- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.381
Sarı saçlı mısın Yasemin? sarışın arkadaşlar makyaj yapmayınca solgun duruyorlar.Aslında gözün alıştığı için hasta gibi duruyor zannediyorsun 1 hafta makyaj yapma o görüntüye de göz alışıyor ardından makyaj yapınca ay ne kadar güzel olmuşsun diyoruz.herşey göz alışkanlığı aslındalifting de yaptıracağım :)
ama önce bi eyeliner istiyorum da internetteki yorumlarda çok acı olduğunu vs yazmışlar da gözüm korktu
evet bi de o risk var tabii göz bu, ama her sabah makyajla uuğraşmaktan çok sıkıldım
makyajsız da kendimi sevmiyorum, hasta gibi görünüyorum
aslında esmerim kuzum, ama ombreli saçlarımSarı saçlı mısın Yasemin? sarışın arkadaşlar makyaj yapmayınca solgun duruyorlar.Aslında gözün alıştığı için hasta gibi duruyor zannediyorsun 1 hafta makyaj yapma o görüntüye de göz alışıyor ardından makyaj yapınca ay ne kadar güzel olmuşsun diyoruz.herşey göz alışkanlığı aslında
Aslinda bir di ama cocuk yemek isteyince bana yarim kaldiakşamki yumurtayı en az 1e çıkar kuzum :) afiyet olsun
Saol canimAfiyet olsun, hafif bir menü
Bir arkadaşım hergün eyeliner (böyle mi yazılıyordu ) çekerdi 2 yıl boyunca onu hiç göz makyajı olmadan görmedim bir gün makyajsız geldi şaşkın baktım galibaaslında esmerim kuzum, ama ombreli saçlarım
ama simsiyahken de saçlarım kendimi soluk görürdüm sadece kendim de değil ne zamna makyaj yapmasam iş arkadaşlarım hemen aaaa ne oldu kötü görünüyorsun der
kaşım, kirpiğim çok az olduğu için sanırım solgun gösteriyorum
Aci biber ye dogadan form kayisili cay ic iki bardak kuru erik ye bn boyle cikabiliyorum wcyeSelam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum yaaksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Bir kurde bn yapmak istiyorum bugun evleri tepeden tirnaga kirkladim uc kat sil sil bilmiyo ogle yemegi esime aitti malum erkege mutfak burakirsan disarda yemek alir gelir bu geceden itibren kurumu baslatayim bariRezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
yaaaaardi 2 yıl boyunca onu hiç göz makyajı olmadan görmedim bir gün makyajsız geldi şaşkın baktım galibahiç hoşlanmadı tabi hayırdır Leylak tanıyamadın mı dedi.Ben farkettim hemen düzelkttim makyajsız da ne kadar güzelsin maşallah ona bakıyorum dedim
yaaa şahanesinnKizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
tamamdır atlayalımSizden çok heveslendim ben de atlatacağım hadi bugün ip atlama günü olsun kızlar
Yeşil çay, limonlu su, acı ise yarar bende genelde ya da böyle sıcak sıcak çay içince de rahat çıkarım aklıma gelen bunlar canımSelam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum yaaksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Güzel fikir kabak bende aldirayim bari bugünAkşama neler var menülerde ? Ben kabak pisireyim diyorum.Yanina salata,yoğurt güzel olur gibi.
Süper motivasyon kaynağı cidden çok iyi hissetmişsindirKizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Sen ne kürü yapacaksın canımBir kurde bn yapmak istiyorum bugun evleri tepeden tirnaga kirkladim uc kat sil sil bilmiyo ogle yemegi esime aitti malum erkege mutfak burakirsan disarda yemek alir gelir bu geceden itibren kurumu baslatayim bari
Kiz aciyorsa yaptirma bosver, sabah 5 dk mi almiyor benim hemen hallediyorumlifting de yaptıracağım :)
ama önce bi eyeliner istiyorum da internetteki yorumlarda çok acı olduğunu vs yazmışlar da gözüm korktu
evet bi de o risk var tabii göz bu, ama her sabah makyajla uuğraşmaktan çok sıkıldım
Hadi bakalim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsinRezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
Canm suya 1 gece oncedem 2 kayisi koy ben de faydasi oldu, bir de ac karnina su iciyorum o da cok rahatlatiyorSelam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum yaaksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Ben kofte yapayim diyorum, kofte salata yeterli olurAkşama neler var menülerde ? Ben kabak pisireyim diyorum.Yanina salata,yoğurt güzel olur gibi.
Yaaa ne guzell canimKizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Kesinlikle canim bugn butun mesajlar ipten yana, yavas yavas baslayip arttiriyorsun
Ooo supersin canm, bu aksam parti var ip atlama partisiiSizden çok heveslendim ben de atlatacağım hadi bugün ip atlama günü olsun kızlar
ayy vazgeçtim vallahi, bazı yorumlarda doğum sancısından daha büyük acı çekenleri okuyunca vazgeçtim, 2 tanesi yetti banaKiz aciyorsa yaptirma bosver, sabah 5 dk mi almiyor benim hemen hallediyorum
hadi bakalım o zamanKesinlikle canim bugn butun mesajlar ipten yana, yavas yavas baslayip arttiriyorsuneglenceli oluyor gercektem ben seviyorum
insAllah cnm saolasinHadi bakalim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin
Aaa aynı ben4 Nisan Pazar
11.00
4 yk menemen
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 elma dlm patates fırında
15.00 gibiydi heralde
1 elma
2 avuç çekirdek
19.20
Haşlanmış orta boy patates 1yumurta
Yarım yufkaya Bill otlu durum
1 kase yoğurt
Kuru biber kavurma 2 YK kaşığı
Şu hatirlamiyorum
Sarışınmıydın, esmer makyak cok ta istemıuo sankilifting de yaptıracağım :)
Kaçta uyuuo canım, benımkı tek uykuya ındırme telaşında. Gunduz toplamda 2 saat mı uyumssı lazımRezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
kuzum esmerim ama ten rengim sarımtırak bi de kaşlarım ve kirpiklerim çok seyrek ve griye yakın bi siyah o yüzden değişik duruyorum biSarışınmıydın, esmer makyak cok ta istemıuo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?