- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.301
iyiyim canım sağol..
oo buse pek kaptan gördüm seni bebişim:82:..bu hafta sonuna (cumaya) kadar bekleyip bencede izinli yazılması en iyisi..döndüğünde kendisi içinde kolaylık olur..facede kayıtlı değilki dürtsem
canım foruma gelse buraya uğramamzlık edeceğini zannetmiyorum zaten..facesinde olan varsa oradan mesaj atabilir aslında..Ben özelden yazdım ama henbüz cevap yok.Nete gelecek zamanı olmamıştır belki.
kızlar tahlil sonuçlarımı aldım..kansızmışım(ki biliyordum zaten)..doktor ilaç verdi üç kutu..bitince tekrar tahlil yapacak..aşkitomda bir şey yok şükür..
..benimkide FeriFer canım..üç kutu bitince tekrar gel dedi, bakalım ne olacak..sana çook kolay gelsin ama siz tatile çıkmadınızmı kuzum??neden halen ders çalışıyorsun??geçmiş olsun canım :) bendede var aynı dert tir tir titriyorum evde o yüzdendışarı ya çıkıp ders notlarını alıcam yarın ve cuma günü bütünleme sınavına giricem yarınki rusça cuma günki yatırım projeleri rusça yine hadi biraz geçerim de yatırımdan zerre anladığım yok ama üşüyorum hemde çok fazla gidip notları almaya dermenım yok. banada 4 kutu yazdı hap f ile başlıyor yanlış bilmiyorsam. onunla düzelecekmiş öyle dedi içiyorum şimdilik 2. kutuya geçtim sayılır ama henüz bir faydası yok gibi.
bu arada bir önceki mesajını alıntılamadım cnm bnm burdan yazayım cvbımı. buseb iyi dedi nasılsa diyetim var biraz protein ağırlıklı olarak yaparım ama meyveyle desteklerim onu cumaya kadar büyük değişim göreceğimden eminim :)
neyse canocanlar kaçtım ben ( canocan nerden takıldıysa evde pineklerken pis 7 li izlemekten oldu sanırım) biraz yürüyüş biraz gezmek ve sonunda evhadi kendinize cici bakın :)
Hadi geçmiş olsun ...kızlar tahlil sonuçlarımı aldım..kansızmışım(ki biliyordum zaten)..doktor ilaç verdi üç kutu..bitince tekrar tahlil yapacak..aşkitomda bir şey yok şükür..
geçmiş olsun canım :) bendede var aynı dert tir tir titriyorum evde o yüzdendışarı ya çıkıp ders notlarını alıcam yarın ve cuma günü bütünleme sınavına giricem yarınki rusça cuma günki yatırım projeleri rusça yine hadi biraz geçerim de yatırımdan zerre anladığım yok ama üşüyorum hemde çok fazla gidip notları almaya dermenım yok. banada 4 kutu yazdı hap f ile başlıyor yanlış bilmiyorsam. onunla düzelecekmiş öyle dedi içiyorum şimdilik 2. kutuya geçtim sayılır ama henüz bir faydası yok gibi.
bu arada bir önceki mesajını alıntılamadım cnm bnm burdan yazayım cvbımı. buseb iyi dedi nasılsa diyetim var biraz protein ağırlıklı olarak yaparım ama meyveyle desteklerim onu cumaya kadar büyük değişim göreceğimden eminim :)
neyse canocanlar kaçtım ben ( canocan nerden takıldıysa evde pineklerken pis 7 li izlemekten oldu sanırım) biraz yürüyüş biraz gezmek ve sonunda evhadi kendinize cici bakın :)
Buse bi yumrukta ben atiyim sana dural bi daha bi daha bak bunlar kesin ise yariycak ben de persembe sonucuna gore yumruklayip yumruklamamaya karar verecem hala tuvalet olayi yok kilom sabit bi gram asagi ya da yukari oynamaz mi yaaaa tartimi bozuldu ne alahalaaaaaaa anlamdim gitti
mantıklı geldi canım bende öyle yaptım :) sabah kahvaltıda yarım yağlı yoğurt yedim öğlen 3 parça baget yedim ızgara ve 2 tane portakal yedim şu ana kadar. birazdan giyinip yürüyüş niyetli arkadaşıma gideceğim :) makyaj malzemelerim gelecekti :) onları alıcam :)
Ayyy ne kadar çok çalıştım:))
Kızlarrrrrrrrrrrr ikinci kez teyze oluyormuşum...Sıcak haber vallahi şimdi kardeşim geldi.Dr kontrolünden geliyormuş :))) Minik kuzumun da bebişi olacakmış.
Çok duygulandım yahuu..Bıcırlarımız çoğalıyor.
Bu arada öğle menüme de uydum kızlar.
Salata ve közlenmiş patlıcan biber salatası yedim.20 dk yürüdüm.
öğle yemeğim az olsu diye çayla Eti form çikolatalı bisküvi yedim.(şu paketinde 4 tane olanlardan)
Şimdi de bir kase yoğurt yedim geldim.
iyiyim canım sağol..
yahu benimki yanlış alarmmış..asılnda yanlış değiloff şöyle oluyo anlatimm..benim bazı aylarda reglden iki gün önce normal regl ağrılarına benzer ağrım oluyor ve iki gün sonra tak diye oluyorum ..bu seferde öyle oldu zannımca..ağrı var , gelen giden yok akşama sabaha olurum herhal, bekliyorum .......
..canım dana jambon alabilirsin ki arkadaşlarda söylemişler zaten..işte dukanın en sevmediğim yönlerinden biri..çeşit az
oo buse pek kaptan gördüm seni bebişim:82:..bu hafta sonuna (cumaya) kadar bekleyip bencede izinli yazılması en iyisi..döndüğünde kendisi içinde kolaylık olur..facede kayıtlı değilki dürtsem
Yumrukla kilo inecekse yumruk manyağı yaparım kendimi vallahi:))))))))) Bu hafta bende hiç tartılmadım ama bakalım ne olacak.Olmazsa da olur neticede bugün olmazsa yarın inecek..Yatırım yaptım kabul ederim.
kızlar tahlil sonuçlarımı aldım..kansızmışım(ki biliyordum zaten)..doktor ilaç verdi üç kutu..bitince tekrar tahlil yapacak..aşkitomda bir şey yok şükür..
İyi akşamlar canlarım.Bugünüde çok şükür tamamladık...
hahaaa..niye memnun olmiiimm bebişim..pek memnunum , şükela!..ee bugüne bugün kaptan yardımcısıyımtakımı ileriye götürmek görevlerimden biri. ayrıca izinli yazmazsak ve bir dahaki haftaya da yine bildirimde bulunmazsa 3. kez üst üste olduğundan yarışma kuralları gereği arkadaşımızı diskalifiye etmek zorunda kalırız. oylama yapalım demedin mi bak yapıyoruz hoppiş noldu memnun olmadın mı yoksaaaa
ohh çok sevindim aşkitonda bir şey çıkmamasına. sen de ilaçları düzenli kullan bakalım, düzelir inşallah
:
hahaaa..niye memnun olmiiimm bebişim..pek memnunum , şükela!..
Ferifer kullanan fistiklar ilac ise yariyor mu yariyooooooo ama sonuna kadar kullanin sadece kan duzeyini duzenlemio melek gibi oluyosunuz ben onu icerken oglum farketmis anne hicbiseye sinirlenmiyodun sen n'olur gene ic o ilactan der durur hala ammmmmaaaaa velakiiiiiin anacim istah falan acmadi ama nasil oldu anlamadim ben 5 kilo koymustum ilaclardan sonra soooliiiim dedim yani bol et falan tuketerek alternatif yollar arayabilirsiniz ama doktordan iyi bilecek degilim tabii siz gene de bi danisin derim..benimkide FeriFer canım..üç kutu bitince tekrar gel dedi, bakalım ne olacak..sana çook kolay gelsin ama siz tatile çıkmadınızmı kuzum??neden halen ders çalışıyorsun??
bugunun menusu
sabah:hindi salam,b.peynir,yumurta karisimli omlet
ara:kucuk yogurt
oglen: balik izgara
aksam:2 kofte:120:yiyemedim
ara;tatlandiricili yarim kilo yogurt
Bu aksam esimle kuafore gittik o saclarini estirdi ben kaslarimi aldirdim ve calisan kiz bana Emine abla sen kilo mu verdin cok zayiflamis gordum seni dedi essek kafam atladim evet dedim aaaaa oylemi hiiic farkinda degilim falan die azcik uzatsana tadini cikarsana ''evet'' ugras ugras oldu mu simdi ''evet''
Beni bi sen anliyosun Buseeeee ama ilk gunler nasil da ahkam kesiodum di mi yok tatlisiz bi hayat yok ben onu hayatimdan cikaricam falan Yalaaaaaaaaaan allahtan tatlandirici var haaa gerci gun asiri falan yiyorum cok sik degil ama nefsimi tatmin edio yatio ustelik evdekiler donatyarım kilo tatlandırıcılı yoğurtnasıl bir tatlı tutkunu olduğunu burdan anlıyorum emineeee o tatlandırıcı olmasaydı senin halin nolurdu düşünemiyorum.
ayyy çok güldüüümoldu mu hiç emine cidden oldu mu yani bundan sonra daha dikkatli ol, rolüne iyi çalıış bakalım ben yarın eksiye inebilmiş olacak mıyım? regl oldum ya sonunda belki inmişimdir, öyle geliyor bana ama bilinmez tabi.
..benimkide FeriFer canım..üç kutu bitince tekrar gel dedi, bakalım ne olacak..sana çook kolay gelsin ama siz tatile çıkmadınızmı kuzum??neden halen ders çalışıyorsun??
Bana da evdeyken izledim bol bol kankeytalar takıldı kaldı:))))))))))))
menü güzel.ooh bayılırım makyaj malzemelerine
Ferifer kullanan fistiklar ilac ise yariyor mu yariyooooooo ama sonuna kadar kullanin sadece kan duzeyini duzenlemio melek gibi oluyosunuz ben onu icerken oglum farketmis anne hicbiseye sinirlenmiyodun sen n'olur gene ic o ilactan der durur hala ammmmmaaaaa velakiiiiiin anacim istah falan acmadi ama nasil oldu anlamadim ben 5 kilo koymustum ilaclardan sonra soooliiiim dedim yani bol et falan tuketerek alternatif yollar arayabilirsiniz ama doktordan iyi bilecek degilim tabii siz gene de bi danisin derim
Bu aksam esimle kuafore gittik o saclarini estirdi ben kaslarimi aldirdim ve calisan kiz bana Emine abla sen kilo mu verdin cok zayiflamis gordum seni dedi essek kafam atladim evet dedim aaaaa oylemi hiiic farkinda degilim falan die azcik uzatsana tadini cikarsana ''evet'' ugras ugras oldu mu simdi ''evet''
Beni bi sen anliyosun Buseeeee ama ilk gunler nasil da ahkam kesiodum di mi yok tatlisiz bi hayat yok ben onu hayatimdan cikaricam falan Yalaaaaaaaaaan allahtan tatlandirici var haaa gerci gun asiri falan yiyorum cok sik degil ama nefsimi tatmin edio yatio ustelik evdekiler donatfalan yerken ben yemiyerek ulan ne iradeliymisim diorum cok da hosuma gidio ah biraz kendimi halsiz hissetmesem eskisi kadar spor yapabilsem ben biliorum harikalar yaratabilecegimi ama hepsi bi arada olmuo sanirim
Buseee desene sen de benim gibi muradina erdin yani regl olayi senin beklenenindi Tuvalet olayi da benim ohhh dunya varmis allah aratmasin wallahi kardis oooole bekle bekle cok zormus yaniBu arada neler konusuyoruz ama insanin ic sesi gibi sadece kendi kendine dusunduklerini burda bu kadar rahat paylasmasi guzel sanki yillardir birbirimizi taniyor coook yakin arkadaslar olduk,Bence sen eksiye indin o yumruklar bosa degil ama olurda inemesen bile bu diyetin sonu degil bu tikanma oluyormus normal ne yapiyoruz sabretmeye devaaaaam aynen pesetmek yok cunku biliyoruz ki bir hafta once iki hafta sonra kesin gidecekler
simdi arkadaslar bir rivayet dior ki;protein diyetleri kaslari eritiyor kaslar daha agir geldigi icin yaglara gore azcik bile gitse tartida coooook kilo vermis gibi gozukuyorsunuz diger bir rivayet ;ise eti tavaya atiyoruz yag erimeden et pise mi once yaglar gidio ben hangisine inanacagimi bilemiorum siz ne dusunuyorsunuz.
sorma canım bende güya satış yapma amaçlı üye oldum para kazanıcaktımaltımda 7 üyem var ama ben hala kendi aldıklarımın parasını karşılamak bi yana bu ay tam 150 tl üstüne para ekliycem annem artık illallah dedei evde her çeşit cilt bakım malzemesi, milyon tane ruj göz kalmei var ben aynı renjkten ama ambalajı farklı ürünb görünce hala ayyyyy ne kadar güzell falan diyorum ve dayanamayıp alıyorum onun simi bunun matlığı şunun rengi derken koca bir dolap dolusu makyaj malzemem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?