- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.741
Haklsin insAllahGerçekler acıtır ama alismayi kolaylastirir kardescanim sağlıkları yerinde olsun inan düzelir hepsi
Aynen ya insAllah başarabilirimAh seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan yeter ben de insanım 1 saat huzur verin demek istiyorgerçi ben diyorum da öyle konuşuyorum kendi kendime sporun bölünmesi ciddi gerginlik yaratıyor haklısın. Bi süre yediğine içtiğine dikkat et bakalım
Öyle yapmaya çalışcam canım bakalım başarabilirsemAhh canm benim bir sure bazi ev islerine ara ver, biraz dinlen kafani dinle, istersen odaklanana kafani toplayana kadar spora ara ver ama yediklerine dikkat et, buraya menu yaz inan onun bile o kadar faydasi olur ki...ben de kizm 9 aylikken ayni buhranlari yasamistim bence en zor donemiydi hic bir is yapamiyordum evde bir dk birakmiyordu en son asiri sinrlenip evi oldugu gibi birakip aldm ciktim disari sonra esimle de konustuk ev isi yapmayalm dedik cocuktan kalan zamanlarda dinlendim baska turlu olmadi yani, sen bir de 2 cocukla inan cok zor ama boraz kafani topla kendine zaman ayir yeter
Zararın neresinden dönsek kardır canım yedin mi kekini nasıl olmuştu ?Tünaydın kızlar
ya benm kilo vermem için buraya tekrar gelmem şartmış keşke daha önce gelseydimonca ay ful kaçamak yapılan bir whatsap grubunda bir ileri bir geri yapmazdım en azından
Hiçbir şey için geç değildir.Tünaydın kızlar
ya benm kilo vermem için buraya tekrar gelmem şartmış keşke daha önce gelseydimonca ay ful kaçamak yapılan bir whatsap grubunda bir ileri bir geri yapmazdım en azından
Yemedim vallaZararın neresinden dönsek kardır canım yedin mi kekini nasıl olmuştu ?
Yemedim ki canım :)) nedense şuan Canm istemiyor dün çok canım istedi yaptım ama dolaba kaldırdımHiçbir şey için geç değildir.
Kek nasildi tarif ver vizede güzelse canım
Vayyy harika su evreye ulaşamadım bı ben yaaaaYemedim ki canım :)) nedense şuan Canm istemiyor dün çok canım istedi yaptım ama dolaba kaldırdım
Kendmi tanıyamıyorumVayyy harika su evreye ulaşamadım bı ben yaaaa
Çok abarttım çokHaşhaşlı poğaça
Yarım simit, ezogelin, dürüm
bozuk muydu acaba canım Bol bol su tüket Allah korusun Gıda zehirlenmesi filan olur
Yahu bi işe girdin gidiş o gidiş napıyosun canım nasılsın ? Çok özlettin kendini
Ay benim kayınvalide böyle olsa hiç gelsin istememHem kayinvakidenin gelmesine iyi yönden bakacak olursam,yediklerime ictiklerime daha dikkat ederim,annemle ha bire yapıp yiyordukkayinvalide ağır yemek yapmayı sevmez,hep sebze pişirmek ister bir de benim her davranışıma dikkat eeder,rahat yemek bile yiyemem,loknalarimi sayıyor gibi hissettirir
hoşgeldin canımYAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.
TEŞEKKÜRLER
Menülerin harika valla afiyet olsunDün o kadar yorulmuşum ki, ustalar gider gitmez koltukta sızmışım.
2 Nisan Menü Bildirimi
14.00 çeyrek simit , 2 hurma
19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
( ev o kadar karıştı ki kayısımı bile bulamıyorum)
2,5 litre su
U UcanSupurge@Jasminium84
Adım sayım 5443 : 54 puan
Eki Görüntüle 2816080
Sabır kuzum sabır... bak ben 84 kilo ile başladım. 1-2 kere spor yapmayı denedim ama kilo problemimden dolayı kalbimi ve vücudumu çok yoruyordum. İnan elimi kaldıracak halim kalmıyordu. Sonra kendi kendime karar aldım. Yaparsam yürüyüş yapıyorum. Onun dışında sadece yediklerime dikkat ediyorum ve dün tartıda 77,8 geldim. Fakat 75in altına indiğimde spora başlayacağım sarkma olmasını istemediğim için. Sen de çok kasma olur mu kuzum. Yediklerine dikkat et bir müddet. Sonra her şey yoluna girer.Pofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorumoğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum bı süre diyet mevzusuna takilmak istemiyorum kızlar iyice stres oluyorum
Kaptanııım sabah uyandığımda hala midem bulanıyordu. Ve ishal olmuştum. ( açıkçası ishal olmama sevindimgulsum462 sen nasıl oldun canımm?
Haklısın canım spor konusunda biraz salcam kendimi yediklerimi dizginlemeye çalışsam yeter şimdilikSabır kuzum sabır... bak ben 84 kilo ile başladım. 1-2 kere spor yapmayı denedim ama kilo problemimden dolayı kalbimi ve vücudumu çok yoruyordum. İnan elimi kaldıracak halim kalmıyordu. Sonra kendi kendime karar aldım. Yaparsam yürüyüş yapıyorum. Onun dışında sadece yediklerime dikkat ediyorum ve dün tartıda 77,8 geldim. Fakat 75in altına indiğimde spora başlayacağım sarkma olmasını istemediğim için. Sen de çok kasma olur mu kuzum. Yediklerine dikkat et bir müddet. Sonra her şey yoluna girer.
İyi olmana sevindim canım bizde belli başlı yer dışında dışarda döner yemeyiz en güzeli evde yapılanlar aslındaeşim de rahatsız olmuş dönerden. Tövbe ettik bir daha dışardan yemeyeceğiz.
İyi olmana sevindim canım Her şerde bi hayır dedikleri bu olsa gerek eşini suçlama TLC de kilolarımın senin yüzünden programı var izler misin bilmem genç bir delikanlı vardı annesini suçluyordu bunun için program sonunda kaşığı ağzınıza götüren sizsiniz diyordu o geldi aklımaÇok abarttım çokhep eşim yüzünden
Ay benim kayınvalide böyle olsa hiç gelsin istememne kadar sabırlı ve anlayışlısın maşallah
hoşgeldin canım
Menülerin harika valla afiyet olsun
Sabır kuzum sabır... bak ben 84 kilo ile başladım. 1-2 kere spor yapmayı denedim ama kilo problemimden dolayı kalbimi ve vücudumu çok yoruyordum. İnan elimi kaldıracak halim kalmıyordu. Sonra kendi kendime karar aldım. Yaparsam yürüyüş yapıyorum. Onun dışında sadece yediklerime dikkat ediyorum ve dün tartıda 77,8 geldim. Fakat 75in altına indiğimde spora başlayacağım sarkma olmasını istemediğim için. Sen de çok kasma olur mu kuzum. Yediklerine dikkat et bir müddet. Sonra her şey yoluna girer.
Kaptanııım sabah uyandığımda hala midem bulanıyordu. Ve ishal olmuştum. ( açıkçası ishal olmama sevindim)
Kahvaltı yaptıktan sonra bir şeyim kalmadı. Gayet iyiyim. Bir de eşim de rahatsız olmuş dönerden. Tövbe ettik bir daha dışardan yemeyeceğiz.
Aynen canım yine erkenden uykum geldi bazen oluyo böyle nasıl yattığımı anlamıyorum bileKizlar d’un gece dokuzda uyumus kalmisim cocukla sport bildirimi yapamadim
Sabah in besi acliktan uyandim karnimdan korkunc sesler geliyo muftaga gitmeye korkuyorum valla
Sorma süpürgem akşam bdv okumaya daldım bitmek bilmedi film gibi devamını merak ettim sürekli sonra bir uykum geldi sürekli üzücü hikayeler duyunca bana bir halsizlik çöktü sonra uyuyakaldım.bir daha yok bdv falan@Jasminium84 @asliogretmen @elfkkkBeyaz leylak @Ezogelin56 @Breeze96
Dünkü menüler nerde siz nerdesiniz heyyy ?
1 ay bi düzene girdi sonra hooop başaOyy hala düzene girmedi mi canım. Allah kolaylık versin
Polemiğe girip banlanma daSorma süpürgem akşam bdv okumaya daldım bitmek bilmedi film gibi devamını merak ettim sürekli sonra bir uykum geldi sürekli üzücü hikayeler duyunca bana bir halsizlik çöktü sonra uyuyakaldım.bir daha yok bdv falan
Ayy öyle şeylerde mi varPolemiğe girip banlanma dabanlanırsanız kadınlar kulübünün iletişim numarası var tartı bildiriminizi Kazen aracılığıyla bize iletebilirsiniz
Bi şey olmuyor kız ben çok banlandım en fazla 2 güne dönüyorsunAyy öyle şeylerde mi varbirine cevap verdim ama ne yapınca banlanıyor öyle uslupsuz konuşmadım fikrimi söyledim sadece amann aman uzak dururum bi daha
Niran banlanmıştı bi kere listede iken kadınlar kulübünün iletişim numarasıyla tartı fotoğrafını göndermişti ordan kalmış aklımdaAyy öyle şeylerde mi varbirine cevap verdim ama ne yapınca banlanıyor öyle uslupsuz konuşmadım fikrimi söyledim sadece amann aman uzak dururum bi daha
Haa iyi o zaman ama resmen kovulmak gibi ya gurur kırıcı haksız yere banlanırsam dönmeyebilirimBi şey olmuyor kız ben çok banlandım en fazla 2 güne dönüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?