Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun yarina guzel hazirlik olmus
kesinlikle sik sik nereye kadar guc lazim mecbur yiycez gitsinde gram gram gitsin artik ne yapiyim taniyom bn kendimi zor veren biriyim o yuzden spora cok yukleniyorum
Sev tabi kendini ekuricanim en guzel sey kendini sevmek basta.
afiyet olsun canim

Afiyet olsun

Duymaz olaydım mayonez, yağ, mısır,
Sarımsaklı yoğurt neyine yetmiyor
Canım zehrammm yağ 1 yk zeytinyağ ve mısır da çok değil ikisini de diyetisyen tavsiye ettiği için yazdımmayonez ben ekledim doğruama 1 tatlı kaşığı kadar ancadır inankiii

Afiyet olsun güzel geliyor göze
U UcanSupurge
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:00 yarim yemek tabagi 1,5kepce kapuska,1 kk beybir,5 zeytin

ara16:00 turk kahvesi sekersiz 3 ceviz

aksam 18:00 kucuk elma

3 litre su
Çok çok hafif canım böyle zorlanmıyor musun ?
01.04.2021 menü

13.20

Sade Türk kahvesi

14.50

Kefir

2 tane taze hurma

18.00

2 adet haşlanmış yumurtalı marul salatası

Su:2 litre
Senin de epeyce hafif canım Perşembeden ötürü mü ?

beyaz ekmek sanki olmamış canım

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
U UcanSupurge
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:00 yarim yemek tabagi 1,5kepce kapuska,1 kk beybir,5 zeytin

ara16:00 turk kahvesi sekersiz 3 ceviz

aksam 18:00 kucuk elma

3 litre su
afiyet olsun cnm 1.5 kepçe fazla değil mi kapuska. lahana gazlı sebze rahatsız etmesn seni

Ben iyi hissetmiyorum cnm ya manevi olarak çökmüş hissediyorum yok olmuyor yeniden naptiysam motivasyon sağlayamıyorum iradem sıfır resmen spor yapıyorum ama boşa gidiyor herşeye çok sinirleniyorum, durduk yere ağlayasim var herşey batıyor oğlan 5 dk durmuyor çok hareketli sürekli uykumda bile sıçrayarak kalkıyorum azıcık ses yükselsin biri bagirsin korkuyorum kalbim güp güp atıyor uykusuzum, yorgunum, kiloluyum, iradesizim istediğim gibi spor yapıp motivasyon sağlayamıyorum gerçekten nerden tutsam elimde kalıyor yarın muhtemelen artı cikicam kaç kez girip bakıyorum buraya ama tek laf edesim gelmiyor tükenmişim gihi

depresyonda olabilir misin canım? bir destek alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…