Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Huhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzz ben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak
Tövbeee bismillah 1400 nedir kız benim maksimum 250 olurşimdi yemek yapıyorum atlayacağım inşallah

Huhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzz ben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak
Supersin valla ben simdilik 600 atladim cocuklar acikti onlari doyurup devam edecem insallah ayaklarimda ayiriyoya bakalim

Canım inşallah işe yarar afiyet olsun :)
Selam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum ya aksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Bende yeşil çay çok işe yarıyordu canım. Bir de sabah aç karnına çubuk tarçını sıcak suya koyuyorsun 10 dk derledikten sonra içiyorsun. O da çok işe yarıyordu.
Kizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Ay darısı bana inşallah :)
Kızlar bugun annemdeyim ve menumu yazarsam benı burdan sopayla kovalarsınız yarın yazayım en ıyısu ben
Canııım çok dikkat et. Tadımlık ye yemekleri
Canım Yeşilçay bende çok işe yarıyordu ilk kilo vermeye başladığımda (2015-2016 yıllarındaki kilo verme maceramda) sanki artık o kadar etkili değil gibi?
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ben çok uzun süredir makyaj yapmıyorum müdürüm ne zaman göre iyi misin diyo.. artık kendimi şartlayacağım ya makyaj yapmadan evden çıkmak yok diyeceğim.
Pide yaptim acip pisircem simdi nasil zor bir gece benim icin anlatamam cocuklarin istekelri btmiyo ben diyetteyim diye guzel seyler yapmiyomusum diyolar kiyamadim temizligin pesine hamur acmak ve yiyememek zorluycak beni
Aaayyy seni müthiş bir gece bekliyor aynı şeyi eşim de bana yapıyordu. Ona ayrı kendime ayrı yemek pişirmek de istemiyordum. Allahtan reflüden dolayı artık benim yediklerimden yiyor

Canııım senin şu hareketler bende olacak ne güzel kilo verirdim senin gibi
en iyisi ben de kalkıp 100-200 atlayayım kız

06.04.2021 menü masal3487

09.00

Sade Türk kahvesi

12.00

Şinitzelli salata. İçine bir tane de haşlanmış patates koydum tost makinasında yağsız kızarttım patatesi canım kızarmış patates isteyince :)

13.00

10 adet fıstık

19.00

Yarım tavuklu karnıyarık ( kızartma değil )

Bir kase cacık

2 tane lahana sarma dünden kalan

Su :2 litre

Aaa aynı bennolcak bizim halımız
Ay hiç bilmiyorum
Güzel menü canim . Saatlerinde yazarsan yorumlamamiz daha kolay olur canim
Güzel bence canim afiyet olsun

Gündüz 2 kez uyuyor canım 1-1.5 saat bende yanında yatıyorum ama yanlizken daha çabuk uyanıyor bı rutin oluşturmaya çalışıyorum şimdilik ama tek uyku için daha erken sanki
Ya bizde 7.30 gibi kalkıyoryz, sonra taa 12 de uyuuo 1 -2 gıbı uyanıyo sonra bidaha hiç uyumuyo, gece uykusuna kadar, 6 dan sonra da cok huysuz oluyo uyku bastırdıgı için. 4-5 arası fln bidaha uyusa yada ılk uykuyu bıraz erken yapsa süpet olcak

Mermer olacak biri daha G Goklerce birimiz t’as birimiz mermer olcaz bu gidiste
Ayy hadi insallah canim yaza bomba gibi girmek istiyorummm
Pide yaptim acip pisircem simdi nasil zor bir gece benim icin anlatamam cocuklarin istekelri btmiyo ben diyetteyim diye guzel seyler yapmiyomusum diyolar kiyamadim temizligin pesine hamur acmak ve yiyememek zorluycak beni
Ya benm esim de ayni, 3 ay bitti diyete baslayali ama esim de boyle seyler cok istiyor ben de yapmak istemiorum cunku kendime hakim olamiyorum...ben esimn istediklerink kahvaltiya yapiyorum cok az yeyip dengelemeye calisiyorum Allahtan kizm kucuk bazen istiyor ama asiri degil sonucta
Ya evet makyajida birakinca kendimi iyice salmistim biraz da zayifladim ya daha cok kendime geldim maktajimi yapiyorum sacimi daha ozenli yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve ozguvenim de artti baya
Canııım senin şu hareketler bende olacak ne güzel kilo verirdim senin gibi
en iyisi ben de kalkıp 100-200 atlayayım kız
Atla tabi canim, sen neden yapmiyorsun ki bence yabas yavas basla ve gittikce hizlandr yoksa diyetn tam olamyacak
Guzel ama her ogunde azda olsa karbonhidrat var, aksam guzel ama
Guzel afiyet olsun

6 Nisan menüm

Kahvaltı:9.00
4 YK litalif müsli
1su bardağı süt

Ara:12.00
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1bardak yeşil çay

Aksam14.30
Kültür mantarını tüm haliyle tavada pişirdim yedim
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
Semizotu salatası

Ara:17.00 1muz

Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
120 puan
U UcanSupurge Jasminium84

saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…