Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim

D’un baya bozuldu moralim uyumusum yine erkenden iyikide uyumusum cocugu uyutunca o sitresle kalkip cayin yaninda kesin bisiler yerdim heralde
Ben bişeyimi kaçırdım ne oldu kumsalcığım zehranın alıntıdından bişey anlamadım listeyle ilgili bir sıkıntı mı oldu

Boşver takma cnm ya dk 1 gol 1 olmuş resmen

Günaydın kızlar
Mutfağı akşam toparlamamistim uyanınca onu toparladim dedim ben banyoya girince bı güzellik yaparsın kapattım yatak odası tarafını aheste aheste duş aldım aimdi saçlarımı tariycam kahvaltı hazır olan kadar oyalancam sanırım güzel bı gün olsun hepimiz için insAllah

Evet canim gecen hafta tartiya isim tarih yazili kagit koymadigim icin listeden cikarildim haftaya gircem insallah
Koymadığın gözümden kaçmış hiç farketmedim yoksa uyarırdık .Ben de ilk iki hafta bekledikten sonra 3.hafta gireceğim diye beklerken kağıdı koymamıştım giremedim baya canım sıkılmıştı neyse haftaya girerim dedim bu seferde izinden döndüğüm için izin kiloma gelmem gerektiğini öğrendim, epey uzun süre listeye giremedim ama çok güzel kilolar verdim sanki listedeyişim gibi hissettim.burada olunca listede ve ya free bişekilde motive oluyor insan.tabi listede sorumluluk daha fazla ama haftaya olur inşallah sorun değil

Aynen canım bu defa daha muhteşem bir girişle girecek inanıyorum ben kumsal68

Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım
U UcanSupurge
3 mart menum

sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek

ara 14:00 café latté

aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)

su 3 litre
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun...
3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK

16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde

19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay

Şu 2 litre
Kısırı biraz tüketmen dışında gayet iyi canım. 5 gün boyunca kurabiye yeme artık
3 Nisan Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal

18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

U UcanSupurge
Afiyet olsuuun
Lahmacun ve pilav aynı gün olmasaymış çok güzel olurmuş canım.
Afiyet olsun canım

Evi b.K götürse nolcak bebeyle mi uğraşacaksın dersle mi hayret yani. Takılma bence

Benim kayınvalidem de misafirliğe geldiğinde eline bezi almış her yeri silmeye çalışıyordu. ( ben temizlik yapmayı sevmem, haftalık kadın geliyor temizlik yapıyor evimde)
Anne ne yapıyorsun sen dedim. Kızım duramadım her yer tozlu gibi geldi dedi. ( kendisi de pek temizlik yapmaz, niye böyle bir hareket yaptı anlam veremedim)
Ben de sen misafirsin bırak o bezi geç içeriye otur dedim. Bıraktı bezi geçti oturdu. Hiç öyle şeylere gelemem ayrıca evim pis olsa bile temizlemek kimsenin haddi değil.

Sildiysen sildin ne soluyosun , bide bebekli ev ole olur kusur bulmaya mı geldın yardımamı hayret bişey

Benım annem de mesela , tezgahın ustu çay lekesı olmuş hep, cifledim dıye soluyo, anne olunca darılınmıyı, hıs solemese de olur goruyom zaten tertemız olmus kim yapmış ,ben olmadgıms gore o :)) ya o nesil biraz da oyle , herseyı konusuyolar, bunu kaynanasolese takıyosun işte ,anne de yapıo cogu seyı de niyetındrçen emın oldgun için takmıosun, belki senım kaynana da ıyu niyetlı yada yapısı oyledır sen dahs ıyı tanırsın

Günaydın canlarım... tartı için son 5 gün
bu 5 günde ne güzel kilolar verilir. Ayrıca yaz da geldi sayılır. 2 ay sonra çok güzel elbiseler giymeyelim mi??
Giyin tabi giyin
Hasta filan olsan neyse de kimseye kalmamış yani hoş ben doğumdan sonra bile tuvalet banyo vs kendim yıkadım küçük kızkardeşim evi süpürür toz alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…