Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

NORAA bugün 11.28 de giriş yapmışsın ama bizim topice günaydın bile yazmadan gitmişsin görmüyorum sanmayın hepinize bakıyorum burdan

..off kızlar size bir şey itiraf etmek istiyorum amaaalütfen beni yargısız infaz etmeyin..önce bir dinleyin taammı
şimdi biliyosunuz ben geçen hafta dukana başlamıştım ya...atak ilk gün gayet güzel başladı, sabah yedim peyniri, jambonu, yulaf kepeğinden yaptığım ekmekcikleri..herşey gayet güzeldi yani..saat 11 suları peynir, 13 gibi jambon yine..sonra yoğurt..böyle devam ettim..sonra baktım midem sanki kocaman bir delik, ne atsam gidiyor ama o fecii açlık hissi bir türlü yok olmuyor..tavuk haşlamıştım yedim olmadı, ikinci ekmeği yedim, yulaf kepeği kapasitemide doldurdum ı-ıhh banamısın demedi..o ara açlıktan üşümeye başladım, açlık hisside tavan..saat oldu 19..bir kahve içtim belki ısınırım diye ama yok , zangır zangır titriyorum..sonra ne yaptım, eve çorba yapmıştım, gittim ondan bir tabak yedim..biraz ısındım..sonra kendi kendime "sen atak yapma hopiş, direk seyire geç, yoksa açlıktan ölücen" dedim ..(akıla bak akıla)..ikinci gün seyirde gibi devam ettim ki halen öyle devam ediyordum..taa ki cumartesi pazar gelene kadar..cumartesi pazar hep misafirlikte idim, dolayısı ile gelsin hamurişleri....aynen böyle..valla size yalan söyleyemem, benim durumum şu an bu şekilde..şimdi ben ne yapsam akıl verin bana..
1-dukana atakdan başlayayım mı tekrar ..ki daha önce dukan yaptığımda değil açlık hissi su bile istememişti canım ama bu sefer açlıktan ölecem zannettim..
2-atak yapmadan seyiremi geçeyim??
3-dukan yapmayayım başka bir diet mi yapayım?
haydi kızlar hoppişe bir el atın please

şeyma kim??:26::26:betülü merak ediyorum çok birde sütyenci fadimeyi..gelsinler onları direk sana havale edicem..sen gelirsin onların hakkından..valla bende o kadar kızgın ve meraktayım ki şeytan diyo al ıp leri ver buseye..o muhakkak bulur adresleri..nasıl fikir??

hoppiş niçin gizleniyor bütün bu olanlar sen gizlersen biz sana nasıl yardımcı olucaz? aferin sana hoppiş! bi daha olmasın

şimdii! daha önce dukan yaptığında bi sorun çıkmadığına göre, psikolojik olduğunu düşünüyorum açlığının. dukan yapma bence sen. çünkü ben sen de o iradeyi görmüyorum şuan. dukanı böyle hamurişlerine dur diyebileceğin bi psikolojiye sakla.

buseeee korkutma beni yaaa:18:hafiye gibisin maşşallah..

korkun benden hepiniz çıpçıtır olacaksınız. olmayanın kulağını çekerim. ben de olucam tabi siz de bana kızın. affetmeyin hatunlar

iyi fikir iyii ver bakiim evet iyi dedin, fadimetos nerde? şeyma buzdanmadam

BANA HAVALE ETTİ HOPPİŞ YEDİM SİZİ KIZLAR

Son düzenleme:
Canim yaaa booole booole olacak demek ki hani uzerine bi gun koyup ertesi gun geri dusmeye de varim ben ama benim korkum duraklamaya gecince uzerine koyar da bi daha veremezsek ve verdiklerimiz hoooop gelirse die ben de bugun cok yurudum dizlerimden alti ooole gucsuz ki oysa ben yurumeyi coook severim daha evvel de dedigim gibi ciddi bi spor gecmisim var benim ama yurudukce acildigimi hissettim halim yok die yan gelip yatmamak lazim zorlamaliyiz kendimizi tmm yarin erken girerim kararimizi veririz ben de olmazsa sabah bi tartiliyim ona gore

ask olsun hopisim yaaa oldu mu simdi neyse olmus ama anladim ben seni dukan rahat gibi gorunse de esnek bi diyet degil kacamak yok tam uyucaksin yoksa biliyosun sismis balona igne sokmak gibiymis fosssssss hic bir ise yaramiomus yani bence sen karatayi dene bence daha esnek sonuca belki biraz daha yavas gidersin ama gidersin gibi gelio bana sayet ben bunu yapamasaydim aklimda o vardi ama simdilik bende sorun yok saolsun Busecimin destegi inkar edilemz
kara senin fistigim

buseeee korkutma beni yaaa:18:hafiye gibisin maşşallah..
walla radar radar hicbisey kacamio

sabah: peynir,hindi salam salatalik domates
ara...yogurt
oglen:izgara balik haslama sebze
aksam:kiymali menemen
cayin yaninda goji beeren
ara…yogurt

yarın bi tartıl emine, eğer eksideysen sen yapma zaten yumruk. ama ben eksiye inemezsem yarın, kesin yumrukluyorum artık. yürümene pek sevindim. ben de 30 dk yürüdüm evde. şimdi bi 30 daha yapcam. toplamda 1 e tamamlamış olcam. öyle korkuların da olmasın. biz düzgün yaptıkça üzerine alma diye bir şey ancak anlık olabilir. en kötü ihtimal duraklarız onu da yumrukla aşarız. hiç korkun olmasın buse burda sen de bana destek oluyorsun, daha da fazla ol hatta özletme

ara...yogurt
ara…yogurt

işte ben bu menüyü beğendim. süpersin kuzucum:13:

Tatlım bence sen Dukan, karatay yada herhangi başka bir isim altındaki diyetleri yapma. Gördüğüm kadarıyla kilon fazla ve önünde çok yolun var. Bence sen sadece sağlıklı beslenmeye odaklan. Sabah güzel bir kahvaltı yap. Öğlen yemeğini sağlam yee. Akşamı hafif tut. Üzerine bol su, yeşil çay iç. Bide spor eklersen bak nasıl gidiyor kilolar. Ben ayneN bu şekilde beslenmeyle 85,5 kilodan altı ayda 61,8 kiloya indim. Boyum 172 bu arada. Ne karatay ne dukan hiçbirisini yemedim. Arada ufak kaçamaklarda yaptım ama kilo veremediğim hiç bir hafta olmadı. Bazen 100-200 gr gitti ama hep gitti. Hiç + olmadım. Sadece yerinde ve zamanında yeteri kadar yedim.

ara...yogurt
ara…yogurt

Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Dukan mı diyecektim ki gördüm dukan olduğunu.

kuzum sen 3 hafta önce bireysel dereceye girdin yahu? ne 2 ay takılması? kendine haksızlık ediyorsun bence o moralini de bozma. burda menülerini paylaş ben sana fırça çekerim, hizaya sokarız seni de psikolojini de.

hadi bakalım inşallah :):):) hissediyorum zayıfladım ama tartıya çıkamadım bugün eve geldim hemen tok falan demeden tartıldım valla kıyafetlerle falan sonuç bu hale bakılınca güzel :) 72.3 :) yani 1 / 1.5 kg falan çıksak bu halimden kilo vermişim demektir :) tabi asıl sonuç çarşamba belli olacak. da yarın bi protein günü yapmak istiyorum dahada bi farkı göreyim diye belki cumaya kadar sürdürüp 69 ları görürüm

Bi msj atıp sorsak ne alemdesin diye?

Oyy oyy benim gibi yapıyorsun sende.Dukan yaptım işkence çekiyorum psikolojisi bu..Eğer yeniden başlayacaksan tekrar atak yapman lazım.Ama bencede dukan yapmamalısın.Ayrıca dukan içinde atak evresinde çorba içebilirdin.
Mesela güzelce haşladığın o tavuğu didikleyip tavuk parçalarını içine didikleyip tavuk suyuna çorba yapabilirsin.Tebcerenin dibini peçete ile yağlayıp azıcık salça....hoopppp tavuk suyu ve parçaları..işte olduuuu......
Yada yoğurt+1 yumurta+tavuk ile yayla çorbası yapabilirsin....Ben dayanamadığımda yapıyordum çeşit çeşit.....,
Ama tekrar söylüyorum yine başla yine bozulur çünkü yolun uzun..(

Günaydın canlarım...
Harika bir sabah değil mi:) Motivasyon kelebeği oldum iki gündür değil mi:)Burda iş yerindede aynıyım.Herkese bir neşe bir neşe getirdim sormayın...Çalışma şevki gelsin de nasıl gelirse gelsin...
Dün için menümü tekrar yazayım.
Sabah:İki dlm buğday ekmeği ile cheddar ve kaşar
Öğle:Lahana ve havuç ile bir tabak salata ve 1 ad.közlenmiş biber.
Saat 4 gibi 1 kase yoğurt
Akşam mantar sote,1 dlm kepek ekmeği,azıcık közlenmiş biber patlıcan(çeşit olsun diye azıcık)
Ara : 3 ad badem

Bugün sbh:Kahvaltı aynı sadece kepek ekmeği.
Öğle için yine aynı salatayı yaptım
közlenmiş biber patlıcan ve 1 dlm kepek ekmeği getirdim.

günaydın kızlar,

dün akşam

salçalı makarna
3 tane lahana turşusu 3 dilim ekmek
yatmadan önce
1 portakal
1 elma

bu sabah
1 adet haşlanmış yumurta
ve zeytin 3 dilim tam tahıllı ekmek

öğle ve akşamı bilmiyorum. seçme imkanım olmuyor çünkü
öğlen lokantada ne varsa hafiflerinden
akşamda kayınvalidem ne yaparsa ondan yiyorum.
ama akşamları çorba her zaman olur
ilk önce onu içiyorum ki
midemi doldursun.

BANA HAVALE ETTİ HOPPİŞ YEDİM SİZİ KIZLAR
buse sen bizim herşeyimizsin!!..

sağol canım fikir verdiğin için..bugün regl oldum , tansiyonum çıktı..bugünlük sadece sizle muhabbetteyim, yarına Allah kerim..

ladyline sağolasın canım..ben daha öcede dukan yaptım ama hiç böyle olmamıştım..midem bir kara deliğe dönüştü resmen, psikolojikde olabilir ama ne bilimm..yedşm yedim doymadım..dediğin gibi isimsiz bir diyetle devam etmek bana daha yakın ama şöyle olacak :kendime haftalık menü yapıcam ve onun dışına çıkmamaya çalışıcam..inşallah güzel bir sonuç alırım..

off bilmiyorum işte olmadı..daha önce olmuştu ama bu sefer tekrar deniyeceğimide zannetmiyorum , yaşlandım ben beee

herkese kocaman bir günaydınn..dışarda iğrenç bir hava var..hoppişinde ağrısı var..kahvaltı yapmalı, ağrı kesici almalı..sonra görüşürüz bayanlar..

Ay bende eve gidince hazır yemek bulsam masaya otursam ne güzel olur((( Benim kv de yakın sabah bebişi bırakıp akşam alıyorum ama arkamdan laf eder korkusuyla yemin ederim hiç yemek olayına yanaşmıyorum.Yorgun da olsam koşarak eve gelip yapıyorum.Şu çocuklar duymasında ki emineden lazım bana :)))))))) Çocuklara baksın yemek ütü ev işi:))) Ne harika olur.
Ben zaten hiç ev kadını olmak için yaratılmamışım.

herkese kocaman bir günaydınn..dışarda iğrenç bir hava var..hoppişinde ağrısı var..kahvaltı yapmalı, ağrı kesici almalı..sonra görüşürüz bayanlar..
Geçmiş olsun..Şimdi nasılsın?

sağolsun benim kayınvalieyle aram iyi.yemek yemeden eve göndermez.kızım zaten sabah 9 da kreşe gidiyor,akşamda ya kayınvalidem 5,30 gibi alıyor yada ben 6,30 da alıyorum.evlerimizde yakın.yemek yiyorum çayımı içiyorum evime geçiyorum.o bakımdan rahatım.bazen bende kalıyor ama sorun olmuyor.sabah çocuğu servise veriyor rahat oluyor benim için.

Tok karnına çıkan rakam iyi bence. Eksi de olabilirsin bu haftaaaaaa

Günaydın kuzucanım. ne hoş böyle neşeli olman beni de neşelendirdin. menüne de bayıldım. hem sağlıklı hem hafif :13: aynen böyle devaam

dipnot: sabah uğrayıp kaçma, gün içindede bekliyorum

hoppiş sen bizim herşeyimizsiin ben de regl oldum dün gece ve reglim kesilirse diye korkumdan ağrıma rağmen ilaç da almıyorum şuan çok zor oldum zaten ooff :26:

ben yaptım kahvaltımı yumruk harekatındayım hoppiş

günaydın kızlar. sabah tartıldım 100 gr bile oynamadi ibre. Sabit kilom. Yine 57.4 bugün reglimin 1. günü. ona rağmeeeeeennn yumruk harekatına başladım bu sabah itibari ile! eminee duy sesimiiiiii
bu kilolar gidecek de gidecek pes etmem 4 günlük atak evrem + 1 saat yürüyüşüm hayırlı olsun 9. takıma

sabah menüm
1 fincan yeşil çay
yulaf kepeği ve 2 yumurta, yarım çay bardağı sütle hazırlanmış omlet
2 dilim %1 yağlı hindi füme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…