Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de 65 olurum inşalllaaah... nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah kaptanım ya. Acaba bu bebekte kaç kilo alacaksın var mı bir planın?
Akşama bayıldım sabah bal miktarı çok da fazla sayılmaz aslında da bal varken ekmek mi battı gözüme bilemedim ya da bal olmasaydı ekmek batmazdı gibi öyle bir şeyler işte
Kahvaltıyı 1 dilime indirsem süper olcak hakkaten. Bal da hiç yemem aslında ama reflüye çok iyi geliyormuş diye eşim yerken ben de yiyorum

Sağol canım.Cok severim temizlik yapmayı.Ama bir gömlek bir pantalon ütüleyecegim erteleyip duruyorum Hiç sevmiyorum şu ütü yapmayı

Saol canım

Trabzon’da balıktan sıkılmak oldu mu hamileliğimin başında bi gün balık yedik kızım üstüme kustu balık kokusundan iğrendim daha da yiyemedim
Yaa ne kötü olmuş ayyy
Çok geçmiş olsun canım yanık zor ben hep öyle silerim mutfak dolaplarımi efsane oluyor cidden tek seferde ne yağ kalıyor ne kır
Ben de severim ama Allaha sukur kizartnasini sevmiyorum ta ust uste yedik biraz bir de en son yedigim balik biraz
Çok üst üste yiyince bı bunalma gelebiliyor tabi cnm haklsn

4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği

15.00
4 kaşık haşlama (patatesiyle beraber)
1 tane grisini

19.00
4 fırın baget ( elma dilim patates ve biber)
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt

20.00
1 grisini ( gece yemeye çok alıştığımdan acıkıyorum ya da gözüm doymuyor)

su 2 lt olur
Spor (kızım uyur yazılı hazırlamam biter evi toplarsam yapıcam inş)

Kızlar eşimle kendime mayasız ekmek yaptım fırına verdim tuz atmayı unutmuşum of ya geçen sefer de başka bir şey koymayı unutmuştum. Bi tam anlamıyla yapamadım şu ekmeği
Bı şeyi unuttugumda bende gıcık oluyorum he neyse sağlık olsun afiyet olsun canım
Sağlıkla tamamlarsin insAllah cnm ne kadar almak istemese de insan alıyor vala ya bende ne çok saldım ne çok sıktım başlarda son haftalarda biraz salinca 16 kg ile tamamlamıştım
Sana da afiyet olsun canım,alabalıkta çok severim
Saol cnm

Maşallah kız nasıl doyuyorsun tü tü tü
Gayet diyettik menü güzel

Yaaa kaç kg ile hamile kalmıştın ki cnm zayıf kişiler daha fazla alabiliyor sanırım
56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…