- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.241
Bozma moralini sabret, belki daha guzel firsatlar cikar ama cok bunaldiysan dusunebilrdin, sordun mu neden 6 ay diyeçok içime sinen firmalardan biri aradı başvurum için6 aylık eleman arıyorlarmış. ondan sonra yine işsiz kalacak insan. ben dedim daimi olarak arıyorum. yine hevesim kursağımda kaldı
Yoğunluk varmış cnm. Şuan işsizlik maaşı alıyorum maaşım kesilecek gidersem ee ekimde yine işsiz kalacağım bu sefer işsizlik maaşı alamayacağım . Hemen bulup bulamayacağım da meçhulÇok ihtiyacın varsa gitseydin keşke canım izinde olan çalışanları mı var o mu dönecek onun için mi 6 aylık
İnşallah canım. İş yoğunlukları varmış onları atlatana kadarmışBozma moralini sabret, belki daha guzel firsatlar cikar ama cok bunaldiysan dusunebilrdin, sordun mu neden 6 ay diye
Eeee belki senden memnun kalırlar uzun vadeye dönerdi, madem istediğin de bi yer gitsen mi ki acaba?İnşallah canım. İş yoğunlukları varmış onları atlatana kadarmış
Anladım kuzum haklısın o zamanYoğunluk varmış cnm. Şuan işsizlik maaşı alıyorum maaşım kesilecek gidersem ee ekimde yine işsiz kalacağım bu sefer işsizlik maaşı alamayacağım . Hemen bulup bulamayacağım da meçhul
Hmm anladim canim sonrasinda issizlik.maasi alayacaksan gerek yok o zaman, peki issizlik maasini ne kadar sure daha alacaksinİnşallah canım. İş yoğunlukları varmış onları atlatana kadarmış
Kalıcı değil dedi kadın cnmEeee belki senden memnun kalırlar uzun vadeye dönerdi, madem istediğin de bi yer gitsen mi ki acaba?
Ağustos da dahil alıcam canımHmm anladim canim sonrasinda issizlik.maasi alayacaksan gerek yok o zaman, peki issizlik maasini ne kadar sure daha alacaksin
Abbovv baya fazla artı ama sen halledeceğim dediysem halledersin canim. Şişlik yapacak şeyler yeme cumaya kadar mutlaka iner siskinlikGunaydin kizlar anca gelebildim, malesef +800 geldimama baya bir siskinligm var cumaya kadar halledecegm, belki iki gun yedigm nohut beni etkilemistir
Merhabalar, hoş geldiniz. Ben Aslı. Sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlum var. Sakarya’da yaşıyorum.tartılmaları cuma sabahı yapıyoruz değil miii?
Canım herhangi bir sebebi yok, değişiklik olsun istedik. Tavanları, alçı tavan yaptıralım dedik, kayınpederim elektrikçi spotlu falan yaparım dedi. Ama bitmiyor bir türlü, hafta sonu yasak olunca ustalar da çalışmadıAslıcım sizin evdeki tadilat ne için yapılıyor hep soracağım unutuyorum
Güzel geliyor göze
Tamamdır canım halledeceğine inanıyorum ben
Kolay gelsin canım tüm evi boyatmıştım 2 yıl önce ayy nasıl yorucuydu boya badana kelimelerini duymak bile yorgunluk hissettiriyor bende .Merhabalar, hoş geldiniz. Ben Aslı. Sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlum var. Sakarya’da yaşıyorum.
Canım herhangi bir sebebi yok, değişiklik olsun istedik. Tavanları, alçı tavan yaptıralım dedik, kayınpederim elektrikçi spotlu falan yaparım dedi. Ama bitmiyor bir türlü, hafta sonu yasak olunca ustalar da çalışmadıAlçıyı sürdüler, bugün de henüz kurumadı. Çarşamba günü badanaya başlayacaklar. Hafta sonuna kadar biter inşallah . Kendimi çok yorgun hissediyorum her yer toz
ilgin için teşekkür ederim canım
Allah kolaylık versin cnm zor işler vala bu sene bende badana boya yaptırmak istiyorum bütün eve nasıl gözümde büyüyor oturduğumuzdan bu yana hiç yaptırmadık baya kirlendi nasip bklmCanım herhangi bir sebebi yok, değişiklik olsun istedik. Tavanları, alçı tavan yaptıralım dedik, kayınpederim elektrikçi spotlu falan yaparım dedi. Ama bitmiyor bir türlü, hafta sonu yasak olunca ustalar da çalışmadıAlçıyı sürdüler, bugün de henüz kurumadı. Çarşamba günü badanaya başlayacaklar. Hafta sonuna kadar biter inşallah . Kendimi çok yorgun hissediyorum her yer toz
Evet canm benm de cok canm sıkldi, yani arti bekliyordum ama bu kadarini beklemiyordumAbbovv baya fazla artı ama sen halledeceğim dediysem halledersin canim. Şişlik yapacak şeyler yeme cumaya kadar mutlaka iner siskinlik
Off bu yil ben de yaptrmak istiyorum dedign gibi gozumde buyuyorAllah kolaylık versin cnm zor işler vala bu sene bende badana boya yaptırmak istiyorum bütün eve nasıl gözümde büyüyor oturduğumuzdan bu yana hiç yaptırmadık baya kirlendi nasip bklm
Insallah eksilerle atlatiriz ramazani canm, ben de iftarda sebze yogurt falan yapaym, sahura da klasik kahvalti yapayim diyorum insallah eksiler gelirRamazana tam.bi hafta kaldı kızlar genelde sabit çıkarım ben bakalım bu sene nasl olacak sahur yaparım illa emziirince ama ekmeksiz yumurta sütle falan geçirmek niyetim başarabilirim insAllah akşamda az karbonhidrat sebze protein yapabilsek süper olur
Biz hiç boyaciya yaptırmadık bekarken babamın elinden gelir ordan kaldır orayı yerleştir sil süpür ay çok zor eşimin elinden gelmez zaten boyacı gelecek onunla nasıl olacak daha mı pratik daha mı zor tartışılır bklmOff bu yil ben de yaptrmak istiyorum dedign gibi gozumde buyuyor
insAllah cnmInsallah eksilerle atlatiriz ramazani canm, ben de iftarda sebze yogurt falan yapaym, sahura da klasik kahvalti yapayim diyorum insallah eksiler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?