- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.401
Makyaj sızin de gozlerınızı yoruyor mu, resmen rimel agırlık yapıuo acıtıyo fln gosumı, renkli göz old için de olablr zor yaKiz aciyorsa yaptirma bosver, sabah 5 dk mi almiyor benim hemen hallediyorum
Hadi bakalim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin
Canm suya 1 gece oncedem 2 kayisi koy ben de faydasi oldu, bir de ac karnina su iciyorum o da cok rahatlatiyor
Ben kofte yapayim diyorum, kofte salata yeterli olur
Yaaa ne guzell canimgercekten ip atlamak cok faydali, bana da herkes bacaklarin cok incelmis faln diyor
Kesinlikle canim bugn butun mesajlar ipten yana, yavas yavas baslayip arttiriyorsuneglenceli oluyor gercektem ben seviyorum
Ooo supersin canm, bu aksam parti var ip atlama partisii
Gündüz 2 kez uyuyor canım 1-1.5 saat bende yanında yatıyorum ama yanlizken daha çabuk uyanıyor bı rutin oluşturmaya çalışıyorum şimdilik ama tek uyku için daha erken sankiKaçta uyuuo canım, benımkı tek uykuya ındırme telaşında. Gunduz toplamda 2 saat mı uyumssı lazım
Bende genelde makyajsız takılıyorum kasımı boyarim en çok diğerleri dediğin gibi ağırlık yapılır ya da unutuyorum gözümü ovuyorum berbat oluyorMakyaj sızin de gozlerınızı yoruyor mu, resmen rimel agırlık yapıuo acıtıyo fln gosumı, renkli göz old için de olablr zor ya
O zaman son gaz devam ip atlamayaYaaa ne guzell canimgercekten ip atlamak cok faydali, bana da herkes bacaklarin cok incelmis faln diyor
Evet canim iyi hissettiriyo valla guzel seyler duymakSüper motivasyon kaynağı cidden çok iyi hissetmişsindir
Yogurt kurunu denemzk istiyorumSen ne kürü yapacaksın canım
ayyy süperValla bantta yururken terledigimin iki katini terliyom ip atlarken
Hım şu biberli limonlu olanı miYogurt kurunu denemzk istiyorum
Bizimkiler yüzünün kemikleri çıkmışı genelde kötü anlamda söylerKizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Demekki hormonel bir dengesizlik yaşıyorsun canım .Troid çok önemli düzenli kullan bence yaseminin de haşimatosu var ama o güzel veriyor galiba dikkat ediyor ilaçlarına aynı zamanda.İnşallah bu hafta düzene girer herşeySanırım som haftalarda o kadar dikkat etmeme rağmen istediğim kiloyu veremememin nedenini buldum sankii U UcanSupurge yaklasık 1 haftadır tiroid ilacımı birkaç kez kullandım sadece,ve sebep bu oldu. Tabiki 3 4 günde bir başlayan ve aynı günde biten lekelenmelerim de etkilidir, sebebini de hala çözebilmiş değilim. Bu sabah artın tamam söküldü dedim, sabah biraz başladı gibi oldu ve devamı yine yok, anlayamıyorum ya
Demekki hormonel bir dengesizlik yaşıyorsun canım .Troid çok önemli düzenli kullan bence yaseminin de haşimatosu var ama o güzel veriyor galiba dikkat ediyor ilaçlarına aynı zamanda.İnşallah bu hafta düzene girer herşey
Ooo oyle aciya deger mi canim ya bosverayy vazgeçtim vallahi, bazı yorumlarda doğum sancısından daha büyük acı çekenleri okuyunca vazgeçtim, 2 tanesi yetti bana
kaşlarımı yaptırıp kirpik liftinge karar verdim
hadi bakalım o zaman
ayyy yok hiç değmez ciddenOoo oyle aciya deger mi canim ya bosver
Evet canim ozellikle bazi rimeller daha beter yapiyor su ekstra hacim falan olanlar varya sanki gozume perde inmis gibi hissediyorum ama yapmadan da duramiyorum, benm rimelim suan kullandigm hafif cok agirlik yapmiyor, uzun sure makyaj yapmadim ama bu kez baktim kendimi iyice saliyorum simdi yapinca daha iyi hissediyorumMakyaj sızin de gozlerınızı yoruyor mu, resmen rimel agırlık yapıuo acıtıyo fln gosumı, renkli göz old için de olablr zor ya
Bak simdi yaa, niye boyle seyler yapiyorsunKızlar bugun annemdeyim ve menumu yazarsam benı burdan sopayla kovalarsınızyarın yazayım en ıyısu ben
Canm tiroit ilacini duzenli kullanmazsan duzenli adet olamazsin, vucudn butn hormonal dengesini etkiliyorSanırım som haftalarda o kadar dikkat etmeme rağmen istediğim kiloyu veremememin nedenini buldum sankii U UcanSupurge yaklasık 1 haftadır tiroid ilacımı birkaç kez kullandım sadece,ve sebep bu oldu. Tabiki 3 4 günde bir başlayan ve aynı günde biten lekelenmelerim de etkilidir, sebebini de hala çözebilmiş değilim. Bu sabah artın tamam söküldü dedim, sabah biraz başladı gibi oldu ve devamı yine yok, anlayamıyorum ya
Guzel gibi biraz daginik ama toplam kalori olarak cok degilMerhabalar
bugünkü yemek listemi yazayım
Sabah;
- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı
ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.
öğlen
- 1 kase mercimek çorbası
ikindi;
-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği
saat 17.30 akşam yemeği
- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .
2 litre su
3 yaparım .
Eve gidincede spor yapıcam
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?