- 31 Ekim 2013
- 21.704
- 72.999
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.201
ÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM
Allah şifa versin inşallah canımm
Ben de zehra canım 32 yaşındayım öğretmenim bir kızım var ikinciyi bekliyorum nasipse
menülerini gün sonunda saatlerini yazarak liste şeklinde paylaşabilirsin canım takımca öyle yapıyoruz yani fotoğraf konusu daha önce sorun olmuş can istemesi vs durumundan fotoğraf eklemezsen daha iyi olur canım
Hadi bakalım inşallah
Kız bu az mı daha ne olsun maşallah triode rağmen çok iyi
Ohhh güle güle mis gibi kullan canım
Geçmiş olsun elinede ay ne acır o şimdi. Bugün nasıl oldu peki patlamıştı su falan toplamis mi
Geçmiş olsun canım usuttulermi acaba. İns seninde Hüseyin yoktur canim bitki çayı falan iç yorgunluktan açıyorsun bogazin
Bizde yoktu canım ama genzimiz tikanmisti sesimiz değişmişti sadece .
Normalde alerjik varmı bahar alerjisi falandır ins
Ne güzel eksi daha ne olsun kizzz
sağol canım, evet duydum ya bi salgın varmış bizimkinin de bağışıklığı çok zayıf zaten muhtemelen ilk kapan da odurGecmis olsun canim salgin var galiba burdada butun cocuklar ayni kusma ishal halsizlik
aynen canım yaa ne zamandan 3e çıkarsam öğün sayımı anında artıya geçiyorumTeşekkür ederim kuzum :) ama azıcık öğünü arttırsam hemen kilo alıyorum 3 ana öğün bana yaramıyor
inşallah kuzum sağolasınAyy ayni ben yaa, hic sevmem birine muhtac olmayi birsey istemeyi..ben de kendim baktim o surecte annem sag olsun sadece evin isini yapti o bile buyuk destekti sag olsun
Tekrat hos geldin aramiza, ben elif 1 kizm var, calisiyorum ben de memnun oldum
Guzel canm afiyet olsun
Allah kolaylik versin canm, insallah birsey cikmaz
Ya kesin birsey yok canm, bazilarinda olabiliyor, zaten suan hep grip gibi belirtileri, takip et kendini insallah degilsindr
Cok iyi canm daha ne istiyorsun
Cumaya kadar cok dikkatli gecir eksiye gecersin insallah
özelden yazıyorum canım :)aa ne güzel :) romanının adı nedir canım, alıp okuyayım. istersen özelden yazabilirsin
kuzucuuum bol bol su ve detox
garip bir bünye işte bizimkilerdesağol canım, evet duydum ya bi salgın varmış bizimkinin de bağışıklığı çok zayıf zaten muhtemelen ilk kapan da odur
aynen canım yaa ne zamandan 3e çıkarsam öğün sayımı anında artıya geçiyorum
inşallah kuzum sağolasın
Nohut siskinlik yapmistir kesinlikle canim halledersin cumayaGunaydin kizlar anca gelebildim, malesef +800 geldimama baya bir siskinligm var cumaya kadar halledecegm, belki iki gun yedigm nohut beni etkilemistir
ben de memnun oldum canımm tabii ki göreceksin 2 haneleri hiç merak etme senİNŞALLAH HEP BİRLİKTE.:)
TABİKİ . İŞTEN ÇIKMADAN 6 DAN ÖNCE PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM . AKŞAM 6 DAN SONRA HERHANGİ BİR ŞEY YEMEYECEĞİM . mENÜLERE PASLAŞIRIZ . GÜZEL OLUR.
ALLAH BAĞIŞLASIN.
ÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM
İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA İŞ BULURSUN ELİFCİM . ÇOK MEMNUN OLDUM
amin kuzummAllah şifa versin inşallah canımm
Ben de zehra canım 32 yaşındayım öğretmenim bir kızım var ikinciyi bekliyorum nasipse
menülerini gün sonunda saatlerini yazarak liste şeklinde paylaşabilirsin canım takımca öyle yapıyoruz yani fotoğraf konusu daha önce sorun olmuş can istemesi vs durumundan fotoğraf eklemezsen daha iyi olur canım
Hadi bakalım inşallah
Kız bu az mı daha ne olsun maşallah triode rağmen çok iyi
sağol kuzum muhtemelen üşüttüler yani inşallah öyledir başka bişe olmasın daOhhh güle güle mis gibi kullan canım
Geçmiş olsun elinede ay ne acır o şimdi. Bugün nasıl oldu peki patlamıştı su falan toplamis mi
Geçmiş olsun canım usuttulermi acaba. İns seninde Hüseyin yoktur canim bitki çayı falan iç yorgunluktan açıyorsun bogazin
Bizde yoktu canım ama genzimiz tikanmisti sesimiz değişmişti sadece .
Normalde alerjik varmı bahar alerjisi falandır ins
Ne güzel eksi daha ne olsun kizzz
Insallah bu hafta daha da bir dikkatli olmam lazim yavas gidiyo bunca spora ragmén anliyamiyorum ndn yavas ilerliyorumŞimdi eksilme vakti 4 günümüz var ne olmaz ki
cuma ve pazartesi canımtartılmaları cuma sabahı yapıyoruz değil miii?
Cuma fotoğraflı nick ve tarih üzerinde yazılı olacak şekilde paylaşıyoruz canım pazartesi takım içi bildirim fotoğraf zorunlu değiltartılmaları cuma sabahı yapıyoruz değil miii?
ay bende 66 olmak istiyoooommm tamam cuma işe gitmeden atarım . teşekkürler ucan süpürgecimMesela bu G Goklerce arkadaşımızın geçtiğimiz cuma tartı bildirimi bu şekilde olmayınca kabul edilmiyor bildirim canımmelonikruhban Eki Görüntüle 2817720
Evet ya gercekten oyle ben yemegi yemeye bile zaman bulamiyordum ama sag olsun yemek annem yapti sonra esim yapti, insallah ikinciyi yaparsak daha tecrubeli oluruzAllah nasip eder ben de 2. Ye birgün cesaret edersem dolabıma dolmalar köfteler vs doldurmayı düşünüyorum. Bebeğin ilk zamanları kesinlikle en çok yoran yemek
Evet canm limonlu tarcinli su icmeye basladim bugun, zaten gunde 2 bardak yesil cay iciyorum insallah faydasi oluraa ne güzel :) romanının adı nedir canım, alıp okuyayım. istersen özelden yazabilirsin
kuzucuuum bol bol su ve detox
Insallah canim, ben bir de hafta sonlari wc sikntisi yasiyorum o yuzden genelde pazrtesi arti geliyorumNohut siskinlik yapmistir kesinlikle canim halledersin cumaya
Alisirsin yavas yavas canm, buraya hergun menulerini yaz ve elestirileri dikkate al zamanla oturuyor gercektentamamdııırrr teşekkür ederi.
bugün çok hafif başladım . sabah yulaf
öğlen dolu bi kase yayla çorbası ama pirinçli arkadaş yapmış. tereddütle içtim :s ama içtim
sonra bir türk kahvesi ama şekerli onu şekersize dönmem lazım hemen
su performansım çok kötü onu arttırmam lazım . resmen son 3 gündür 1 litre deseniz içmedim o derece
Olursun canim merak etmee, insallah hedef kilolarimiza ulacasagizay bende 66 olmak istiyoooommm tamam cuma işe gitmeden atarım . teşekkürler ucan süpürgecim
Suan kac kilosun canmya ben 2 sene öncede talep açmışım ama doluymuş sanırım gruplar. o zamanki doldurduğum formu buldum
ADINIZ: sevilay YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:171
KİLONUZ:89
HEDEF KİLONUZ:59
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek
o zamanlar 89 muşum aaaaaaaaaaaa.
Uzulme canm bak ne guzel karar verdin ve basladin, sen simdi bizden daha hizli kilo vereceksin bak gor, unutma azdan az coktan cok gider
Ayni ben yaa offf, sadece hafta sonu kahvaltida ekmek yiyorum onda da hemen fark ediyorTartı sonucum yine felaket sanırsın hamburgerler pizzalar yedim 1 dilim ekmeği ikiye çıkarıyorum hooop geliyor artılar bu ne yasöylemeyeyim lütfen
ay inşallah. az olsaydıda az gitseydi keşkeUzulme canm bak ne guzel karar verdin ve basladin, sen simdi bizden daha hizli kilo vereceksin bak gor, unutma azdan az coktan cok gider
Ayni ben yaa offf, sadece hafta sonu kahvaltida ekmek yiyorum onda da hemen fark ediyoroleyim mi ben yaa diyorum kendime kizm bir kere de pazrtesi sabit ya da eksi gel ne olur ama yok
Yani o konuda ben de cok tecrubeli degilim, kkyi kisa suredr kullaniyorum ama profilde kilonu duzenleyince cikiyor sanirmay inşallah. az olsaydıda az gitseydi keşke
bu arada imzaları nasıl ekliyorsunuz bulamadı m bi türlü bende kilo çizelgesi filan eklemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?