- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.221
Profilinde hesap detaylarına tıkla boy kilonu yazıp kaydedince ekleniyor canımay inşallah. az olsaydıda az gitseydi keşke
bu arada imzaları nasıl ekliyorsunuz bulamadı m bi türlü bende kilo çizelgesi filan eklemek istiyorum
Ben kayisili cay icmezsem Wc ye cikamiyorum tavsiye ederim kuru erik kayisi ye ac karnina yada ac karnina cayini ic iki saatte wcdesinInsallah canim, ben bir de hafta sonlari wc sikntisi yasiyorum o yuzden genelde pazrtesi arti geliyorum
Ben ce yavas ilerledigi icin ikimizin kilo dususu bir détox lazim bize inisi hizlandirmak icin bes gun bir detoxsla temizlesek vicudu iyi olcak ramazanada hazirlik olur hem maydonoz kabak patets yogurt detoxslarindan birini dusunuyorum benTartı sonucum yine felaket sanırsın hamburgerler pizzalar yedim 1 dilim ekmeği ikiye çıkarıyorum hooop geliyor artılar bu ne yasöylemeyeyim lütfen
Canm aslinda hafta ici sorun yasamiyorum artik, boyle haftada bir veya 2 suda beklemis kayisi cok iyi geliyor ve ac karnina cok su icmek beni cok rahatlatiyor ama hafta sonu ac karnina su icemiyorum o yuzden belki deBen kayisili cay icmezsem Wc ye cikamiyorum tavsiye ederim kuru erik kayisi ye ac karnina yada ac karnina cayini ic iki saatte wcdesin
Hoşgeldin canım. Ben Deniz.15 ayla bi kızım var. Öğretmenim kamuda. Aslında 3 ay önce mezun oldum ama sömestr da ailemin yanına gidince birkaç kilo aldım. Onları tek başıma veremeyince daha doğrusu vermeye gönlüm olmayınca buraya döndümÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM
3 günde 1 litre mi aslında 1 günde 3 litre içmen lazım canım bugün öğlen karbonhidratı aldın yayla ile akşam sebze + yoğurt veya protein+salata şeklinde geçirmen gerektamamdııırrr teşekkür ederi.
bugün çok hafif başladım . sabah yulaf
öğlen dolu bi kase yayla çorbası ama pirinçli arkadaş yapmış. tereddütle içtim :s ama içtim
sonra bir türk kahvesi ama şekerli onu şekersize dönmem lazım hemen
su performansım çok kötü onu arttırmam lazım . resmen son 3 gündür 1 litre deseniz içmedim o derece
DemeTartı sonucum yine felaket sanırsın hamburgerler pizzalar yedim 1 dilim ekmeği ikiye çıkarıyorum hooop geliyor artılar bu ne yasöylemeyeyim lütfen
İyi bari yalnız değilim kaderdaşım benimUzulme canm bak ne guzel karar verdin ve basladin, sen simdi bizden daha hizli kilo vereceksin bak gor, unutma azdan az coktan cok gider
Ayni ben yaa offf, sadece hafta sonu kahvaltida ekmek yiyorum onda da hemen fark ediyoroleyim mi ben yaa diyorum kendime kizm bir kere de pazrtesi sabit ya da eksi gel ne olur ama yok
Guzel menu canm afiyet olsunGünaydın kızlar,çok erken uyudum menümü yazamadım şimdi yazayım dünkü menüyazarhanim35 U UcanSupurge
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
Bir yk yoğurt kaymagi
İki üç yemek kaşığı kadar domatesli yumurta
İki dilim ekmek
Aksam 18.00
Bir tane fırınlanmış çupra
Bol salata
Bir kepçe mercimek çorbası.
3 litre su spor uok
Oyy oyyy hic sorma kaderimz ayni nerdeyseİyi bari yalnız değilim kaderdaşım benim
Dünkü fasulyeden az kaldı onu yiyeceğim bayat yemekler bana şutlanıyor eve de bol kalorili lezzetli şeyler yaparım artık .çilekeş LeylakKizlar aksam menulerinizde neler var ? Ben sabah artiyi gorunce eve giderken pirasa aldim temizleyip dogradim aksama sade pirasa yapip yogurtla yiyecegm
Ayy hep ayni canm yaa, evdekilere bol kalorili yagli yiyecekler bana da firin sebzelerDünkü fasulyeden az kaldı onu yiyeceğim bayat yemekler bana şutlanıyor eve de bol kalorili lezzetli şeyler yaparım artık .çilekeş Leylak
Aslıcım sizin evdeki tadilat ne için yapılıyor hep soracağım unutuyorumZehram U UcanSupurge zor da olsa tartılabildim. +300 gram. Cuma gününe kadar bu koşturmada gider diye düşünüyorum
Güzel geliyor gözeGünaydın kızlar,çok erken uyudum menümü yazamadım şimdi yazayım dünkü menüyazarhanim35 U UcanSupurge
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
Bir yk yoğurt kaymagi
İki dilim ekmek
Aksam 18.00
Bol salata
3 litre su spor uok
Tamamdır canım halledeceğine inanıyorum benZehram U UcanSupurge zor da olsa tartılabildim. +300 gram. Cuma gününe kadar bu koşturmada gider diye düşünüyorum
afiyet olsun cnm güzel menü :)Günaydın kızlar,çok erken uyudum menümü yazamadım şimdi yazayım dünkü menüyazarhanim35 U UcanSupurge
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
Bir yk yoğurt kaymagi
İki dilim ekmek
Aksam 18.00
Bol salata
3 litre su spor uok
Çok ihtiyacın varsa gitseydin keşke canım izinde olan çalışanları mı var o mu dönecek onun için mi 6 aylıkçok içime sinen firmalardan biri aradı başvurum için6 aylık eleman arıyorlarmış. ondan sonra yine işsiz kalacak insan. ben dedim daimi olarak arıyorum. yine hevesim kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?