Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sarı saçlı mısın Yasemin? sarışın arkadaşlar makyaj yapmayınca solgun duruyorlar.Aslında gözün alıştığı için hasta gibi duruyor zannediyorsun 1 hafta makyaj yapma o görüntüye de göz alışıyor ardından makyaj yapınca ay ne kadar güzel olmuşsun diyoruz.herşey göz alışkanlığı aslında

aslında esmerim kuzum, ama ombreli saçlarım
ama simsiyahken de saçlarım kendimi soluk görürdüm sadece kendim de değil ne zamna makyaj yapmasam iş arkadaşlarım hemen aaaa ne oldu kötü görünüyorsun der
kaşım, kirpiğim çok az olduğu için sanırım solgun gösteriyorum

Bir arkadaşım hergün eyeliner (böyle mi yazılıyordu ) çekerdi 2 yıl boyunca onu hiç göz makyajı olmadan görmedim bir gün makyajsız geldi şaşkın baktım galiba hiç hoşlanmadı tabi hayırdır Leylak tanıyamadın mı dedi.Ben farkettim hemen düzelkttim makyajsız da ne kadar güzelsin maşallah ona bakıyorum dedim

Selam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum ya aksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Aci biber ye dogadan form kayisili cay ic iki bardak kuru erik ye bn boyle cikabiliyorum wcye

Bir kurde bn yapmak istiyorum bugun evleri tepeden tirnaga kirkladim uc kat sil sil bilmiyo ogle yemegi esime aitti malum erkege mutfak burakirsan disarda yemek alir gelir bu geceden itibren kurumu baslatayim bari

yaaaaa işte bu yüzden istiyorum ben de

Kizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
yaaa şahanesinn
G Goklerce bugün herşey bana ip atlamayı gösteriyor kaçarım yok sanırım artık

yaaa şahanesinn
Sizden çok heveslendim ben de atlatacağım hadi bugün ip atlama günü olsun kızlar

Selam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum ya aksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Yeşil çay, limonlu su, acı ise yarar bende genelde ya da böyle sıcak sıcak çay içince de rahat çıkarım aklıma gelen bunlar canım
Akşama neler var menülerde ? Ben kabak pisireyim diyorum.Yanina salata,yoğurt güzel olur gibi.
Güzel fikir kabak bende aldirayim bari bugün
Kizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Süper motivasyon kaynağı cidden çok iyi hissetmişsindir
Bir kurde bn yapmak istiyorum bugun evleri tepeden tirnaga kirkladim uc kat sil sil bilmiyo ogle yemegi esime aitti malum erkege mutfak burakirsan disarda yemek alir gelir bu geceden itibren kurumu baslatayim bari
Sen ne kürü yapacaksın canım

Kiz aciyorsa yaptirma bosver, sabah 5 dk mi almiyor benim hemen hallediyorum
Hadi bakalim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin
Canm suya 1 gece oncedem 2 kayisi koy ben de faydasi oldu, bir de ac karnina su iciyorum o da cok rahatlatiyor
Akşama neler var menülerde ? Ben kabak pisireyim diyorum.Yanina salata,yoğurt güzel olur gibi.
Ben kofte yapayim diyorum, kofte salata yeterli olur
Yaaa ne guzell canim gercekten ip atlamak cok faydali, bana da herkes bacaklarin cok incelmis faln diyor

yaaa şahanesinn
Kesinlikle canim bugn butun mesajlar ipten yana, yavas yavas baslayip arttiriyorsun eglenceli oluyor gercektem ben seviyorum
Sizden çok heveslendim ben de atlatacağım hadi bugün ip atlama günü olsun kızlar
Ooo supersin canm, bu aksam parti var ip atlama partisii

Kiz aciyorsa yaptirma bosver, sabah 5 dk mi almiyor benim hemen hallediyorum
ayy vazgeçtim vallahi, bazı yorumlarda doğum sancısından daha büyük acı çekenleri okuyunca vazgeçtim, 2 tanesi yetti bana
kaşlarımı yaptırıp kirpik liftinge karar verdim

Kesinlikle canim bugn butun mesajlar ipten yana, yavas yavas baslayip arttiriyorsun eglenceli oluyor gercektem ben seviyorum
hadi bakalım o zaman

Aaa aynı bennolcak bizim halımız

Sarışınmıydın, esmer makyak cok ta istemıuo sanki

Kaçta uyuuo canım, benımkı tek uykuya ındırme telaşında. Gunduz toplamda 2 saat mı uyumssı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…