Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi Geceler Canlarım

bugün ki yediklerim

14.30 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt

20.00 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt , 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su

U UcanSupurge
14.30 a kadar nasıl durdun çok iyi kşlo verırsım bu yemeyleama saglıklı mı bılemedım

Usutme olabilir iki haftadirki isinamiyorum evde radyatorler ful calisiyor yeterli beslenmedigim icin galiba
Siskinlik spordan olabilirmi bilmiyorum asiri spora yuklendim galiba
Canım kaslarını dinlendirsen mi acaba yarın yapma mesela bir denemiş ol.Sadece yürüyüş olabilir .oluruna bırak ben bu hafta hiç tartılmadım pazartesi gördüğüm sayıyı unuttum kendime telkinler veriyorum olacak Leylak az sabır diyorum hırs yapınca da mı gitmiyor diye düşünüyorum bazen . olabilir valla beynimiz her şeye koşullanıyor.Oluruna bıraktım.Relaaaxxx ekürican relaaaxxx

Offff acılo çiköfte ben yatayım ya yoksa mutfaga gitcem

Guzel menu canm afiyet olsun
Haklisin yarin dinlendiriyim ip cok yoruyo ayak bikeklerimi faydasi olur belki
Evet canm ya benm bileklerim de cok agriyor, hele de sabah ilk yurudugmde sanki yurumeyi unutmus gibi oluyorum
İyi Geceler Canlarım

bugün ki yediklerim

14.30 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt

20.00 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt , 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su

U UcanSupurge
Cok hafif canim ya
Menum
09.00 sucuklu yumurta

13.00 bulgur pilavı 5 kaşık,yogurt

18.00 10 kaşık yeşil fasulye, 5 adet minik acı biber turşu

3 litre su
Guzel canim afiyet olsun

Oyyy sorma leylakcim ben de hafta basina buyuk artilarla basladim insallah cumaya guzel bir eksiyle geliriz

Canım tam olatak nasıl yapılıyor bu kür? BİR de emziriyo muydun canım?
Kız ne alemsin ya
Canım evet, ben en düşük dozu kullanıyorum, ama evet düzenli kullanıyorum
Çok doğru menü canım
Spor da menü de spor
Çok iyi olmuş canım
Canım geçen pazartesi gittim doktra, normal gördü adet olmamamı, emzirmeye de bağladı, ama lekelnme sonrafan arttı sanki, onı söylememiş oldum
Kolaylıklar diliyorum canım menün yine süper
Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum
Hayırlı olsun canım
Afiyet olsun akşam yemeği çok hafif yok gibi bişey herhalde -1kg geliyor cumaya
Ayyy hadi hayırlısı
Afiyet olsun adaş
Sağol adaşııımmm

Senden çok becerikli bir kız havası alıyoruuuumm
Tüm evi kaldır indir 3 makina çamaşır yıka as et derken bayağı spor oldu bana canım
Ooooo tamamen haklıymışım ben yaaa
Menum
09.00 sucuklu yumurta

13.00 bulgur pilavı 5 kaşık,yogurt

18.00 10 kaşık yeşil fasulye, 5 adet minik acı biber turşu

3 litre su
Çok güzel menü bence canım

İyi geceler kızlar sunsiralar kkya çok vakit ayiramiyorum gün aşırı ev işleri yapıyorum sabah kahvalti yatakları topla vs derken öğle oluyor oğlanı uyutuyorum çoğu zaman beraber yatıyoruz 1-1.5 saat uyuyoruz uyanınca kız acıktım diyo yemek ayarlıyorum vs derken akşam üzeri oluyor ne yemek yapsam düşüncesi sarıyor popom çok yer görmüyor saolsun oğlanın sayesinde hop oturup hop kalkıyoruz hiç durmuyor ikinci uyku vakti geliyor uyaniyoz bı kaç saate de eşim geliyor yemek vs derken birden akşam oluyor gibi hissediyorum kendimi hiç biseye sartlamiyorum artık olduğu kadar demin akşam bulasiklarini da makineye tıktım çalıştırdım bı de yeşil çay yaptim içip yaticam bklm çoğu şeyi kaçırıyorum snrm okumaya mecalim de yok ama herkes iyidir umarım yeniden çok çok aktif olacagim zamanlar yakındır insAllah diyorum hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…