- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.341
Buse bana alıntı yapmış ama yazacak bişey bulamamış:)))))))))))))))))
Mutsuz millet ne olacak mutsuz insan guler mi, yani birey olarak iyileri de var muhakkak ama genel itibariyle hayat damarlarinin bikaci kopmus yasamiolar calis calis calis oooooof sisteme baglanmis yasamaksa yasiyolar iste ama bana coook ters
Gunaydiiiin demeyi unutmusum:26:
sabah:bir yumurtali peynirli mantarli ve aci biberli omlet mmmmmm......
sonunda 400 gr eksildigimi gordum:79: az ama olsun yeter hatta buna da sukur
günaydın kızlar nasılsınız? bugün diyetisyen günüm önce diyetisyen e ardından da okula sinava gideceğim :) gün içerisinde pek giremeyebilirim ama akşam kafanızı şişirme konusunda uzman olacagim kesin :)
aman yaaa mesajlari hep eksik eksik yaziyorum sayfa dolacak varya kusura bakmayın kızlar yaa.BUSEE sabah tartıya ciktim yani az önce 500gr ekside gözüküyor bakalım diyetisyen de ne çıkacağım :):):):)
hadi bakalım büş. sınavda başarılar. pek bi
sevindim kilo vermeneee diyetisyenden de güzel haberlerini bekliyorum. bence ordada ekside çıkcasın haberdar et beni
Sabah köfteyle kahvaltıdan sonra arada limonlu mavi yeşillerden yedim.
Öğle yemeği: Mercimek çorbası
Ispanak ve yoğurt.
İş yetiştirme konusunda girilen iddia lara bayılıyorum.Çünkü hep ben kazanıyorum:))
Malesef bugün yürüyüş yapamadım kızlar çnkü bir müşterim vardı ve tam 11.50 de geldi.Bırakıp yemeğe gidemedim.İşini halledene kadar da 12.40 oldu saat.Kalan 20 dk da ancak yemek yiyebildim(((
menün güzel benceeyürüyüşü dert etme evde yürürsün 20 dk lesslie ile
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
Evde koştururken atlayıp zaıplasam daha iyi:))))))))))))) Bunu izlemem burda zor..Evde de bebiş yatınca yapacak işim olmazsa bayılıp uyumadan önce mutlaka bakarım:))))))))))))))))))))))
Bugün yine yoksunuz(
Fulyada izinli mi kızlar bu hafta onu hiç göremedim iki gündür?
Sabahtan beri light yoğurdumu anca elime alabildim.
Içinede elma kurusu ohhhh afiyet lsun bana
bu arada öğlen yemeğini atlamak zorunda kaldım.
selam kızlar yaklaşık 15 20dakika sonra sinava gireceğim ama girmeden olmaz dedim :) bu arada diyetisyen sonuçları süper :) 900 gr gitmiş :) 70.6olarak gösterdi tartı. haftaya 1.6kilo vererek gitmek ve 69.0olmak istiyorum mümkünse artık hakkım ama yani olmaz ki nedir benim bu 70ler den cektigim bi gitsinler üstümden demi :):):) yine kalori artışına gittik metabolik hızım düşüyormuş geri yükseltip yağ yaktıracak bana :) bu hafta 100 gram yağ gitmiş çünkü
hellooooooooooooooooo
light bisküvi ve mate çayı
bu günlük yeter
akşama annemin yemeklerini yemek istiyoruummm.
karnım aççç.mate çayı miğdemi biulandırdı.üzerine bir sürüde su içtim.çook fenayım.
sızcacık çorbaistiyorum bol yeşillikli salataofffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?