Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Makyaj sızin de gozlerınızı yoruyor mu, resmen rimel agırlık yapıuo acıtıyo fln gosumı, renkli göz old için de olablr zor ya

Kaçta uyuuo canım, benımkı tek uykuya ındırme telaşında. Gunduz toplamda 2 saat mı uyumssı lazım
Gündüz 2 kez uyuyor canım 1-1.5 saat bende yanında yatıyorum ama yanlizken daha çabuk uyanıyor bı rutin oluşturmaya çalışıyorum şimdilik ama tek uyku için daha erken sanki

Makyaj sızin de gozlerınızı yoruyor mu, resmen rimel agırlık yapıuo acıtıyo fln gosumı, renkli göz old için de olablr zor ya
Bende genelde makyajsız takılıyorum kasımı boyarim en çok diğerleri dediğin gibi ağırlık yapılır ya da unutuyorum gözümü ovuyorum berbat oluyor

masal3487 yılların kabızzedesi olarak denemediğim bir şey kalmadı tecrübelerimi paylaşayım.3 litre suyun altına düşme ,hergün 2 kaşık öğütülmüş keten tohumu tüket yoğurda katıp(bu bende çok işe yaradı),sabahları kayısı tüket aç karnına ılık suyla (bu bende hiç işe yaramadı ama yarayanlar var)incir de tüketebilirsin,bazılarında yeşil çay işe yarıyor günde 2 bardak tüketebilirsin, mutlaka salata yeşillik tüket,bamya yemeği de güzel çalıştırıyor bağırsakları,diyette karbonhidratı aniden kestiğimiz için kabızlık oluyor bunların hiç birisi ile yaramazsa bir gün karbonhidratı her zamankinden daha fazla tüket mesela 1 dilim ekmek daha fazla yiyebilirsin bu en son çare olarak işe yarayabilir.
Ben probiyotik takviyesi kullanıyorum çünkü benimki hiç bir şekilde düzelmedi fakat seninki o kadar kronik değil yukarıda yazdıklarımı denersen ile yarayabilir

Kizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Bizimkiler yüzünün kemikleri çıkmışı genelde kötü anlamda söyler yüzün çökmüş ne olmuş sana anlamında.Benim kaynanam diyet yapmama karşıydı ayy ne öyle kemiklerin çıkacak yapma diyet falan derdi.Seninki beğenerek söyledi sanırım

Sanırım som haftalarda o kadar dikkat etmeme rağmen istediğim kiloyu veremememin nedenini buldum sankii U UcanSupurge yaklasık 1 haftadır tiroid ilacımı birkaç kez kullandım sadece,ve sebep bu oldu. Tabiki 3 4 günde bir başlayan ve aynı günde biten lekelenmelerim de etkilidir, sebebini de hala çözebilmiş değilim. Bu sabah artın tamam söküldü dedim, sabah biraz başladı gibi oldu ve devamı yine yok, anlayamıyorum ya

Demekki hormonel bir dengesizlik yaşıyorsun canım .Troid çok önemli düzenli kullan bence yaseminin de haşimatosu var ama o güzel veriyor galiba dikkat ediyor ilaçlarına aynı zamanda.İnşallah bu hafta düzene girer herşey

elfkkk canım ben çok düzenli kullanıyorum ilaçlarımı onun yanında da yapmam gereken başka şeyleri uyguluyorum
yemen gereken yememen gerekenler tiroid ilacı yanında aldığım ilaçların kullanımı vs gibi
sen de muhakkak dikkat et canım eminim düzene girersin

Merhabalar

bugünkü yemek listemi yazayım

Sabah;

- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı

ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.

öğlen

- 1 kase mercimek çorbası

ikindi;

-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği

saat 17.30 akşam yemeği

- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .

2 litre su

3 yaparım .

Eve gidincede spor yapıcam

:)

Evet canim ozellikle bazi rimeller daha beter yapiyor su ekstra hacim falan olanlar varya sanki gozume perde inmis gibi hissediyorum ama yapmadan da duramiyorum, benm rimelim suan kullandigm hafif cok agirlik yapmiyor, uzun sure makyaj yapmadim ama bu kez baktim kendimi iyice saliyorum simdi yapinca daha iyi hissediyorum
Kızlar bugun annemdeyim ve menumu yazarsam benı burdan sopayla kovalarsınız yarın yazayım en ıyısu ben
Bak simdi yaa, niye boyle seyler yapiyorsun
Canm tiroit ilacini duzenli kullanmazsan duzenli adet olamazsin, vucudn butn hormonal dengesini etkiliyor
Guzel gibi biraz daginik ama toplam kalori olarak cok degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…