- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.221
oyyy kıyamam yaa..tamam tamam sana benden izin , gelmesende "buseeeeeee" diye bağırıp seni yatağından fırlatmıycam..çok geçmiş olsun, acil şifalar
kızlar aranızda cem yılmaz ın filmine giden varmı??hoş film dediğimde gösterilerinin toplamı ama gidilesi birşeymi??el-cevap lütfen..
emine yok , yerine hoppiş versek olmamı??:26:
gitmedim ama giden arkadaşlarım bel altıydı ama çok komikti diyorlar. acayip komikmiş gidebilirsin bencee
hmm..ben kızımla gitmeyi düşünüyorumda ondan şeyettim..neyse..bakıciiz..
hmm..ben kızımla gitmeyi düşünüyorumda ondan şeyettim..neyse..bakıciiz..
kızın kaç yaşında bilmiyorum ama küçükse gitme onla.ben yemeğe kaçıyorum. yağsız tuzsuz tavuk
bu sene 15 yaşında..gitmek için ısrar ediyor..bilmiyorumki..psikoloğumuzda boya badana yapıyor:26:kızın kaç yaşında bilmiyorum ama küçükse gitme onla.ben yemeğe kaçıyorum. yağsız tuzsuz tavuk
bu sene 15 yaşında..gitmek için ısrar ediyor..bilmiyorumki..psikoloğumuzda boya badana yapıyor:26:
burdayimama filmi bilmedigimden ne desem yalan simdi :44: ne filmiymis adi neymis? yas sinirlamasi vardir illa ki yazar bir yerde, google'dan bakalim 13+ falansa gidin bisi olmaz
Buseciiiim ben geldim burdayim yaaa inan dun sabahtan bi ciktik gece geldik geldik de girmedim mi bakmadim mi saniyosun inan yorgunlugumu unutup butun yazismalari okudum,sabah yazarim biseyler dedim sabah da erkenden ciktik benim kocisim hafta sonlari gezmeyi coook sevio ben yaslandim artik yoruluyorum diorum amaçokta güzel olur pekte güzel olurama o eminenin çekcem kulağını saldı kendini iyice. beni de dukan maceramızda bıraktı böyle. yol arkadaşım olcak bi de
hele bi gelsin ooooooooo
Buse inan bugun ayni seyi ben de dusundum biz bi yumruk mu yapsak ne benim de gecen hafta zorla gitti bu hafta birak gitmeyi sanki eksiye duscez gibi gelio bana daçokta güzel olur pekte güzel olurama o eminenin çekcem kulağını saldı kendini iyice. beni de dukan maceramızda bıraktı böyle. yol arkadaşım olcak bi de
hele bi gelsin ooooooooo
Buseciiiim ben geldim burdayim yaaa inan dun sabahtan bi ciktik gece geldik geldik de girmedim mi bakmadim mi saniyosun inan yorgunlugumu unutup butun yazismalari okudum,sabah yazarim biseyler dedim sabah da erkenden ciktik benim kocisim hafta sonlari gezmeyi coook sevio ben yaslandim artik yoruluyorum diorum amanafile gene gidioz gene gidioz neyse geldim yorgun yorgun dogruuuu mutfaga bugunun menusu
sabahastirmali yumurta aaaaa o ne unutmusum masada ekmegi aldim bi guzel elimle boldum tobe tobe farkina varinca nasil bi psikoloji ativerdim ekmegi neyse dukan ekmegimi gittim getirdim
oglen:disardaydim yanima yogurt almistim ve goji beeren
aksam bizimkiler pizza yedi ben de biseyle ugrasmak istemedim yorgunluktan hazir pizza piserken bi kalip tofuyu ince ince dogradim cips yaptim pizzanin yanina attim yaninda da almanlarin quark dedigi suzme yogurt gibi bisey var 0,2 yagli ona bandim bandim yedim ama coook yorgunum
Busecim ben seni yolda birakirmiyim hic ben biraksam sen beni birakmazsin amacimiza ulasana kadar hatta daha sonra da hem omuz okuzayiz guzel arkadasim
sen hasta mi oldun bakiiim ne oldu sana nasilsin?
haaaa hoppis sozum sana amerikan sinemasi,cem yilmaza 15 yasinda bi genc kizla gidilir benim oglum 17 ama iki uc seneden beri yetiskin filmlerine giriyo cok da keyf aliyo en son biz celal ile cerene gittik cok argo kelime vardi ama hic sorun yok fanusta yasamiyorlar duysunlar bilsinler ama kullanmasinlar bence
Buse inan bugun ayni seyi ben de dusundum biz bi yumruk mu yapsak ne benim de gecen hafta zorla gitti bu hafta birak gitmeyi sanki eksiye duscez gibi gelio bana da
Buseciiiim ben geldim burdayim yaaa inan dun sabahtan bi ciktik gece geldik geldik de girmedim mi bakmadim mi saniyosun inan yorgunlugumu unutup butun yazismalari okudum,sabah yazarim biseyler dedim sabah da erkenden ciktik benim kocisim hafta sonlari gezmeyi coook sevio ben yaslandim artik yoruluyorum diorum amanafile gene gidioz gene gidioz neyse geldim yorgun yorgun dogruuuu mutfaga bugunun menusu
sabahastirmali yumurta aaaaa o ne unutmusum masada ekmegi aldim bi guzel elimle boldum tobe tobe farkina varinca nasil bi psikoloji ativerdim ekmegi neyse dukan ekmegimi gittim getirdim
oglen:disardaydim yanima yogurt almistim ve goji beeren
aksam bizimkiler pizza yedi ben de biseyle ugrasmak istemedim yorgunluktan hazir pizza piserken bi kalip tofuyu ince ince dogradim cips yaptim pizzanin yanina attim yaninda da almanlarin quark dedigi suzme yogurt gibi bisey var 0,2 yagli ona bandim bandim yedim ama coook yorgunum
Busecim ben seni yolda birakirmiyim hic ben biraksam sen beni birakmazsin amacimiza ulasana kadar hatta daha sonra da hem omuz okuzayiz guzel arkadasim
sen hasta mi oldun bakiiim ne oldu sana nasilsin?
haaaa hoppis sozum sana amerikan sinemasi,cem yilmaza 15 yasinda bi genc kizla gidilir benim oglum 17 ama iki uc seneden beri yetiskin filmlerine giriyo cok da keyf aliyo en son biz celal ile cerene gittik cok argo kelime vardi ama hic sorun yok fanusta yasamiyorlar duysunlar bilsinler ama kullanmasinlar bence
bu yumruk olayi nedir kizlar ya facebook sayfasinda da surekli goruyorum ama sormaya hep cekindim :26:
iyi geceler kızçler ne olmuş topic te yaa sabha okudum ama benim mübareğin baskınına denk geldim bişicik yazamadım. neyseki şuan herşey normal gibibilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama yinede söylemek istedim şuan hala afyondayım evde olduğum zamanlarda zaten sıksık hatta çoğu zaman telefondan bile giriyorum umarım benimle ilgili sıkıntılı bir durum yoktur
günaydın 9.takımın güzelleri.herkese hayırlı haftalar.
bende öyle ,
öncesinde ayrı şişlik,
regl dönemi,
derken beimde 2 hafta nerdeyse şilikliğim inmiyor.
tam indi diyorum hooop yeni baştan.bende birde spral var
regl dönemi 9- 10 gün sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?