Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla seni oyle iyi anliyorumki bazen banada oluyor bas agiri yorgunluk gereksiz sinirlenme hali sese karsi degisik tepkilerim sesi kaldiramiyorum bas donmem bende bir norologiye gorunmek istiyorum ne geliyosa beyinden vucudumuzu béyin yonetiyo yasadigimiz hayat mucadelesi beynimizde hasara sebeb olabilir die dusunuyorum cocuk yasta zor bir gecmisim oldu.belki diyom norolog care olur

aman ihmal etme cnm şeker hastalığı da tansiyonu etkiliyor.
Bu ihtimal da çok üzüyor beni iyice stres oluyorum bu yaşta şeker hastasi olma ihtimali poff aman
Nereye niye gidicem onu da bilmiyorum düşünmek istemiyorum bosvermek geliyor bosverdikce kötü oluyorum sanki

Cok guzel canim afiyet olsun
Ben de ayni senin gibiym canim daha az nasil yiyebilirim bilmiyorum ama ben daha az yiyemem gibi geliyor, inan bu hafta ici hic karbonhdrat almadim ama iki gundur basim donup duruyor kafami toparlayamiyorum, bugun arada birsey yemeyecektim ama basim donunce arkadas elma verdi onu yedim
Cok guzel canim afiyet olsun
Cok guzel bir menu insallah regln yarn cok etkilemez
U UcanSupurge
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:00 yarim yemek tabagi 1,5kepce kapuska,1 kk beybir,5 zeytin

ara16:00 turk kahvesi sekersiz 3 ceviz

aksam 18:00 kucuk elma

3 litre su
Baya hafif bir menu
01.04.2021 menü

13.20

Sade Türk kahvesi

14.50

Kefir

2 tane taze hurma

18.00

2 adet haşlanmış yumurtalı marul salatası

Su:2 litre
Cok hafif olmus canm
Canm psikologa da gidebilirsn ihmal etme kendini

Kızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo ya ama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım

Bu ihtimal da çok üzüyor beni iyice stres oluyorum bu yaşta şeker hastasi olma ihtimali poff aman

Nereye niye gidicem onu da bilmiyorum düşünmek istemiyorum bosvermek geliyor bosverdikce kötü oluyorum sanki
Yoktur cnm öyle düşünme temiz çıkar inşallah testlerin

Çok sevindim canım aynı mutlulukları ben de yaşıyorum çocuklar gibi şen oluyorum

Hem perşembe bugün diye hemde kalori açığı yaratayım dedim canım :)

Canım uykusuzum yorgunum diyorsun seni rahatlatacak neşelendirecek şey olarak yemeğe mi yöneliyorsun acaba .Ben hayatım boyunca yemeğe ihtiyaç olarak bakmadım benim için rahatlatıcı etkinlikti.Mesela finalden istediğim notu alamadım mı hoop pastaneye ,biriyle tartıştım mı hooop markete abur cubur alışverişine ,eğlenmem mi lazım TV karşısında pasta ye vb. Duygusal açlık bu işte.İradesiz değilsin bence sadece birşeyler seni bunaltıyor ve sen diyetle kendini üzmek istemiyorsun galiba .

Afiyet olsun canım Perşembeye fazlasıyla layık menü
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun çok güzel

Afiyet olsun :)
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
U UcanSupurge
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:00 yarim yemek tabagi 1,5kepce kapuska,1 kk beybir,5 zeytin

ara16:00 turk kahvesi sekersiz 3 ceviz

aksam 18:00 kucuk elma

3 litre su
Afiyet olsun canım
01.04.2021 menü

13.20

Sade Türk kahvesi

14.50

Kefir

2 tane taze hurma

18.00

2 adet haşlanmış yumurtalı marul salatası

Su:2 litre
Teşekkürler canım
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun cnm 1.5 kepçe fazla değil mi kapuska. lahana gazlı sebze rahatsız etmesn seni
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…