Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tartıdan haber ver tartıdan ne durumdasın ?

İlla kırıcı şeyler yazmak gerekmiyor canım,konu dışı yorum yapmak bile banlanma sebebi altı yıl kadardır aktif olarak giriyorum,hiç banlanmadim

İlla kırıcı şeyler yazmak gerekmiyor canım,konu dışı yorum yapmak bile banlanma sebebi altı yıl kadardır aktif olarak giriyorum,hiç banlanmadim
Yani anladım kadarıyla banlanmak buralarda oldukça normal tamam dikkat edeyim ben

Guzel menulerin canm afiyet olsun
Selam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyor insallah çabuk alışır
Kolay gelsin canm, alisir merak etme

Çok geçmiş olsun canım

Allah Allah ne oldu sana kuzum geçmiş olsun

Teşekkürler kızlar. Üsüttüm sanırım biraz da sağlıksız yedim.Hala ishalim devam ediyor.karnim ağrıyor.Cuma günleri bir daha normal diyet düzenini bozmayacağım inşallah.

Teşekkürler kızlar. Üsüttüm sanırım biraz da sağlıksız yedim.Hala ishalim devam ediyor.karnim ağrıyor.Cuma günleri bir daha normal diyet düzenini bozmayacağım inşallah.
Ne yedin Allah aşkına tavuk döner deme dün gulsum462 de ishal , kusma olmuş tavuk dönerden sonra ikiniz de Ankara’dasınız o geldi aklıma

2 Nisan menüm

Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
Revani ile çiğ köfte aynı günde olmasaymış keşle canım. Afiyet olsun

2 Nisan menüm

Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
Revani cuma kacamagi sonrasi guzel canim ya cuma gunleri yiyorum sonra ben de cok pisman oluyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…