- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.021
Ben de 65 olurum inşalllaaah... nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah kaptanım ya. Acaba bu bebekte kaç kilo alacaksınHayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştimDoğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım
Kahvaltıyı 1 dilime indirsem süper olcak hakkaten. Bal da hiç yemem aslında ama reflüye çok iyi geliyormuş diye eşim yerken ben de yiyorumAkşama bayıldımsabah bal miktarı çok da fazla sayılmaz aslında da bal varken ekmek mi battı gözüme bilemedim ya da bal olmasaydı ekmek batmazdı gibi öyle bir şeyler işte
Sağol canım.Cok severim temizlik yapmayı.Ama bir gömlek bir pantalon ütüleyecegim erteleyip duruyorumOy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra
Afiyet olsun...
Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğinitemizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...
Afiyet olsun canım çok güzel menü
BenSağol canım.Cok severim temizlik yapmayı.Ama bir gömlek bir pantalon ütüleyecegim erteleyip duruyorumHiç sevmiyorum şu ütü yapmayı
Akışına bıraktım canım ne çok kısıyorum ne çok abartıyorum inşallah çok almamBen de 65 olurum inşalllaaah... nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah kaptanım ya. Acaba bu bebekte kaç kilo alacaksınvar mı bir planın?
Alsanda verirsin azimli bir kadınsınAkışına bıraktım canım ne çok kısıyorum ne çok abartıyorum inşallah çok almam
Ben bayılırım nohutlu salataya,bence hem sağlıklı hem de diyete uygunYa inanin aklimda hic birsey yokyani esime ve kizima yemek var ama ben ne yesem.bilemedim, nohut yemegi var 2 kasik nohutla salata mi yesem
Sana da afiyet olsun canım,alabalıkta çok severimBol bol yicez o zmn
Bizimde ızgara cupra-alabalik var salata yanında Afiyet olsun canım
İyi bari afiyet olsun,şifa olsun karnındaki kuzuyaBizde de kuru fasülye dünden şükür yemek derdim yok bugün
Afiyet olsun kuzum sizin menü de harikaTavuklu Ali nazik yapıcam bende:)
Saol canımOy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra
Afiyet olsun...
Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğinitemizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Saol canımAfiyet olsun kuzum sizin menü de harika
Cok tesekkur ederim canim
Cok tesekkur ederim canm, Allah biliyor ya bekledigm eksiyi goremeyecegm diye korktum hic tartilamayinca
Ya cocuklarin hepsi boyle sanirm benm esim cok ilgilenmeye calisir ama kizm hep bana aglar ve asiri yorucu oluyor bu, kimse de birsey yapamiyor
Harika bir eksi ama keske ism yazsaydin
Aynen canim malesef durum buasi olsan dert olmasan dert, hastalgi atlattjm diyorsun ama sonra da biraktigi hasarlarlarla ugrasiyorsun annemn teyzesi de oyle oldu, hastaligi atlatti sonra pihti atti kalp krizi gecirip vefat etti Allah yardimcimz olsun gercekten cok endiseliyim yani 60 65 yas ustune eslerine de asi cikti, saglikcilarin eslerine de cikmasi lazim ama kimse umursamiyor bile, hergun eve binbir riskle gidiyoruz ama herkes kendini dusunuyor
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
@Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
@Beyaz leylak 61.2_____60.2
@Goklerce 66.1_______65.1
@Jasminium84 62.10______________ 61,50
@kumsal68 59.2 ______58
@elfkkk 68.3____________64.0olsun
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Yaa ne kötü olmuş ayyyTrabzon’da balıktan sıkılmak oldu muhamileliğimin başında bi gün balık yedik kızım üstüme kustu balık kokusundan iğrendim daha da yiyemedim
Çok geçmiş olsun canım yanık zorMerhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim.Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim
Çok üst üste yiyince bı bunalma gelebiliyor tabi cnm haklsnBen de severim ama Allaha sukur kizartnasini sevmiyorumta ust uste yedik biraz bir de en son yedigim balik biraz
Bı şeyi unuttugumda bende gıcık oluyorum he neyse sağlık olsun afiyet olsun canımKızlar eşimle kendime mayasız ekmek yaptım fırına verdim tuz atmayı unutmuşumof ya geçen sefer de başka bir şey koymayı unutmuştum. Bi tam anlamıyla yapamadım şu ekmeği
Sağlıkla tamamlarsin insAllah cnm ne kadar almak istemese de insan alıyor vala ya bende ne çok saldım ne çok sıktım başlarda son haftalarda biraz salinca 16 kg ile tamamlamıştımHayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştimDoğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım
Saol cnmSana da afiyet olsun canım,alabalıkta çok severim
Rekor bendeSağlıkla tamamlarsin insAllah cnm ne kadar almak istemese de insan alıyor vala ya bende ne çok saldım ne çok sıktım başlarda son haftalarda biraz salinca 16 kg ile tamamlamıştım
Yaaa kaç kg ile hamile kalmıştın ki cnm zayıf kişiler daha fazla alabiliyor sanırımRekor bende32 kilo almıştım
Maşallah kız nasıl doyuyorsun tü tü tü04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk
15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik
18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi
Su: 2 -2.5 lt arasi
Gayet diyettik menü güzelKahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 çk bal( reglden dolayı canım tatlı çekince böyle oldu)
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
Ara öğün 17:00
3 ceviz
Akşam yemeği 18:30
2 fırında tavuk Baget - fırında kabak
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Su : 2 litre
56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçektenYaaa kaç kg ile hamile kalmıştın ki cnm zayıf kişiler daha fazla alabiliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?