Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

AFİYETLER OLSUN .

eküricanım ben sana ayak uydurayım birlikte atlayalım
adım dışında spor yapmam şart artık
ip azıcık zorlayacak benim malum sebepten ama bi çözümü var elbet :)
Ayy atla canm atla, cok iyi geliyor, diger siknti bazen bende de oluyor, dedigm egzersizlere devam et faydasini goreceksin
5 Nisan pazartesi
11.00
3ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Yarım çay ksk bal
Yarım çay ksk kakao
Tarçın

16.30
Sade kahve 1 kare bitter

19.00
1 kase mercimek çorba
Mevsim salata
1 kase cacık

Şu 2 litre
Guzel canm afiyet olsun
Vallahi her yerinden karbonhidrat fiskiriyor, nerden baksan olmuyor yani

Ayy atla canm atla, cok iyi geliyor, diger siknti bazen bende de oluyor, dedigm egzersizlere devam et faydasini goreceksin

Guzel canm afiyet olsun

Vallahi her yerinden karbonhidrat fiskiriyor, nerden baksan olmuyor yani
bugün akşamdan başlayayım canım

Günaydın kızlar İzmir 2 -3 gündür yağmurlu çamaşırı yıkıyıcam yıkayamıyorum bir türlü
neden yıkamayamıyorsun?
6 Nisan Pazartesi

12.30
1 adet şinitzel
1 kase yeşil salata
1 ayran

19.30
5 yk kuru fasulye
2 salatalık turşusu
1 kase yoğurt
1 elma

su: 2,5 lt
adım: 7302
afiyet olsun canım. şişkinlik yapacak şeyleri hafta başında tüketmek en güzeli
afiyet olsun baya az besleniyorsun canım dikkat et bağışıklığın düşmesin
canım günün sonunda toplu olarak yayınlaman gerekiyor. her öğünü ayrı ayrı paylaşmıyoruz.
afiyet olsun...
5 Nisan pazartesi
11.00
3ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Yarım çay ksk bal
Yarım çay ksk kakao
Tarçın

16.30
Sade kahve 1 kare bitter

19.00
1 kase mercimek çorba
Mevsim salata
1 kase cacık

Şu 2 litre
afiyet olsun canım gayet güzel

Yağmur yağıyor cnm balkona da teli koyup asmak istemiyorum inşaat var çamur tozu yağıyor

sağol canım

Kiz bu ne ben bunları yesem gerçi Yicek bi şey yok kesin akşama kalmadan bayılırdım dikkat et canım. Kilo verirsin böyle ama yağdan değil kastan gider. O da 3 gün normla beslenince fazlasıyla geri gelir

Ben yaptrmadim hergun cekiyorum gozume ama oylr bir uygulamadan da haberim yok acikcasi arkadasim lifting yaptrdi cok guzel oldu
lifting de yaptıracağım :)
ama önce bi eyeliner istiyorum da internetteki yorumlarda çok acı olduğunu vs yazmışlar da gözüm korktu

Çok gördüm ama bana zararlı geliyor açıkçası
evet bi de o risk var tabii göz bu, ama her sabah makyajla uuğraşmaktan çok sıkıldım
makyajsız da kendimi sevmiyorum, hasta gibi görünüyorum

Rezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…