- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.761
Canım cok özürya fırsat bulamadım@Jasminium84 @asliogretmen @elfkkkBeyaz leylak M Manolya15 @Breeze96
Dünkü menüler nerde siz nerdesiniz heyyy ?
Tartıdan haber ver tartıdan ne durumdasın ?Canım cok özürya fırsat bulamadım
Dün
09.00 haslsnmıs yumurta
13.00 ton balıklı salata
15.00 turk kahvesi
18.00 8 tavuk kanat
Önceki gün
09.00 tereyagında yumurta
13.00 1 tabak kırmızı mercımek corba
18.00 1 levrek bol salata
Alışır canım azıcık Güler yüz gösterip oynarlarsa hemen kaynaşırSelam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyorinsallah çabuk alışır
İlla kırıcı şeyler yazmak gerekmiyor canım,konu dışı yorum yapmak bile banlanma sebebiHaa iyi o zaman ama resmen kovulmak gibi ya gurur kırıcı haksız yere banlanırsam dönmeyebilirimben zaten kullandığım dile gayet dikkat ediyorum.Gerçi böyle bir kontrol mekanizmasına da gerek var değil mi yoksa kaos çıkar
Yani anladım kadarıyla banlanmak buralarda oldukça normalİlla kırıcı şeyler yazmak gerekmiyor canım,konu dışı yorum yapmak bile banlanma sebebialtı yıl kadardır aktif olarak giriyorum,hiç banlanmadim
Kolay gelsin canımSelam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyorinsallah çabuk alışır
Guzel menulerin canm afiyet olsunCanım cok özürya fırsat bulamadım
Dün
09.00 haslsnmıs yumurta
13.00 ton balıklı salata
15.00 turk kahvesi
18.00 8 tavuk kanat
Önceki gün
09.00 tereyagında yumurta
13.00 1 tabak kırmızı mercımek corba
18.00 1 levrek bol salata
Kolay gelsin canm, alisir merak etmeSelam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyorinsallah çabuk alışır
Çok geçmiş olsun canım
Öğlen olmasa güzel menü bence canim
Hoşgeldin canım ins kısa sürede istediğin kiloya gelirsin
afiyet olsun Güzel menü bence canim.
Ayy Allah kolaylık versin evin içi eşya doluyken inşaat işi çok zor
Geçmiş olsun canım. Niye böyle oldu ki yediğin birşeyim dokundu acaba
Oh ne güzel Allah kolaylık versin canım.
Geçirebiliyor canım biz gecireli 7 ay oldu
Allah Allah ne oldu sana kuzum geçmiş olsun
Teşekkürler kızlar. Üsüttüm sanırım biraz da sağlıksız yedim.Hala ishalim devam ediyor.karnim ağrıyor.Cuma günleri bir daha normal diyet düzenini bozmayacağım inşallah.Ayy canm benim, toparlayacagm insallah, aksamlari sifr karbonhidrat cok etkili gercekten
Cok tesekkur ederim canm
Supersinn canimm
Cok dikkat edin canm is yerindeki arkadasndan kapmis olabilir, gerekirse esini evde izole et, size de bulasmasin
Biraz karbonhidrati fazla olmus canm
Hos geldin aramiza insallah kisa zamanda verirsin kilolarini
Cok guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canm, ne oldu birsey mi dokundu sana
Ahh canm benim bir sure bazi ev islerine ara ver, biraz dinlen kafani dinle, istersen odaklanana kafani toplayana kadar spora ara ver ama yediklerine dikkat et, buraya menu yaz inan onun bile o kadar faydasi olur ki...ben de kizm 9 aylikken ayni buhranlari yasamistim bence en zor donemiydi hic bir is yapamiyordum evde bir dk birakmiyordu en son asiri sinrlenip evi oldugu gibi birakip aldm ciktim disari sonra esimle de konustuk ev isi yapmayalm dedik cocuktan kalan zamanlarda dinlendim baska turlu olmadi yani, sen bir de 2 cocukla inan cok zor ama boraz kafani topla kendine zaman ayir yeter
Ne yedin Allah aşkına tavuk döner deme dünTeşekkürler kızlar. Üsüttüm sanırım biraz da sağlıksız yedim.Hala ishalim devam ediyor.karnim ağrıyor.Cuma günleri bir daha normal diyet düzenini bozmayacağım inşallah.
Revani ile çiğ köfte aynı günde olmasaymış keşle canım. Afiyet olsun2 Nisan menüm
Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
Ne yedin Allah aşkına tavuk döner deme düngulsum462 de ishal , kusma olmuş tavuk dönerden sonra ikiniz de Ankara’dasınız o geldi aklıma
Afiyet olmadı canım. Tövbeler ettim sabaha kadar Sağlıklı besleneceğim kim ne yerse yesin.Mahvoldum resmen.Revani ile çiğ köfte aynı günde olmasaymış keşle canım. Afiyet olsun
Revani2 Nisan menüm
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
Teşekkür ederim canımRevaniCuma olduğu için yine görmedim
Revani cuma kacamagi sonrasi guzel canim2 Nisan menüm
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?