- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.421
Tövbeee bismillahHuhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzzben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak
Evet. CanimHım şu biberli limonlu olanı mi
Atladikca kendi kendimi gaza getirdim, hazir kiz da iyumusken devam ettimTövbeee bismillah1400 nedir kız benim maksimum 250 olur şimdi yemek yapıyorum atlayacağım inşallah
Supersin valla ben simdilik 600 atladim cocuklar acikti onlari doyurup devam edecem insallah ayaklarimda ayiriyoya bakalimHuhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzzben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak
ben daha toplantıdayımHuhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzzben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak
Canım inşallah işe yarar afiyet olsun :)Rezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
Bende yeşil çay çok işe yarıyordu canım. Bir de sabah aç karnına çubuk tarçını sıcak suya koyuyorsun 10 dk derledikten sonra içiyorsun. O da çok işe yarıyordu.Selam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum yaaksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Ay darısı bana inşallah :)Kizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Canııım çok dikkat et. Tadımlık ye yemekleriKızlar bugun annemdeyim ve menumu yazarsam benı burdan sopayla kovalarsınızyarın yazayım en ıyısu ben
Canım Yeşilçay bende çok işe yarıyordu ilk kilo vermeye başladığımda (2015-2016 yıllarındaki kilo verme maceramda) sanki artık o kadar etkili değil gibi?masal3487 yılların kabızzedesi olarak denemediğim bir şey kalmadı tecrübelerimi paylaşayım.3 litre suyun altına düşme ,hergün 2 kaşık öğütülmüş keten tohumu tüket yoğurda katıp(bu bende çok işe yaradı),sabahları kayısı tüket aç karnına ılık suyla (bu bende hiç işe yaramadı ama yarayanlar var)incir de tüketebilirsin,bazılarında yeşil çay işe yarıyor günde 2 bardak tüketebilirsin, mutlaka salata yeşillik tüket,bamya yemeği de güzel çalıştırıyor bağırsakları,diyette karbonhidratı aniden kestiğimiz için kabızlık oluyor bunların hiç birisi ile yaramazsa bir gün karbonhidratı her zamankinden daha fazla tüket mesela 1 dilim ekmek daha fazla yiyebilirsin bu en son çare olarak işe yarayabilir.
Ben probiyotik takviyesi kullanıyorum çünkü benimki hiç bir şekilde düzelmedi fakat seninki o kadar kronik değil yukarıda yazdıklarımı denersen ile yarayabilir
Afiyet olsun canım gayet güzelMerhabalar
bugünkü yemek listemi yazayım
Sabah;
- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı
ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.
öğlen
- 1 kase mercimek çorbası
ikindi;
-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği
saat 17.30 akşam yemeği
- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .
2 litre su
3 yaparım .
Eve gidincede spor yapıcam
:)
Ben çok uzun süredir makyaj yapmıyorumEvet canim ozellikle bazi rimeller daha beter yapiyor su ekstra hacim falan olanlar varya sanki gozume perde inmis gibi hissediyorum ama yapmadan da duramiyorum, benm rimelim suan kullandigm hafif cok agirlik yapmiyor, uzun sure makyaj yapmadim ama bu kez baktim kendimi iyice saliyorum simdi yapinca daha iyi hissediyorum
Bak simdi yaa, niye boyle seyler yapiyorsun
Canm tiroit ilacini duzenli kullanmazsan duzenli adet olamazsin, vucudn butn hormonal dengesini etkiliyor
Guzel gibi biraz daginik ama toplam kalori olarak cok degil
Aaayyy seni müthiş bir gece bekliyorPide yaptim acip pisircem simdi nasil zor bir gece benim icin anlatamam cocuklarin istekelri btmiyo ben diyetteyim diye guzel seyler yapmiyomusum diyolar kiyamadim temizligin pesine hamur acmak ve yiyememek zorluycak beni
Canııım senin şu hareketler bende olacak ne güzel kilo verirdim senin gibiHuhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzzben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak
Ay evet görünmemis hiç bende soracaktım U UcanSupurge nerelerdesin canimU UcanSupurge nerelerdesn, sabahtan beri yoksun iyi misn ?
Ay hiç bilmiyorumAaa aynı bennolcak bizim halımız
Güzel menü canim . Saatlerinde yazarsan yorumlamamiz daha kolay olur canimMerhabalar
bugünkü yemek listemi yazayım
Sabah;
- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı
ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.
öğlen
- 1 kase mercimek çorbası
ikindi;
-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği
saat 17.30 akşam yemeği
- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .
2 litre su
3 yaparım .
Eve gidincede spor yapıcam
:)
Güzel bence canim afiyet olsunKahvaltı 09:00
3 lokma mayasız ekmek
3 top peynir
Öğle yemeği 12:30
1 kase şehriye çorbası
1 yk patates salatası
Ara öğün 16:45
3 ceviz
Akşam yemeği 18:30
1 büyük kase marullu haşlanmış yumurta salatası
3 lokma mayasız ekmek
Su : 2,5 litre
Ya bizde 7.30 gibi kalkıyoryz, sonra taa 12 de uyuuo 1 -2 gıbı uyanıyo sonra bidaha hiç uyumuyo, gece uykusuna kadar, 6 dan sonra da cok huysuz oluyo uyku bastırdıgı için. 4-5 arası fln bidaha uyusa yada ılk uykuyu bıraz erken yapsa süpet olcakGündüz 2 kez uyuyor canım 1-1.5 saat bende yanında yatıyorum ama yanlizken daha çabuk uyanıyor bı rutin oluşturmaya çalışıyorum şimdilik ama tek uyku için daha erken sanki
Ayy hadi insallah canim
Ya benm esim de ayni, 3 ay bitti diyete baslayali ama esim de boyle seyler cok istiyor ben de yapmak istemiorum cunku kendime hakim olamiyorum...ben esimn istediklerink kahvaltiya yapiyorum cok az yeyip dengelemeye calisiyorumPide yaptim acip pisircem simdi nasil zor bir gece benim icin anlatamam cocuklarin istekelri btmiyo ben diyetteyim diye guzel seyler yapmiyomusum diyolar kiyamadim temizligin pesine hamur acmak ve yiyememek zorluycak beni
Ya evet makyajida birakinca kendimi iyice salmistim biraz da zayifladim ya daha cok kendime geldim maktajimi yapiyorum sacimi daha ozenli yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve ozguvenim de artti bayaCanım inşallah işe yarar afiyet olsun :)
Bende yeşil çay çok işe yarıyordu canım. Bir de sabah aç karnına çubuk tarçını sıcak suya koyuyorsun 10 dk derledikten sonra içiyorsun. O da çok işe yarıyordu.
Ay darısı bana inşallah :)
Canııım çok dikkat et. Tadımlık ye yemekleri
Canım Yeşilçay bende çok işe yarıyordu ilk kilo vermeye başladığımda (2015-2016 yıllarındaki kilo verme maceramda) sanki artık o kadar etkili değil gibi?
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ben çok uzun süredir makyaj yapmıyorummüdürüm ne zaman göre iyi misin diyo.. artık kendimi şartlayacağım ya makyaj yapmadan evden çıkmak yok diyeceğim.
Aaayyy seni müthiş bir gece bekliyoraynı şeyi eşim de bana yapıyordu. Ona ayrı kendime ayrı yemek pişirmek de istemiyordum. Allahtan reflüden dolayı artık benim yediklerimden yiyor
Atla tabi canim, sen neden yapmiyorsun ki bence yabas yavas basla ve gittikce hizlandr yoksa diyetn tam olamyacakCanııım senin şu hareketler bende olacak ne güzel kilo verirdim senin gibi
en iyisi ben de kalkıp 100-200 atlayayım kız
Guzel ama her ogunde azda olsa karbonhidrat var, aksam guzel amaKahvaltı 09:00
3 lokma mayasız ekmek
3 top peynir
Öğle yemeği 12:30
1 kase şehriye çorbası
1 yk patates salatası
Ara öğün 16:45
3 ceviz
Akşam yemeği 18:30
1 büyük kase marullu haşlanmış yumurta salatası
3 lokma mayasız ekmek
Su : 2,5 litre
Guzel afiyet olsun06.04.2021 menümasal3487
09.00
Sade Türk kahvesi
12.00
Şinitzelli salata. İçine bir tane de haşlanmış patates koydum tost makinasında yağsız kızarttım patatesi canım kızarmış patates isteyince :)
13.00
10 adet fıstık
19.00
Yarım tavuklu karnıyarık ( kızartma değil )
Bir kase cacık
2 tane lahana sarma dünden kalan
Su :2 litre
saol cnmAyy hadi insallah canimyaza bomba gibi girmek istiyorummm
Ya benm esim de ayni, 3 ay bitti diyete baslayali ama esim de boyle seyler cok istiyor ben de yapmak istemiorum cunku kendime hakim olamiyorum...ben esimn istediklerink kahvaltiya yapiyorum cok az yeyip dengelemeye calisiyorumAllahtan kizm kucuk bazen istiyor ama asiri degil sonucta
Ya evet makyajida birakinca kendimi iyice salmistim biraz da zayifladim ya daha cok kendime geldim maktajimi yapiyorum sacimi daha ozenli yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve ozguvenim de artti baya
Atla tabi canim, sen neden yapmiyorsun ki bence yabas yavas basla ve gittikce hizlandr yoksa diyetn tam olamyacak
Guzel ama her ogunde azda olsa karbonhidrat var, aksam guzel ama
Guzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?