- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.281
Tok karnına çıkan rakam iyi bence. Eksi de olabilirsin bu haftaaaaaa
Günaydın kuzucanım. ne hoş böyle neşeli olman beni de neşelendirdin.menüne de bayıldım. hem sağlıklı hem hafif :13: aynen böyle devaam
dipnot: sabah uğrayıp kaçma, gün içindede bekliyorum
günaydın kızlarrr :) nasılsınız??? sabah bi uyumuşumki sormayınsayın dukancılar birşeycikler sorucam bu yana toplanın. şimdi ben cumaya kadar atak yapmak istiyorum böyle kendime bi motivasyon gelsin diyerekten. bugün başladım elime aldım yoğurdumu yiyorum da bu hindi füme dediğiniz zımbırtı yok burada :S ne yapsamki :S yumurta tavuk falan diare etsemde bıkarım arada değişik birşeyler olsun isterim
Hindi Füme yerine başka şarküteri ürünleri al cicim.Jambon fln.Bir çok yerde bulursun.Ben polonez marka olanlara bayılırdım dukan yaparken.
günaydın kızlarrr :) nasılsınız??? sabah bi uyumuşumki sormayınsayın dukancılar birşeycikler sorucam bu yana toplanın. şimdi ben cumaya kadar atak yapmak istiyorum böyle kendime bi motivasyon gelsin diyerekten. bugün başladım elime aldım yoğurdumu yiyorum da bu hindi füme dediğiniz zımbırtı yok burada :S ne yapsamki :S yumurta tavuk falan diare etsemde bıkarım arada değişik birşeyler olsun isterim
hımm olabilir poloneze bakayım ya ben aslında diyetisyene gidiyorumda bu hafta kaçamaklar oldu falan o yüzden spor falanda yapıp proteine ağırlık vererek yağ yakmak kilo kaybı sağlamak istiyorum cumaya kadar en azından. çünkü bayaaa önce dukan atak evreini denemiştim ve yaklaşık 3.5 kilo verdim 5 günde :) o yüzden belki işe yarar tekrardan diyerekten şey ettim. zaten bu hafta belki diyetisyeni bırakabilirim. şubat 24 e kadar sürdürüp sonrasında dukana dönüş yapabilirim yine belkide bilemiyorum
kuzum bence senin atak yapman daha sonrasında normale döndüğünde kilo almana neden olabilir. :26: ama sen bilirsin. bir de atakta iyi kilo verirsin ama sonra duraklarsın. ben ve eminenin başına geldiği gibi. kabus yaşarsın yani. ben o yüzden sana atak tavsiye etmemilla yapıcam diyorsan en fazla %2 yağ oranı olan ve içinde patates nişastası olmayan polonez marka hindi füme alabilirsin. o olmadan da 4 gün dayanabilirsin. lor peynirin varsa. yoksa bim den kaanlar marka lor alabilisin o da %1 yağlı. yulaf kepeğin var mı? yoksa açlık çekebilirsin ve de kabızlık. biz emineyle yulaf kepeğini hiç aksatmadık ona rağmen kabızittin olduk. hatta emine yine öyle sanırım. yani ne alacaksan peynir, süt, yoğurt, şarküteri vs. hepsi %2 yağlı olmalı en fazla ve patates nişastası içermemeli. tabiki şeker vs. de içermemeli.
bence sen kendi kendine dukan yapabilecek psikolojide değilsin büşracım. diyetisten seni motive ediyor. yağına bakıyor, yağ parçalaman seni motive ediyor. onu bırakırsan bunların hiçbiri olmayacakduraklarsan ne yapacaksın? kendini sıkıp savaşıp yenecek misin, yoksa pes mi edeceksin? bak bu çok önemli. kendinden eminsen dukan yapabilirsin. ama bence elinde böyle güzel bi fırsat varken diyetisyenin de iyi ve ilgiliyken devam et derim.
Bi bebiş yaptık işleri biriktirip biriktirip önüme koydular ssz bi nefes aldırmıyorlar ki kaç gündür keyif yapayım nette:))))))))))) Çalışmaya mı geldik allahhh allahhhhhhhhhhh:)))))))))))))
Gelirim şekerim merak etme hergün biraz daha kolaylıyorum işleri.Birde arada bakıyorum kimseler yok:))))
ayy sen şimdi böyle deyince bilemedimde ya ben motivasyon için şuanda kilo kaybına ihtiyaç duyuyorumsonrasında düzenli olarak diyetime devam ederim diyorum çünkü benm diyetimde zaten şeker yok yağ ise çok az miktarda var. yani özel olarak dışarıdan tüketim yok ama işte sebzeden yemekten aldıklarım var. yani ne bileyim en azından cumaya kadar falan belki şişliğim giderdi ederdi diye düşündümde atak evresini bıraktıktan sonra kilo mu alırımki acaba? daha önce yaptıımda çok çok uzun bir süre almamıştım ben kilo
sabah aç karnına tartıldın mı kuzum? dün bahsettiklerinden ben seni ekside düşünüyorum şuan. kilo vermek istiyorsan madem diyetin de yağ ve şeker de yok, sen de spora, suya ve yeşilçaya yüklen. istersen atak yap ama ataktan sonra kitapta da yazan kaçınılmaz duraklama evresinin geleceğini bil. yani yine aynı duruma düşeceksin. bu sefer ne yapacaksın onu bilemem.benim sana tavsiyem bu hafta da kilo veremezsen gidip diyetisyeninle konuşup, bi çözüm istemendir.
Buseeeeeeeeegene gec kaldim yaaa burasiyla orasi arasinda bir saat fark var oglani okula kocayi ise sabahki tempomu gorsen acirsin kiz neyse aksama kadar rahatim yani geckaldim ya ozur dilerim .Simdi tartildim ama kahvaltimi yaptim karnim tok simdiden 1 litreden fazla su ictim falan ve persembeden beri kabizittin olunca kilom ayni gorunuyo sen ne yaptin yumrugu attin miiiiiii
yarın öğlen gidicem diyetisyene zaten tatlım ama şu var ya biraz moral motivasyona ihtiyacım var yani açıkçası. ekside değilim 71.5 çıktım yine ama tuvalet ihtiyacımı gidermeden ve kıyafetlerle yani. şuan - lerdeyim ona eminimde ben şöyle 1 - 2 kilo veririm cumaya kjadar 69 ları gördümmü tüm motivasyonum geri gelir bana :) sonra bi dahada gitmez bak
Buse bi yumrukta ben atiyim sana durkızlar size topic e bakıp gitmeyin, geldiğinizde yazın diyorum.
canım sen bilirsin. sonrasında duraklarsan yine aynı duruma düşeceksin. gayet de düşecek o motivasyonçok ani kilo vermek istiyorsan sebzeyi, meyveyi azalt, proteini arttır, ama sebzeyi meyveyi komple çıkarma bence. hem düzenin komple bozulmaz, hem kilo verirsin.
iyiyim canım sağol..Geçmiş olsun..Şimdi nasılsın?
yahu benimki yanlış alarmmış..asılnda yanlış değilhoppiş sen bizim herşeyimizsiinben de regl oldum dün gece ve reglim kesilirse diye korkumdan ağrıma rağmen ilaç da almıyorum şuan çok zor oldum zaten ooff :26:
ben yaptım kahvaltımıyumruk harekatındayım hoppiş
..canım dana jambon alabilirsin ki arkadaşlarda söylemişler zaten..işte dukanın en sevmediğim yönlerinden biri..çeşit azgünaydın kızlarrr :) nasılsınız??? sabah bi uyumuşumki sormayınsayın dukancılar birşeycikler sorucam bu yana toplanın. şimdi ben cumaya kadar atak yapmak istiyorum böyle kendime bi motivasyon gelsin diyerekten. bugün başladım elime aldım yoğurdumu yiyorum da bu hindi füme dediğiniz zımbırtı yok burada :S ne yapsamki :S yumurta tavuk falan diare etsemde bıkarım arada değişik birşeyler olsun isterim
oo buse pek kaptan gördüm seni bebişim:82:..bu hafta sonuna (cumaya) kadar bekleyip bencede izinli yazılması en iyisi..döndüğünde kendisi içinde kolaylık olur..facede kayıtlı değilki dürtsembtlbetul adlı arkadaşı tanıyan birisi ona msj atsın. herkes görüşünü belirtsin, görüş belirtmeyenler onaylamış kabul edilecek ve btlbetul arkadaşımız şayet gelmezse, haftaya da ortalamamızı etkilememesi için "izinli" yazılacak. takımdan diskalifiye edilmeyecek yani. izinli olacak.
artık şu veya bu sebeple bu takımı listenin sonlarında görmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?