Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bulgur +kıyma ile yaptım ama kıyma ağırlıklı bir dolmaydı .

Afiyet olsun canim guzel menu
Kotu olmus canim ya, belki tart degisimndendr
belkide ama bu hafta midemde bir sislik var artik bu tartiya gore yapicam gerci tardildigimda tok karnina tartilmistim
Tüh kötü olmuş muhtemelen tartı farkıdır canım çalışsaydı aslında ikisi arasındaki tartı farkını bildirimlerine de yansıtırdık
Esim bakicak yapabilirse iyi olur demir cikti pil yerinin olursa artik iki tarti bildirimi yaparim cumaya farki icin
Harikasın canım akşam bir şeyler ekleseydin keşke
Saol canim midem yine sis belki yemesem daha ii olur

Sorma kuzum bizimkiler iyice akıl tutulması yaşamaya başladılar diye düşünüyorum
Yönetim kurulu başkanımız birimden biri covid diğerlerinin de karantinaya girmesine karşı mesela birimizde covid çıktığında diğerleri tedbiren 1 gün eve yollanıyor sonraki gün mecbur gideceksin işe ama belirtilerin başlaması 5 günü bulabiliyor ama kimin umurunda önemli olan iş yürüsün

ama çok lezzetli değil mi yarın pazar var eşime söyleyeceğim bulursa alsın

Evet. Yaptım ve çok faydasını gördüm. Vücüdum temizlenmişti resmen. Ahmet apayı bilmiyorum ama araştıracağım mutlala

Nasıl yaptın cnm bende bı ara fındık ezmesi aldırdım ama feci tatlı ya yiyemedik hala duruyor bende yapayım bari fıstık, fındıkla

Fit mutlu anne bak bugün ne buldum.
Bu adamı görünce aklıma geliyor söylediklerin

Teşekkürler canım

Ayy insallah takim olarak ucalimm artik yaa
Canim siskinlige ne iyi gelir ki, zaten hafif besleniyorsun acaba ayaklarini falan mi usutuyorsun, canm tok tartilmissin o yizden fazla gelmistir
Allah bildigi gibi yapsin onlari ne deyim ki,
Ya evet cok lezzetli benim de aklim gidiyor az birsey alip yapsam mi diye

Canim siskinlige ne iyi gelir ki, zaten hafif besleniyorsun acaba ayaklarini falan mi usutuyorsun, canm tok tartilmissin o yizden fazla gelmistir
Usutme olabilir iki haftadirki isinamiyorum evde radyatorler ful calisiyor yeterli beslenmedigim icin galiba
Siskinlik spordan olabilirmi bilmiyorum asiri spora yuklendim galiba

Usutme olabilir iki haftadirki isinamiyorum evde radyatorler ful calisiyor yeterli beslenmedigim icin galiba
Siskinlik spordan olabilirmi bilmiyorum asiri spora yuklendim galiba
Spor yapabilir ama sonra gecer, yani surekli olmaz, yarin agir spor yapma dinlensin vucudun, ben genelde hafta 4 5 gun spor yapmaya calisiyorum, persembeleri yapmiyorum

Dün sabah adet oldum sandım sabah biraz başladı gibi ama lekelnme tarzı gibi..ağrısı şişliğiyle belirtiler var ama devamı yok ya.. Yaklaşık 3 haftadır 3 4 günde bir çok az bi lekelnme devamı yok..beni psikolojik olarak etkilemeye başladı artık ya.. Sebep spiral desem 3 4 aydor vat, diğer aylar gayet yoğun normal adet düzenim vardı.. Çözemedim.. Hayırlısı inş

Akşamın ve günün geneli çok güzel
Belki de spiralden kaynaklı sıkıntıdır canım artık jinekoloğa git kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…