Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oyyy sorma leylakcim ben de hafta basina buyuk artilarla basladim insallah cumaya guzel bir eksiyle geliriz
Sen +800 dün değil mi? Ben de +700 düm biliyor musun ?ama kabızlık da vardı . sonra hiç tartılmadım bu hafta güzel spor yaptımm sonucu çok merak ediyorum

Sen +800 dün değil mi? Ben de +700 düm biliyor musun ?ama kabızlık da vardı . sonra hiç tartılmadım bu hafta güzel spor yaptımm sonucu çok merak ediyorum
Evet canm +800 bakalim bunu da eksiye cevirirsem daha ne isterim ama dedign gibi ben de bu hafta guzel spor yaptim ve hafta ici cok dikkatli gittim, bu sabah sabit kilomu gordum insallah 2 gun biraz eksiye gecerim, bakalim yarin sabah ne olacak ama sporumu az once tamamladim

Canım tam olatak nasıl yapılıyor bu kür? BİR de emziriyo muydun canım?
Cnm çok bı özelliği yok aslında sabah demliyorsun r3zeneyi 1 lt su içine 1 yemek kaşığı tane rezene atılıyor sabah öğle akşam ve gece olacak şekilde 4 bardak içiliyor ama ben 3 içiyorum açıkçası 4 fazla geldi hamur işi, paketli gıda vs cislar yok 5 günlük yapılıyor ben tam anlamıyla yapabildiğim söylenemez ama uyuyorum emziriyorum zaten süt artırıcı özelliği de olduğu için r3zeneyi ondan tercih ettim

1000 ip atlama çok fazla yormuyor mu elin ayağın titremiyor mu ?ben 250 atlayınca kendimi Zeyna gibi hissediyorum
Kiz yormaz mi ? Oluyorum resmen ama ne yapayim her goren asiri incelmissin diyor motive oluyrum, ya inanmazsin dun 1400 atladim ya bu sabah ise giderken yuruyemiyordum ama yarin dinlendirecegm kendimi cok agridi

Canım sigara böreği yemedim. Lor peynir yemiştim.
teşekkür ederim canım
Kiz bu ne ben bunları yesem gerçi Yicek bi şey yok kesin akşama kalmadan bayılırdım dikkat et canım. Kilo verirsin böyle ama yağdan değil kastan gider. O da 3 gün normla beslenince fazlasıyla geri gelir
canım özellikle yapmıyorum. Evim tadilatta. yemek hazırlayacak ve yapacak ortamım yok. Teşekkür ederim.
beni en çok anlayanım teşekkür ederim
geçmiş olsun canım
Kız hicbisey yememissin bı yandan da ev işi yapiyorsun güçten düşersin bı şekilde beslenmeme dikkat et canim
canım ustalar 08.30 gibi geliyor akşam 8 e kadar beraberiz. Yok onu al, bunu ver, şunu götür, şu eksik. Nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile . Eşim işte olunca tüm yük bende oluyor.
Ustaların yanında kendime özel bir şey de yapamıyorum. Evde her yerdeler Çok sıkıldım zaten
Aslım hasta olma sonra bunları toplaşan kahvaltı menüsü eder anca
haklısın canım ama inan yemek yapacak hiç bir ortamım yok. Şuan oturma odasında yatacak yeri zor ayarladım. inşallah hafta sonuna kadar bitsin de her şeye razıyım artık

Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum

14.30 a kadar nasıl durdun çok iyi kşlo verırsım bu yemeyleama saglıklı mı bılemedım
Canım, saat 14.30 ne ara oluyor onu bile anlamıyorum. Bu hafta amacım evimin tadilatının bir an önce bitmesi.
Guzel menu canm afiyet olsun

Evet canm ya benm bileklerim de cok agriyor, hele de sabah ilk yurudugmde sanki yurumeyi unutmus gibi oluyorum

Cok hafif canim ya

Guzel canim afiyet olsun
Zorunlu hafif

Allah yardimcin olsun canim, tez vakitte biter insallah saglikla oturursunz yeni evinizde

Halletmem gereken bir ödemle uyandım.Tuzlu yemedim.uyudum.suyumu içtim. Bol maydanoz yedim. Neden olduysa anlamadım.Regl olmam yaklaşıyor ondan mı acaba
Belki de canım bugün zaten kabak günün olduğu için ekstra bir şey eklememe gerek yok sanırsam

İyi Geceler Canlarım

bugün ki yediklerim

14.30 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt

20.00 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt , 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su

U UcanSupurge
Dikkat et kendine canım şu işin gücün ortasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun
Menum
09.00 sucuklu yumurta

13.00 bulgur pilavı 5 kaşık,yogurt

18.00 10 kaşık yeşil fasulye, 5 adet minik acı biber turşu

3 litre su
Afiyet olsun güzel bi gün
14.30 a kadar nasıl durdun çok iyi kşlo verırsım bu yemeyleama saglıklı mı bılemedım
Canım kendi de yazmış zaten Aslı’nın evi tadilatta yemek yapıp yemeye vakti olmadığı için böyle yoksa normalde menüleri böyle değil haftasonuna kadar biter inşallah tadilat işleri
Allah kolaylık versin canım iki minnoşla rezene detoksun bitti mi kuzum ?

varsa ben aldıracağım bugün

sağol canım
kolay gelsin sana da inşallah çarçabuk biter şu işlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…