- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.261
Çok geçmiş olsun canım bir boş mideye dokundu demek kiKızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo yaama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım
insAllah bklm canımYoktur cnm öyle düşünme temiz çıkar inşallah testlerin
Biliyorum canım ama işin içinden çıkamıyorum inan yoruldumCanım uykusuzum yorgunum diyorsun seni rahatlatacak neşelendirecek şey olarak yemeğe mi yöneliyorsun acaba .Ben hayatım boyunca yemeğe ihtiyaç olarak bakmadım benim için rahatlatıcı etkinlikti.Mesela finalden istediğim notu alamadım mı hoop pastaneye ,biriyle tartıştım mı hooop markete abur cubur alışverişine ,eğlenmem mi lazım TV karşısında pasta ye vb. Duygusal açlık bu işte.İradesiz değilsin bence sadece birşeyler seni bunaltıyor ve sen diyetle kendini üzmek istemiyorsun galiba .
Şurda 12 gün kaldı canım 5 kilo demek geçen cumaki bildirimini baz alıyorum bu kadar yıpratma kendini Ramazan bayramında hedef kilondasın emin olCok zorlaniyorum ama ramazana kadar 55 olmak istiyorum
Üst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir eminimBen iyi hissetmiyorum cnm ya manevi olarak çökmüş hissediyorum yok olmuyor yeniden naptiysam motivasyon sağlayamıyorum iradem sıfır resmen spor yapıyorum ama boşa gidiyorherşeye çok sinirleniyorum, durduk yere ağlayasim var herşey batıyor oğlan 5 dk durmuyor çok hareketli sürekli uykumda bile sıçrayarak kalkıyorum azıcık ses yükselsin biri bagirsin korkuyorum kalbim güp güp atıyor uykusuzum, yorgunum, kiloluyum, iradesizim istediğim gibi spor yapıp motivasyon sağlayamıyorum gerçekten nerden tutsam elimde kalıyor yarın muhtemelen artı cikicam kaç kez girip bakıyorum buraya ama tek laf edesim gelmiyor tükenmişim gihi
Çok iyi01.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 ymrta 1 kask yulaf ile omlet, 1dlm peynr,5 zeytn, domates, havuc, 2 suda beklems kayisi
15.00 yarim elma(basim cok dondu arkadasm verdi )
18.00 yogurtlu firin kabak, 2 ceviz
Su: 3-3.5 lt arasi
Spor: 7 bn adm 70pJasminium84 U UcanSupurge
Harika incelmişsin canımm
Yukardaki incelmelere göre zaten epeyyy fit olmuşsundur canımmKizlar bu hafta koydeydik o yuzden hic tartilamadim yarin bana da supriz olacak insallah guzel bir eksi gelirbugun taa hamilelikten bile oncesinde kilo aldigim icin giyemedigm bir pantolnumu denedim vee harika olduu oyle fit durdum ki asiri mutlu oldummm
Ben de iyiyim canım niye gelmiyon ya gözüm arıyor seni kuzumBuralardayım canim aslında girip okuyorum ama pek yazamadım.
Sen nasılsın canim
Ya tansiyonun düştü bence canım keşke limon ve yeşil çaya bu kadar yüklenmeseydin benim de tansiyonum düştüğümde kusarım, elim ayağım titrerKızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo yaama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım
Evet maalesef öyle oldu oğlan beni çok zorluyor şimdiden sürekli kendine zarar verecek birşey buluyor ramazanda tabiki oruç tutmak niyetim ek gıda verdiğim için ama şeker tansiyon düşündürüyor insAllah siknti yapmaz dinlenerek uyuyarak tutma imkanım yok çünkü çocuklardan artık gelmeye çalışırım canımÜst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir
Olabilir hiç aklıma gelmemişti tansiyon. Benim tansiyonum hep düşüktür zaten . Sürekli başım döner büyük ihtimalle o yüzden oldu canım.Şurda 12 gün kaldı canım 5 kilo demek geçen cumaki bildirimini baz alıyorum bu kadar yıpratma kendini Ramazan bayramında hedef kilondasın emin ol
Üst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir eminim
Çok iyiniye başın döndü acaba canım?
Yukardaki incelmelere göre zaten epeyyy fit olmuşsundur canımm
Ben de iyiyim canım niye gelmiyon ya gözüm arıyor seni kuzum
Ya tansiyonun düştü bence canım keşke limon ve yeşil çaya bu kadar yüklenmeseydin benim de tansiyonum düştüğümde kusarım, elim ayağım titrer
Ben de ilk birkaç gün deneyeceğim bir aksilik çıkmazsa devam etmeyi düşünüyorumEvet maalesef öyle oldu oğlan beni çok zorluyor şimdiden sürekli kendine zarar verecek birşey buluyor ramazanda tabiki oruç tutmak niyetim ek gıda verdiğim için ama şeker tansiyon düşündürüyor insAllah siknti yapmaz dinlenerek uyuyarak tutma imkanım yok çünkü çocuklardan artık gelmeye çalışırım canım
Gittin mi sen canım doktora tansiyonun nasıl aman dikkat et tutamazsan da sağlık olsun telafisini yaparsın insAllahBen de ilk birkaç gün deneyeceğim bir aksilik çıkmazsa devam etmeyi düşünüyorum
Cok gecmis olsun canim, zaten az yiyoruz ve ac karnina yesil cay soda limon bunlar idrara cikarip tansiyonu dusurur benm tansiyonm dusunce direk mide bulantisi bas donmesi falan olur, ayaklarini yukari kaldir uzan canim eger kendine gelemezsen bence gelirsin, tuzlu ayran falan icKızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo yaama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım
Gercekten cocuklar gibi sendim bugun, inanamazsin yaniÇok sevindim canım aynı mutlulukları ben de yaşıyorum çocuklar gibi şen oluyorum
Cok tesekkur ederim canimHarika incelemeler olmuş canım her bölgende tebrikler
Kesinlikle beni anlattin, yani eglence aktivite anlayisim bile yemek yemek aslinda cok sacmaCanım uykusuzum yorgunum diyorsun seni rahatlatacak neşelendirecek şey olarak yemeğe mi yöneliyorsun acaba .Ben hayatım boyunca yemeğe ihtiyaç olarak bakmadım benim için rahatlatıcı etkinlikti.Mesela finalden istediğim notu alamadım mı hoop pastaneye ,biriyle tartıştım mı hooop markete abur cubur alışverişine ,eğlenmem mi lazım TV karşısında pasta ye vb. Duygusal açlık bu işte.İradesiz değilsin bence sadece birşeyler seni bunaltıyor ve sen diyetle kendini üzmek istemiyorsun galiba .
Bilmiyorum canim neden oldu ama iki gundur boyleyim bugun daha fazlaydi, insallah duzelir, regl sonu da geldi ya belki biraz halsiz kalmisimdir zaten kanszilik vardi hepsi etkilemistir...cok sag ol canim inan her goren sok oluyor ben de asiri mutlu oluyorumŞurda 12 gün kaldı canım 5 kilo demek geçen cumaki bildirimini baz alıyorum bu kadar yıpratma kendini Ramazan bayramında hedef kilondasın emin ol
Üst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir eminim
Çok iyiniye başın döndü acaba canım?
Yukardaki incelmelere göre zaten epeyyy fit olmuşsundur canımm
Ben de iyiyim canım niye gelmiyon ya gözüm arıyor seni kuzum
Ya tansiyonun düştü bence canım keşke limon ve yeşil çaya bu kadar yüklenmeseydin benim de tansiyonum düştüğümde kusarım, elim ayağım titrer
Tekrar gittin mi dr a?Ben de ilk birkaç gün deneyeceğim bir aksilik çıkmazsa devam etmeyi düşünüyorum
Gittin mi sen canım doktora tansiyonun nasıl aman dikkat et tutamazsan da sağlık olsun telafisini yaparsın insAllah
Yok gitmedim daha fırsat bulursam gitmeye çalışacağım inşallahTekrar gittin mi dr a?
Hadi hayırlısı bklmYok gitmedim daha fırsat bulursam gitmeye çalışacağım inşallah
Git canm ihmal etme ama hemen gidemezsen de ilk gunler niyetlenmeden tutmaya calis gidince de dra sorarsin yine, ben tutamadigim icin cok uzgunum mesela keske tutabilseydim, insan cok uzuluyor ama bazen bebek icin mecbur kaliyorsunYok gitmedim daha fırsat bulursam gitmeye çalışacağım inşallah
Umarim canimmm cok korkuyorum. Karantinam bitsin döneceğim canim . Bende cokk ozledimmmAllah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi
Akşama bayıldım sabah karbonhidrat varken akşam öğünün sebze + yoğurt
Elaaaaa ne zaman geliyorsun özledim ve umarım yine covid değilsindir
Bırakma sakın canım iki günümüz daha var çok da güzel gider şu iki günde aman dikkat
Hayırlı olsun yeni bir şeyler mi yaptırıyorsun eve ? Aç kalmış olmana üzüldüm kuzum bugün menünde yoğurt yok yine şişlik, gaz var mıydı ?
2 avuç çekirdek ve erişte göz tırmalasa da güzel gibi erişte yerine başka bir şey tercih edebilirdin aslında canım biraz sebze veya et çorbadan karbonhidratı aldın çünkü
Geçmiş olsun canım . Limonlu sodalı yeşil çay tansiyonunu falan mı düşürdü acaba. Dikkat et canim yat dinlen sabaha birşeyin kalmaz insKızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo yaama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım
Sağol canım benim.Ben de iyiyim canım niye gelmiyon ya gözüm arıyor seni kuzum
Karantina derken canim.Umarim canimmm cok korkuyorum. Karantinam bitsin döneceğim canim . Bende cokk ozledimmm
Hamileliğin ilk zamanlari benim için oruç çok zorlayiciydi canim ucude ilk aylara denkgeldi tutamadım. Dikkat et aman zorlama kendini doktorlar da genelde tutmayı önermiyorlar zatenYok gitmedim daha fırsat bulursam gitmeye çalışacağım inşallah
Gecmis olsun canim dikkat et ac karnina yesil cay icerek bayilmisti esimin yengesi iki kere tansiyon dusuruyo asirilabilir hiç aklıma gelmemişti tansiyon. Benim tansiyonum hep düşüktür zaten . Sürekli başım döner büyük ihtimalle o yüzden oldu canım.
Haklisin gunleride saymiyorum ne ara vereceksem bes kiloyu imkansiz daha saglikli beslensem ii ederim anlasilanŞurda 12 gün kaldı canım 5 kilo demek geçen cumaki bildirimini baz alıyorum bu kadar yıpratma kendini Ramazan bayramında hedef kilondasın emin ol
Korkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diyeGit canm ihmal etme ama hemen gidemezsen de ilk gunler niyetlenmeden tutmaya calis gidince de dra sorarsin yine, ben tutamadigim icin cok uzgunum mesela keske tutabilseydim, insan cok uzuluyor ama bazen bebek icin mecbur kaliyorsun
Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?Umarim canimmm cok korkuyorum. Karantinam bitsin döneceğim canim . Bende cokk ozledimmm
Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artıkHamileliğin ilk zamanlari benim için oruç çok zorlayiciydi canim ucude ilk aylara denkgeldi tutamadım. Dikkat et aman zorlama kendini doktorlar da genelde tutmayı önermiyorlar zaten
Evet canm haklisin korkmakla, en mantiklisi canm niyet etmeden dene kptu hissedersen birseyler ye ama ben iyiym diye gitmemezlik yapma bazen sekerin duser ama sen cok fark etmezsinKorkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diye
Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?
Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?