Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

muhtemelen bende ton balıklı salata gömeceğim :)

Afiyet olsun canım dışarda yemeği çok abartmadan atlatmışsın
Kız dün gece belli oldu sabah iş için düzceye geldim. Burada da misafir etmeye çalışıyorlar. Allah yardımcım olsun
Aman canım dikkat tartı öncesi gün malum
dün akşam kardeşimin arkadaşı geldi kalmaya. gelirken baklava almış normalde dayanamam ama ağzıma sürmedim. halam da bugün gözleme yapacakmış Allah'ım sınanma günüm galiba bugün
Valla helal sana hiç fire vermiyorsun maşallah

Ben bantta yürümeyi sevmiyorum canım böyle araba tutuyor gibi oluyorum başım dönüyor hiç sevemedim ama kullananlar var bizimkini babam kullanıyor

dün akşam kardeşimin arkadaşı geldi kalmaya. gelirken baklava almış normalde dayanamam ama ağzıma sürmedim. halam da bugün gözleme yapacakmış Allah'ım sınanma günüm galiba bugün
Valla kotu bir gun seni bekliyo dayanip yemessen yarin guzel bir eksiyle baslarsin
Bn kullananlardanim aldim alali duzenli yuruyus yapiyorum gecen sene ramazan ayinda biraktim iki ay kullanmadim ama sonra geri basladim simdi dahada bir kiymete bindi

Ben bantta yürümeyi sevmiyorum canım böyle araba tutuyor gibi oluyorum başım dönüyor hiç sevemedim ama kullananlar var bizimkini babam kullanıyor
Aslinda en iisi disarda yurumek ama cocukla disari cikamiyom diye herzaman allistim isede yaradi gecen yil 7 kilo vermistim yuruyerek

Spor bagimlilik yapiyo biliyosunki spor yapinca kendin icin ii bisi yaptin huzurlu ve rahat oluyorum
Simdi cocuk uyudu ip saatim geldi beynim ip atla diyo vicudum dinlen diyo ne yapsam bilemedim
İp atlamak için ısınmak gerekiyor mu bazen içimden atlamak geliyor ama sırf ısınma hareketlerine üşendiğim için atlamıyorum

Afiyet olsun canım dışarda yemeği çok abartmadan atlatmışsın

Aman canım dikkat tartı öncesi gün malum

Valla helal sana hiç fire vermiyorsun maşallah
bende kendime şaşırıyorum canım inşallaj güzel bir rakam görürüm yarın 3 gündür tartılmadım hiç hatta yukarı çıktım halamlara baktım gözlemeyi yapıyorlar. içini hazırlamışlar ıspanak pırasa lorlu hopp 2-3 kaşık bir tabağa koydum baktım diğer yandan ıspanağın kökünden salata yapmışlar ondan aldım. dedim ikisini karıştırırm içine de domates soğan doğrar ton balığı ile güzel bir salata yaparım :) kardeşimle babama indirdim aşağı gözleme :)

Valla kotu bir gun seni bekliyo dayanip yemessen yarin guzel bir eksiyle baslarsin

Bn kullananlardanim aldim alali duzenli yuruyus yapiyorum gecen sene ramazan ayinda biraktim iki ay kullanmadim ama sonra geri basladim simdi dahada bir kiymete bindi
yok yemedim canım içlerinden aşırdım salataya koyarım diye

Ya emzırmıyo olsam kesın yapardım ben de, cok sevındım senın adına

Kızlar bugun gune cok iradelı hırslı başladım, cunku kızım hazıran başında dogdu ve kendı aramızda dogumgunu dusunuyorum, ve artık tum vucut foto verebılmek istiyorum belden yukaru yukarı nereye kadar. Hedef tarıhım hazıranın ilk haftası. Şuan 72 yim, ozamama hedefım en az8 kilo vermek

Bence de çok güzele benziyor, bol pul biber nane ve kekikle süper olur, ben çiğ domatesi de yapardım eskiden, süperrr oluyor
kızlar yaa reg oldum şimdi
aslında bugün olmama sevindim, yoksa ramazanda orucumu yiyecektim ama tartıdan hemen önce olmasaydı keşke
Darısı başımaaaa, bugğn eczaneden ilaç aldım bakalım hayırlısı.
Afiyetler olsun eküriiimmm
Helal olsun adaşıma beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…