Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bu topiğe girince reyting tavan oluyo vallahi..ahanda sizde görün:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
hoppidicik,
lypsa+

Ben özelden yazdım ama henbüz cevap yok.Nete gelecek zamanı olmamıştır belki.

kızlar tahlil sonuçlarımı aldım..kansızmışım(ki biliyordum zaten)..doktor ilaç verdi üç kutu..bitince tekrar tahlil yapacak..aşkitomda bir şey yok şükür..

kızlar tahlil sonuçlarımı aldım..kansızmışım(ki biliyordum zaten)..doktor ilaç verdi üç kutu..bitince tekrar tahlil yapacak..aşkitomda bir şey yok şükür..

geçmiş olsun canım :) bendede var aynı dert tir tir titriyorum evde o yüzden dışarı ya çıkıp ders notlarını alıcam yarın ve cuma günü bütünleme sınavına giricem yarınki rusça cuma günki yatırım projeleri rusça yine hadi biraz geçerim de yatırımdan zerre anladığım yok ama üşüyorum hemde çok fazla gidip notları almaya dermenım yok. banada 4 kutu yazdı hap f ile başlıyor yanlış bilmiyorsam. onunla düzelecekmiş öyle dedi içiyorum şimdilik 2. kutuya geçtim sayılır ama henüz bir faydası yok gibi.

bu arada bir önceki mesajını alıntılamadım cnm bnm burdan yazayım cvbımı. buseb iyi dedi nasılsa diyetim var biraz protein ağırlıklı olarak yaparım ama meyveyle desteklerim onu cumaya kadar büyük değişim göreceğimden eminim :)

neyse canocanlar kaçtım ben ( canocan nerden takıldıysa evde pineklerken pis 7 li izlemekten oldu sanırım) biraz yürüyüş biraz gezmek ve sonunda ev hadi kendinize cici bakın :)

..benimkide FeriFer canım..üç kutu bitince tekrar gel dedi, bakalım ne olacak..sana çook kolay gelsin ama siz tatile çıkmadınızmı kuzum??neden halen ders çalışıyorsun??

Hadi geçmiş olsun ...

Bana da evdeyken izledim bol bol kankeytalar takıldı kaldı:))))))))))))

ahah çılgın kadın bence senin kilo wc yüzünden sabit. yüklen bitki çaylarına, yüklen yeşil çaya diyoruum.

menü güzel. ooh bayılırım makyaj malzemelerine

tebrikler canııım. menüne gelinceee protein açısından düşük olmuş. tavuk balık vs. de ekle bu salataların yanına. onu istemezsen sabah kahvaltında yumurta ye.

ee bugüne bugün kaptan yardımcısıyım takımı ileriye götürmek görevlerimden biri. ayrıca izinli yazmazsak ve bir dahaki haftaya da yine bildirimde bulunmazsa 3. kez üst üste olduğundan yarışma kuralları gereği arkadaşımızı diskalifiye etmek zorunda kalırız. oylama yapalım demedin mi bak yapıyoruz hoppiş noldu memnun olmadın mı yoksaaaa

Yumrukla kilo inecekse yumruk manyağı yaparım kendimi vallahi:))))))))) Bu hafta bende hiç tartılmadım ama bakalım ne olacak.Olmazsa da olur neticede bugün olmazsa yarın inecek..Yatırım yaptım kabul ederim.

ay çok güldürdün beniii öyle yumruk değil adı yumruk harekatı, dukan kitabında geçen, duraklamada yapılan 4 günlük atak evresinin adı yerim seniiiiiiii

ohh çok sevindim aşkitonda bir şey çıkmamasına. sen de ilaçları düzenli kullan bakalım, düzelir inşallah

İyi akşamlar canlarım.Bugünüde çok şükür tamamladık...

iyi akşamlar fıstığım.

hahaaa..niye memnun olmiiimm bebişim..pek memnunum , şükela!..

..benimkide FeriFer canım..üç kutu bitince tekrar gel dedi, bakalım ne olacak..sana çook kolay gelsin ama siz tatile çıkmadınızmı kuzum??neden halen ders çalışıyorsun??
Ferifer kullanan fistiklar ilac ise yariyor mu yariyooooooo ama sonuna kadar kullanin sadece kan duzeyini duzenlemio melek gibi oluyosunuz ben onu icerken oglum farketmis anne hicbiseye sinirlenmiyodun sen n'olur gene ic o ilactan der durur hala ammmmmaaaaa velakiiiiiin anacim istah falan acmadi ama nasil oldu anlamadim ben 5 kilo koymustum ilaclardan sonra soooliiiim dedim yani bol et falan tuketerek alternatif yollar arayabilirsiniz ama doktordan iyi bilecek degilim tabii siz gene de bi danisin derim

bugunun menusu
sabah:hindi salam,b.peynir,yumurta karisimli omlet
ara:kucuk yogurt
oglen: balik izgara
aksam:2 kofte:120:yiyemedim
ara;tatlandiricili yarim kilo yogurt

Bu aksam esimle kuafore gittik o saclarini estirdi ben kaslarimi aldirdim ve calisan kiz bana Emine abla sen kilo mu verdin cok zayiflamis gordum seni dedi essek kafam atladim evet dedim aaaaa oylemi hiiic farkinda degilim falan die azcik uzatsana tadini cikarsana ''evet'' ugras ugras oldu mu simdi ''evet''

bugunun menusu
sabah:hindi salam,b.peynir,yumurta karisimli omlet
ara:kucuk yogurt
oglen: balik izgara
aksam:2 kofte:120:yiyemedim
ara;tatlandiricili yarim kilo yogurt

yarım kilo tatlandırıcılı yoğurt nasıl bir tatlı tutkunu olduğunu burdan anlıyorum emineeee o tatlandırıcı olmasaydı senin halin nolurdu düşünemiyorum.

ayyy çok güldüüüm oldu mu hiç emine cidden oldu mu yani bundan sonra daha dikkatli ol, rolüne iyi çalıış bakalım ben yarın eksiye inebilmiş olacak mıyım? regl oldum ya sonunda belki inmişimdir, öyle geliyor bana ama bilinmez tabi.

Beni bi sen anliyosun Buseeeee ama ilk gunler nasil da ahkam kesiodum di mi yok tatlisiz bi hayat yok ben onu hayatimdan cikaricam falan Yalaaaaaaaaaan allahtan tatlandirici var haaa gerci gun asiri falan yiyorum cok sik degil ama nefsimi tatmin edio yatio ustelik evdekiler donat falan yerken ben yemiyerek ulan ne iradeliymisim diorum cok da hosuma gidio ah biraz kendimi halsiz hissetmesem eskisi kadar spor yapabilsem ben biliorum harikalar yaratabilecegimi ama hepsi bi arada olmuo sanirim
Buseee desene sen de benim gibi muradina erdin yani regl olayi senin beklenenindi Tuvalet olayi da benim ohhh dunya varmis allah aratmasin wallahi kardis oooole bekle bekle cok zormus yani Bu arada neler konusuyoruz ama insanin ic sesi gibi sadece kendi kendine dusunduklerini burda bu kadar rahat paylasmasi guzel sanki yillardir birbirimizi taniyor coook yakin arkadaslar olduk,Bence sen eksiye indin o yumruklar bosa degil ama olurda inemesen bile bu diyetin sonu degil bu tikanma oluyormus normal ne yapiyoruz sabretmeye devaaaaam aynen pesetmek yok cunku biliyoruz ki bir hafta once iki hafta sonra kesin gidecekler

Son düzenleme:

bitti de bütünleme sınavlarım var maalesef 1 dersim FF biride DC geldi diğerleri baya tavan ama o ikisi düşük :S oturdum eşek gibi çalışıyorum bende aynı ilacı kullanıyrum canım :)

Bana da evdeyken izledim bol bol kankeytalar takıldı kaldı:))))))))))))

sorma yaa tv de başka birşey bulamıyorum izleyecek bana herşey yakışır var birde ancak işte vakit geçsin maksat az önce elime örgü aldım örüyorum şimdi

menü güzel. ooh bayılırım makyaj malzemelerine

sorma canım bende güya satış yapma amaçlı üye oldum para kazanıcaktım altımda 7 üyem var ama ben hala kendi aldıklarımın parasını karşılamak bi yana bu ay tam 150 tl üstüne para ekliycem annem artık illallah dedei evde her çeşit cilt bakım malzemesi, milyon tane ruj göz kalmei var ben aynı renjkten ama ambalajı farklı ürünb görünce hala ayyyyy ne kadar güzell falan diyorum ve dayanamayıp alıyorum onun simi bunun matlığı şunun rengi derken koca bir dolap dolusu makyaj malzemem oldu

evet canım bnm yaa doktor bana iştah açıyor dedi dikkat et dedi ve ne zaman içsem tatlı çekiyor canım :S

ay ne güldüm kız bana bak bundan sonra dersini iyi çalış aa yok canımm ne diyeti ne kilo vermesi kıyafettendir de hatta sen hiç bişi deme böyle bol bol giysiler giyin kilolu göstersin seni öyle git her yere kimseler anlamasın kilo verdiğini sonra hop kilo verince daracık pantalonları giy çık dışarı aaa eskiyi getir yeniyi götür kampanyası gibi değişim görsün millet :)

simdi arkadaslar bir rivayet dior ki;protein diyetleri kaslari eritiyor kaslar daha agir geldigi icin yaglara gore azcik bile gitse tartida coooook kilo vermis gibi gozukuyorsunuz diger bir rivayet ;ise eti tavaya atiyoruz yag erimeden et pise mi once yaglar gidio ben hangisine inanacagimi bilemiorum siz ne dusunuyorsunuz.

emineeemm ben korkumdan yoğurda tatlandırıcı bile atmıyorum şuan ataktayım biliyorsun. ben evde tatlı bir şey yapacağım zaman kendime, bundan sonra hep doğa tatlandırıcı kullanmayı düşünüyorum. şeker kullanmıycam bence sen de dene. nasılsa dışarda şekerli tatlılar tüketiriz. ama en azından evdeki tatlılarımız çok daha az kalorili olur ve tatlarından da bir şey kaybetmezler. misafir de kimse de anlamaz biz söylemedikçe bizim evde de neler yeniyor bir bilsen :26: sarmalar, patates kızartmaları, pastalar ooff, muzlaaaaaaarrr kendime şaşıyorum ben de irade konusunda. annem de bana hayran oldu valla kendimi tutabildiğim için ben anladım ki spor bu diyette çok önemli emine 20 dk bile olsa yürü mutlaka. zaten seyirde günde 25 dk yürüyüş veriyor dukan. fazla yürümesen de olur ama o 25 dk yürümemiz gerek hergün aksatmadan

kız eminee kabızittinlik bitti demek seniiin benim de sonunda regl sendromu bitti. rahatladım ya. 2,5 haftadır şişkinlik, stres, duraklama her şey üst üste gelmişti :26: ne güzel moral verdin kız öyle. evet diyetin sonu değil bu zorluklar eninde sonunda vericez kiloları. hem bizim bu diyetteki asıl amacımız kilo vermenin yanında daha sonra ÖMÜR BOYU bu kiloları geri almamak! istanbul'a gelirsen görüşek. seni çok seviyom

bu diyetin mantığı vücut yeterli yağ almazsa, kendi yağından harcar olayı. :26: yani vücut normal de yağ yakamıyor çünkü sen yağ yakmak isteyen vücuda öyle ya da böyle yağ alıyorsun. ama dukan yağsız bi diyet olduğundan vücut yağ yakabiliyor. mantığı bu :26:

bence yağ yakıyoz. bu kadar kas eritsek kemik erimesi oluruz valla

sen de ayrı bi çılgınsın büşraa allah gözünü doyursun, dur artık dur kadın haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…