Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçekler acıtır ama alismayi kolaylastirir kardescanim sağlıkları yerinde olsun inan düzelir hepsi
Haklsin insAllah
Aynen ya insAllah başarabilirim

Öyle yapmaya çalışcam canım bakalım başarabilirsem

Tünaydın kızlar

ya benm kilo vermem için buraya tekrar gelmem şartmış keşke daha önce gelseydim onca ay ful kaçamak yapılan bir whatsap grubunda bir ileri bir geri yapmazdım en azından
Zararın neresinden dönsek kardır canım yedin mi kekini nasıl olmuştu ?

Tünaydın kızlar

ya benm kilo vermem için buraya tekrar gelmem şartmış keşke daha önce gelseydim onca ay ful kaçamak yapılan bir whatsap grubunda bir ileri bir geri yapmazdım en azından
Hiçbir şey için geç değildir.
Kek nasildi tarif ver vizede güzelse canım

Çok abarttım çok hep eşim yüzünden
Ay benim kayınvalide böyle olsa hiç gelsin istemem ne kadar sabırlı ve anlayışlısın maşallah
hoşgeldin canım
Menülerin harika valla afiyet olsun
Sabır kuzum sabır... bak ben 84 kilo ile başladım. 1-2 kere spor yapmayı denedim ama kilo problemimden dolayı kalbimi ve vücudumu çok yoruyordum. İnan elimi kaldıracak halim kalmıyordu. Sonra kendi kendime karar aldım. Yaparsam yürüyüş yapıyorum. Onun dışında sadece yediklerime dikkat ediyorum ve dün tartıda 77,8 geldim. Fakat 75in altına indiğimde spora başlayacağım sarkma olmasını istemediğim için. Sen de çok kasma olur mu kuzum. Yediklerine dikkat et bir müddet. Sonra her şey yoluna girer.
gulsum462 sen nasıl oldun canımm?
Kaptanııım sabah uyandığımda hala midem bulanıyordu. Ve ishal olmuştum. ( açıkçası ishal olmama sevindim )
Kahvaltı yaptıktan sonra bir şeyim kalmadı. Gayet iyiyim. Bir de eşim de rahatsız olmuş dönerden. Tövbe ettik bir daha dışardan yemeyeceğiz.

Haklısın canım spor konusunda biraz salcam kendimi yediklerimi dizginlemeye çalışsam yeter şimdilik
eşim de rahatsız olmuş dönerden. Tövbe ettik bir daha dışardan yemeyeceğiz.
İyi olmana sevindim canım bizde belli başlı yer dışında dışarda döner yemeyiz en güzeli evde yapılanlar aslında

İyi olmana sevindim canım Her şerde bi hayır dedikleri bu olsa gerek eşini suçlama TLC de kilolarımın senin yüzünden programı var izler misin bilmem genç bir delikanlı vardı annesini suçluyordu bunun için program sonunda kaşığı ağzınıza götüren sizsiniz diyordu o geldi aklıma

Kizlar d’un gece dokuzda uyumus kalmisim cocukla sport bildirimi yapamadim
Sabah in besi acliktan uyandim karnimdan korkunc sesler geliyo muftaga gitmeye korkuyorum valla
Aynen canım yine erkenden uykum geldi bazen oluyo böyle nasıl yattığımı anlamıyorum bile

Polemiğe girip banlanma da banlanırsanız kadınlar kulübünün iletişim numarası var tartı bildiriminizi Kazen aracılığıyla bize iletebilirsiniz

Polemiğe girip banlanma da banlanırsanız kadınlar kulübünün iletişim numarası var tartı bildiriminizi Kazen aracılığıyla bize iletebilirsiniz
Ayy öyle şeylerde mi var birine cevap verdim ama ne yapınca banlanıyor öyle uslupsuz konuşmadım fikrimi söyledim sadece amann aman uzak dururum bi daha

Ayy öyle şeylerde mi var birine cevap verdim ama ne yapınca banlanıyor öyle uslupsuz konuşmadım fikrimi söyledim sadece amann aman uzak dururum bi daha
Bi şey olmuyor kız ben çok banlandım en fazla 2 güne dönüyorsun

Niran banlanmıştı bi kere listede iken kadınlar kulübünün iletişim numarasıyla tartı fotoğrafını göndermişti ordan kalmış aklımda

Bi şey olmuyor kız ben çok banlandım en fazla 2 güne dönüyorsun
Haa iyi o zaman ama resmen kovulmak gibi ya gurur kırıcı haksız yere banlanırsam dönmeyebilirim ben zaten kullandığım dile gayet dikkat ediyorum.Gerçi böyle bir kontrol mekanizmasına da gerek var değil mi yoksa kaos çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…