- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.941
D’un baya bozuldu moralim uyumusum yine erkenden iyikide uyumusum cocugu uyutunca o sitresle kalkip cayin yaninda kesin bisiler yerdim heraldeNeyse dereceyi etkilememis canm, olsun haftaya girersin listeye ayni motivasyonla devam et bozma
Afiyet olsun canimGünaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım
03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz
17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori
U UcanSupurge
Saol canim
Ben bişeyimi kaçırdım ne oldu kumsalcığımD’un baya bozuldu moralim uyumusum yine erkenden iyikide uyumusum cocugu uyutunca o sitresle kalkip cayin yaninda kesin bisiler yerdim heralde
Boşver takma cnm ya dk 1 gol 1 olmuş resmenGünaydın kizlar
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahtiayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Evet canim gecen hafta tartiya isim tarih yazili kagit koymadigim icin listeden cikarildim haftaya gircem insallahBen bişeyimi kaçırdım ne oldu kumsalcığımzehranın alıntıdından bişey anlamadım listeyle ilgili bir sıkıntı mı oldu
Koymadığın gözümden kaçmış hiç farketmedim yoksa uyarırdık .Ben de ilk iki hafta bekledikten sonra 3.hafta gireceğim diye beklerken kağıdı koymamıştım giremedim baya canım sıkılmıştı neyse haftaya girerim dedim bu seferde izinden döndüğüm için izin kiloma gelmem gerektiğini öğrendim,Evet canim gecen hafta tartiya isim tarih yazili kagit koymadigim icin listeden cikarildim haftaya gircem insallah
Aynen canım bu defa daha muhteşem bir girişle girecek inanıyorum benKoymadığın gözümden kaçmış hiç farketmedim yoksa uyarırdık .Ben de ilk iki hafta bekledikten sonra 3.hafta gireceğim diye beklerken kağıdı koymamıştım giremedim baya canım sıkılmıştı neyse haftaya girerim dedim bu seferde izinden döndüğüm için izin kiloma gelmem gerektiğini öğrendim,epey uzun süre listeye giremedim ama çok güzel kilolar verdim sanki listedeyişim gibi hissettim.burada olunca listede ve ya free bişekilde motive oluyor insan.tabi listede sorumluluk daha fazla ama haftaya olur inşallah sorun değil
Afiyet olsun canım çok güzel03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek
15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk
19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)
Su:2 lt
Afiyet olsun canım03.04.2021 menü @masal3487
12.30
Sade Türk kahvesi
13.40
Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )
Haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
16.30
Sade Türk kahvesi
Sade soda
1 tane taze hurma
18.45
Marul salatası( üzerine bir parça şinitzel ile yağsız pişmiş döner )
20.20
Filtre kahve
Su: 2 litre
Afiyet olsun canımU UcanSupurge
3 mart menum
sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek
ara 14:00 café latté
aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)
su 3 litre
Afiyet olsun...3 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 muz
Akşam:16.00
2 kepçe yayla çorbası
4 YK (fırın poşetinde etsiz türlü pişirdim yağsız)
Salata
Su:2 litre
Spor: yapamadım.
U UcanSupurge
Kısırı biraz tüketmen dışında gayet iyi canım. 5 gün boyunca kurabiye yeme artık3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK
16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde
19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay
Şu 2 litre
Afiyet olsuuun3 Nisan Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal
18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma
3 litre su
U UcanSupurge
Lahmacun ve pilav aynı gün olmasaymış çok güzel olurmuş canım.Kızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayim @sabahvesen
Sabah 08.30
İki haşlanmış yumurta,bir dilim peynir,bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Bir tane lahmacun,yoğurt,çay
Ara sade türk kahvesi
Aksam 19.00
Altı kaşık sade pırasa yemeği,iki yemek kaşığı kavurmalı sebzeli pirinç pilavı,ayran
2.5 litre su içildi.
Kayınvalidemi pırasa yemegiyle karşıladımneyseki kavurmalı,sebzeli güzel bir pirinç pilavı da yapivermistim yanına.Cok güzel gorunuyordu dayanamadım iki kaşık kadar yedim.
Afiyet olsun canımGünaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım
03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz
17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori
U UcanSupurge
Evi b.K götürse nolcak bebeyle mi uğraşacaksın dersle miGünaydın kizlar
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahtiayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Benim kayınvalidem de misafirliğe geldiğinde eline bezi almış her yeri silmeye çalışıyordu. ( ben temizlik yapmayı sevmem, haftalık kadın geliyor temizlik yapıyor evimde)Günaydın kizlar
Sildiysen sildin ne soluyosun , bide bebekli ev ole olur kusur bulmaya mı geldın yardımamı hayret bişeyGünaydın kizlar
Olmaz yazman lazım demi U UcanSupurgeGünaydın Kızlar
Yazamıyorum detaylı menü falan ama takipteyim ve 2 gündür dikkat ediyorum. Asayiş berkemal merak etmeyin
Benım annem de mesela , tezgahın ustu çay lekesı olmuş hep, cifledim dıye soluyo, anne olunca darılınmıyı, hıs solemese de olur goruyom zaten tertemız olmus kim yapmış ,ben olmadgıms gore o :)) ya o nesil biraz da oyle , herseyı konusuyolar, bunu kaynanasolese takıyosun işte ,anne de yapıo cogu seyı de niyetındrçen emın oldgun için takmıosun, belki senım kaynana da ıyu niyetlı yada yapısı oyledır sen dahs ıyı tanırsınGünaydın kizlar
Giyin tabi giyinGünaydın canlarım... tartı için son 5 gün
bu 5 günde ne güzel kilolar verilir. Ayrıca yaz da geldi sayılır. 2 ay sonra çok güzel elbiseler giymeyelim mi??
Hasta filan olsan neyse de kimseye kalmamış yani hoş ben doğumdan sonra bile tuvalet banyo vs kendim yıkadım küçük kızkardeşim evi süpürür toz alırdıBenim kayınvalidem de misafirliğe geldiğinde eline bezi almış her yeri silmeye çalışıyordu. ( ben temizlik yapmayı sevmem, haftalık kadın geliyor temizlik yapıyor evimde)
Anne ne yapıyorsun sen dedim. Kızım duramadım her yer tozlu gibi geldi dedi. ( kendisi de pek temizlik yapmaz, niye böyle bir hareket yaptı anlam veremedim)
Ben de sen misafirsin bırak o bezi geç içeriye otur dedim. Bıraktı bezi geçti oturdu. Hiç öyle şeylere gelememayrıca evim pis olsa bile temizlemek kimsenin haddi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?