- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.241
sorun falan yok büşcüm. no problemo
herkeste aynı dert.sil süpür yerleştir.yemek yap kocayla ilgilen çocukla ilgilen.bir bakmışsınki gece olmuş yatma vakti gelmiş.dinlenemden tekrar işe dön.benim genelde böyle oluyor.arada bir ev işini bırakıyorum ama öbür hafta mahvoluyorum.merhaba kızlar...sabah işleri toparladım geldim.burası sabah ve akşamları biraz kalabalık oluyor.pazar günü biraz kaçamak yapıyor olabilirim ama anlayacağınızdan eminim.sil süpür yerleştir bebişle ilgilen koca bebişin derdi vs.akşam oluyor.bilgisayar açmaya mecalim kalmadı ne yalan söyleyeyim.
Dukanlar iyi gidiyor bakıyorum da.bende lahana salatası fln yaptım taşıdım bugün biraz daha gaza gelmem lazım diye herkese yetecek kadar yaptım:)))))))))))))))gözümün önünde kimse bişeyler yemesin diye:))))))))))çok fenayım değil mi:))))))))))))))
spor var mı spor:26:yoksa olduğun yerde sayarsın , benden söylemesikızlaar sabah tartıldım dün +800 görünüyordum. bugün -800başa döndüm yani yine cuma günkü kilomdayım. yeni tartımla yani 57.4 inemiyorum bu kilodan takıldı kaldı yaaaa yarına yine inememiş olursak yumruklayalım yarın sabahtan emine. başlayalım şu yumruk işine. yoksa boşa gidiyor uğraşlarımız. :26: hele ben yanii. başlayalı tam 2 hafta oldu atakta verdiğim 1200 gr dan sonra 10 günde anca 800 gr gitti. o da bi gidiyor bi komple geri geliyor düşün.
bende çok merak ediyorum kendisini..izin falan almamıştı hatırladığım kadarıyla..kızlar btlbetul arkadaşımız nerede? haberi olan var mı? izine mi çıktı?
hahaa..süper yöntem ama bu sefer sana diet baya tuzluya mal olur..düşünsene herkese yemek taşıdığınıMerhaba kızlar...Sabah işleri toparladım geldim.Burası sabah ve akşamları biraz kalabalık oluyor.Pazar günü biraz kaçamak yapıyor olabilirim ama anlayacağınızdan eminim.Sil süpür yerleştir bebişle ilgilen koca bebişin derdi vs.akşam oluyor.Bilgisayar açmaya mecalim kalmadı ne yalan söyleyeyim.
Dukanlar iyi gidiyor bakıyorum da.Bende lahana salatası fln yaptım taşıdım bugün biraz daha gaza gelmem lazım diye herkese yetecek kadar yaptım:)))))))))))))))Gözümün önünde kimse bişeyler yemesin diye:))))))))))Çok fenayım değil mi:))))))))))))))
Aaaaa canim ne guzel yani 800 birden gitmis olmasi guzel valla ben korkumdan tartilmiyorum ama hafta sonu haklisin ii beslenemedim ve cay su pek yeterli degildi sanirim kapizittin durumlari geri geldi simdi aynada bakinca kendimi daha fit goruyorum tek sorunum aslinda gobusumdu artik kiyafetlerle beni cok rahatsiz etmiyo ama kiyafetsiz sooole bi egiliyim ayakkabi corap giyio gibi yapinca biraz hala katlanio gidecek gidecek yavas yavas ama durmaya tahmmulum yok hemenkızlaar sabah tartıldım dün +800 görünüyordum. bugün -800başa döndüm yani yine cuma günkü kilomdayım. yeni tartımla yani 57.4 inemiyorum bu kilodan takıldı kaldı yaaaa yarına yine inememiş olursak yumruklayalım yarın sabahtan emine. başlayalım şu yumruk işine. yoksa boşa gidiyor uğraşlarımız. :26: hele ben yanii. başlayalı tam 2 hafta oldu atakta verdiğim 1200 gr dan sonra 10 günde anca 800 gr gitti. o da bi gidiyor bi komple geri geliyor düşün.
benim haberim yokkızlar btlbetul arkadaşımız nerede? haberi olan var mı? izine mi çıktı?
Selam hoppisim,gunaydinselam 9. takım
Quark evet cok lezzetli degil ama ben dip olarak daha cok seviyorum sebze,ya da tofu cipsiyle vena olmuo ya da azcik tatlandiriciyla muhallebi gibi oluyo ,Bahsettigin cheese cake tarifini biliyorum gercekten guzel oluyo hele tatlandiriciyla yapilirsa icinde zararli hic bisey yok ama tofuyu seviyorum brokoli yesilsogan kabak hepsini bir damla soya sosuyla vok tavada sooole bi ceviriyorum fena olmuyo.aman tanrim tofu ve quarkikisi de en sevmedigim nadir yiyeceklerden :26: bunlari beraber ayni cumlede gorunce bile fenalik gecirdim ben burada
quark ve protein tozu ile arkadasim cilekli cheesecake-vari birseyler yapiyordu yalniz oyle guzel oluyormus tatlandirici falan da koyuluyor heralde. o sekil deneyebilirim belki bir gun. ama tek basina tadi berbat yahusen icine bir sey kattin mi?
canim once gecmis olsun sanirim diyetten kaynaklaniyor ozellikle dukanda proteinler sut urunlerinden agirlikli karsilanirsa halsizlik yapiyormus onun yerine et ve turevlerini yemek gerekiyormuskızlar son zamanlarda kendimi halsiz hissediyordum , gidip kan tahlili yaptırdım...dört tüp kan aldılar..sonuçlar yarın..benimle birlikte küçük aşkitomada yaptırdım ama sağolsun yıktı ortalığı..sömestr tatili diye çocuğunu alan doktora koşmuşdu, bizden sonra kan vermek için bekleyen çocukların surat ifadeleri bayağı kötüydü..onlarıda korkuttuk
Merhaba kızlar...Sabah işleri toparladım geldim.Burası sabah ve akşamları biraz kalabalık oluyor.Pazar günü biraz kaçamak yapıyor olabilirim ama anlayacağınızdan eminim.Sil süpür yerleştir bebişle ilgilen koca bebişin derdi vs.akşam oluyor.Bilgisayar açmaya mecalim kalmadı ne yalan söyleyeyim.
Dukanlar iyi gidiyor bakıyorum da.Bende lahana salatası fln yaptım taşıdım bugün biraz daha gaza gelmem lazım diye herkese yetecek kadar yaptım:)))))))))))))))Gözümün önünde kimse bişeyler yemesin diye:))))))))))Çok fenayım değil mi:))))))))))))))
iyi iyi prolem çözülmüş sevindim. bu arada ettimmi etmedimmi bilmiyorumda canım bnm için hesaplama yapmışsın bildirimde bulunmuşsun çok sağol teşekkür ederim :) bu akşam dönüyoum ankaraya :) gece 10 30 11 gibi ankarada olaağım :) sevdicek çalışıyor diyerekten iş çıkış saatine bilet aldık. :) sizde neler var neler yok? ben burda tartılamadım diye içim içimi yiyor :) ama sankikilo verdi gibi bilemedimde
selam 9. takım
spor var mı spor:26:yoksa olduğun yerde sayarsın , benden söylemesi
bende çok merak ediyorum kendisini..izin falan almamıştı hatırladığım kadarıyla..
hahaa..süper yöntem ama bu sefer sana diet baya tuzluya mal olur..düşünsene herkese yemek taşıdığını
kızlar son zamanlarda kendimi halsiz hissediyordum , gidip kan tahlili yaptırdım...dört tüp kan aldılar..sonuçlar yarın..benimle birlikte küçük aşkitomada yaptırdım ama sağolsun yıktı ortalığı..sömestr tatili diye çocuğunu alan doktora koşmuşdu, bizden sonra kan vermek için bekleyen çocukların surat ifadeleri bayağı kötüydü..onlarıda korkuttuk
Aaaaa canim ne guzel yani 800 birden gitmis olmasi guzel valla ben korkumdan tartilmiyorum ama hafta sonu haklisin ii beslenemedim ve cay su pek yeterli degildi sanirim kapizittin durumlari geri geldi simdi aynada bakinca kendimi daha fit goruyorum tek sorunum aslinda gobusumdu artik kiyafetlerle beni cok rahatsiz etmiyo ama kiyafetsiz sooole bi egiliyim ayakkabi corap giyio gibi yapinca biraz hala katlanio gidecek gidecek yavas yavas ama durmaya tahmmulum yok hemenyumruk yapmaya hazirim
benim haberim yok
Selam hoppisim,gunaydin
selam kızlar nabersiniz bakalım?? ne var ne yok? bu aralar uğrayabilemedimama geliyorum akşamdan itibaren kafanızı şişirmeye sayfaları doldurmaya sevdicekle geçen bir sürü güzel günden sonra ayrılık çok zor gelecek birazda dikkatsiz davrandım burda yeme içme konusunda ama sanki zayıfladım gbi geliyor böyle bi 250 300 gr. vermişimdir hiç vermediysem :) biraz çrez kaçamağım oldu ama oda çok değil ynai ne yapatım öğrenci evi olunca film açılınca çerezsiz olmuyor ki
Buseeeee ben simdi diyorumki yemyi degistiremiyoruz liste belli ama hareketi mi artirsak acaba yuru yuru ama ben de cok halsizlestim yaaa bi de kis da cok gicik soguktan cikasim gelmio yani
önemli değil fıstığım. sağ salim dön bakalım. bende durumlar kesat 57.4 te takıldım kaldım. çakıldım resmen hatta.umarım eksilere inmişsindir sen deee
çerezleri yediğinin ertesi günü daha dikkatli yediysen çok bi zararı olmamıştır canım. üzülme. bu hafta artıda görmek istemiyorum artık seni.
Şimdiden yarın için plan yapmaya başladım bile:S Bu aralar kilo fln veremedim zaten.Biraz bozdum birazda şişlik vs.spor var mı spor:26:yoksa olduğun yerde sayarsın , benden söylemesi
bende çok merak ediyorum kendisini..izin falan almamıştı hatırladığım kadarıyla..
hahaa..süper yöntem ama bu sefer sana diet baya tuzluya mal olur..düşünsene herkese yemek taşıdığını
Evin işini bıraksanda olmuyor haklısın :S Dağınık görünce üstüme geliyor sanki duvarlar ertesi gün toplayanında ben olacağını bildiğim için heralde:))))))))))))herkeste aynı dert.sil süpür yerleştir.yemek yap kocayla ilgilen çocukla ilgilen.bir bakmışsınki gece olmuş yatma vakti gelmiş.dinlenemden tekrar işe dön.benim genelde böyle oluyor.arada bir ev işini bırakıyorum ama öbür hafta mahvoluyorum.
merak etme kuzum sen elinden geleni yap biz anlayışla karşılarız, dert etmeallah kolaylık versin, ev işi cocuk işi zor. ve çok iyi yapmışsın. onlar da yesin seninkilerden oh sağlıklı sağlıklı fena mı?
koşturdum koşturdum geldim kızlar.vergi dairesi belediye yemek anca işyerinde olabildim.
sabah
peynir salatalık ve maruldan oluşan ufak bir sandivich.
öğlen
yarım kase çorba
soğan kebabı ve 2 dilim ekmek
bitki çayı içmedim daha
canım hiiiiiç içmek istemiyor.
geçer canım yaa.. ablamda kilo verirken 73 te takıldı tam 3 ay hemde. bak bnmde 2. ayım bitiyor ama bende hala 70 lerde çakıldım kaldım bi insem şöyle 69 u aşsam gelecek gerisi eminmde işte... 69 u gördüm geri 70 e döndüm eğer dönmemiş olsaydım şu ödem regl muhabbeti olmasaydı çok rahat şuanda 67 lerde olurdum eminim.. moral bozukluğu anında ilo yapıyor buna birebir şahitsiniz bnm durumumdan yani..
zaten burda düzenli yemek yiyemedim planıma uygun cnm ama dikkat etmeye çalıştım yinede...
Şimdiden yarın için plan yapmaya başladım bile:S Bu aralar kilo fln veremedim zaten.Biraz bozdum birazda şişlik vs.(( Şimdi hafiflemeye başlarım umarım..
Evin işini bıraksanda olmuyor haklısın :S Dağınık görünce üstüme geliyor sanki duvarlar ertesi gün toplayanında ben olacağını bildiğim için heralde:))))))))))))
Canım canım.İyiki varsınız.Azıcık nete gelemedim ya işe başlamadan hemen önce hemen kaçamaklar başladı.Vermiştim ne güzel 7 kg ya şımardım:))) Sizde olmayınca korkacak kimsem de kalmadı tabi.
Bu arada yeniden menü paylaşmaya da başlayayım..
Sabah:
2 dlm buğday ekmeği üzerine kaşar ve cheddar koyup mikrodalgaya attım.Bu kahvaltı çok pratik sabahları böyle yapabilirim bi süre..
Öğle : Beyaz lahana ve havuç ile salata
1 közlenmiş biber
1 dlm kepek ekmeği.
koşturdum koşturdum geldim kızlar.vergi dairesi belediye yemek anca işyerinde olabildim.
sabah
peynir salatalık ve maruldan oluşan ufak bir sandivich.
öğlen
yarım kase çorba
soğan kebabı ve 2 dilim ekmek
bitki çayı içmedim daha
canım hiiiiiç içmek istemiyor.
benim son spor günümde kas oranım çok düşük çıkmıştı zaten, o yüzde şu günler dayandım ete..dolayısıyla proteine.süt ağzıma sürmem zaten, ama yoğurt, peynir kiloyla tüketirim..biraz soğukalgınlığı var , ondanda olabilir..canim once gecmis olsun sanirim diyetten kaynaklaniyor ozellikle dukanda proteinler sut urunlerinden agirlikli karsilanirsa halsizlik yapiyormus onun yerine et ve turevlerini yemek gerekiyormus
yettim garikızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?