Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar aranızda cem yılmaz ın filmine giden varmı??hoş film dediğimde gösterilerinin toplamı ama gidilesi birşeymi??el-cevap lütfen..

oyyy kıyamam yaa..tamam tamam sana benden izin , gelmesende "buseeeeeee" diye bağırıp seni yatağından fırlatmıycam..çok geçmiş olsun, acil şifalar

sağol hopidi hopiş fırlatma beni duraklamadayım sanırım ben. hatta duraklamayı geçtim gerilemedeyim. cuma gününe kadar eksiye inmiş olamazsam yumruk harekatına girişcem :26:

kızlar aranızda cem yılmaz ın filmine giden varmı??hoş film dediğimde gösterilerinin toplamı ama gidilesi birşeymi??el-cevap lütfen..

gitmedim ama giden arkadaşlarım bel altıydı ama çok komikti diyorlar. acayip komikmiş gidebilirsin bencee

emine yok , yerine hoppiş versek olmamı??:26:

çokta güzel olur pekte güzel olur ama o eminenin çekcem kulağını saldı kendini iyice. beni de dukan maceramızda bıraktı böyle. yol arkadaşım olcak bi de

hele bi gelsin ooooooooo

Son düzenleme:
çokta güzel olur pekte güzel olur ama o eminenin çekcem kulağını saldı kendini iyice. beni de dukan maceramızda bıraktı böyle. yol arkadaşım olcak bi de

hele bi gelsin ooooooooo
Buseciiiim ben geldim burdayim yaaa inan dun sabahtan bi ciktik gece geldik geldik de girmedim mi bakmadim mi saniyosun inan yorgunlugumu unutup butun yazismalari okudum,sabah yazarim biseyler dedim sabah da erkenden ciktik benim kocisim hafta sonlari gezmeyi coook sevio ben yaslandim artik yoruluyorum diorum ama nafile gene gidioz gene gidioz neyse geldim yorgun yorgun dogruuuu mutfaga bugunun menusu
sabahastirmali yumurta aaaaa o ne unutmusum masada ekmegi aldim bi guzel elimle boldum tobe tobe farkina varinca nasil bi psikoloji ativerdim ekmegi neyse dukan ekmegimi gittim getirdim
oglen:disardaydim yanima yogurt almistim ve goji beeren
aksam bizimkiler pizza yedi ben de biseyle ugrasmak istemedim yorgunluktan hazir pizza piserken bi kalip tofuyu ince ince dogradim cips yaptim pizzanin yanina attim yaninda da almanlarin quark dedigi suzme yogurt gibi bisey var 0,2 yagli ona bandim bandim yedim ama coook yorgunum
Busecim ben seni yolda birakirmiyim hic ben biraksam sen beni birakmazsin amacimiza ulasana kadar hatta daha sonra da hem omuz okuzayiz guzel arkadasim
sen hasta mi oldun bakiiim ne oldu sana nasilsin?
haaaa hoppis sozum sana amerikan sinemasi,cem yilmaza 15 yasinda bi genc kizla gidilir benim oglum 17 ama iki uc seneden beri yetiskin filmlerine giriyo cok da keyf aliyo en son biz celal ile cerene gittik cok argo kelime vardi ama hic sorun yok fanusta yasamiyorlar duysunlar bilsinler ama kullanmasinlar bence

Son düzenleme:

hele bi gelsin ooooooooo
Buse inan bugun ayni seyi ben de dusundum biz bi yumruk mu yapsak ne benim de gecen hafta zorla gitti bu hafta birak gitmeyi sanki eksiye duscez gibi gelio bana da

ooyy emineciim biliyorsun ki nazım sana geçtiğinden böyle konuşuyorum yoksa yol arkadaşıyız her daim sorma çok ağır grip geçiriyorum. şuan bile başım çatlıyor. bi de kulaklarıma da vurdu bugün ağrı

onun haricindee menünü yetersiz buldum :26lmamış bu menü emineee. hani et hani tavuk hani balık? bu yediklerin dukana göre ara öğün olması gereken şeyler. :44:

Buse inan bugun ayni seyi ben de dusundum biz bi yumruk mu yapsak ne benim de gecen hafta zorla gitti bu hafta birak gitmeyi sanki eksiye duscez gibi gelio bana da

bence bu cuma gününe kadar eksiye inemezsek duraklamadayız demektir. ben zaten şuan +800 durumundayım. baktık yapıştı gitmiyor kilolar, yumruk yaparız.

aman tanrim tofu ve quark ikisi de en sevmedigim nadir yiyeceklerden :26: bunlari beraber ayni cumlede gorunce bile fenalik gecirdim ben burada

quark ve protein tozu ile arkadasim cilekli cheesecake-vari birseyler yapiyordu yalniz oyle guzel oluyormus tatlandirici falan da koyuluyor heralde. o sekil deneyebilirim belki bir gun. ama tek basina tadi berbat yahu sen icine bir sey kattin mi?

iyi geceler kızçler ne olmuş topic te yaa sabha okudum ama benim mübareğin baskınına denk geldim bişicik yazamadım. neyseki şuan herşey normal gibi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama yinede söylemek istedim şuan hala afyondayım evde olduğum zamanlarda zaten sıksık hatta çoğu zaman telefondan bile giriyorum umarım benimle ilgili sıkıntılı bir durum yoktur

bu yumruk olayi nedir kizlar ya facebook sayfasinda da surekli goruyorum ama sormaya hep cekindim :26:

ooy yerim seni beeen çekinirmiiişş kuzucum yumruk harekatı dukan kitabında söylediği, duraklama olduğu zaman yapılmasını önerdiği, 4 gün boyunca atak yapmak ve 25 dk olan yürüyüşü hergün düzenli 1 saat yapmak. 2 lt su içmek, tuzu kesmek, gece yarısından önce uyumuş olmak. ve bitki çaylarını da ihmal etmemek. buna yumruk harekatı deniliyor.

sorun falan yok büşcüm. no problemo

günaydın 9.takımın güzelleri.herkese hayırlı haftalar.

günaydın fıstıkkkkkkkk

kızlaar sabah tartıldım dün +800 görünüyordum. bugün -800 başa döndüm yani yine cuma günkü kilomdayım. yeni tartımla yani 57.4 inemiyorum bu kilodan takıldı kaldı yaaaa yarına yine inememiş olursak yumruklayalım yarın sabahtan emine. başlayalım şu yumruk işine. yoksa boşa gidiyor uğraşlarımız. :26: hele ben yanii. başlayalı tam 2 hafta oldu atakta verdiğim 1200 gr dan sonra 10 günde anca 800 gr gitti. o da bi gidiyor bi komple geri geliyor düşün.

kızlar btlbetul arkadaşımız nerede? haberi olan var mı? izine mi çıktı?

Merhaba kızlar...Sabah işleri toparladım geldim.Burası sabah ve akşamları biraz kalabalık oluyor.Pazar günü biraz kaçamak yapıyor olabilirim ama anlayacağınızdan eminim.Sil süpür yerleştir bebişle ilgilen koca bebişin derdi vs.akşam oluyor.Bilgisayar açmaya mecalim kalmadı ne yalan söyleyeyim.
Dukanlar iyi gidiyor bakıyorum da.Bende lahana salatası fln yaptım taşıdım bugün biraz daha gaza gelmem lazım diye herkese yetecek kadar yaptım:)))))))))))))))Gözümün önünde kimse bişeyler yemesin diye:))))))))))Çok fenayım değil mi:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…