Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yumruk harekatı

1. gün

sabah
bitki çayı
yulaf kepekli, 2 yumurtayla yapılmış omlet
2 dilim hindi füme

ara yok

öğlen
yeşil çay
3 köfte + 2 kaşık yoğurt

ara yok

akşam
1 kutu ice tea şeftali light (dukana uygun hem de %1 kalori)
3 köfte + 2 kaşık yoğur

ara yok

2,5 lt su

spor
1 saat yürüyüş + fitness hareketleri

tatlandirici konusunda kesinlikle haklisin ben de hem esim hem oglum adina da cok uzuluyorum onlar durmadan abur cubur yerken kendilerine nasil boole bi kotuluk yapabiliyolar die dusunmekten kendimi alamiyor onlar adina biseyler yapmak istiyorum sanirim bu tatlandirici olayindan baslayabilirim bu diyetin gercekten en guzel yani kilo vermekten ziyade zararli seylerden bizi uzak tutmasi bu da insallah +10 yillar getirir hayatimiza
yag olayinda ben de senin gibi dusunuyorumonce yaglarin gidecegine ya da inanmak istiyorum bi yandan da nette arastiriyorum:126:simdi herkes yaz yaklasinca acil diyet arayislarina giriyo ama biz akilli kizlar o telasa girmeyecegiz insallah yaza daha coook var yavas yavas gider bu kilolar sikinti yok :13:Buarada istanbula gelirsem tabii gorusuruz ama ne diycem sen gezmek icin Almanya'ya gelmek istersen buyurgel cok sevinirim hatta ayarlayin 9.takim evim musayit hepinizi beklerim ben de seni seviyorum Buseciiiiiiiiim ,tatliiiim dukancaniiiiiim:116:

Son düzenleme:

almanya ya orta okulda ailemle gelmiştim sadece. 2 hafta kalmıştık dusseldorf ta. bi kaç şehir daha gezmiştik ama münih miydi berlin miydi hatırlamıyorum. metroya falan binmiştik, metroları çok güzeldi. türkiyeninkiler köy gibi kalmıştı kaofof tu sanırım alışveriş merkezleri vardı. çok sevmiştim oraları. bi de insanların kücücük arabaları vardı minyatür gibi sağ ol davetin için kuzucanım, parayı bulursam uçak parasını denkleştirir birkaç yıl sonra anca gelirim ben

sen de araştırıp durma, doğru mu yanlış mı bilemeyiz zaten. yağların gittiğine inanıyorum ben. adam 30 yıldır bu işler meşgul doktor yahu. kas eritse şimdiye yasaklanırdı. 10 yıllık diyet buuu yapma yani eminee. dukan amcaya güven biraz

sen de ayrı bi çılgınsın büşraa allah gözünü doyursun, dur artık dur kadın haklı

valla öyle cnaımda ben bu zayıflama işini kafama koyana kadar kendime pek bakmazdım :) yani nasıl desem amaaannn banane yaa derdim ama ne zamanki zayıflamaya karar verdim o zaman kendime bakmaya başladım saçıma boya yaptırmalar bakımlar işte cilt bakımları falan filan. geçen yıl bir ilaç kullanmıştım yüzümdeki sivilceler için sivilceler geçti ama izleri kaldı bir çoğunun perşembe günü doktora gitmek istiyorum izler için bir yandanda oriflame ın biberiye li çay ağaç lı setni kullanıyorum siyah noktalara ayrı ürünler kullanıyorum :) anlayacağın bir başladım pir başladım :) süse püse önem vermezdim şimdilerde makyaj falanda yapmaya başladım çok sık yapmazdım ama artık yapıyorum haftada 1 - 2 defa falan.. :) ya düşün parfüm kullanırdım ama deodorant bile kullanmazdım yani. şimdilerde herşeyle ilgileniyorum modayı ufaktan takip etmeye başladım falan analayacağın ergenliği geç yaşıyorum :):):):):)

kız deodorantsız olur mu ortaokuldan beri kullanıyorum valla ben ben her daim makyaj konusunda süslüyüm yaş 5, benim parmaklarda ojeler öyle diyeyim ama haklısın insan zayıflayınca dha bi başka oluyor, kendi bakıyor, alış veriş vs. kendine öz saygısı yerine geliyor bence

kızlar ve emineeeeeeee ben yatıyorum. bu 4 gün uyku düzenim de çok önemli. hepinizi öptüm kocaman

iyi geceleeer

Biz Frankfurt yakinindayiz evet kaufhof alisveris icin pek bi sevilen yer ama ben Almanya'yi pek sevmiyorum istedigi kadar altin olsun kafesim ile de Vatanim baskaaaaa ooooy ooooyyyy cok ozledim ama haftaya Ankara'dayim insallah shhhhhhiiiiiii kimse duymasin anneme supriz yapicam.Ne diycem dusunsene butun 9.takim biarada burda oldugumuzu ve Dukan yaptigimiziacayip komik olurduberabereglenirdik yaaaaaabazen delirirdik neyse dusunmesi de guzel
Yok yok guveniyorum tabii bi ben degilim ya sonucta yapan olsaydi bi anormalligi duyulurdu hem diyetisyenler dukani karalamak icin ellerinden geleni yapiyorlar basta onlar ayaga kalkardi sayet bi yan etkisi olsaydi ben hicbirini takmiyorum guzel guzel gidio kilolar biliyor musun baslarken bu kadar dayanabilecegime hatta bu diyeti sevebilecegime pek inanmamistim:26:

öyle tabi canım ben çok rahat salaş yaşardım yeni yeni toparlıyrum işte kendimi :):):)

Menüme et fln koymamıştım çnkü akşam yiyecektim busecim:)))
Akşam güzelce bi tabak köfte yedim.Salata sadece 1 kaşık yedim.1 kaşıkta mantar sote.....

Sabahta köfteyle kahvaltı ettim.
Yanlarında hiç ekmek yok çnkü köfteleri ekmekli yaptım....
Yumruklara da iyi güldüm sabah sabah:)))))))))) Unutmuşum uzun zaman oldu:)))))))))))))))

Günaydın güzeller güzellerimmmmmmmmmmmmm...
Dün akşam bi baktım benim parfümler bitmiş...Bu sabah bir parfüm aşkıyla uyandım..Sonrası hayal kırıklığı sanki.Lady million almak istedim fiyatını görünce oturdum oturduğum yerde
Çooookkkkkkkkkkk pahalı beeeeeeeeee çakma parfüm almam da ne yaparım ben şimdi:S

günaydın kızlar
regl dönemim başlıyor , karnım şişti.
şimdiden +1 kg gösteriyor tartım

ben de dün akşam light yoğurtları mı aldım,
mavi yeşil light büskivilerden falan aldım.
elma kurusu aldım.yoğurdun içine tatlı olarak katacam.
biraz şişkinliğimi rahatlarım inşallah.
birde bu hafta sonu ehliyet sınavım var.
11 akraba birlikte gidiyoruz.
herkes çalışmış bir ben kalmışım doğru dürüst çalışmayan .
stres yaptım bir an.
bu sabah kendime bir yumurta haşladım iş yerine getirdim.
şimidi güzel ce yumrtamı yiyip birde mate ve yeşil çayımı içecem.
her zamanki gibi yoğun bir gün beni bekliyor. canlı olmam lazım. bayyyy.

Bende 97,5 çıktım sabah yawww(( Almış gibiyim..

almanya da her şeyi beğenmiştim ama insanları hariç. :26: birkaç ülke gezdim ama almanyadaki kadar soğuk insanların olduğu başka ülke hatırlamıyorum. kimse gülmüyordu yahu. :26: tezgahtarlar bile pek güler yüzlü değildi

süpersin o zaman kuzucuum hadi bi de 20 dklık da olsa yürüyüş yap

parfümün de çakması hemencecik uçuyor yaa iyisini bulursan al ama :26:

şişkinliği takma canım. ödemdir o kilo değildir bence. motor a çalış. kalırsan ondan kalırsın. diğer konular kolay. ayrıca menün de pek hoş

kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor

fadimetoşşşşşşşşş çok sevindim pek sevindim dans dans dans küt küt küttt

Bende 97,5 çıktım sabah yawww(( Almış gibiyim..

Mutsuz millet ne olacak mutsuz insan guler mi, yani birey olarak iyileri de var muhakkak ama genel itibariyle hayat damarlarinin bikaci kopmus yasamiolar calis calis calis oooooof sisteme baglanmis yasamaksa yasiyolar iste ama bana coook ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…