Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay inşallah. az olsaydıda az gitseydi keşke

bu arada imzaları nasıl ekliyorsunuz bulamadı m bi türlü bende kilo çizelgesi filan eklemek istiyorum
Profilinde hesap detaylarına tıkla boy kilonu yazıp kaydedince ekleniyor canım

Tartı sonucum yine felaket sanırsın hamburgerler pizzalar yedim 1 dilim ekmeği ikiye çıkarıyorum hooop geliyor artılar bu ne ya söylemeyeyim lütfen
Ben ce yavas ilerledigi icin ikimizin kilo dususu bir détox lazim bize inisi hizlandirmak icin bes gun bir detoxsla temizlesek vicudu iyi olcak ramazanada hazirlik olur hem maydonoz kabak patets yogurt detoxslarindan birini dusunuyorum ben

Ben kayisili cay icmezsem Wc ye cikamiyorum tavsiye ederim kuru erik kayisi ye ac karnina yada ac karnina cayini ic iki saatte wcdesin
Canm aslinda hafta ici sorun yasamiyorum artik, boyle haftada bir veya 2 suda beklemis kayisi cok iyi geliyor ve ac karnina cok su icmek beni cok rahatlatiyor ama hafta sonu ac karnina su icemiyorum o yuzden belki de

ÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM
Hoşgeldin canım. Ben Deniz.15 ayla bi kızım var. Öğretmenim kamuda. Aslında 3 ay önce mezun oldum ama sömestr da ailemin yanına gidince birkaç kilo aldım. Onları tek başıma veremeyince daha doğrusu vermeye gönlüm olmayınca buraya döndüm

3 günde 1 litre mi aslında 1 günde 3 litre içmen lazım canım bugün öğlen karbonhidratı aldın yayla ile akşam sebze + yoğurt veya protein+salata şeklinde geçirmen gerek
Tartı sonucum yine felaket sanırsın hamburgerler pizzalar yedim 1 dilim ekmeği ikiye çıkarıyorum hooop geliyor artılar bu ne ya söylemeyeyim lütfen
Deme Ne olacak senin şu pazartesi tartıları neyse ki cuma bi şekilde eksiye geçiyorsun

Günaydın kızlar,çok erken uyudum menümü yazamadım şimdi yazayım dünkü menü yazarhanim35 U UcanSupurge

Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
Bir yk yoğurt kaymagi
İki üç yemek kaşığı kadar domatesli yumurta
İki dilim ekmek

Aksam 18.00
Bir tane fırınlanmış çupra
Bol salata
Bir kepçe mercimek çorbası.

3 litre su spor uok

İyi bari yalnız değilim kaderdaşım benim

Guzel menu canm afiyet olsun
İyi bari yalnız değilim kaderdaşım benim
Oyy oyyy hic sorma kaderimz ayni nerdeyse insallah toparlariz cumaya

Kizlar aksam menulerinizde neler var ? Ben sabah artiyi gorunce eve giderken pirasa aldim temizleyip dogradim aksama sade pirasa yapip yogurtla yiyecegm
Dünkü fasulyeden az kaldı onu yiyeceğim bayat yemekler bana şutlanıyor eve de bol kalorili lezzetli şeyler yaparım artık .çilekeş Leylak

Dünkü fasulyeden az kaldı onu yiyeceğim bayat yemekler bana şutlanıyor eve de bol kalorili lezzetli şeyler yaparım artık .çilekeş Leylak
Ayy hep ayni canm yaa, evdekilere bol kalorili yagli yiyecekler bana da firin sebzeler ne yapalim sabredelim baska yolu yok, az kaldi hem oyle dusunelim, yaza rahat bir sekilde dondurma yiyebilmek icin bunlar

Güzel geliyor göze
Zehram U UcanSupurge zor da olsa tartılabildim. +300 gram. Cuma gününe kadar bu koşturmada gider diye düşünüyorum
Tamamdır canım halledeceğine inanıyorum ben

afiyet olsun cnm güzel menü :)

çok içime sinen firmalardan biri aradı başvurum için 6 aylık eleman arıyorlarmış. ondan sonra yine işsiz kalacak insan. ben dedim daimi olarak arıyorum. yine hevesim kursağımda kaldı
Çok ihtiyacın varsa gitseydin keşke canım izinde olan çalışanları mı var o mu dönecek onun için mi 6 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…