum var. Kan alırsa diye birşey yiyip içmeden gideceğim ama alışmışım uyanır uyanmaz limonlu su içmeye susadım :)
Geçmiş olsun canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallah.
Öyle öyle canım ücretsiz izne ayrılmasam zorlarım da kendim de çalışmayacağım için eşim zorlanır tek başına diye düşünüyorum
Çok haklısın canım. Kızımda ücretsiz izin alabilmiştim, maalesef aynı şansı oğlum da yaşayamadım. Ev alınca kredi borcu yüzünden çalışmak zorunda kalmıştım. Yavrum da erkenden kreşe başlamak zorunda kalmıştı. Rabbim yardımcımız olsun.
30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
5 yk karışık sebze oturtma
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2813482
afiyet olsun Yaseminciğim
9. Takımın kıvrak hatunları bugün hangi sporlar yapılacak söyleyin bakalım
Yürüyüş yaparım sanırım eküricanım

sağol canım

Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotusiskinlik devam ediyor mu peki ama bu uzun bir surec hemen bir ogun yememekle gecmez bence
Guzel ama aksam eriste ve corba bir arada olmasa daha guzel olurmus
Kolay gelsin canim gule gule oturun
Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalar olsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli
30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
1 kase yoğurt

adım:
Eki Görüntüle 2813482
Guzel canim ama oglen hem 2 dlm ekmek hem sehriye corbasi fazla olmus sanki

Ay evet canim ya unuttum, benim hafiza biraz kotu

30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
1 kase yoğurt

adım:
Eki Görüntüle 2813482

Allah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi
Günaydın

Dün çıktım parka agrilarimla döndüm. Örgü oruyorum zaten.
Dediğin gibi canım böyle çocuksuz tek başıma özgürce gideceğim bir yerin olmasini isterdim. O da imkansız

ekmek taze tazeydi dayanamadım

Estağfurullah canım dün eve çok geç geldiğim için yemek yiyemedim.
Evim için de teşekkür ederim.

Erisin yağlar ekürim

30 Mart Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
2 dilim ekşi maya ekmek

19.30
1 kase yoğurt

adım:
Eki Görüntüle 2813482
Şehriye çorbası varken 2 dilim ekmek çok fazla
Ben de kızımda alamadım ev kredisi sebebiyle çok çok zorlandım 1 yıl kayınvalidem geldi bizde kaldı 1 buçuk yaşında da kreşe gitti sürekli hasta oldu o yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum
Benm kizin odasinda da benm bekarlik bazam var, dolabini da koye goturduk aslinda baya is goruyor bu esyalar olsun canim gerekirse odasini biraz gec alirsin bence ucretsiz izin daha onemli
Aynen canım bekleteceğiz mecburen alamazsak
Günaydın

Dün çıktım parka agrilarimla döndüm. Örgü oruyorum zaten.
Dediğin gibi canım böyle çocuksuz tek başıma özgürce gideceğim bir yerin olmasini isterdim. O da imkansız
Ay onu ben de istiyorum bazen öyle darlanıyorum ki ikinci de ne olacak halim diyorum

Haklısın, pis boğazlılık yaptım

Göze güzel geliyor canım

Simdiden bu kadar bunaltma kendini canm, kime sorsam ikinci cocuk daha kolay buyudu diyor ne hikmetse, vardir bir bildikleri evde baska cocuk oldugu icin belki amneye cok gelmeden kendi oyalaniyordur...benm kizm mesela o kadar alisti ki benimle oynamaya kuzeni var ayni yas o oldugunda bile beni de cagiriyor oynayalim diye
Guzel menu canim afiyet olsun

Afiyet olsun canım, çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…