- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.321
tatlandirici konusunda kesinlikle haklisin ben de hem esim hem oglum adina da cok uzuluyorum onlar durmadan abur cubur yerken kendilerine nasil boole bi kotuluk yapabiliyolar die dusunmekten kendimi alamiyor onlar adina biseyler yapmak istiyorum sanirim bu tatlandirici olayindan baslayabilirim bu diyetin gercekten en guzel yani kilo vermekten ziyade zararli seylerden bizi uzak tutmasi bu da insallah +10 yillar getirir hayatimizaemineeemmben korkumdan yoğurda tatlandırıcı bile atmıyorum şuan ataktayım biliyorsun. ben evde tatlı bir şey yapacağım zaman kendime, bundan sonra hep doğa tatlandırıcı kullanmayı düşünüyorum. şeker kullanmıycam bence sen de dene. nasılsa dışarda şekerli tatlılar tüketiriz. ama en azından evdeki tatlılarımız çok daha az kalorili olur ve tatlarından da bir şey kaybetmezler. misafir de kimse de anlamaz biz söylemedikçe bizim evde de neler yeniyor bir bilsen :26: sarmalar, patates kızartmaları, pastalar ooff, muzlaaaaaaarrr kendime şaşıyorum ben de irade konusunda. annem de bana hayran oldu valla kendimi tutabildiğim için ben anladım ki spor bu diyette çok önemli emine 20 dk bile olsa yürü mutlaka. zaten seyirde günde 25 dk yürüyüş veriyor dukan. fazla yürümesen de olur ama o 25 dk yürümemiz gerek hergün aksatmadan
kız eminee kabızittinlik bitti demek seniiinbenim de sonunda regl sendromu bitti. rahatladım ya. 2,5 haftadır şişkinlik, stres, duraklama her şey üst üste gelmişti :26: ne güzel moral verdin kız öyle. evet diyetin sonu değil bu zorluklar eninde sonunda vericez kiloları. hem bizim bu diyetteki asıl amacımız kilo vermenin yanında daha sonra ÖMÜR BOYU bu kiloları geri almamak! istanbul'a gelirsen görüşek. seni çok seviyom
bu diyetin mantığı vücut yeterli yağ almazsa, kendi yağından harcar olayı. :26: yani vücut normal de yağ yakamıyor çünkü sen yağ yakmak isteyen vücuda öyle ya da böyle yağ alıyorsun. ama dukan yağsız bi diyet olduğundan vücut yağ yakabiliyor. mantığı bu :26:
bence yağ yakıyoz. bu kadar kas eritsek kemik erimesi oluruz valla
tatlandirici konusunda kesinlikle haklisin ben de hem esim hem oglum adina da cok uzuluyorum onlar durmadan abur cubur yerken kendilerine nasil boole bi kotuluk yapabiliyolar die dusunmekten kendimi alamiyor onlar adina biseyler yapmak istiyorum sanirim bu tatlandirici olayindan baslayabilirim bu diyetin gercekten en guzel yani kilo vermekten ziyade zararli seylerden bizi uzak tutmasi bu da insallah +10 yillar getirir hayatimiza
yag olayinda ben de senin gibi dusunuyorumonce yaglarin gidecegine ya da inanmak istiyorum bi yandan da nette arastiriyorum:126:simdi herkes yaz yaklasinca acil diyet arayislarina giriyo ama biz akilli kizlar o telasa girmeyecegiz insallah yaza daha coook var yavas yavas gider bu kilolar sikinti yok :13:Buarada istanbula gelirsem tabii gorusuruz ama ne diycem sen gezmek icin Almanya'ya gelmek istersen buyurgel cok sevinirim hatta ayarlayin 9.takim evim musayit hepinizi beklerim ben de seni seviyorum Buseciiiiiiiiim ,tatliiiim dukancaniiiiiim:116:
sen de ayrı bi çılgınsın büşraaallah gözünü doyursun, dur artık dur kadın haklı
valla öyle cnaımda ben bu zayıflama işini kafama koyana kadar kendime pek bakmazdım :) yani nasıl desem amaaannn banane yaa derdim ama ne zamanki zayıflamaya karar verdim o zaman kendime bakmaya başladım saçıma boya yaptırmalar bakımlar işte cilt bakımları falan filan. geçen yıl bir ilaç kullanmıştım yüzümdeki sivilceler için sivilceler geçti ama izleri kaldı bir çoğunun perşembe günü doktora gitmek istiyorum izler için bir yandanda oriflame ın biberiye li çay ağaç lı setni kullanıyorum siyah noktalara ayrı ürünler kullanıyorum :) anlayacağın bir başladım pir başladım :)süse püse önem vermezdim şimdilerde makyaj falanda yapmaya başladım çok sık yapmazdım ama artık yapıyorum haftada 1 - 2 defa falan.. :) ya düşün parfüm kullanırdım ama deodorant bile kullanmazdım yani. şimdilerde herşeyle ilgileniyorum modayı ufaktan takip etmeye başladım falan analayacağın ergenliği geç yaşıyorum :):):):):)
iyi geceler kuzuuuuuuum tatli ruyalar yarin gorusuruzkızlar ve emineeeeeeee ben yatıyorum. bu 4 gün uyku düzenim de çok önemli. hepinizi öptüm kocaman
iyi geceleeer
Biz Frankfurt yakinindayiz evet kaufhof alisveris icin pek bi sevilen yer ama ben Almanya'yi pek sevmiyorum istedigi kadar altin olsun kafesim ile de Vatanim baskaaaaa ooooy ooooyyyy cok ozledim ama haftaya Ankara'dayim insallah shhhhhhiiiiiii kimse duymasin anneme supriz yapicam.Ne diycem dusunsene butun 9.takim biarada burda oldugumuzu ve Dukan yaptigimizialmanya ya orta okulda ailemle gelmiştim sadece. 2 hafta kalmıştık dusseldorf ta. bi kaç şehir daha gezmiştik ama münih miydi berlin miydi hatırlamıyorum. metroya falan binmiştik, metroları çok güzeldi. türkiyeninkiler köy gibi kalmıştıkaofof tu sanırım alışveriş merkezleri vardı. çok sevmiştim oraları. bi de insanların kücücük arabaları vardı minyatür gibi sağ ol davetin için kuzucanım, parayı bulursam uçak parasını denkleştirir birkaç yıl sonra anca gelirim ben
sen de araştırıp durma, doğru mu yanlış mı bilemeyiz zaten. yağların gittiğine inanıyorum ben.adam 30 yıldır bu işler meşgul doktor yahu. kas eritse şimdiye yasaklanırdı. 10 yıllık diyet buuu yapma yani eminee. dukan amcaya güven biraz
kız deodorantsız olur muortaokuldan beri kullanıyorum valla ben ben her daim makyaj konusunda süslüyüm yaş 5, benim parmaklarda ojeler öyle diyeyim ama haklısın insan zayıflayınca dha bi başka oluyor, kendi bakıyor, alış veriş vs. kendine öz saygısı yerine geliyor bence
tebrikler canııım.menüne gelinceee protein açısından düşük olmuş. tavuk balık vs. de ekle bu salataların yanına. onu istemezsen sabah kahvaltında yumurta ye.
ay çok güldürdün beniiiöyle yumruk değil adı yumruk harekatı, dukan kitabında geçen, duraklamada yapılan 4 günlük atak evresinin adı yerim seniiiiiiii
evde misafir varken insan aslında daha çok koşturuyor ve kalori yakıyor ama işte yemekler ve yorgunluk öyle olmuyor.kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
Güle güle gitsinler diycem ama memmun kalırlarsa yeniden gelirler:))))))))))))))kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
günaydın kızlar
regl dönemim başlıyor , karnım şişti.
şimdiden +1 kg gösteriyor tartım
ben de dün akşam light yoğurtları mı aldım,
mavi yeşil light büskivilerden falan aldım.
elma kurusu aldım.yoğurdun içine tatlı olarak katacam.
biraz şişkinliğimi rahatlarım inşallah.
birde bu hafta sonu ehliyet sınavım var.
11 akraba birlikte gidiyoruz.
herkes çalışmış bir ben kalmışım doğru dürüst çalışmayan .
stres yaptım bir an.
bu sabah kendime bir yumurta haşladım iş yerine getirdim.
şimidi güzel ce yumrtamı yiyip birde mate ve yeşil çayımı içecem.
her zamanki gibi yoğun bir gün beni bekliyor. canlı olmam lazım.bayyyy.
Biz Frankfurt yakinindayiz evet kaufhof alisveris icin pek bi sevilen yer ama ben Almanya'yi pek sevmiyorum istedigi kadar altin olsun kafesim ile de Vatanim baskaaaaa ooooy ooooyyyy cok ozledim ama haftaya Ankara'dayim insallah shhhhhhiiiiiii kimse duymasin anneme supriz yapicam.Ne diycem dusunsene butun 9.takim biarada burda oldugumuzu ve Dukan yaptigimiziacayip komik olurduberaber eglenirdik yaaaaaabazen delirirdik neyse dusunmesi de guzel
Yok yok guveniyorum tabii bi ben degilim ya sonucta yapan olsaydi bi anormalligi duyulurdu hem diyetisyenler dukani karalamak icin ellerinden geleni yapiyorlar basta onlar ayaga kalkardi sayet bi yan etkisi olsaydi ben hicbirini takmiyorumguzel guzel gidio kilolar biliyor musun baslarken bu kadar dayanabilecegime hatta bu diyeti sevebilecegime pek inanmamistim:26:
Menüme et fln koymamıştım çnkü akşam yiyecektim busecim:)))
Akşam güzelce bi tabak köfte yedim.Salata sadece 1 kaşık yedim.1 kaşıkta mantar sote.....
Sabahta köfteyle kahvaltı ettim.
Yanlarında hiç ekmek yok çnkü köfteleri ekmekli yaptım....
Yumruklara da iyi güldüm sabah sabah:)))))))))) Unutmuşum uzun zaman oldu:)))))))))))))))
Günaydın güzeller güzellerimmmmmmmmmmmmm...
Dün akşam bi baktım benim parfümler bitmiş...Bu sabah bir parfüm aşkıyla uyandım..Sonrası hayal kırıklığı sanki.Lady million almak istedim fiyatını görünce oturdum oturduğum yerde
Çooookkkkkkkkkkk pahalı beeeeeeeeee çakma parfüm almam da ne yaparım ben şimdi:S
günaydın kızlar
regl dönemim başlıyor , karnım şişti.
şimdiden +1 kg gösteriyor tartım
ben de dün akşam light yoğurtları mı aldım,
mavi yeşil light büskivilerden falan aldım.
elma kurusu aldım.yoğurdun içine tatlı olarak katacam.
biraz şişkinliğimi rahatlarım inşallah.
birde bu hafta sonu ehliyet sınavım var.
11 akraba birlikte gidiyoruz.
herkes çalışmış bir ben kalmışım doğru dürüst çalışmayan .
stres yaptım bir an.
bu sabah kendime bir yumurta haşladım iş yerine getirdim.
şimidi güzel ce yumrtamı yiyip birde mate ve yeşil çayımı içecem.
her zamanki gibi yoğun bir gün beni bekliyor. canlı olmam lazım.bayyyy.
kızlar artık aranızdayım yatılı misafirlerim gitti .görümcem 3 kızıyla burda ama eltimde oda bu gün gidiyor
Bende 97,5 çıktım sabah yawww(( Almış gibiyim..
almanya da her şeyi beğenmiştim ama insanları hariç. :26: birkaç ülke gezdim ama almanyadaki kadar soğuk insanların olduğu başka ülke hatırlamıyorum. kimse gülmüyordu yahu. :26: tezgahtarlar bile pek güler yüzlü değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?