Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9 Kasım’da bu mesajlardan sonra gelmedi canım Dream00

17 mayısa kadar ucrersız ızın,sonra çıkış. Tabi 17 mayısta işten çıkarma yasagı biterse.. bitmesse ucrersız ızne devam galıba.... Belırszlıkk

Yarim kepce yedim cok siskinlik yapmasin diye bol salata yedim

Afiyet olsun canim cok sıkldm baliktan yaa hic yiyesm gelmiyor
Trabzon’da balıktan sıkılmak oldu mu hamileliğimin başında bi gün balık yedik kızım üstüme kustu balık kokusundan iğrendim daha da yiyemedim

Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim

Aman canım dikkat et geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…