- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.721
a.selam canım nasilsin? Bebe Masallah baya büyümüs.. ins uykusuda girer düzene emmeyi birakinca daha rahat olurSelam gençler
İnanması güç biliyorum zira 15 aylık bebeden bahsediyoruz. Şu an emiyor uyku moda yeni geçti.1 ay sevinmiştim insan yavrusu gibi uyumaya başladı diye ama yok benimki alemci gecelere akıyor
Beynim yandı resmen. Hepinize iyi geceler
Hsb canim cok sükür Bende iyim.. calismaya devam.. Iki gün tatil var bide haftasonu eklenince mis gibi 4 günHoşgeldin canım
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun çalışmaya başlamıştın en son
Allah korusun covid geciren tekrar olabiliyormukiKizlar dün eşim eve genzi tıkalı grip olarak geldi.
Onu öyle görünce psikolojik mi anlamadım ama bacaklarım kovid geçirdiğimiz ddonem gibi ağrımaya başladı. Başka hiçbir belirti yok .
Eşim seninki psikolojik bende geniz tıkanıklığında başka bişey yok yok biseyimiz diyor ama bilemedim. Bu sefer çocuklar için korkuyorum önceden çocuklara pek bulaşmiyor deniyordu şimdi çocuklara daha çok bulaşıyor ağır geçiriyor diye muhabbet dönüyor ortalıkta ins değilizdir
Günaydin canimGünaydın kızlar
Tamam canım bu durum sıkıntı yaratmasın sana da bize de Kazen ile iletişime geçip eski hesabını öğrenebilir miyiz bi bakalım olur mu ?Merhabalar
evet yarıştım . en az 7 yılı vardır .üniversitedeydim o zamanlar . başka hesabım vardı ve sanırım 4. gruptaydım .. ama çok uzun süre olduğunu için daha detay hatırlayamıyorum. bir kaç ay devam etmiştim. güzelde sonuçlar almıştım. sonra bu hesabı tekrar açtım . başka gruplara yazdım onlarda olmamış heralde hatırlamıyorum
Oluyor canım galiba hasar bıraktığı için ikincisi daha ağır geçiyor görümcemin eşi ilkinde hafif ateş ile atlatmıştı ikincisinde nefes alamıyordu adamAllah korusun covid geciren tekrar olabiliyormuki
Çok geçmiş olsun canımDün rahatsızlandım canım.karnımın ağrısından kıvrandım.acile gitsem korona var gidemedim.midem asit içmişim gibiydi.sabaha da ishal oldumBiraz toplayım yazarım.
Öğlen olmasa güzel menü bence canim2 Nisan Cuma
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartması
1 parça peynir
1kk helva
3 dilim beyaz ekmek
Ara
1 küçük elma
Öğle
1 servis kaşığı burgu makarna
2 kurabiye
Aksam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 Çatal biber kavurma
salata
yeşil soğan
su 2lt
Spor yok
Hoşgeldin canım ins kısa sürede istediğin kiloya gelirsinADINIZ:sevilay
YAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.
TEŞEKKÜRLER
afiyet olsun Güzel menü bence canim.Günaydın Canlarım
Dün o kadar yorulmuşum ki, ustalar gider gitmez koltukta sızmışım.
2 Nisan Menü Bildirimi
14.00 çeyrek simit , 2 hurma
19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
( ev o kadar karıştı ki kayısımı bile bulamıyorum)
2,5 litre su
U UcanSupurge@Jasminium84
Adım sayım 5443 : 54 puan
Eki Görüntüle 2816080
Geçmiş olsun canım. Niye böyle oldu ki yediğin birşeyim dokundu acabaDün rahatsızlandım canım.karnımın ağrısından kıvrandım.acile gitsem korona var gidemedim.midem asit içmişim gibiydi.sabaha da ishal oldumBiraz toplayım yazarım.
Oh ne güzel Allah kolaylık versin canım.Hsb canim cok sükür Bende iyim.. calismaya devam.. Iki gün tatil var bide haftasonu eklenince mis gibi 4 gün
Geçirebiliyor canım biz gecireli 7 ay olduAllah korusun covid geciren tekrar olabiliyormuki
DemeeeOluyor canım galiba hasar bıraktığı için ikincisi daha ağır geçiyor görümcemin eşi ilkinde hafif ateş ile atlatmıştı ikincisinde nefes alamıyordu adam
Zayıflama yarışması topiğinin genel kuralı böyle Canım şöyle yapalım Kazen’e özel mesaj atalım üçümüzün olduğu mesaj grubu kurayım yardımcı olur zaten eski üyeliğini bulamazsak bunun üzerinden devam ederiz.Ne gibi bir sıkıntı olabilirki anlamadım. O dönem diyet grubu için kullandım sonra çıktım. Bakıyorsanız yine adımla kayıt açmışımdır bakabilirsiniz ama kullanıcı adımı vs hatırlamıyorum
Allah Allah ne oldu sana kuzum geçmiş olsunDün rahatsızlandım canım.karnımın ağrısından kıvrandım.acile gitsem korona var gidemedim.midem asit içmişim gibiydi.sabaha da ishal oldumBiraz toplayım yazarım.
Yediğine içtiğine dikkat et kuzum bir müddet spor yapmak zorluyor seni belki dePofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorumoğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum bı süre diyet mevzusuna takilmak istemiyorum kızlar iyice stres oluyorum
Öyle yapicam cnm gerçekten hem kendimi hem çocukları yıpratıyorum kıza bağırdım kızdım o anlık sinirle odasında yatıyor biraz sakinleşmek için ellemedim gidip cadıya bakayım relax yaşamak için cabaliycam bklm başarabilirim insAllahYediğine içtiğine dikkat et kuzum bir müddet spor yapmak zorluyor seni belki de
Bunlar olabilecek şeyler canim .Pofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorumoğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum bı süre diyet mevzusuna takilmak istemiyorum kızlar iyice stres oluyorum
Bunlar olabilecek şeyler canim .
İlk çocuğu büyütmek 2. Ye göre daha kolay canim.kendi isteğine göre planların 2. Sırada onlar büyüyene kadar.
Kızın girecegi odaya oğlanı uyutmamaya çalış düşünsene bende 3 tane varbiri uyurken diğerleri uyanık biri bağıra çağıra oyun oynarken diğeri ödev yapmaya ders çalışmaya çalışıyor .
Alışma evresi bunlar alisacaksin bu düzene her çocuk bir olmuyor seninkiler de seni zorluyor biraz
Gerçekler acıtır ama alismayi kolaylastirir kardescanim sağlıkları yerinde olsun inan düzelir hepsi
Büyüyor şükür de yaşlandım valla 1.5 senedea.selam canım nasilsin? Bebe Masallah baya büyümüs.. ins uykusuda girer düzene emmeyi birakinca daha rahat olur
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan yeter ben de insanım 1 saat huzur verin demek istiyorPofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorumoğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum bı süre diyet mevzusuna takilmak istemiyorum kızlar iyice stres oluyorum
Ayy canm benim, toparlayacagm insallah, aksamlari sifr karbonhidrat cok etkili gercektenSaol canim
toparlarsin y’a neki bu s’en guclu bir kadinsin uc kurabiyede neymis
Cok tesekkur ederim canm
Supersinn canimmOnbirbin adim (foto yok adim sayar sifirlndi) 110p
50dk hizli yuruyus(6.5hizla) 150
500 ip atlama 100p
Toplam :360p
U UcanSupurge @Jasminium84
Cok dikkat edin canm is yerindeki arkadasndan kapmis olabilir, gerekirse esini evde izole et, size de bulasmasinKizlar dün eşim eve genzi tıkalı grip olarak geldi.
Onu öyle görünce psikolojik mi anlamadım ama bacaklarım kovid geçirdiğimiz ddonem gibi ağrımaya başladı. Başka hiçbir belirti yok .
Eşim seninki psikolojik bende geniz tıkanıklığında başka bişey yok yok biseyimiz diyor ama bilemedim. Bu sefer çocuklar için korkuyorum önceden çocuklara pek bulaşmiyor deniyordu şimdi çocuklara daha çok bulaşıyor ağır geçiriyor diye muhabbet dönüyor ortalıkta ins değilizdir
Biraz karbonhidrati fazla olmus canm2 Nisan Cuma
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartması
1 parça peynir
1kk helva
3 dilim beyaz ekmek
Ara
1 küçük elma
Öğle
1 servis kaşığı burgu makarna
2 kurabiye
Aksam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 Çatal biber kavurma
salata
yeşil soğan
su 2lt
Spor yok
Hos geldin aramiza insallah kisa zamanda verirsin kilolariniADINIZ:sevilay
YAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.
TEŞEKKÜRLER
Cok guzel canim afiyet olsunGünaydın Canlarım
Dün o kadar yorulmuşum ki, ustalar gider gitmez koltukta sızmışım.
2 Nisan Menü Bildirimi
14.00 çeyrek simit , 2 hurma
19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
( ev o kadar karıştı ki kayısımı bile bulamıyorum)
2,5 litre su
U UcanSupurge@Jasminium84
Adım sayım 5443 : 54 puan
Eki Görüntüle 2816080
Cok gecmis olsun canm, ne oldu birsey mi dokundu sanaDün rahatsızlandım canım.karnımın ağrısından kıvrandım.acile gitsem korona var gidemedim.midem asit içmişim gibiydi.sabaha da ishal oldumBiraz toplayım yazarım.
Ahh canm benim bir sure bazi ev islerine ara ver, biraz dinlen kafani dinle, istersen odaklanana kafani toplayana kadar spora ara ver ama yediklerine dikkat et, buraya menu yaz inan onun bile o kadar faydasi olur ki...ben de kizm 9 aylikken ayni buhranlari yasamistim bence en zor donemiydi hic bir is yapamiyordum evde bir dk birakmiyordu en son asiri sinrlenip evi oldugu gibi birakip aldm ciktim disari sonra esimle de konustuk ev isi yapmayalm dedik cocuktan kalan zamanlarda dinlendim baska turlu olmadi yani, sen bir de 2 cocukla inan cok zor ama boraz kafani topla kendine zaman ayir yeterPofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorumoğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum bı süre diyet mevzusuna takilmak istemiyorum kızlar iyice stres oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?