Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seninki gibi tiroide kurban olayım
2 günde 400 gr daha ne olsun
benim de var tiroidim, yeter ki her hafta gram da olsa vereyim diye dua ediyorum
tebrikler bu arada kuzumm
Teşekkür ederim kuzum :) ama azıcık öğünü arttırsam hemen kilo alıyorum 3 ana öğün bana yaramıyor

İnşallah saol canım

:) azıcık yememe rağmen gıdım gıdım işte

Romanım var canım :)

Eline sağlık canım afiyet olsun

Günaydın kızlar pazartesinin ilk kilo bildirimini ben yapayım sabitim= 88.15
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah
Cuma’ya inşallah canım
+400 Gr geldim. Ödem sanırım
Suyunu arttır canım ödem gidermek için birde sodalı yeşil çay yapabilirsin bak Oda iyi geliyor ödeme
O kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Cuma’ya kadr gider canım
Sabit kalmakta bir başarı canım

Ayy ayni ben yaa, hic sevmem birine muhtac olmayi birsey istemeyi..ben de kendim baktim o surecte annem sag olsun sadece evin isini yapti o bile buyuk destekti sag olsun
Tekrat hos geldin aramiza, ben elif 1 kizm var, calisiyorum ben de memnun oldum
Guzel canm afiyet olsun
Allah kolaylik versin canm, insallah birsey cikmaz
Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibi sabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Ya kesin birsey yok canm, bazilarinda olabiliyor, zaten suan hep grip gibi belirtileri, takip et kendini insallah degilsindr
Başlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56

bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden
Cok iyi canm daha ne istiyorsun
O kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Cumaya kadar cok dikkatli gecir eksiye gecersin insallah

Dikkat o zaman canım aslında epey de az yemiştin
Evet canm az yedim ama cuma cok yemistim ve hafta sonlari genelde wc sorunu yasiyorum ekmek yedigim icin olabilir kahvaltida ya da suyu az ictigim icin, dun sporu da cok gec saatte yaptim hepsi birlesti iste ama cumaya cok sıki tutup gececegm eksiye

Ben Alışmışım her işimi kendim halletmeye yardım isteyemiyorum
Ah bu çok yorucu ama biri de bi şey yaptı mı mutlaka karşılığını istiyor maalesef
Ayy ayni ben yaa, hic sevmem birine muhtac olmayi birsey istemeyi..ben de kendim baktim o surecte annem sag olsun sadece evin isini yapti o bile buyuk destekti sag olsun
Benim annem 5 gün kaldı yanımda. Evine dönmesi gerekti. En çok zorlandığım şey yemekti benim. Ama şimdi olsa önceden hazırlar koyardım dolaba birçok şeyi. Tecrübesizlik işte

Evet ya o konuda ben de pismanim hastanede annemle ikimzdik hic birsey hazrlammasiz kendimize, keske eve dolaba da hazrlasaymism dedim denizbenimadim
Allah nasip eder ben de 2. Ye birgün cesaret edersem dolabıma dolmalar köfteler vs doldurmayı düşünüyorum. Bebeğin ilk zamanları kesinlikle en çok yoran yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…