Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sportıfliğini yesinler busişimmmmm

Ve menüm:

Sabah:1 kase vitalis

Öğle:2 parça tavuk bonfile 2 kaşık yoğurt 1 kaşık püre

ara:1 portakal

Akşam:2,5 kaşık pazı,1 kaşık kuru sebzeli türlü yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği

sportıfliğini yesinler busişimmmmm

bi de kilo versem

Kızlaaar geldim sonunda iki gündür okul-hastane-ev üçlüsünde gidip geldiğimden uğrayamadım yazmıştım zaten.Ama burdayım

hoş geldin kaçakistanlııı nasıl durumlar? iyi mi büyükannen?

Ve menüm:

Sabah:1 kase vitalis

Öğle:2 parça tavuk bonfile 2 kaşık yoğurt 1 kaşık püre

ara:1 portakal

Akşam:2,5 kaşık pazı,1 kaşık kuru sebzeli türlü yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği

menü güzeeel suya da dikkat ettiysen bugün gitmiştir azıcık kilolar bi de spor ekle buna spor

şu vitalis nasıl güzel mi yaa :26:dukandan sonra deneyeceğim ben dee

Verirsin busişim verirsin sabır azıcıkk Aynı ya pek bi değişiklik yok canım durumlarda

Akşamadaa yeşilçayy içicem Spor eklicektim bugün ama cuma sınavım var busişim gidemedim spora Vitalis bayağı güzel yaa çikolatalısını yitorum bide ohhh

kizlaaaaaar ölüooooooooooooom cok yoruldum hos alisverise gitmeden once de yorgundum arabayi biraz yuruyeyim die carsidan bayagi uzaga park ettim yaklasim 1,5 kilometre giderken yurudum bi o kadar da donus 30 dak tempolu yurudum carsida da hic oturmadan 3 saat dolastim dolasirken bir dukan ekmek sandvic yapmistim kofte ve yesilliklerden olusan onu yedim eve gelince de balik +salata kahvemi iciyorum simdi sonra caaaay sonra da yogurt yeyip yaticam gercekten coook yoruldum yaaa ben gecen sene 9 km kosuyodum hergun bu kadar cabuk yaslanmis olamam yani bir yilda bu yorgunluk ne yaaa
Buseeeee kim bu leslie yaaa ben nie tanimiorum ben de evde onunla yurumek istiyorum ben de ,ben de.....

Fulyanin cicileri gelmis miiii gule gule otursuuuun hadi ev gormeye gideliiiiim
Fadimecim misafirlerin arkasindan temizligi bitirmis mi hadi ona da gideliiiim
Hopicik annesinin yemeklerini yemis mi hadi biz de annesine de gideliiiiim

sanırım 3 hafta oldu 57 den inemeyeli sabrım bitti bitecek her yolu deniyorum şuan. :18:

işte buuu süpersin. no kaçamak yes dukan sandviçi sen de bak emineciim bilmiyor muydun kız bu çok meşur bi hatun sen de evde bununla yürüyebilirsin istediğin kadar hem de zevkli ben de gojiberry li yogurdumu yedim az önce ve bugünlük yeme olayım bitti. yarına eksi de çıkmalıyım emineee yoksa dukanı bırakıp ayran detoksu ya da lapa detoksu yapıcam bu duraklamayı kırmak için. başka çarem kalmadı artık. yoksa kiloları geri alıcam yahu

Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube

nerdesiniiiiiiiiz cikin da sohbet edelim yaaaaa

burdayııım kuzucaaaaannnn

Son düzenleme:
metabolizman bu kadar yavaşladıysa haftada 1.6 kg vermen zor. ama umarım verirsin büüş bak bi de duraklamadayım diyordun ohh gitti 71 lerr yinee

canım benim metabolik hızım günlük 2300 kalorilik diyet diyor düşün yani ama ben 1400 ü zor tüketiyorum hatta tüketemiyorum bile yani sonracığıma bugün inceledik tekrar tek tek ve 1500 de karar kıldık :) yağ yakamıyor oluşum kilo kaybım o yüzdenmiş çnkü bu hafta sadece 100 gr. gitmiş yağ haftaya vericem yaa 1.6 kg neki vericem vermeliyimmmm... baksana geçen cumadan bu zamana kadar bir sürü kilo verd,im bunumu veremiycem cuma ya gümbür gümbür geliyorum :) derece bekler beni yine

canım maşallah iyi yapmışsın geçen yıldan bu zaman akadr oturursan öyyyyle tabi bu yıl koşamazsın :) ama olur cnm zamanla düzene oturtursan 9 değil 12 ye bile çıkarsın eminim :) leslie sansone diye bir amerikan kalp sağlığınında onayladığı sporcu teyze 3 çocuk anası bildiğim kadaıyla :) önceleri olduk.ça kiloluymuş sonra kendince hareketler yaparak zayıflamış ve hareketlerinin patentini alarak sporcu olmuş bir bacı ev içerisinde aletli/aletsiz 1 mileden başlayıp 5 mile kadar yağ yakma - kalp sağlığı koruma - zayıflama - sıkılaşma hedeflerine yönelik farklı programlar sunan bu hatunun hareketlerini ben ufacık oturma odasında anamla birlikte 2 k,işi rahat rahat yapıyorduk :) alanı kısıtlı kullanıma sahip insanları düşünerek EVDE yapabileceğin hareketler ile xxxx mile yürütüyor :) youtube da bol miktarda videoları mevcuyt ayrıca bizim kk dada bir topic cağızı var ordan hangi mile hangi bölhgeye neye yönelik ayrıntılı olarak öğrenebilirsin :) şiddetle tavsiye ediyorum valla on numara bir hatun :)

Fulyanin cicileri gelmis miiii gule gule otursuuuun hadi ev gormeye gideliiiiim
Fadimecim misafirlerin arkasindan temizligi bitirmis mi hadi ona da gideliiiim
Hopicik annesinin yemeklerini yemis mi hadi biz de annesine de gideliiiiim

kız emineeeeeee hopicik değil, özdemi annesinin yemeklerini yiyecek olan. hızını alamadın sanırım okurken

yani yemediğin için mi yağ yakamamışsın büş tam olarak anlamadım sanırım.

vereceksin elbeeek çatır çatır verecek çıp çıtır olacaksın büşüm kim tutaaar cuma ya büş geliyoooorr

Ben 1 ay kadar veremediğimi hatırlıyorum busişim sonra kabak çorbası diyeti yaptım 2 günlük şok diyet ondan sonra açıldı işte yavaş yavaş ama şimdi sen dukan yapıyosun ya nasıl olur bilemem:26:

ilk kez duyuyorum bunuuu :26: nasıl yapılıyor belki dukanın sebzeli gününe uygundur. oooff

Aaaaaa agzina biber surerim bak ne demek o sabrim bitti bitecek Busecim verdigin kilolar senin boyunda bi cocuk eder yaaa az mi verdin sen ogle hemen pes ediosun dur birazda duraklama olsun pes eden degil kilolar olsun tatlim bekle sabreden dervis muradina ermis unutma..

Busra alemsin bundan sonra senin adin wikipedia Busra olsunoturma kismina gelince evet yaaaa otur otur totoyu buyuttuk iste neyse soole havalar biraz duzelsiin baslarim ben tekrar bi de klube uyeyim ama otomatik ödenio gitmesem de

kız emineeeeeee hopicik değil, özdemi annesinin yemeklerini yiyecek olan. hızını alamadın sanırım okurken
:26:upsss evet yaa hepsini okuyup alinti yapmayinca karistirmisim olsun biz de hem hopicige hem de ozdemi'nin annesine gideriz olsun olsun
Bak ooole okuyup duruyorum yok dukani birakirim falan yooook ooole guclendirmeyi de yapicaz sonuna kadar gidicez pes etmek yoooook olur mu ooole basa donmek sifirlamak herseyi aynen devam veremesek de donsak da yumruk mumruk zorliycaz iste bi daha duymayim bak biber gelioooo

evet canım aynen öyle yemediğim için yakamamışım bugün kızın biri vardı 1900 kalorilik diyet yapıyormuş. ya düşün makarnayla ekmek yediriyor kıza ve kız çatır çatır veriyor kiloyu :) 2 kilo vermişti geçen hafta bu haftada aynı şekilde bende yemeye yemeye vere vere 900 gr. vermişim

kız emine göbeğim çatladı valla bugün. bacaklarım geriliyor şuan spordan. yarın bu bacaklarla yürüyebilirsem iyi :26: yürümem gerek benim razıyım tamam duraklama olsun ama artı olmaya başlarsam bittim o zaman ben. yoksa sonuna kadar gitmek istiyorum biliyorsun. sen de ben de hiç kaçamak yapmadık. neden böyle oldu bana yaa geçmişte 57 de çok kalmışım demek ki emineeee ooff :18:

canım 900 gr z mı yaaa burda 100 gr insem havalara uçabilecek durumdayım inan.

kız buse allah seni ne yapmasın emi 57 lerde geçmişte çok kalmışsın he o zaman bende 70 leri çok sevmişim baksana ay akşam akşam iyi geldin kız

az değil canımda yağ yakmamışımki suyla kastan gitmiş. neyse şimdi tatlı yapıcam kendime tavuk göğüsü

yap yap bnm için de yee haklısın kasın gitmiş tühh yaa ama sen toparlarsın yine yağları parçalayıp kasları depolarsın

duraklamalar geçmişte çok kaldığın kilolarda olur genelde canım. beyin ve vücut bu kiloyu hafızaya alır ve o kilolarda duraklar. sen de geçmişte 70 te çok kalmışsın muhtemelen. 62 de de çok kalmıştım mesela ben. kilo verirken yine duraklamıştım 62 de, hem de 1 ay. naparsam yapayım inemedim aşağı ve sonunda pes edip bi iki gün ne istersem yedim. sonra bi tartıldım kilom düşmüş böyle tuhaf şeyler olabiliyor. meğer vücudum kiloyu bırakmak için fazla kaloriye ihtiyaç duymuş 1 ay boyunca. ben bu olaydan bunu anlamıştım. şimdi dukan yaptığım için biraz çaresiz görüyorum kendimi. ondan bu kadar taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…