- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.261
buseeee korkutma beni yaaa:18:hafiye gibisin maşşallah..NORAA bugün 11.28 de giriş yapmışsın ama bizim topice günaydın bile yazmadan gitmişsingörmüyorum sanmayın hepinize bakıyorum burdan
şeyma kim??:26::26:betülü merak ediyorum çok birde sütyenci fadimeyi..gelsinler onları direk sana havale edicem..sen gelirsin onların hakkından..valla bende o kadar kızgın ve meraktayım ki şeytan diyo al ıp leri ver buseye..o muhakkak bulur adresleri..nasıl fikir??hopişim hoş geldiiin
nerde bu şeyma
btlbetul müydü nicki unuttum, o nerde?geçen hafta bildirimde bulunmadı, bu haftada bildirimde bulunmazsa "izinli" yazılmasını öneriyorum. ortalamız düşmesin artık!
herkes bu konuda bana görüşünü yazsın kızlar.
..off kızlar size bir şey itiraf etmek istiyorum amaaalütfen beni yargısız infaz etmeyin..önce bir dinleyin taammı
şimdi biliyosunuz ben geçen hafta dukana başlamıştım ya...atak ilk gün gayet güzel başladı, sabah yedim peyniri, jambonu, yulaf kepeğinden yaptığım ekmekcikleri..herşey gayet güzeldi yani..saat 11 suları peynir, 13 gibi jambon yine..sonra yoğurt..böyle devam ettim..sonra baktım midem sanki kocaman bir delik, ne atsam gidiyor ama o fecii açlık hissi bir türlü yok olmuyor..tavuk haşlamıştım yedim olmadı, ikinci ekmeği yedim, yulaf kepeği kapasitemide doldurdum ı-ıhh banamısın demedi..o ara açlıktan üşümeye başladım, açlık hisside tavan..saat oldu 19..bir kahve içtim belki ısınırım diye ama yok , zangır zangır titriyorum..sonra ne yaptım, eve çorba yapmıştım, gittim ondan bir tabak yedim..biraz ısındım..sonra kendi kendime "sen atak yapma hopiş, direk seyire geç, yoksa açlıktan ölücen" dedim ..(akıla bak akıla)..ikinci gün seyirde gibi devam ettim ki halen öyle devam ediyordum..taa ki cumartesi pazar gelene kadar..cumartesi pazar hep misafirlikte idim, dolayısı ile gelsin hamurişleri.. ..aynen böyle ..valla size yalan söyleyemem, benim durumum şu an bu şekilde..şimdi ben ne yapsam akıl verin bana..
1-dukana atakdan başlayayım mı tekrar ..ki daha önce dukan yaptığımda değil açlık hissi su bile istememişti canım ama bu sefer açlıktan ölecem zannettim..
2-atak yapmadan seyiremi geçeyim??
3-dukan yapmayayım başka bir diet mi yapayım?
haydi kızlar hoppişe bir el atın please
buseeee korkutma beni yaaa:18:hafiye gibisin maşşallah..
şeyma kim??:26::26:betülü merak ediyorum çok birde sütyenci fadimeyi..gelsinler onları direk sana havale edicem..sen gelirsin onların hakkından..valla bende o kadar kızgın ve meraktayım ki şeytan diyo al ıp leri ver buseye..o muhakkak bulur adresleri..nasıl fikir??
Canim yaaa booole booole olacak demek ki hani uzerine bi gun koyup ertesi gun geri dusmeye de varim ben ama benim korkum duraklamaya gecince uzerine koyar da bi daha veremezsek ve verdiklerimiz hoooop gelirse die ben de bugun cok yurudum dizlerimden alti ooole gucsuz ki oysa ben yurumeyi coook severim daha evvel de dedigim gibi ciddi bi spor gecmisim var benim ama yurudukce acildigimi hissettim halim yok die yan gelip yatmamak lazim zorlamaliyiz kendimizi tmm yarin erken girerim kararimizi veririz ben de olmazsa sabah bi tartiliyim ona gorekuzucanım neresi güzelzaten ondan önceki gün bir günde +800 olmuştum. bi eski bi artı yerimde sayıyorum yani. inemiyorum aşağı. kabızittini çözmek için yeşil çay vs bol iç bi de yulaf kepeğini sakın ihmal etme. o göbiş de ne kadar zayıflarsak zayıflayalım gitmez. ya da sarkar. onun için bol mekik çekmemiz lazım düzenli. :26: bakalım bi yarına yine + olursam yumrukluycam. 2 gündür sporu fazlalaştırdım duraklamayı kırmak için. ama olmazsa yumruk yaparız. yarın sabahtan burdan kararımızı verelim. geç kalma.
evde yürüyorum ben. yerimde sayıyorum. yürüyüş bandım yok benim. zaten gribim dışarı falan çıkamam.normalde de bizim burda yürümeyi sevmiyorum. her yerden köpek çıkıyor. köpekleri severim, benim de köpeğim var ama insanlar burdakilere kötü davrandığı için burdakiler vahşiler biraz. seyirde 25 dk yürümek şart zaten dukanda. aksatmadan evde de olsa yürüyelim bence. evde yürümek dediğim evde dolanmak değil. yerinde yürür gibi yapmak.
ask olsun hopisim yaaa oldu mu simdi neyse olmus ama anladim ben seni dukan rahat gibi gorunse de esnek bi diyet degil kacamak yok tam uyucaksin yoksa biliyosun sismis balona igne sokmak gibiymis fosssssss hic bir ise yaramiomus yani bence sen karatayi dene bence daha esnek sonuca belki biraz daha yavas gidersin ama gidersin gibi gelio bana sayet ben bunu yapamasaydim aklimda o vardi ama simdilik bende sorun yok saolsun Busecimin destegi inkar edilemz..off kızlar size bir şey itiraf etmek istiyorum amaaalütfen beni yargısız infaz etmeyin..önce bir dinleyin taammı
şimdi biliyosunuz ben geçen hafta dukana başlamıştım ya...atak ilk gün gayet güzel başladı, sabah yedim peyniri, jambonu, yulaf kepeğinden yaptığım ekmekcikleri..herşey gayet güzeldi yani..saat 11 suları peynir, 13 gibi jambon yine..sonra yoğurt..böyle devam ettim..sonra baktım midem sanki kocaman bir delik, ne atsam gidiyor ama o fecii açlık hissi bir türlü yok olmuyor..tavuk haşlamıştım yedim olmadı, ikinci ekmeği yedim, yulaf kepeği kapasitemide doldurdum ı-ıhh banamısın demedi..o ara açlıktan üşümeye başladım, açlık hisside tavan..saat oldu 19..bir kahve içtim belki ısınırım diye ama yok , zangır zangır titriyorum..sonra ne yaptım, eve çorba yapmıştım, gittim ondan bir tabak yedim..biraz ısındım..sonra kendi kendime "sen atak yapma hopiş, direk seyire geç, yoksa açlıktan ölücen" dedim ..(akıla bak akıla)..ikinci gün seyirde gibi devam ettim ki halen öyle devam ediyordum..taa ki cumartesi pazar gelene kadar..cumartesi pazar hep misafirlikte idim, dolayısı ile gelsin hamurişleri.. ..aynen böyle ..valla size yalan söyleyemem, benim durumum şu an bu şekilde..şimdi ben ne yapsam akıl verin bana..
1-dukana atakdan başlayayım mı tekrar ..ki daha önce dukan yaptığımda değil açlık hissi su bile istememişti canım ama bu sefer açlıktan ölecem zannettim..
walla radar radar hicbisey kacamiobuseeee korkutma beni yaaa:18:hafiye gibisin maşşallah..
Canim yaaa booole booole olacak demek ki hani uzerine bi gun koyup ertesi gun geri dusmeye de varim ben ama benim korkum duraklamaya gecince uzerine koyar da bi daha veremezsek ve verdiklerimiz hoooop gelirse die ben de bugun cok yurudum dizlerimden alti ooole gucsuz ki oysa ben yurumeyi coook severim daha evvel de dedigim gibi ciddi bi spor gecmisim var benim ama yurudukce acildigimi hissettim halim yok die yan gelip yatmamak lazim zorlamaliyiz kendimizi tmm yarin erken girerim kararimizi veririz ben de olmazsa sabah bi tartiliyim ona gore
ask olsun hopisim yaaa oldu mu simdi neyse olmus ama anladim ben seni dukan rahat gibi gorunse de esnek bi diyet degil kacamak yok tam uyucaksin yoksa biliyosun sismis balona igne sokmak gibiymis fosssssss hic bir ise yaramiomus yani bence sen karatayi dene bence daha esnek sonuca belki biraz daha yavas gidersin ama gidersin gibi gelio bana sayet ben bunu yapamasaydim aklimda o vardi ama simdilik bende sorun yok saolsun Busecimin destegi inkar edilemz
kara senin fistigim
walla radar radar hicbisey kacamio
sabah: peynir,hindi salam salatalik domates
ara...yogurt
oglen:izgara balik haslama sebze
aksam:kiymali menemen
cayin yaninda goji beeren
ara…yogurt
..off kızlar size bir şey itiraf etmek istiyorum amaaalütfen beni yargısız infaz etmeyin..önce bir dinleyin taammı
sabah: peynir,hindi salam salatalik domates
ara...yogurt
oglen:izgara balik haslama sebze
aksam:kiymali menemen
cayin yaninda goji beeren
ara…yogurt
kuzum sen 3 hafta önce bireysel dereceye girdin yahu? ne 2 ay takılması? kendine haksızlık ediyorsun benceo moralini de bozma. burda menülerini paylaş ben sana fırça çekerim, hizaya sokarız seni de psikolojini de.
Bi msj atıp sorsak ne alemdesin diye?hopişim hoş geldiiin
nerde bu şeyma
btlbetul müydü nicki unuttum, o nerde?geçen hafta bildirimde bulunmadı, bu haftada bildirimde bulunmazsa "izinli" yazılmasını öneriyorum. ortalamız düşmesin artık!
herkes bu konuda bana görüşünü yazsın kızlar.
buse sen bizim herşeyimizsin!!..BANA HAVALE ETTİ HOPPİŞ YEDİM SİZİ KIZLAR
sağol canım fikir verdiğin için..bugün regl oldum , tansiyonum çıktı..bugünlük sadece sizle muhabbetteyim, yarına Allah kerim..ask olsun hopisim yaaa oldu mu simdi neyse olmus ama anladim ben seni dukan rahat gibi gorunse de esnek bi diyet degil kacamak yok tam uyucaksin yoksa biliyosun sismis balona igne sokmak gibiymis fosssssss hic bir ise yaramiomus yani bence sen karatayi dene bence daha esnek sonuca belki biraz daha yavas gidersin ama gidersin gibi gelio bana sayet ben bunu yapamasaydim aklimda o vardi ama simdilik bende sorun yok saolsun Busecimin destegi inkar edilemz
kara senin fistigim
ladyline sağolasın canım..ben daha öcede dukan yaptım ama hiç böyle olmamıştım..midem bir kara deliğe dönüştü resmen, psikolojikde olabilir ama ne bilimm..yedşm yedim doymadım..dediğin gibi isimsiz bir diyetle devam etmek bana daha yakın ama şöyle olacak :kendime haftalık menü yapıcam ve onun dışına çıkmamaya çalışıcam..inşallah güzel bir sonuç alırım..Tatlım bence sen Dukan, karatay yada herhangi başka bir isim altındaki diyetleri yapma. Gördüğüm kadarıyla kilon fazla ve önünde çok yolun var. Bence sen sadece sağlıklı beslenmeye odaklan. Sabah güzel bir kahvaltı yap. Öğlen yemeğini sağlam yee. Akşamı hafif tut. Üzerine bol su, yeşil çay iç. Bide spor eklersen bak nasıl gidiyor kilolar. Ben ayneN bu şekilde beslenmeyle 85,5 kilodan altı ayda 61,8 kiloya indim. Boyum 172 bu arada. Ne karatay ne dukan hiçbirisini yemedim. Arada ufak kaçamaklarda yaptım ama kilo veremediğim hiç bir hafta olmadı. Bazen 100-200 gr gitti ama hep gitti. Hiç + olmadım. Sadece yerinde ve zamanında yeteri kadar yedim.
[]
off bilmiyorum işte olmadı.Oyy oyy benim gibi yapıyorsun sende.Dukan yaptım işkence çekiyorum psikolojisi bu..Eğer yeniden başlayacaksan tekrar atak yapman lazım.Ama bencede dukan yapmamalısın.Ayrıca dukan içinde atak evresinde çorba içebilirdin.
Mesela güzelce haşladığın o tavuğu didikleyip tavuk parçalarını içine didikleyip tavuk suyuna çorba yapabilirsin.Tebcerenin dibini peçete ile yağlayıp azıcık salça....hoopppp tavuk suyu ve parçaları..işte olduuuu......
Yada yoğurt+1 yumurta+tavuk ile yayla çorbası yapabilirsin....Ben dayanamadığımda yapıyordum çeşit çeşit.....,
Ama tekrar söylüyorum yine başla yine bozulur çünkü yolun uzun..(
günaydın kızlar,
dün akşam
salçalı makarna
3 tane lahana turşusu 3 dilim ekmek
yatmadan önce
1 portakal
1 elma
bu sabah
1 adet haşlanmış yumurta
ve zeytin 3 dilim tam tahıllı ekmek
öğle ve akşamı bilmiyorum. seçme imkanım olmuyor çünkü
öğlen lokantada ne varsa hafiflerinden
akşamda kayınvalidem ne yaparsa ondan yiyorum.
ama akşamları çorba her zaman olur
ilk önce onu içiyorum ki
midemi doldursun.
Geçmiş olsun..Şimdi nasılsın?herkese kocaman bir günaydınn..dışarda iğrenç bir hava var..hoppişinde ağrısı var..kahvaltı yapmalı, ağrı kesici almalı..sonra görüşürüz bayanlar..
sağolsun benim kayınvalieyle aram iyi.yemek yemeden eve göndermez.kızım zaten sabah 9 da kreşe gidiyor,akşamda ya kayınvalidem 5,30 gibi alıyor yada ben 6,30 da alıyorum.evlerimizde yakın.yemek yiyorum çayımı içiyorum evime geçiyorum.o bakımdan rahatım.bazen bende kalıyor ama sorun olmuyor.sabah çocuğu servise veriyor rahat oluyor benim için.ay bende eve gidince hazır yemek bulsam masaya otursam ne güzel olur((( benim kv de yakın sabah bebişi bırakıp akşam alıyorum ama arkamdan laf eder korkusuyla yemin ederim hiç yemek olayına yanaşmıyorum.yorgun da olsam koşarak eve gelip yapıyorum.şu çocuklar duymasında ki emineden lazım bana :)))))))) çocuklara baksın yemek ütü ev işi:))) ne harika olur.
Ben zaten hiç ev kadını olmak için yaratılmamışım.
Geçmiş olsun..şimdi nasılsın?
hadi bakalım inşallah :):):) hissediyorum zayıfladım ama tartıya çıkamadımbugün eve geldim hemen tok falan demeden tartıldım valla kıyafetlerle falan sonuç bu hale bakılınca güzel :) 72.3 :) yani 1 / 1.5 kg falan çıksak bu halimden kilo vermişim demektir :) tabi asıl sonuç çarşamba belli olacak. da yarın bi protein günü yapmak istiyorum dahada bi farkı göreyim diye belki cumaya kadar sürdürüp 69 ları görürüm
Günaydın canlarım...
Harika bir sabah değil mi:) Motivasyon kelebeği oldum iki gündür değil mi:)Burda iş yerindede aynıyım.Herkese bir neşe bir neşe getirdim sormayın...Çalışma şevki gelsin de nasıl gelirse gelsin...
Dün için menümü tekrar yazayım.
Sabah:İki dlm buğday ekmeği ile cheddar ve kaşar
Öğle:Lahana ve havuç ile bir tabak salata ve 1 ad.közlenmiş biber.
Saat 4 gibi 1 kase yoğurt
Akşam mantar sote,1 dlm kepek ekmeği,azıcık közlenmiş biber patlıcan(çeşit olsun diye azıcık)
Ara : 3 ad badem
Bugün sbh:Kahvaltı aynı sadece kepek ekmeği.
Öğle için yine aynı salatayı yaptım
közlenmiş biber patlıcan ve 1 dlm kepek ekmeği getirdim.
buse sen bizim herşeyimizsin!!..
sağol canım fikir verdiğin için..bugün regl oldum , tansiyonum çıktı..bugünlük sadece sizle muhabbetteyim, yarına Allah kerim..
ladyline sağolasın canım..ben daha öcede dukan yaptım ama hiç böyle olmamıştım..midem bir kara deliğe dönüştü resmen, psikolojikde olabilir ama ne bilimm..yedşm yedim doymadım..dediğin gibi isimsiz bir diyetle devam etmek bana daha yakın ama şöyle olacak :kendime haftalık menü yapıcam ve onun dışına çıkmamaya çalışıcam..inşallah güzel bir sonuç alırım..
off bilmiyorum işte olmadı..daha önce olmuştu ama bu sefer tekrar deniyeceğimide zannetmiyorum , yaşlandım ben beee
herkese kocaman bir günaydınn..dışarda iğrenç bir hava var..hoppişinde ağrısı var..kahvaltı yapmalı, ağrı kesici almalı..sonra görüşürüz bayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?